2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Ohh hadi gozunuzaydin canım, bizimde dün kırkimiz çıktı ağlamalar başladı, gece kaç kere kalkti bilmiyorum :)

Kizlar sirtimdaki tum kemiklerim vucuduma batiyor sanki gogusumdekiler de ayni.nefesim kesiliyor magnezyumu birakmistim ondan olabilir mi artik zamani geldi su gunler cabucak bi gecseydi son zamanlar cok zormus

Hanımlar bazen sizi de sıkıntı basıyor mu.
Herşey iyi hoş da şu son haftalar bi garibim bazen sıkıntı stres basıyor daralıyorum. Bilmiyorum ya değişik haller

Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Cok sevindim canım 1hafta arayla dogum yaptik senle benimkide 35 haftalık dogdu yanımda cok sükür kavustuk yabrularımıza darısı diger arkadaslara

Kan uyusmazlıgı yok canım sarılık hafifmis allahtan kilo aldikca normale donucek dedi doktor sarligi insallah canim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…