2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar bizimde yarın hast huzurlu dogum egitimimiz var dokt kont rand demisti ama cumaya rand alabildim bakalım belki yarin bossa minigimi de gorurum hepimize saglikli huzurlu mutlu bir hafta diliyorum takvim yaklastikca stres oluyoruz hadi hayirlisi kavusmaya az kaldi

Bende 37+2 yim bide normali bekliycem yani senden daha cok gunum var arkadasim sabretcez mecbur benim raporumda bugun basladi evde is var ama utu toplancak dolap falan ama yinede alisik degilim gun boyu evde olmaya bu arada lost izliyorum zaman gecsin diye

Günaydınnnn Annişler..
Bizim hafta geldi çattı.. Bu hafta su gibi gecer bana zaman kosusturmaca başladı evde bir yandan ev yerlesiyor bir yandan alişveriş gelen gidenin heyecani yaşanıyor evde bir bayram havası var..

Rabbim hepimizin evlerine huzur versin.. Bu günlerin tadini cıkariyorum Eşime diyorum saltanatim bitiyor :) Tadinı cıkarayim şu son 4 gününde ..
Baby shower yapmayı çook istemiştim yapamamıştım bizde yerine Kızima hoşgeldin partisi düzenledik Arefe gününe pasta sipariş verdik Allah izin verirse o gün pastamızı kesecegiz minik ailemle ❤ Bayramımız bayram olacak..

Sevgili hamişler ve yeni annecikler... Bugün tam 38 oldum. Vee çikolata almayı unuttuğumu farkettim. Hacı Şeriften çikolata alanlar nasıl memnun kaldınız mı? Bu sıcakta çikolatalar erimeden gelebildi mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.. Sevgilerrrr..

bende bayramdan sonrayı bekliyorum kızlar. ikinizden de önceyim ama

Al_pi günlerimiz aynı seninle ama sen benden önce kucağına alacaksın bebişini benimki yaramazlık yapıp bayramdan önce gelmeye karar vermezse eğer. Ne güzel telaşlar. İçimde garip bir şeyler var. Sanki bebeğim hep benimle, hep karnımda kalacak gibi hissediyorum

Kızlaarrrr sonunda bana gün verdiler :)
23 hazıran sabahtan Doğumum olucak Al_pi
Aa hadi bakalim ayni gun anneleriyiz :) Benimki sabah 7bucuk 8 arasi olacak Sag salim kavusalim miniklere..

Sorma canim ya bende tuhafim esime ikide bir gobek gidecek deyip duruyorum oda yerine kizin gelecek diyor :))
Ama hamilelik kadar guzel bir duygu yokmus Rabbim dileyen isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu.. Senin minikte bayramda supriz yapar mi yapar :)

Aminn inşallah canmmm heyecan sardı bizi

lost bitti benim yaa baska biseler bulmam lazim. yarin ablam gelcek Allahtan
ama Allah ona da safi cene vermis. cekicem mecbur. ne gicik bi kadin oldum ben yaaa. belki senin benden daha erken olur bu arada. baksana aramizda bir gun var. ayy hdi bakalım

Benimkiler çok güzel geldi.erimesin diye buzla beraber gönderdiler.çok ada güzel ambalajlamışlardı.çikolatalrın tadı bir de güzel ki sorma yememek için zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…