Oy o minnoşu ben yerim annişim diyince için eriyodur demi kurban olurumAynen valla gün sayıyorumbirden bağırdım akşam oğlumda korktu 2,5 yaşında anneşiim yoooldu diyor ağzını yediğim . Allahım büyüktür hepimiz hayırlısı ile kurtulucaz inşallah. Hamilelikte eşimiz tarafından aldatıldıgımızı fln görmem tamamen hormonal birşeymiş. Psikolog bi arkadaşım var çok yakın onla da irtibattayım sürekli bana Dedi eşini çok sevdiğinden bu tür Rüyalar görülmesi çok doğal, anam gel gelelim uyanana kadar ömrümden ömür gidiyor :)
Ya yakında park var götürebilirim ama sıcaklarda dolayı evden çıkamıyorum kocam anlasa herşey daha kolay olacak ama bu adamlar anlamıyorAyy iyi MaşAllah birşey çıkmamış, siz küçüksünüz daha bekleyinArada korkutmak lazım vardı vücudu demek, düzenli değilse sancı çok önemsemiyorlar ama yatıp dinlenme olayı evde öteki çocuk varken biraz zor, havalarda ısındı her gün park istiyor kuzular, parklarda doğuracam
Hımm kötü birgün olmuş. Ah bu bazı kocalar. Zaman zaman bizde tartışıyoruz haliyle ama az kaldı sıksalar dişlerini. Ben artık yapmıyorum temizlik falan ona kızsamda yapmıyorum kızım herşeyden kıymetli. Zaten yarım saat ayakta durduğum anda kasılmalarım başladığı içinde bişey yapamıyorum benSağol canım şimdi iyiyim sıkıntı yok akşam da kocam yüzünden oldu dün tüm gün süpürge açmasını istedim yapmadı akşamda yemek yapmak istedi bende bulduğun abuk sabuk baharatları içine doldurma deyince ne itirdi ne bitirdi sürekli tartıştık bende o öfkeyle kendimi işe vurdum temizlik yaptım yemek yaptım falan daha o anda sancılar başladı geceye kadar sabrettim hala umrunda değildi ben beni götür deyince götürdü dönüşte de demez mi kocana iyi davranmayıp bide özür dilemezsen böyle olur akıllandınmı dedi ben iyice çıldırdım bu adam beni doğutturacak
Kız tabi annecim diyemiyor ya anneşiim diye öyle dolanıyo :)))) kızım daha erken konuştu ama bu böyle yarım yamalak konuşuyor hoşumuza da gidiyo babasına gelmiş diyo babaşıım gedidim coooğtu (şortunu getirmişOy o minnoşu ben yerim annişim diyince için eriyodur demi kurban olurum
Bende okumuştum eşinizi çok sewdiğinden diye. Ama bazen fena şekilde görüyorumyada beni terketme konuşması yaptığı rüyalarda falan ömrüm gidiyo. Hamileyken bide terkediyo rüyamdada
Allahım yarabbimya tam ısırmalık kızzzz. Erkekler daha geç konuşurmuş zatenKız tabi annecim diyemiyor ya anneşiim diye öyle dolanıyo :)))) kızım daha erken konuştu ama bu böyle yarım yamalak konuşuyor hoşumuza da gidiyo babasına gelmiş diyo babaşıım gedidim coooğtu (şortunu getirmiş)
Saol canm iyiyz çok şükürde ardı arkası glcek gbi bi btmedi sürekli olmya başladı hayrlısı Allhm korusun hepmzi inşAy yine mi yaaa çok geçmiş olsun iyi misiniz?
Hacışeriften mi aldıydın cnm. Bende bi 5 kere tadına bakmışımdır tam anlayamadıysam artıkKızlar kızımın çikolatasını sipariş verdiğim yerden eşimede babalar günü için çikolata sipariş etmiştim. Eşim oruçlu ama tadına bakmak bana kaldı memnuniyetle yedimharikaymış cidden. 3 gündürde buzdolabında hiçbişeycik olmadı. Düşünen varsa bilgi vermiş olayım dedim
bilmiyoruz canım normal olmasını istiyorum (bu aralar pek bi cesurum nedense) doktor normal doğuma engel bi durum yok dedi. zaman ne gösterir bilmiyoruz tabi. tatlı kızımın paşa gönlü ne zaman isterse o zaman gelecek teyzesiOh ne güzel cesaret verdin. Doğum ne zaman peki normali bekliyordun canım?
Ben kağıttan bişey anlamadım canım bakınca öyle dedi.once perşembe ya da cuma tekrar nst ye gel dedi kağıdı görünce perşembe gel dedi, heralde aynı çıkarsa cuma sezeryan diyecek.c.tesi de yokmuş çünkü. .Ayy inşallah öyle olmaz heyecan sardı.Haftamız aynı bende de çıktı sancı da doktor böyle demedi ondan ilgilendim :) erken gelecek diye ödüm kopuyo benim de.. Sancılar düzenliydi bi seferinde sonrakinde değildi genelde düzenliyi önemsiyolar..
Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol
Bende meyve suyu içemiyorum gebelikte
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın hayrlı olsun canm darısı bize inşş :)kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .Allah yardımcın olsun, inşallah sen de toparlarsin hemen.kızlar cok sağolun dualarınız için çok şükür iyiyiz heryerim titreyerek girdim doğuma cok degisik duyguymus sesini duyduğum an yetti bana ayaklandım ağrım çok yok sadece vücut odem yapıyor gaz çıkarmam lazım. bana benziyor gibi oglum :) allah hepinize kurtulmayı nasip etsin herşey hastaneye girene kadar
Geçmiş olsun canım, bu temmuz bebisleri yaramaz biraz, Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ohh çok şükür hamdolsun canım akşam bendede kasılmalar sancılar çok oldu nefesim kesildi acile gittik açılma varmı diye ebe alttan muayene etti ben de korkudan ne ağrı ne sancı kaldı çok şükür açılma yokmuş nstde de birşey çıkmadı kuzum çok hareketsizdi çikolata yedirdiler uzun süre hastanede yattım sonra 2.ye nstye bağladılar ara ara sancım vardı ama düzenli değildi bebeğin yerleşmesi esnasında olan sancı bunlar dedi biraz enfeksiyon varmış bide aç kalma uzun süre ayakta durma dedi
Ben kağıttan bişey anlamadım canım bakınca öyle dedi.once perşembe ya da cuma tekrar nst ye gel dedi kağıdı görünce perşembe gel dedi, heralde aynı çıkarsa cuma sezeryan diyecek.c.tesi de yokmuş çünkü. .Ayy inşallah öyle olmaz heyecan sardı.
Geçmiş olsun canım, inşallah olmaz bi daha, annenler yanında korkma..küçük küçük olması iyi, öyle olunca büyük deprem riski olmuyo muş.Günaydın Herkese..
Dün geceki psikolojimle sabah ayni degil Allahtan biraz daha kendime gelmiş durumdayim ..
Umarim depremler annemler burdayken son bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?