2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gördüm çikolatasının sayfasında sizinkileri, bayıldım

Demir hapını doğumdan sonraki 3 ayda kullanacağız diye biliyorum. Ama diğer vitaminleri yarın bende soracağım. Benim kullandığım hiçbir vitamini devlet karşılamıyor birde. 3 vitaminin toplamı 150tlye falan denk geliyor ki 1 aylık sadece

Yok canım sadece nst de sancı bu olunca almaz bende dün Doğuma gider gibi gittim ama bebekte sancı YÖK dendi ve rahimde silinme ve açıklık yokmuş, beklemeye devam

Geceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz

Bende önemsemiyordum düzenli kasılma dendi
Dra söyle istersen nst isteyeceklerdir

Dimi çok güzeller tadıda öyle. Pazartesi kızımınkileride kargolayacaklar onları da paylşırım burda

Benim kızımınkiler de çok ciciş olmuş valla güzel yapıyorlar paketlemezlerdi falan çok beğendik, profesyonel

Canım bende ilk oğlumda kullanamadım sonra aylarca tedavi gördüm Demir yüzünden öyle 2.ye hamiler kaldım, şimdi drum kesinlikle Doğuma kadar bırakmamamı hatta Doğumdan sonra da omega3 ile birlikte almamı istiyor hem benim için hemde süt kalitesi için, he ama herhün düzenli almıyorum o ayrı

Bana i mom omegayı kesti 1ayı geçiyor, bebeğe çok kilo aldırmamak için
Osteozinc ve Demir kullanıyorum yalnızca, onlarda Doğuma kadar ve sonrasında tekrar vitaminle dendi

Doğumdan sonra Omega desteği kullanmak lohusalıkta depresyonu ihtimalini düşürüyormuş kızlar hem de süt kalitesini arttırıyormuş sesi bana dr, sizde danışın drlarınıza, yorulucaz uykusuz kalıcak bünyelerimiz zayıf düşmesin

Yalancı kasılmaların kendini belli etmeye başlamıştır canım. Tam senin zamanlarında çok şiddetli başlamıştı. Günde 3-4 kez ağlatma derecesinde. Magnezyumunu ve suyunu ihmal etme
Ben de oyle olmadi daha,agri esigim mi yuksek acaba?Gunde bir kez senin kullandigin magnezyumdan ve 3 litre su iciyorum.Belki ondan sanci yok.

Canm kan ilacını doğuma kadar hatta doğumdan snra da kullanblıosun ilaç kabız yaptysa BN surup şeklinde olandan kullanıom olıgofer fol tadına güzel istersen doktruna danış bi bunu versin sana kuzum

Anladım canım ilkinde bana sonrasında da vermedi. Zaten antibiyotik ile bir işe yaramıyor. Ama kan değerlerim onda çok iyiydi demirim falan sonrasında da düşmedi normaldi. Ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. Decaviti sağlık ocağı ücretsiz veriyor. Bi magnezyumu alıyorum. Omega falan veremiyor çoğu ilaca da alerjim olduğundan. Ama senin de bayaa pahalıymış ki magnezyum 1 aylık bile değilmi 20 günlük

Doğumdan sonra da demir tedavisi görmedim gerekli de olmadı. Değerlerim hep iyidir ben kan bağışı da yaptım hatta öyle iyiydi:) ilk kez bu hamileliğimde içiyorum ben. Süt kalitesi olmasa da olur canım ben emzirmiyorum zaten. Hgb değerim 13 hala içmem gerekli mi bilemedim. Omega veremedi kalsiyum bile alerji yaptı korkudan adamcağız bir şey veremiyor bana

Canm kan ilacını doğuma kadar hatta doğumdan snra da kullanblıosun ilaç kabız yaptysa BN surup şeklinde olandan kullanıom olıgofer fol tadına güzel istersen doktruna danış bi bunu versin sana kuzum

Anladım canım ama ilaç değiştirme şansım yok bu alerji yapmadı sana başka ilaç vermem dedi. Omega bile vermedi korkudan :) Maltofer fol içiyorum bende. Şurup zaten içemem midem almaz hiç. Doğumdan sonrasında ihtiyacım olmaz heralde normal yemek yiyebileceğim çünkü. Demir bağlamam falan iyi hgb de 13. Bırak dese güle oynaya bırakırım ilaçları. Normalde vitamin falan kullanamam.. hemen baygınlık yapar baş dönmesi yapar bende.. pis bünyem anlayacağın

Kizlar babalar gunu icin kocama besiktas tisortu aldik dun.Adamcagiz da bugun kalkti menemen yapti,balkonlari yikadi,yikadigim camasirlari asti,supurge yapiyor simdi de :)Ben de burada size yaziyorum :)Hamileligin bu yonu cok guzel,insan bitmesin istiyor :)Cok titiz kocam.Yere parkelere dokunup toz var mi yok mu kontrol ediyor,ben hic bakmam oyle.Yarin yardimcim gelecek elle yerleri guzelce sildiririm.Utucuye pakete girdim.30 parca urun iki servis ayda 70 lira.Bu hafta 15 parcasini kullandim ama yine bir suru utum birikti.Yorganlari yikayip kaldirtmam lazim,bir de kislik yazlik ayakkabilari yer degistirtmeliyim.

Sabah bizde babalar günümüzü kutlayarak uyandık. Eşime kızının ağzından yazılmış bi mektup yazdım. Bunu da slayt gösterisi olarak telefonuna mesaj attım. Uyandı slaytı izledi. Kocaman öptü göbüşümü. Böyle olmaz gelde kendin söyle bunları dedi kızına. Bende tabi çok duygulandım eşimin o haline. Rabbim başımızdan eksik etmesin. Hediyesini henüz alamadım. Ama aklımda onun babalığını hem farkettirecek hem hep anımsatacak bişi de bulamadım zaten. Istiyorum ki şöyle baba olduğunu hissettirecek güzel bi hediye olsun ama aklıma bişi gelmiyor. Bulabilirsem öyle bişey alırım belki doğumdan sonra veririm. Baba oluşunun ilk hediyesini. Sanırım o da bana hediye arayışında şu aralar. Tlfdaki altın markalarının reklamlarını gördüm. Bakalım hediyeleşmek güzeldir yeter ki anlamlı olsun.

Anladım canm kullanmassın olur biter ozman doğumdan snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…