- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Anladım canım ama ilaç değiştirme şansım yok bu alerji yapmadı sana başka ilaç vermem dedi. Omega bile vermedi korkudan :) Maltofer fol içiyorum bende. Şurup zaten içemem midem almaz hiç. Doğumdan sonrasında ihtiyacım olmaz heralde normal yemek yiyebileceğim çünkü. Demir bağlamam falan iyi hgb de 13. Bırak dese güle oynaya bırakırım ilaçları. Normalde vitamin falan kullanamam.. hemen baygınlık yapar baş dönmesi yapar bende.. pis bünyem anlayacağın
Benimde çok fazla ilaca alerjim var hemen yan etki yapıyor ama şükür bu vitaminler yapmadı. Balık yağım başlı başına 80tl zaten ona devam derse eyvah eyvah :)Anladım canım ilkinde bana sonrasında da vermedi. Zaten antibiyotik ile bir işe yaramıyor. Ama kan değerlerim onda çok iyiydi demirim falan sonrasında da düşmedi normaldi. Ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. Decaviti sağlık ocağı ücretsiz veriyor. Bi magnezyumu alıyorum. Omega falan veremiyor çoğu ilaca da alerjim olduğundan. Ama senin de bayaa pahalıymış ki magnezyum 1 aylık bile değilmi 20 günlük
Doğumdan sonra da demir tedavisi görmedim gerekli de olmadı. Değerlerim hep iyidir ben kan bağışı da yaptım hatta öyle iyiydi:) ilk kez bu hamileliğimde içiyorum ben. Süt kalitesi olmasa da olur canım ben emzirmiyorum zaten. Hgb değerim 13 hala içmem gerekli mi bilemedim. Omega veremedi kalsiyum bile alerji yaptı korkudan adamcağız bir şey veremiyor bana
Neyi ogrenmek istiyorsan sor canım vakit buldukca yazarim
Sırayla dökülüyoruz hazan yaprağı gibi CanımKızlar nasılsınız varmı dogum yapan
Nasıl oluyum canım bizim bebis ilk gunler kilo verdi hergun kontrole cagiriyor doktor cok sukur almaya basladi simdi yoksa hastaneye yatircakti hafifte sarilik var hem emziriyorum ustune sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi dedi 2saatte bir tekrarliyoruz bunlari yarin yime kontrolumuz var bi yandan dikislerim acıyor hic dinlenemedim ama herseye deger bu güzelliklerSırayla dökülüyoruz hazan yaprağı gibi Canımsen nasılsın bebiş Nasıl
B
Canim, benim bebegiminde karın çevresi 2 hafta geri.. ilk başta Ann bebek arasındaki beslenme kordonundan kaynaklı problem olabileceğini düşünduler. Perinatolog kontrol etti bebek sağlıklı kilo alıyor ama geriden geliyor. Genetik olduğunu söylediler. Çünkü bende çok dusuk bir kilo da doğmuşum. Annem yikamakta bile zorlandığını söylerdi hep .. sadece haftasıyla uyumlu FL değeri .. uzun ince bir kız olacak . Doktor her hafta görüyor beni çok şükür gerilik ilerlemiyor. Kilosu da her hafta artan bir şekilde degisiklik gösteriyor. 200 250 gram kadar. .
Kızzzz taburcu oldular mı şimdi ogrendm çok sevndm vallaKizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Neyi ogrenmek istiyorsan sor canım vakit buldukca yazarim
Nasil canim.ikizler biri agliyor biri susyor mu yoksa ikisi ayni andami alarm veriyo ahhh cok.isterdim ikizim olsn esim tek yumurta ikizi ama.bizde tutmadi :)Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Canım çok sewindim gözün aydın. Nasıl geçiyor iyiler mi?Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
ohh gözun aydin kavustun miniklerine ..Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Oy maşallah miniklere mis kokularini cek icineKizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Ben hâla korkudan yiyemiyorum erken doguma sebep olursa diye :/ bayramdan sonra yiyeceğim sanırımNormal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
Ben bugun itibariyle basladim. Dogurayim bir an once bende kurtulayim cevremdekilerde:)))) Cocuk son ay sinir hastasi olacak yoksa:)))) Bu hafta dogururum belkiBen hâla korkudan yiyemiyorum erken doguma sebep olursa diye :/ bayramdan sonra yiyeceğim sanırım
Progesteronu bile bıraktımBen hâla korkudan yiyemiyorum erken doguma sebep olursa diye :/ bayramdan sonra yiyeceğim sanırım
Normal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?