2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Duygularım karışık içim dolu aynı bedendeki son günümüz oğlumla..
Yarın kollarımda olacak insaAllah..
Dualarınızı esirgemeyin..
Saat 11de dogumum olacak Allah'ın izniyle..
Allah agrisiz acisiz, saglikla kolaylikla kavusmanizi nasip etsin. Bizleride unutmayin dogum yapanlar ismim büşra Allah bizlerede sağsağlim kavuşmayı nasip etsinm her doguranla gozlerim dolu dolu

bende senin gibi düşünüyorum gerekirse kıran taraf ben olacağım bu sefer. yoksa depresyona girerm herhalde

Kuzum eve geldm smdi sabah gidicem hareketlenince geri icim rahatladi biraz daha.. Blmiyorum kotu mu ettim ama cok kotu oldum orda
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?[/QUOTE]
Iyiyim kuzum bugun 3 te tam belli olcak bakalim

Günaydın annişkolar. Bugün yawrusuna kavuşacak annelerimize sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz. Bizimde görüş günümüz. Heyecandan kızımda bende hiç uyuyamadık. İnşallah bizde güzel haberler alırız Herkese güzel bir hafta olsun

Ya bu doğumla ilgili rüyalar ne olacak böylee. Off yine ter içinde uyandım çok gerçekçiydi

Kızlar çok fazla mesaj var alintilayamadim hepinize teşekkür ederim :))kizimla Kavuştuk hersey yolunda çok şükür sadece beklenenden küçük doğdu zayifiz biraz emerken zor olabiliyor ama buna da şükür. Epidural sezeryan oldum bekledigimden daha kolay geçti az da olsa ağrı sizi oluyor bugün taburcu olucaolucaz inşallah. Herkese zamanında hayırlı doğumlar diliyorum gerçekten çok başka birseymis:)

Evet aynen öyle hatta bazen diyorum resmen oyuyor içimi canım yağmur çamur demez hamilelik hararet yapıyor özellikle son dönemlerde..

Sorma kuzumya öyle masraflı olduki kızım :) doğuncada süsüne yetişemeyiz :)

Öyle canım çocuk doğmadan masraf oluyor illa ki.. ama olsun :) süslerine yetişmek ne mümkün.. :) bende çok severim süsü püsü bıcır bıcır ederim onu sanırım

Çok sevindim canım evin küçük beyi artık evinde :) sarılık için güneş ışığında bi 5 ya da 10 dakika tut. İyi geliyor. Doyması da tabii önemli. Sütün için sende bol su süt çayları falan devam et. Tam olarak sütü ne getirir bilmem malum. Ama ablamlardan az çok görmüşlüğüm oldu..

Duygularım karışık içim dolu aynı bedendeki son günümüz oğlumla..
Yarın kollarımda olacak insaAllah..
Dualarınızı esirgemeyin..
Saat 11de dogumum olacak Allah'ın izniyle..

Sağ salim kucağına da al canım kolaylıkla atlatın inşallah

herkese mutlu haftalar :)) bakalım bu hafta kimler kimler doğuracak? ben 37+3 üm bıgun ve vakit geçmiyooor. doktora reamen dedim 39 dan önce alın diye. nuh dedi peygamber demedi. tee bayramdan sonra dedi, o da cuma günü. bi akıl verin kızlar nasıl geçiricem ben bu iki haftayı? vakit geçmiyor bir türkü. evde yapıcak hiçbir şey bulamıyorum... hoş yemek bile yapamıyorum da neyse. ayakta durmak resmen işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…