Allah agrisiz acisiz, saglikla kolaylikla kavusmanizi nasip etsin. Bizleride unutmayin dogum yapanlar ismim büşra Allah bizlerede sağsağlim kavuşmayı nasip etsinm her doguranla gozlerim dolu doluDuygularım karışık içim dolu aynı bedendeki son günümüz oğlumla..
Yarın kollarımda olacak insaAllah..
Dualarınızı esirgemeyin..
Saat 11de dogumum olacak Allah'ın izniyle..
Duygularım karışık içim dolu aynı bedendeki son günümüz oğlumla..
bende senin gibi düşünüyorum gerekirse kıran taraf ben olacağım bu sefer. yoksa depresyona girerm herhaldeBu sali doktora goruneyim. Kilouna gore merdiven cikma, comelerek yer silme, hurma vs.ne varsa yapacagim gelsin diye:)) Tabi hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin. Gelecek kalacak kalsin, sonra herkesi gonderip kendi duzenimizi kuralim. Uzun sureli kimseyi istemiyorum yanimda. Dogumdan sonraki 2 hafta kimsenin yuzune bakmayacagim. Bebegimle alisma surecinin keyfini çıkaracağım. Gelene de kendin pisir kendin ye diyecegim. Kimseyle ilgilenemem. Kendi toparlanma surecim, bebekli hayata alisma sureci, uykusuzluk, 2 sate bir uyanmaya alisma... Birde milletin lafina bakip sutumden olamam. Şu alinganlik sureci sonra devam edecek mi acaba? Ne kadar surer?
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?[/QUOTE]Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda
Gazdan benimki kesik gibi Acıyor yırtılıyor içerdrn diyorum artık o derece gaz maalesef metsil hap varsa çiğneyebilirsinkızlar göbek deliği ve kasıkların olduğu kısım neden acır acaba? bildiğin acı, ağrı değil
hiç aklıma gelmemişti.. bu sabah baktım iyice pul oul soyulmaya baslamış. anlamadım yaaGazdan benimki kesik gibi Acıyor yırtılıyor içerdrn diyorum artık o derece gaz maalesef metsil hap varsa çiğneyebilirsin
Sadece vursa bi sağa bi sola bi uzanıyor top gibi kendini serbest bıraksın diye ovaliyorum yoksa derimi yirtacak zilli açtım balkon kapısını oturuyorum heryer sanki çöl gibi geliyor halbuki hava yağmurlu yanıyorum resmen
Kizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin bizden nolur.
Sorma kuzumya öyle masraflı olduki kızım :) doğuncada süsüne yetişemeyiz :)
Kızlar birsürü sayfa olmuş etiketlere bile bakamadım. Hastaneden bugün çıkabildik. Ama oğluşun sarılığı biraz yüksek az kaldı çıkarmıyordu doktoru. Sütüm hala gelmedi. İki saatte bir mama ile besliyoruz sarılığı artmasın diye. Onun peşine koşmaktan yatamadım da hiç. Dikişlerim ağrıyor o yüzden. Süt de yorgunluk ve uykusuzluktan gelmiyor sanırım. Tavsiyeler üzerine incir suyu ve kompostoları deniyorum. Bakalım o da gelir inşallah zamanla. Sizler nasılsınız? Var mı kaçırdığım önemli bir haber? Doğum oldu mu? Son günlerde olan arkadaşlar vardı. Herşeyi kaçırdım
Herkesler ve bebişleri iyidir inşallah
Duygularım karışık içim dolu aynı bedendeki son günümüz oğlumla..
Edicez annesi oyy hele bi doğsunlar. Ay çok heyecanlıyım 1 saate kadar kızımı görücemÖyle canım çocuk doğmadan masraf oluyor illa ki.. ama olsun :) süslerine yetişmek ne mümkün.. :) bende çok severim süsü püsü bıcır bıcır ederim onu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?