2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim değerlerim de senin gibi canım ama doktorum kan ilacına devam diyor. sanırım bir miktar doğumda kan kaybı olacağı için.

Benimde çok fazla ilaca alerjim var hemen yan etki yapıyor ama şükür bu vitaminler yapmadı. Balık yağım başlı başına 80tl zaten ona devam derse eyvah eyvah :)

Sırayla dökülüyoruz hazan yaprağı gibi Canım sen nasılsın bebiş Nasıl
Nasıl oluyum canım bizim bebis ilk gunler kilo verdi hergun kontrole cagiriyor doktor cok sukur almaya basladi simdi yoksa hastaneye yatircakti hafifte sarilik var hem emziriyorum ustune sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi dedi 2saatte bir tekrarliyoruz bunlari yarin yime kontrolumuz var bi yandan dikislerim acıyor hic dinlenemedim ama herseye deger bu güzellikler

Bnmki iste 4 hafta geri canim. Perinatolog banada dedi senin yapinda cok büyük bi bebek bekleyemeyiz diye ama bnm kilom da 2800 3000 fln misim. Bizimde damarlar kan akımında sıkıntı yok ama kilo alimida biraz zayif bakalim ne olcak yarin kontrolum var

Bu adet sancısı gibi olan sancı bende başladı iyi mi yalancı sancı diyorlar ve dinlenmek mi gerekiyor şimdi zaten yatmaktan kalça kemiklerim battı vallahi iki yanımda ağrıyor

Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Nasil canim.ikizler biri agliyor biri susyor mu yoksa ikisi ayni andami alarm veriyo ahhh cok.isterdim ikizim olsn esim tek yumurta ikizi ama.bizde tutmadi :)

Ben hâla korkudan yiyemiyorum erken doguma sebep olursa diye :/ bayramdan sonra yiyeceğim sanırım
Ben bugun itibariyle basladim. Dogurayim bir an once bende kurtulayim cevremdekilerde:)))) Cocuk son ay sinir hastasi olacak yoksa:)))) Bu hafta dogururum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…