2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aniisler dogum yapan var mi bilmiyorum bakamadim 2 gündür varsa saglikli büyüsün bebisler çınarı gördük bugün çarşambadan beri anne sütü aliyor 1800 gr olduk 5 ml süt alıyordu bugün hemşiresi 8 öğün 15 milim aliyor dedi cok şükür büyüyor gibiyiz

Ay MaşAllah ya sağlıkla evinize götürün inşallah

bulut29 sarılık kolay atlatılıyor canım erken doğdu okadarcık olucak, bol emmenin yanında biz güneşlenmenin de çok faydasını görmüştük aklında olsun

Emzirme dönemindede bir süre kullanılması tavsiye ediliyor.depolar boşalabiliyor emzirme döneminde daha kaliteli süt için devam anlıycan bir süre daha.

Kızlar bu adet sancısı fena şekilde bende de başladı bikac saattir belim karnım bacaklarım ağrıyor normalde ağrı kesici iğne olmaya gitmiştim şuan parol hiç fayda etmiyo ki

Benimde çok fazla ilaca alerjim var hemen yan etki yapıyor ama şükür bu vitaminler yapmadı. Balık yağım başlı başına 80tl zaten ona devam derse eyvah eyvah :)

Aman aman yapmasın zaten :) benim gıda alerjim de var hepsi birbirine giriyor ayy 80 tl soyguncu gibi o ne yaaa...

Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz

Ayyy gözün aydın canım çok sevindim :))

Bişey soracağım alakasız olacak ama halı örtüsü kullanam var mı :) zırt pırt halı yıkatmaktansa örtüyü yıkarım diyorum

Emzirme dönemindede bir süre kullanılması tavsiye ediliyor.depolar boşalabiliyor emzirme döneminde daha kaliteli süt için devam anlıycan bir süre daha.

Canım emzirmeyeceğim ben o yüzden gerekli olmaz sanırım o dönemde. yarın söyleyeceğim zaten bırakmak istediğimi bakalım ne diyecek..

Bişey soracağım alakasız olacak ama halı örtüsü kullanam var mı :) zırt pırt halı yıkatmaktansa örtüyü yıkarım diyorum

Alta geçirmez gibi mi peki canım? Yoksa dökülen herhangi bir şey halıya da geçer.. görüntüleri güzel ama :)

elmol derinxby kızlar o sancı sola dönüp bacakları içe çekince yalancı sancıysa geçiyor.. benimde oluyor sancım. Ama o şekilde dinlenince geçiyor..
Canım yatıyorum iki saattir biraz uyusam diye dua ediyorum yok mümkün değil geçmiyor hatta adet sancısı benim tuvaletimi getirir aynı oluyor iki gündür de ishal vuruyordu arada gelip giden ağrı olsa endiselenicem ama sabit bi ağrı normal olduğunu düşünüyorum bişeyler yiyip magnezyum ve parol alıcam tekrar

elmol derinxby kızlar o sancı sola dönüp bacakları içe çekince yalancı sancıysa geçiyor.. benimde oluyor sancım. Ama o şekilde dinlenince geçiyor..
Evt cnm geçti benimki de ama artık ayakta hiç duramıyorum ya çok ağırlık var karnımda :)nasıl yoruyor acayip nefes nefese kalıyorum yine yatıyorum sürekli yatıyor gibiyim

Sürekli ağrıysa bilemeyeceğim canım. Dene bakalım geçmezse gidersin doktora.

Sarılığı dert etme canım neredeyse coğu bebek oluyor mama takviyeside alıyormus artmaz kan uyuşmazlığınız varmıydı bizde vardı doktor beklediğimiz bişeydi demişti hastsneye git geller yoruyor ama dediğin gibi değiyor tez zamanda toparlanırsınız inşallah

Alta geçirmez gibi mi peki canım? Yoksa dökülen herhangi bir şey halıya da geçer.. görüntüleri güzel ama :)
Dökülen için düşünmedim de halı çabucak kirleniyor kışın da yıkatmak zor oluyor biraz bebekler gezecek ya yerlerde :) ne biliyim yıkanabilen bişey olsa içim rahat edecekti , oğlumda da ona özel bir alan yapmıştım gerçi üstüne kimse basamıyordu polar sermiştim yere battaniyenin üstüne orada yuvarlanması çokl iyi oluyor

Benimki yatınca geçiyor da senin ki niye uzadı öyle şimdi ne yapmalı bilemedim

Evt cnm geçti benimki de ama artık ayakta hiç duramıyorum ya çok ağırlık var karnımda :)nasıl yoruyor acayip nefes nefese kalıyorum yine yatıyorum sürekli yatıyor gibiyim

Evet canım eniştem bana ağır vasıtasın artık diyor haksız sayılmaz.. adım atamaz haldeyiz napalımmm :)) geçtiyse yalancı sancı hazırlanıp duruyorlar sıpalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…