Ay ne biliyim öyle tahmin ettim dr.un konuşmasından.Kız dur ne sezeryanı açıklık yok bişey yok sancı herkeste olan bişey
Ben adetimde bel ağrısı yasardım bndede bel ağrısı oluyor canmGeceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz
Ay ne biliyim öyle tahmin ettim dr.un konuşmasından.
Geceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz
Amin canım benim. Allah beterinden saklasınSaol canm iyiyz çok şükürde ardı arkası glcek gbi bi btmedi sürekli olmya başladı hayrlısı Allhm korusun hepmzi inş
Yok canım instagramda bebek_çikolatası ndan almıştım ben. Yeğenimde ablam hacışeriften söyledi çok beğenmedik o yüzden ordan söylemedim. Valla kocam oruçlu olmasa 2-3-4-5-6 giderdim bende:)Hacışeriften mi aldıydın cnm. Bende bi 5 kere tadına bakmışımdır tam anlayamadıysam artıkmisafire kalmayacak gerçekten çok lezzetliydi çikolatalar daha yemicem beklicem doğumu aaaa etiketlere yazık
Annesini üzmeden gelsin yeterki minnoş. Teyzeleri yer onubilmiyoruz canım normal olmasını istiyorum (bu aralar pek bi cesurum nedense) doktor normal doğuma engel bi durum yok dedi. zaman ne gösterir bilmiyoruz tabi. tatlı kızımın paşa gönlü ne zaman isterse o zaman gelecek teyzesi
Yok midem kaldırmıyo. Sadece su ayran ve soda içebiliyorumAnladım canım. Miden yüzünden mi şeker falan mı? Çaya da karıştırılıyor bu arada üzerinde yazıyor.
Kız çok lezzetli çikolatası Nasıl beğenmediniz ben bide hassasım çikolataya :))) ya bide yarım kilo lohusa şekeri aldım baharatı fln içinde herşeyi. Yarım kiloya 2.5 TL su anca olur sanırım fikri olan var Mıdır acabaYok canım instagramda bebek_çikolatası ndan almıştım ben. Yeğenimde ablam hacışeriften söyledi çok beğenmedik o yüzden ordan söylemedim. Valla kocam oruçlu olmasa 2-3-4-5-6 giderdim bende:)
Bende hiç göremiyorum yaBende sanki kendim hamile degilimde hep baskalarini dogurmus goruyorunbu gecede @aredhels doğurmuştu :) kendi kizimi cok merak ediyorum ama hic goremiyorum ruyalarda bile :/
Ben çok çikolata hastası değilim ama seçiciyimdir yani :) hoşumuza gitmedi nedense. Çok ince geldi bize göre. Yeğenimin mevlüdünde internete göre yaptık çok şekerli oldu. Yarın kiloya 3-4litre su koy canım istersen karanfille tarçın çubuğu at kaynayınca öylede 15-20dk daha kaynat.Kız çok lezzetli çikolatası Nasıl beğenmediniz ben bide hassasım çikolataya :))) ya bide yarım kilo lohusa şekeri aldım baharatı fln içinde herşeyi. Yarım kiloya 2.5 TL su anca olur sanırım fikri olan var Mıdır acaba
evet ılk kes oluyor adet agrısı gıbı gelıp gdııyor gunlerdır yasadıgım stres ve uzuntudenmı acaba bır de dun depremden sonra oldu sancı olabılırmı kiİlk kez mi yaşıyosun yalancı sancı olma ihtimali yüksek ben hep yaşıyorum da.. Dinlenmen gerek
Yalancı kasılmaların kendini belli etmeye başlamıştır canım. Tam senin zamanlarında çok şiddetli başlamıştı. Günde 3-4 kez ağlatma derecesinde. Magnezyumunu ve suyunu ihmal etmeevet ılk kes oluyor adet agrısı gıbı gelıp gdııyor gunlerdır yasadıgım stres ve uzuntudenmı acaba bır de dun depremden sonra oldu sancı olabılırmı ki
evet ılk kes oluyor adet agrısı gıbı gelıp gdııyor gunlerdır yasadıgım stres ve uzuntudenmı acaba bır de dun depremden sonra oldu sancı olabılırmı ki
Yok midem kaldırmıyo. Sadece su ayran ve soda içebiliyorum
NEFes almadan bi dikişte içiyorum yarım bardak suya koyup :)Anladım canım.. miden kaldırmıyorsa olmaz tabii..
Ya yakında park var götürebilirim ama sıcaklarda dolayı evden çıkamıyorum kocam anlasa herşey daha kolay olacak ama bu adamlar anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?