2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz

Ay ne biliyim öyle tahmin ettim dr.un konuşmasından.

:) kendini yorma dinlen magnezyumunu iç suyunu iç ben progestan da kullanıyorum epey rahatladım ne zaman geleceklerini bilemeyiz tabi ama ben başka doktora sordum yalancı sancı bunlar dedi bunlar için ilaç vermem ben dedi yani sıkıntı etme zaten haftamız fena değil..

Geceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz

İlk kez mi yaşıyosun yalancı sancı olma ihtimali yüksek ben hep yaşıyorum da.. Dinlenmen gerek

Hacışeriften mi aldıydın cnm. Bende bi 5 kere tadına bakmışımdır tam anlayamadıysam artık misafire kalmayacak gerçekten çok lezzetliydi çikolatalar daha yemicem beklicem doğumu aaaa etiketlere yazık
Yok canım instagramda bebek_çikolatası ndan almıştım ben. Yeğenimde ablam hacışeriften söyledi çok beğenmedik o yüzden ordan söylemedim. Valla kocam oruçlu olmasa 2-3-4-5-6 giderdim bende:)

Annesini üzmeden gelsin yeterki minnoş. Teyzeleri yer onu

Yok canım instagramda bebek_çikolatası ndan almıştım ben. Yeğenimde ablam hacışeriften söyledi çok beğenmedik o yüzden ordan söylemedim. Valla kocam oruçlu olmasa 2-3-4-5-6 giderdim bende:)
Kız çok lezzetli çikolatası Nasıl beğenmediniz ben bide hassasım çikolataya :))) ya bide yarım kilo lohusa şekeri aldım baharatı fln içinde herşeyi. Yarım kiloya 2.5 TL su anca olur sanırım fikri olan var Mıdır acaba

Ben çok çikolata hastası değilim ama seçiciyimdir yani :) hoşumuza gitmedi nedense. Çok ince geldi bize göre. Yeğenimin mevlüdünde internete göre yaptık çok şekerli oldu. Yarın kiloya 3-4litre su koy canım istersen karanfille tarçın çubuğu at kaynayınca öylede 15-20dk daha kaynat.

İlk kez mi yaşıyosun yalancı sancı olma ihtimali yüksek ben hep yaşıyorum da.. Dinlenmen gerek
evet ılk kes oluyor adet agrısı gıbı gelıp gdııyor gunlerdır yasadıgım stres ve uzuntudenmı acaba bır de dun depremden sonra oldu sancı olabılırmı ki

evet ılk kes oluyor adet agrısı gıbı gelıp gdııyor gunlerdır yasadıgım stres ve uzuntudenmı acaba bır de dun depremden sonra oldu sancı olabılırmı ki
Yalancı kasılmaların kendini belli etmeye başlamıştır canım. Tam senin zamanlarında çok şiddetli başlamıştı. Günde 3-4 kez ağlatma derecesinde. Magnezyumunu ve suyunu ihmal etme

Evet sancıdır gelip gitmesinden anlarsın ama çok sık olmamalı takip et stres sancıyı tetikliyor gerekirse gidip nstye bağlanırsın

Kızlar ben ilk hamileliğimde vitamin de demir de kullanmadım.. ne zaman bırakacağız bilginiz var mı? Yarın soracağım ama çok sıkıldım içmekten :) magnezyum 11 tane kaldı sonra almayı düşünmüyorum umarım kramp girmez :) hgb değerim gayet iyi sorun yok ama devam etmeli miyim bilmiyorum.. bir de hayatımda ilk defa demir kullanıyorum hiç bilgim yok o yüzden. Kabızlık yapıyor ikiside ilaçların ve bu durum bana fenalık geçirtiyor

Ya yakında park var götürebilirim ama sıcaklarda dolayı evden çıkamıyorum kocam anlasa herşey daha kolay olacak ama bu adamlar anlamıyor

Ah erkekler
Bizim baba gelince bir posta da maç yapmaya çıkıyorlar oruçlu adamı işten gelince oturtmuyor oğlan, günde 2posta parkta akşamları bayılıp uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…