MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?Bol yuruyus ve son haftaya kalirsaniz ananas tavsiye ederim :) he birde plates topuna oturmakta iyi oluyor.
Zaten cok kalabalik iyi olmuyor bir suru sacma soru soruluyo yok suyun varmi yok sarilik oldumu yok ne kadar emio vsvs bosver. Her bebek kendine ozgu emin ol bebek aana herseyi sadece aglayaarak anlatacak ve sende o icgudu ile anliyorsun. Hic birseyi kafana takma keyfine bak ben oyle yapmistim herkese he he diyip geciyordum alinganliga gelirsek lohusaligin 40in cktiktan sonra daha iyi hissediyorsun kendini. Ama tavsiyem lohusayim 40im ckmadi diye eve kapanma esinle yine eskisi gibi gezin bebisinizle ben oyle yaptim ve cok mutluluk verici. Gerek sutumu aagdim.disarda vermek icin gerekse arabada emzirdim ama gezdik yasadk mis gibi gecti zaman.Bu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?
Tskler canimSolgar gentle iron ı deneyebilirsin
Bu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?
Ferro sanol canım bana hiç yapmadı. Maltofer minik şişelerdende kullnmıştım oda yapmamıştı. Ama ferro sanol demirimi kanımı hemen toparladıKizlar kullandiginiz mem un kaldiginiz demir ilaci var mi? Kabizlik yapmayan? Devlet karsilamasada olabilir?
Yine sinir ettiler beni ondanKiz erken dogurmaya ugrasma kalmak istedigi kadar kalsin bebiş boşver millete bakma sen
AA ben de kurusunu hiç sevmem, yaşına bayılırım.Gayet yiyordum hemen hemen hergün. Sancı falan olmadı, bu doğru bilgi mi acaba... Bırakayım bari. Ne zaman yemek lazımmış peki?Ben epeydir yiyorum her gün 3/4tane, ama oksitlesin salgılayıp Doğumu kolaylaştıran yaş hurmaymış
Aminnn canım benim ağzından bal damlıyorHayırlısı olsun canım:) sen de haklısın o da bambaşka bir duygu ama diğerinin telafisi yok elimi atıyorum karnım bomboş geliyor :) allah sana da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bol bol öp kokla kuzunu inşallah
Ilik bi dustan sonra geliyor sut canim dus alabildinmi? Bende hast gelmedi sutum evde gelip ilik dus aldim geldi birde humana steal tea ve maltana sokta satiliyor arpa mayasi oldugu icin sut artiriyor deneyebilirsin ve tabiki uyku. Saglikla buyusun insaallahKızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Doğum oldu mu? Son günlerde olan arkadaşlar vardı. Herşeyi kaçırdım
Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Bugun esimin kardesi aramis anasigil ne zaman gidecek diye soruyor. Bilmem ne tarihine ucuz ucak bileti bulmus da.... Cocuk dogana kadar duracak dedik. Gelecegi zaman belli deil dedik. Ahh bende olacakti telefon neler derdim de beni aramaz. Kalacak yer mi yok yatacak yer var cok sukur onlar gitmesede dedirdim esime. Zamaninda dusunmeden konusursan simdi yuzlerine bakamazsin, gitsinler geleyim dersin.Kiz erken dogurmaya ugrasma kalmak istedigi kadar kalsin bebiş boşver millete bakma sen
AsSlm kizlarr
Bu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?
Ben alıngan değilde asabi olup milleti kırar geçiririm diye düşünüyorum ama Allah bir sabır verir belkiOyyy asıl alınganlık agresiflik lohusalıkta
Lohusa kafası diye bir şey var kendine şaşırıyorsun ama kimse sesini çıkarmıyor sana
AA ben de kurusunu hiç sevmem, yaşına bayılırım.Gayet yiyordum hemen hemen hergün. Sancı falan olmadı, bu doğru bilgi mi acaba... Bırakayım bari. Ne zaman yemek lazımmış peki?
Ben alıngan değilde asabi olup milleti kırar geçiririm diye düşünüyorum ama Allah bir sabır verir belki
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebeğine. .Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin bizden nolur.
Bende öyleydim, özellikle eşime karşı, Doğum yaptığım gün ona taktım kafayı ki çok düşüncelidir bana çok düşkündür ama adamdan soğudum bildiğin her hareketi batıyordu, sonra bir gün ağlamaklı dedi ki sen bu gidişle beni boşarsın da nasıl dert olmuş içime oturdu ondan sonra topladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?