2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açıkçası görüntüleri falan o hoş ama işte bilmiyorum alta geçerse çifte iş olur. Ben minder yapmıştım büyük onu koyuyordum iyi oluyordu..

Sürekli ağrıysa bilemeyeceğim canım. Dene bakalım geçmezse gidersin doktora.

Benimki yatınca geçiyor da senin ki niye uzadı öyle şimdi ne yapmalı bilemedim
Ne olursa olsun doğum evine bi daha gitmem kendi doktorum için sabahı bekleyebilirim özelde pazar akşamı olmaz kimse muhtemelen bakalım bi içeyim tekrar parol ve magnezyum u

Normal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
ben bayadır gunde 7 tane falan hurma yıyorum yas hırma galıba benımkı bır de ama canım ıstıo dıye yıyorum daha erken bnm bısey olmadı ama smdıye kadar olurmu ko acaba

ben bayadır gunde 7 tane falan hurma yıyorum yas hırma galıba benımkı bır de ama canım ıstıo dıye yıyorum daha erken bnm bısey olmadı ama smdıye kadar olurmu ko acaba
Valla kuru değil de yaş hurma tetikliyormuş doğumu rahmi yumuşatıyor yani bana da Al_pi söylediydi ben kuru hurma biliyordum oysaki :) acaba senin Ağrı'lar ondan oluyor olmasın

ben ne zaman doğurcam ya
Kız bırak keyfi yerinde bebişin Demekki uğraşma tontonla

Evet canim yaş hurma dogurtturuyormus :)) Ben yiyorum valla yaş kuru ne bulursam artik gelsede sıkıntı yok :)

yok canım agrım ondan deıldır ben bayadır hurma yıyorum agrım dun basladı stresten ve uzuntuden oldu sanırım neyse ben yınede cok yemeyım kalsın:)

Ne olursa olsun doğum evine bi daha gitmem kendi doktorum için sabahı bekleyebilirim özelde pazar akşamı olmaz kimse muhtemelen bakalım bi içeyim tekrar parol ve magnezyum u

Doğum evinde öyle oluyor bende 1 kere gittim bir daha gitmedim. Olası bir durumda artık doğum yapacağım hastanenin aciline giderim. Haklısın bu konuda. Belki gaz sancısı falandır. Geçen ben barbunya yedim öldüm sancıdan bir daha yemem dedim ama gaz sancısıydı. Öyle de olabilir.

Gaz yapacak bişey yemedim pek bişey de yemedim iştahım yok su sıra parol içtim en azından bacaklarimdaki ağrı geçti belimi de idare ediyorum ay kızım da coştu resmen onunla oynamak keyif veriyodu artık acı veriyor sakin olsa iyi olur :)

Slm kızlar nasılsınız benim gibi sezeryan düşünen var mı
Bu adet sancısı gibi olan sancı bende başladı iyi mi yalancı sancı diyorlar ve dinlenmek mi gerekiyor şimdi zaten yatmaktan kalça kemiklerim battı vallahi iki yanımda ağrıyor
Canim bende senin gibiyim sabahları adet sancısı gibi yokluyor bide kalça kemiğim çok agriyo geceleri yatamiyorum

Kızlar hurma olayını ben anlamadım yaş hurma domates olan degil mi nerden bulcazda yicez

Vurdukları zaman iyi vuruyorlar valla. Geçer geçer yarına kadar rahatlarsın inşallah canım.

Kızlar hurma olayını ben anlamadım yaş hurma domates olan degil mi nerden bulcazda yicez

Canım bu ramazanda yenen hurmanın yaş olanı.. bimde var hatta buzdolabında.. kaç kere alasım geldi de tadını beğenmem diye almamıştım iyi ki de almamışım :)

Vurdukları zaman iyi vuruyorlar valla. Geçer geçer yarına kadar rahatlarsın inşallah canım.
Sadece vursa bi sağa bi sola bi uzanıyor top gibi kendini serbest bıraksın diye ovaliyorum yoksa derimi yirtacak zilli açtım balkon kapısını oturuyorum heryer sanki çöl gibi geliyor halbuki hava yağmurlu yanıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…