2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy o minnoşu ben yerim annişim diyince için eriyodur demi kurban olurum
Bende okumuştum eşinizi çok sewdiğinden diye. Ama bazen fena şekilde görüyorum yada beni terketme konuşması yaptığı rüyalarda falan ömrüm gidiyo. Hamileyken bide terkediyo rüyamdada

Ya yakında park var götürebilirim ama sıcaklarda dolayı evden çıkamıyorum kocam anlasa herşey daha kolay olacak ama bu adamlar anlamıyor

Hımm kötü birgün olmuş. Ah bu bazı kocalar. Zaman zaman bizde tartışıyoruz haliyle ama az kaldı sıksalar dişlerini. Ben artık yapmıyorum temizlik falan ona kızsamda yapmıyorum kızım herşeyden kıymetli. Zaten yarım saat ayakta durduğum anda kasılmalarım başladığı içinde bişey yapamıyorum ben

Kız tabi annecim diyemiyor ya anneşiim diye öyle dolanıyo :)))) kızım daha erken konuştu ama bu böyle yarım yamalak konuşuyor hoşumuza da gidiyo babasına gelmiş diyo babaşıım gedidim coooğtu (şortunu getirmiş )

Allahım yarabbimya tam ısırmalık kızzzz. Erkekler daha geç konuşurmuş zaten

Kızlar kızımın çikolatasını sipariş verdiğim yerden eşimede babalar günü için çikolata sipariş etmiştim. Eşim oruçlu ama tadına bakmak bana kaldı memnuniyetle yedim harikaymış cidden. 3 gündürde buzdolabında hiçbişeycik olmadı. Düşünen varsa bilgi vermiş olayım dedim

Hacışeriften mi aldıydın cnm. Bende bi 5 kere tadına bakmışımdır tam anlayamadıysam artık misafire kalmayacak gerçekten çok lezzetliydi çikolatalar daha yemicem beklicem doğumu aaaa etiketlere yazık

Oh ne güzel cesaret verdin. Doğum ne zaman peki normali bekliyordun canım?
bilmiyoruz canım normal olmasını istiyorum (bu aralar pek bi cesurum nedense) doktor normal doğuma engel bi durum yok dedi. zaman ne gösterir bilmiyoruz tabi. tatlı kızımın paşa gönlü ne zaman isterse o zaman gelecek teyzesi

Haftamız aynı bende de çıktı sancı da doktor böyle demedi ondan ilgilendim :) erken gelecek diye ödüm kopuyo benim de.. Sancılar düzenliydi bi seferinde sonrakinde değildi genelde düzenliyi önemsiyolar..
Ben kağıttan bişey anlamadım canım bakınca öyle dedi.once perşembe ya da cuma tekrar nst ye gel dedi kağıdı görünce perşembe gel dedi, heralde aynı çıkarsa cuma sezeryan diyecek.c.tesi de yokmuş çünkü. .Ayy inşallah öyle olmaz heyecan sardı.

Başka yere git istersen canım bir görünmüş ol
Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın hayrlı olsun canm darısı bize inşş :)

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün. .Allah yardımcın olsun, inşallah sen de toparlarsin hemen.

Bende sanki kendim hamile degilimde hep baskalarini dogurmus goruyorun bu gecede aredhels doğurmuştu :) kendi kizimi cok merak ediyorum ama hic goremiyorum ruyalarda bile :/

Geçmiş olsun canım, bu temmuz bebisleri yaramaz biraz, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kız dur ne sezeryanı açıklık yok bişey yok sancı herkeste olan bişey

Günaydın Herkese..
Dün geceki psikolojimle sabah ayni degil Allahtan biraz daha kendime gelmiş durumdayim ..
Umarim depremler annemler burdayken son bulur..
Geçmiş olsun canım, inşallah olmaz bi daha, annenler yanında korkma..küçük küçük olması iyi, öyle olunca büyük deprem riski olmuyo muş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…