2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan uyusmazlıgı yok canım sarılık hafifmis allahtan kilo aldikca normale donucek dedi doktor sarligi insallah canim cok sagol
Canim ne kadar doğru bilmiyorum ama biz de kan uyuşmazlığı falan yok.brnim kız da satılık olmuştu doğduğunda 2 gün hastanede yattı.o dönem birinden duydum ya da okudum.cocugun kan grubu anne ile aynı olursa satılık olma ihtimali az oluyormuş.ama bana ile aynı kan grubun fayda artıyormuş.benim kiz babasıyla aynı kan grybundan

Normal doğum dusunenler son 4 hafta günde 6 hurma yiyin diyormus uzmanlar. Ben bir iki yiyordum ama artirmaya karar verdim.
Bol yuruyus ve son haftaya kalirsaniz ananas tavsiye ederim :) he birde plates topuna oturmakta iyi oluyor.

Bizim kan grublarimiz ayni esimle oglumda dogdugumda hafif olmustu cabuk atlatmistik buda oyle olur insallah

Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Doğum oldu mu? Son günlerde olan arkadaşlar vardı. Herşeyi kaçırdım
Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah

Oylemi canim ama nerede guneslendircem benim evde direk gunes almıyor

Aaa direk güneş almıyorsa zor o zaman canım, bizim bir dr tanıdığımız vardı o önermişti, hergün güneşlenirdik göğüsten aşağısını, hatta oğlum 8aylıkken yürüdü hep güneşlendirmemize bağladı dr

Sb12345 canım listeden gördüm şimdi :) hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ikiniz de iyisinizdir inşallah

Evine gidip sıcacık bir duş al gevşe canım hatta göğüslerine sıcak duş masajı yap, sonra azıcık uyu dinlen bak sütler nasıl inecek inŞAllah, kompostolar da iyidir ama humana yada lactamil de deneyebilirsin,
İşin sırrı moral ve dinlenmek, bol sütlü gümleriniz olsun

Sağol tatlım. Yarın sabah banyo yasağı kalkıyor. İlk iş dediklerini yapıcam. Evet yazmayı unutmuşum. Humana still tea önerdi hemşireler ondan da içiyorum doğumdan beri. Buralara geldik ya artık dert etmiyorum çok şükür oğlum sağlıklı sütünde gelir inşallah büyür hemence :)
İnşallah hepimizin sütleri bol bol olur

Canım gözün aydın çıkmışsınız ne mutlu darısı bize inşallah. Sarılık geçer sen dert etme. Sütün gelmesede emzir o çektikçe gelir sonra amma ver. Birde burda çok demişlerdi humana stil tea al istersen çok iyiymiş sütü arttırıyormuş. Bir arkadaşımız doğum yaptı yarında yapacak arkadaşlarımız var. Hepimiz sırayla yola giriyoruz

Ay maşallah sağlıkla kavuşur inşallah herkes kuzusuna allah yardımcısı olsun doğuma giren arkadaşın da.
Humana still tea önerdi hemşireler içiyorum onu da. Yarın öbür gün gelir inşallah. Emziriyorum mamadan önce. Göğüs ucum da yok avent göğüs ucu aldırdı hemşire onla emziriyorum.
Canım sizin de az kaldı allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama keyfini çıkar ben koynumda olmasına rağmen özlüyorum elimi karnıma koyunca

Amin canım benim hepimizin inşallah. Ay eminim özlüyosundur ama bende görmek koklamam için can atıyorum resmen. Sabah randevumuz var gün alacağız sanırım heyecandan ne uyku ne birşey :)

Kizlar kullandiginiz mem un kaldiginiz demir ilaci var mi? Kabizlik yapmayan? Devlet karsilamasada olabilir?

Canim süt için yeni doğum yapan arkadaşım galactago adında bir damla önermişti.gunde 3 damla kullanılıyormuş.cok ise yaradığını söylemişti.ben daha incelemedim nasıl bir sey olduğunu bilmiyorum aklında bulunsun.

Amin canım benim hepimizin inşallah. Ay eminim özlüyosundur ama bende görmek koklamam için can atıyorum resmen. Sabah randevumuz var gün alacağız sanırım heyecandan ne uyku ne birşey :)
Hayırlısı olsun canım:) sen de haklısın o da bambaşka bir duygu ama diğerinin telafisi yok elimi atıyorum karnım bomboş geliyor :) allah sana da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bol bol öp kokla kuzunu inşallah

Sağol tatlım ben de araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…