- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Ben gördüm çikolatasının sayfasında sizinkileri, bayıldımKızlar kızımın çikolatasını sipariş verdiğim yerden eşimede babalar günü için çikolata sipariş etmiştim. Eşim oruçlu ama tadına bakmak bana kaldı memnuniyetle yedimharikaymış cidden. 3 gündürde buzdolabında hiçbişeycik olmadı. Düşünen varsa bilgi vermiş olayım dedim
Demir hapını doğumdan sonraki 3 ayda kullanacağız diye biliyorum. Ama diğer vitaminleri yarın bende soracağım. Benim kullandığım hiçbir vitamini devlet karşılamıyor birde. 3 vitaminin toplamı 150tlye falan denk geliyor ki 1 aylık sadeceKızlar ben ilk hamileliğimde vitamin de demir de kullanmadım.. ne zaman bırakacağız bilginiz var mı? Yarın soracağım ama çok sıkıldım içmekten :) magnezyum 11 tane kaldı sonra almayı düşünmüyorum umarım kramp girmez :) hgb değerim gayet iyi sorun yok ama devam etmeli miyim bilmiyorum.. bir de hayatımda ilk defa demir kullanıyorum hiç bilgim yok o yüzden. Kabızlık yapıyor ikiside ilaçların ve bu durum bana fenalık geçirtiyor
Dimi çok güzeller tadıda öyle. Pazartesi kızımınkileride kargolayacaklar onları da paylşırım burdaBen gördüm çikolatasının sayfasında sizinkileri, bayıldım
Ben kağıttan bişey anlamadım canım bakınca öyle dedi.once perşembe ya da cuma tekrar nst ye gel dedi kağıdı görünce perşembe gel dedi, heralde aynı çıkarsa cuma sezeryan diyecek.c.tesi de yokmuş çünkü. .Ayy inşallah öyle olmaz heyecan sardı.
Geceden beri adet agrısı gıbı karnım agrıyor bıraz duruyor sonra yeniden baslıyor acaba usttum mü önemli mi karın agrısı sız de yasıyormusunuz
Dimi çok güzeller tadıda öyle. Pazartesi kızımınkileride kargolayacaklar onları da paylşırım burda
Kızlar ben ilk hamileliğimde vitamin de demir de kullanmadım.. ne zaman bırakacağız bilginiz var mı? Yarın soracağım ama çok sıkıldım içmekten :) magnezyum 11 tane kaldı sonra almayı düşünmüyorum umarım kramp girmez :) hgb değerim gayet iyi sorun yok ama devam etmeli miyim bilmiyorum.. bir de hayatımda ilk defa demir kullanıyorum hiç bilgim yok o yüzden. Kabızlık yapıyor ikiside ilaçların ve bu durum bana fenalık geçirtiyor
Demir hapını doğumdan sonraki 3 ayda kullanacağız diye biliyorum. Ama diğer vitaminleri yarın bende soracağım. Benim kullandığım hiçbir vitamini devlet karşılamıyor birde. 3 vitaminin toplamı 150tlye falan denk geliyor ki 1 aylık sadece
Ben de oyle olmadi daha,agri esigim mi yuksek acaba?Gunde bir kez senin kullandigin magnezyumdan ve 3 litre su iciyorum.Belki ondan sanci yok.Yalancı kasılmaların kendini belli etmeye başlamıştır canım. Tam senin zamanlarında çok şiddetli başlamıştı. Günde 3-4 kez ağlatma derecesinde. Magnezyumunu ve suyunu ihmal etme
Canm kan ilacını doğuma kadar hatta doğumdan snra da kullanblıosun ilaç kabız yaptysa BN surup şeklinde olandan kullanıom olıgofer fol tadına güzel istersen doktruna danış bi bunu versin sana kuzumKızlar ben ilk hamileliğimde vitamin de demir de kullanmadım.. ne zaman bırakacağız bilginiz var mı? Yarın soracağım ama çok sıkıldım içmekten :) magnezyum 11 tane kaldı sonra almayı düşünmüyorum umarım kramp girmez :) hgb değerim gayet iyi sorun yok ama devam etmeli miyim bilmiyorum.. bir de hayatımda ilk defa demir kullanıyorum hiç bilgim yok o yüzden. Kabızlık yapıyor ikiside ilaçların ve bu durum bana fenalık geçirtiyor
NEFes almadan bi dikişte içiyorum yarım bardak suya koyup :)
Demir hapını doğumdan sonraki 3 ayda kullanacağız diye biliyorum. Ama diğer vitaminleri yarın bende soracağım. Benim kullandığım hiçbir vitamini devlet karşılamıyor birde. 3 vitaminin toplamı 150tlye falan denk geliyor ki 1 aylık sadece
Canım bende ilk oğlumda kullanamadım sonra aylarca tedavi gördüm Demir yüzünden öyle 2.ye hamiler kaldım, şimdi drum kesinlikle Doğuma kadar bırakmamamı hatta Doğumdan sonra da omega3 ile birlikte almamı istiyor hem benim için hemde süt kalitesi için, he ama herhün düzenli almıyorum o ayrı
Canm kan ilacını doğuma kadar hatta doğumdan snra da kullanblıosun ilaç kabız yaptysa BN surup şeklinde olandan kullanıom olıgofer fol tadına güzel istersen doktruna danış bi bunu versin sana kuzum
Aa görmedim senin kızınkileri kız gönderseneBenim kızımınkiler de çok ciciş olmuş valla güzel yapıyorlar paketlemezlerdi falan çok beğendik, profesyonel
Bende en az 3 ltre su içiyorum ama benim ağrı eşiğimde çok düşük ondan olabilirBen de oyle olmadi daha,agri esigim mi yuksek acaba?Gunde bir kez senin kullandigin magnezyumdan ve 3 litre su iciyorum.Belki ondan sanci yok.
Anladım canm kullanmassın olur biter ozman doğumdan snraAnladım canım ama ilaç değiştirme şansım yok bu alerji yapmadı sana başka ilaç vermem dedi. Omega bile vermedi korkudan :) Maltofer fol içiyorum bende. Şurup zaten içemem midem almaz hiç. Doğumdan sonrasında ihtiyacım olmaz heralde normal yemek yiyebileceğim çünkü. Demir bağlamam falan iyi hgb de 13. Bırak dese güle oynaya bırakırım ilaçları. Normalde vitamin falan kullanamam.. hemen baygınlık yapar baş dönmesi yapar bende.. pis bünyem anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?