MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben kullanmiyorum ama kullananlar memnunmusBişey soracağım alakasız olacak ama halı örtüsü kullanam var mı :) zırt pırt halı yıkatmaktansa örtüyü yıkarım diyorum
Dökülen için düşünmedim de halı çabucak kirleniyor kışın da yıkatmak zor oluyor biraz bebekler gezecek ya yerlerde :) ne biliyim yıkanabilen bişey olsa içim rahat edecekti , oğlumda da ona özel bir alan yapmıştım gerçi üstüne kimse basamıyordu polar sermiştim yere battaniyenin üstüne orada yuvarlanması çokl iyi oluyor
Sürekli ağrıysa bilemeyeceğim canım. Dene bakalım geçmezse gidersin doktora.
Ne olursa olsun doğum evine bi daha gitmem kendi doktorum için sabahı bekleyebilirim özelde pazar akşamı olmaz kimse muhtemelen bakalım bi içeyim tekrar parol ve magnezyum uBenimki yatınca geçiyor da senin ki niye uzadı öyle şimdi ne yapmalı bilemedim
ben bayadır gunde 7 tane falan hurma yıyorum yas hırma galıba benımkı bır de ama canım ıstıo dıye yıyorum daha erken bnm bısey olmadı ama smdıye kadar olurmu ko acabaNormal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
Olmaz insallah.ben bayadır gunde 7 tane falan hurma yıyorum yas hırma galıba benımkı bır de ama canım ıstıo dıye yıyorum daha erken bnm bısey olmadı ama smdıye kadar olurmu ko acaba
Valla kuru değil de yaş hurma tetikliyormuş doğumu rahmi yumuşatıyor yani bana daben bayadır gunde 7 tane falan hurma yıyorum yas hırma galıba benımkı bır de ama canım ıstıo dıye yıyorum daha erken bnm bısey olmadı ama smdıye kadar olurmu ko acaba
Kız bırak keyfi yerinde bebişin Demekki uğraşma tontonlaben ne zaman doğurcam ya
Evet canim yaş hurma dogurtturuyormus :)) Ben yiyorum valla yaş kuru ne bulursam artik gelsede sıkıntı yok :)Valla kuru değil de yaş hurma tetikliyormuş doğumu rahmi yumuşatıyor yani bana daAl_pi söylediydi ben kuru hurma biliyordum oysaki :) acaba senin Ağrı'lar ondan oluyor olmasın
Kız bırak keyfi yerinde bebişin Demekki uğraşma tontonla
yok canım agrım ondan deıldır ben bayadır hurma yıyorum agrım dun basladı stresten ve uzuntuden oldu sanırım neyse ben yınede cok yemeyım kalsın:)Valla kuru değil de yaş hurma tetikliyormuş doğumu rahmi yumuşatıyor yani bana daAl_pi söylediydi ben kuru hurma biliyordum oysaki :) acaba senin Ağrı'lar ondan oluyor olmasın
Al benden de okadarben ne zaman doğurcam ya
Ne olursa olsun doğum evine bi daha gitmem kendi doktorum için sabahı bekleyebilirim özelde pazar akşamı olmaz kimse muhtemelen bakalım bi içeyim tekrar parol ve magnezyum u
Gaz yapacak bişey yemedim pek bişey de yemedim iştahım yok su sıra parol içtim en azından bacaklarimdaki ağrı geçti belimi de idare ediyorum ay kızım da coştu resmen onunla oynamak keyif veriyodu artık acı veriyor sakin olsa iyi olur :)Doğum evinde öyle oluyor bende 1 kere gittim bir daha gitmedim. Olası bir durumda artık doğum yapacağım hastanenin aciline giderim. Haklısın bu konuda. Belki gaz sancısı falandır. Geçen ben barbunya yedim öldüm sancıdan bir daha yemem dedim ama gaz sancısıydı. Öyle de olabilir.
Canim bende senin gibiyim sabahları adet sancısı gibi yokluyor bide kalça kemiğim çok agriyo geceleri yatamiyorumBu adet sancısı gibi olan sancı bende başladı iyi miyalancı sancı diyorlar ve dinlenmek mi gerekiyor şimdi zaten yatmaktan kalça kemiklerim battı vallahi iki yanımda ağrıyor
Gaz yapacak bişey yemedim pek bişey de yemedim iştahım yok su sıra parol içtim en azından bacaklarimdaki ağrı geçti belimi de idare ediyorum ay kızım da coştu resmen onunla oynamak keyif veriyodu artık acı veriyor sakin olsa iyi olur :)
Slm kızlar nasılsınız benim gibi sezeryan düşünen var mı
Canim bende senin gibiyim sabahları adet sancısı gibi yokluyor bide kalça kemiğim çok agriyo geceleri yatamiyorum
Kızlar hurma olayını ben anlamadım yaş hurma domates olan degil mi nerden bulcazda yicez
Sadece vursa bi sağa bi sola bi uzanıyor top gibi kendini serbest bıraksın diye ovaliyorum yoksa derimi yirtacak zilli açtım balkon kapısını oturuyorum heryer sanki çöl gibi geliyor halbuki hava yağmurlu yanıyorum resmenVurdukları zaman iyi vuruyorlar valla. Geçer geçer yarına kadar rahatlarsın inşallah canım.
ağrım var ama bişey çıkıyo eve dönüyorumValla kuru değil de yaş hurma tetikliyormuş doğumu rahmi yumuşatıyor yani bana daAl_pi söylediydi ben kuru hurma biliyordum oysaki :) acaba senin Ağrı'lar ondan oluyor olmasın
ev mıncırak sevekAl benden de okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?