Gözüm aydın canım kaç gün kaldılar kuvezdeKizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Allah kurtarsın sagsalim kavuşun inşşKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin bizden nolur.
Aniisler dogum yapan var mi bilmiyorum bakamadim 2 gündür varsa saglikli büyüsün bebislerçınarı gördük bugün çarşambadan beri anne sütü aliyor 1800 gr olduk 5 ml süt alıyordu bugün hemşiresi 8 öğün 15 milim aliyor dedi cok şükür büyüyor
Maşallah Çınar'a :)
15ml az sanki eve gecipte kendin emzirince dahada hızlı büyüyüp toparlanacak. 2 kiloya ulaşınca nasıl sevineceksin bak arkasi hemen gelecek annesi
Ohh hadi gozunuzaydin canım, bizimde dün kırkimiz çıktı ağlamalar başladı, gece kaç kere kalkti bilmiyorum :)Kizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Ayy benimde son 4 gun kaliyor yarinKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Allah kurtarsın arkadasım saglikla kavusunKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Allah yardımcın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
İnstagramdan atsanBoyut büyük diyor yüklemiyor ya
Sorma kuzumya öyle masraflı olduki kızım :) doğuncada süsüne yetişemeyiz :)Aman aman yapmasın zaten :) benim gıda alerjim de var hepsi birbirine giriyorayy 80 tl soyguncu gibi o ne yaaa...
Ayyy gözün aydın canım çok sevindim :))
Allah yardimcin olsun canım inşallah sagsaglim bebeğini kucağına al .Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Cok sevindim canım 1hafta arayla dogum yaptik senle benimkide 35 haftalık dogdu yanımda cok sükür kavustuk yabrularımıza darısı diger arkadaslaraKizlarim 3 gundur uykulu uykusuz bebeklerimle kavustuk bugun 3. Gunumuz yorucu geciyor..umarim herkes iyidir var mi erkenci bebis ??
Dualarimdasiniz
Doktorum fazile hanimdi canim hastanenin herseyinden memnun kaldim herkes cok ilgiliydibulut29 bebeğin hayirli olsun. Ben de medipol megaya gidiyorum, doktorun kindi memnun kaldin mı?
Kan uyusmazlıgı yok canım sarılık hafifmis allahtan kilo aldikca normale donucek dedi doktor sarligi insallah canim cok sagolSarılığı dert etme canım neredeyse coğu bebek oluyor mama takviyeside alıyormus artmaz kan uyuşmazlığınız varmıydı bizde vardı doktor beklediğimiz bişeydi demişti hastsneye git geller yoruyor ama dediğin gibi değiyor tez zamanda toparlanırsınız inşallah
Oylemi canim ama nerede guneslendircem benim evde direk gunes almıyorbulut29 sarılık kolay atlatılıyor canım erken doğdu okadarcık olucak, bol emmenin yanında biz güneşlenmenin de çok faydasını görmüştük aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?