Bende 37+2 yim bide normali bekliycem yani senden daha cok gunum var arkadasim sabretcez mecburherkese mutlu haftalar :)) bakalım bu hafta kimler kimler doğuracak? ben 37+3 üm bıgun ve vakit geçmiyooor. doktora reamen dedim 39 dan önce alın diye. nuh dedi peygamber demedi. tee bayramdan sonra dedi, o da cuma günü. bi akıl verin kızlar nasıl geçiricem ben bu iki haftayı? vakit geçmiyor bir türkü. evde yapıcak hiçbir şey bulamıyorum... hoş yemek bile yapamıyorum da neyse. ayakta durmak resmen işkence
Canım haydi gözün aydın 4 gün sonra Alpiyle birlikte kavuşuyosunuz yawrularınıza. Darısı başımıza
Aminn inşallah canm sagsalim kavusalm hepımzCanım haydi gözün aydın 4 gün sonra Alpiyle birlikte kavuşuyosunuz yawrularınıza. Darısı başımıza
bende bayramdan sonrayı bekliyorum kızlar. ikinizden de önceyim amaBende 37+2 yim bide normali bekliycem yani senden daha cok gunum var arkadasim sabretcez mecburbenim raporumda bugun basladi evde is var ama utu toplancak dolap falan ama yinede alisik degilim gun boyu evde olmaya bu arada lost izliyorum zaman gecsin diye
Aa hadi bakalim ayni gun anneleriyiz :) Benimki sabah 7bucuk 8 arasi olacak Sag salim kavusalim miniklere..
Sorma canim ya bende tuhafim esime ikide bir gobek gidecek deyip duruyorum oda yerine kizin gelecek diyor :))Al_pi günlerimiz aynı seninle ama sen benden önce kucağına alacaksın bebişini benimki yaramazlık yapıp bayramdan önce gelmeye karar vermezse eğer. Ne güzel telaşlar. İçimde garip bir şeyler var. Sanki bebeğim hep benimle, hep karnımda kalacak gibi hissediyorum
Aminn inşallah canmmmAa hadi bakalim ayni gun anneleriyiz :) Benimki sabah 7bucuk 8 arasi olacak Sag salim kavusalim miniklere..
Sorma canim ya bende tuhafim esime ikide bir gobek gidecek deyip duruyorum oda yerine kizin gelecek diyor :))
Ama hamilelik kadar guzel bir duygu yokmus Rabbim dileyen isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu.. Senin minikte bayramda supriz yapar mi yapar :)
lost bitti benim yaaBende 37+2 yim bide normali bekliycem yani senden daha cok gunum var arkadasim sabretcez mecburbenim raporumda bugun basladi evde is var ama utu toplancak dolap falan ama yinede alisik degilim gun boyu evde olmaya bu arada lost izliyorum zaman gecsin diye
Kizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
Benimkiler çok güzel geldi.erimesin diye buzla beraber gönderdiler.çok ada güzel ambalajlamışlardı.çikolatalrın tadı bir de güzel ki sormaSevgili hamişler ve yeni annecikler... Bugün tam 38 oldum. Vee çikolata almayı unuttuğumu farkettim. Hacı Şeriften çikolata alanlar nasıl memnun kaldınız mı? Bu sıcakta çikolatalar erimeden gelebildi mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.. Sevgilerrrr..
Ohh gozun aydin boyle hamislere can kurban bak hemen yazmis demekki iyi bize moral oldun valla .. Allah anali babali buyutsun kuzunu bahti acik olsun..Kizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
tebrik ederimmmKizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
Edicez annesi oyy hele bi doğsunlar. Ay çok heyecanlıyım 1 saate kadar kızımı görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?