2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bol yuruyus ve son haftaya kalirsaniz ananas tavsiye ederim :) he birde plates topuna oturmakta iyi oluyor.
Bu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?

Zaten cok kalabalik iyi olmuyor bir suru sacma soru soruluyo yok suyun varmi yok sarilik oldumu yok ne kadar emio vsvs bosver. Her bebek kendine ozgu emin ol bebek aana herseyi sadece aglayaarak anlatacak ve sende o icgudu ile anliyorsun. Hic birseyi kafana takma keyfine bak ben oyle yapmistim herkese he he diyip geciyordum alinganliga gelirsek lohusaligin 40in cktiktan sonra daha iyi hissediyorsun kendini. Ama tavsiyem lohusayim 40im ckmadi diye eve kapanma esinle yine eskisi gibi gezin bebisinizle ben oyle yaptim ve cok mutluluk verici. Gerek sutumu aagdim.disarda vermek icin gerekse arabada emzirdim ama gezdik yasadk mis gibi gecti zaman.

Kiz erken dogurmaya ugrasma kalmak istedigi kadar kalsin bebiş boşver millete bakma sen

Kizlar kullandiginiz mem un kaldiginiz demir ilaci var mi? Kabizlik yapmayan? Devlet karsilamasada olabilir?
Ferro sanol canım bana hiç yapmadı. Maltofer minik şişelerdende kullnmıştım oda yapmamıştı. Ama ferro sanol demirimi kanımı hemen toparladı

Aminnn canım benim ağzından bal damlıyor bakalım sabah ola hayrola. Geçseydi zaman biran önce

Ilik bi dustan sonra geliyor sut canim dus alabildinmi? Bende hast gelmedi sutum evde gelip ilik dus aldim geldi birde humana steal tea ve maltana sokta satiliyor arpa mayasi oldugu icin sut artiriyor deneyebilirsin ve tabiki uyku. Saglikla buyusun insaallah

Kiz erken dogurmaya ugrasma kalmak istedigi kadar kalsin bebiş boşver millete bakma sen
Bugun esimin kardesi aramis anasigil ne zaman gidecek diye soruyor. Bilmem ne tarihine ucuz ucak bileti bulmus da.... Cocuk dogana kadar duracak dedik. Gelecegi zaman belli deil dedik. Ahh bende olacakti telefon neler derdim de beni aramaz. Kalacak yer mi yok yatacak yer var cok sukur onlar gitmesede dedirdim esime. Zamaninda dusunmeden konusursan simdi yuzlerine bakamazsin, gitsinler geleyim dersin.

Canim agzi olan konuşuyor işte, duymayacaksın. Hamileliğin son zamanlarını güzel geçirmeye bak çok özleyeceksin. Onlara hiçbir şey olmayacak inan... Kayınvalidem sözde bayramda buradaydı ilk gün bayramlaştıktan sonra memlekete gideceklermiş son dakika golü attı, benim kız gelmez 20 gün önce diyor bebek ona soracak ya :) annem desen geçende tırnaklarımı keser misin dedim, ben düzgün kesemem baban kessin dedi. Tek gerçek eşim ve çocuğum. Hatta sadece çocuğum olacak belliki bu hayatta.. umarım o da beni sever, sadece sever.. hamile kalmadan önce çok ağlayıp dua ettim allahım bana hayırlı evlat ver, beni karşılıksız sevecek bir evlat ver diye. Artık kimse için ne bir gözyaşı döküyorum, ne de en güzel anlarımı mahvediyorum. Gelen gelir, giden gider. Elbet iyileşeceğiz, kendi çocuğumuza bakarız elhamdülillah Allah o kuvveti de bilgiyide verir bize M MutluHuzurluBereketli

Oyyy asıl alınganlık agresiflik lohusalıkta
Lohusa kafası diye bir şey var kendine şaşırıyorsun ama kimse sesini çıkarmıyor sana

AA ben de kurusunu hiç sevmem, yaşına bayılırım.Gayet yiyordum hemen hemen hergün. Sancı falan olmadı, bu doğru bilgi mi acaba... Bırakayım bari. Ne zaman yemek lazımmış peki?

Daha fazla yemek gerekiyor sanırım, bilimsel dayanağı oksitosin hormonunu arttırması o da doğumu tetikliyormuş, 38den sonra ye demişti arkadaşlar bana ama umreye gidip gelen çok oldu buzluğa attım buzlu buzlu yiyorum

Reactions: SGd
Ben alıngan değilde asabi olup milleti kırar geçiririm diye düşünüyorum ama Allah bir sabır verir belki

Bende öyleydim, özellikle eşime karşı, Doğum yaptığım gün ona taktım kafayı ki çok düşüncelidir bana çok düşkündür ama adamdan soğudum bildiğin her hareketi batıyordu, sonra bir gün ağlamaklı dedi ki sen bu gidişle beni boşarsın da nasıl dert olmuş içime oturdu ondan sonra topladım kendimi

Bende ki asabiyet eşime sökmez ama o benden baskın gelir bagirir falan oturur aglarim sonra :/ hayirlisi bakalim pozitif dusunelim pozitif olsun. Kolay olmayacak elbet ama cok guzel olacak biliyorum. O kucagima bir alsam kizimi bir koklasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…