Aa görmedim senin kızınkileri kız göndersene
Aniisler dogum yapan var mi bilmiyorum bakamadim 2 gündür varsa saglikli büyüsün bebislerçınarı gördük bugün çarşambadan beri anne sütü aliyor 1800 gr olduk 5 ml süt alıyordu bugün hemşiresi 8 öğün 15 milim aliyor dedi cok şükür büyüyor gibiyiz
Emzirme dönemindede bir süre kullanılması tavsiye ediliyor.depolar boşalabiliyor emzirme döneminde daha kaliteli süt için devam anlıycan bir süre daha.Kızlar ben ilk hamileliğimde vitamin de demir de kullanmadım.. ne zaman bırakacağız bilginiz var mı? Yarın soracağım ama çok sıkıldım içmekten :) magnezyum 11 tane kaldı sonra almayı düşünmüyorum umarım kramp girmez :) hgb değerim gayet iyi sorun yok ama devam etmeli miyim bilmiyorum.. bir de hayatımda ilk defa demir kullanıyorum hiç bilgim yok o yüzden. Kabızlık yapıyor ikiside ilaçların ve bu durum bana fenalık geçirtiyor
benim değerlerim de senin gibi canım ama doktorum kan ilacına devam diyor. sanırım bir miktar doğumda kan kaybı olacağı için.
Benimde çok fazla ilaca alerjim var hemen yan etki yapıyor ama şükür bu vitaminler yapmadı. Balık yağım başlı başına 80tl zaten ona devam derse eyvah eyvah :)
Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Emzirme dönemindede bir süre kullanılması tavsiye ediliyor.depolar boşalabiliyor emzirme döneminde daha kaliteli süt için devam anlıycan bir süre daha.
Bişey soracağım alakasız olacak ama halı örtüsü kullanam var mı :) zırt pırt halı yıkatmaktansa örtüyü yıkarım diyorum
Canım yatıyorum iki saattir biraz uyusam diye dua ediyorum yok mümkün değil geçmiyor hatta adet sancısı benim tuvaletimi getirir aynı oluyor iki gündür de ishal vuruyordu arada gelip giden ağrı olsa endiselenicem ama sabit bi ağrı normal olduğunu düşünüyorum bişeyler yiyip magnezyum ve parol alıcam tekrar
Evt cnm geçti benimki de ama artık ayakta hiç duramıyorum ya çok ağırlık var karnımda :)nasıl yoruyor acayip nefes nefese kalıyorum yine yatıyorum sürekli yatıyor gibiyim
Canım yatıyorum iki saattir biraz uyusam diye dua ediyorum yok mümkün değil geçmiyor hatta adet sancısı benim tuvaletimi getirir aynı oluyor iki gündür de ishal vuruyordu arada gelip giden ağrı olsa endiselenicem ama sabit bi ağrı normal olduğunu düşünüyorum bişeyler yiyip magnezyum ve parol alıcam tekrar
5 tane yedim vallaNormal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
Sarılığı dert etme canım neredeyse coğu bebek oluyor mama takviyeside alıyormus artmaz kan uyuşmazlığınız varmıydı bizde vardı doktor beklediğimiz bişeydi demişti hastsneye git geller yoruyor ama dediğin gibi değiyor tez zamanda toparlanırsınız inşallahNasıl oluyum canım bizim bebis ilk gunler kilo verdi hergun kontrole cagiriyor doktor cok sukur almaya basladi simdi yoksa hastaneye yatircakti hafifte sarilik var hem emziriyorum ustune sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi dedi 2saatte bir tekrarliyoruz bunlari yarin yime kontrolumuz var bi yandan dikislerim acıyor hic dinlenemedim ama herseye deger bu güzellikler
Dökülen için düşünmedim de halı çabucak kirleniyor kışın da yıkatmak zor oluyor biraz bebekler gezecek ya yerlerde :) ne biliyim yıkanabilen bişey olsa içim rahat edecekti , oğlumda da ona özel bir alan yapmıştım gerçi üstüne kimse basamıyordu polar sermiştim yere battaniyenin üstüne orada yuvarlanması çokl iyi oluyorAlta geçirmez gibi mi peki canım? Yoksa dökülen herhangi bir şey halıya da geçer.. görüntüleri güzel ama :)
Benimki yatınca geçiyor da senin ki niye uzadı öyle şimdi ne yapmalı bilemedimCanım yatıyorum iki saattir biraz uyusam diye dua ediyorum yok mümkün değil geçmiyor hatta adet sancısı benim tuvaletimi getirir aynı oluyor iki gündür de ishal vuruyordu arada gelip giden ağrı olsa endiselenicem ama sabit bi ağrı normal olduğunu düşünüyorum bişeyler yiyip magnezyum ve parol alıcam tekrar
Evt cnm geçti benimki de ama artık ayakta hiç duramıyorum ya çok ağırlık var karnımda :)nasıl yoruyor acayip nefes nefese kalıyorum yine yatıyorum sürekli yatıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?