2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim evinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah

Ben aldım cok güzel tadı.. erime olmadı cok güzel paketlemişlerdi.. hem lokum hem çikolata siparişi verdim..

ay kızlar kaç gündür annemde kalıyorum ağzım burnum tıkandı şifayı kaptım yaz günü daha iyiyim şimdi. forumumuzun yeni bebişleri gelmiş analı babalı büyüsün inşallah kuzucukların hepsi günleri belli olan herkesde sağsağlim kucağına alın inş. darısı bizim başımıza temmuz sonuda hiç gelmicek gibi geliyo zaman durdu sanki. kıxlar bir de ben gebelik boyunca saçlarımı boyamadım doğum için boyamak istiyorum ama koyu renk saçlarım normalde sarı kullanıyorum orealle açıp cila falan yapılması lazım sizce yaptırayım mı yüzüdk yüzdük kuyruguna geldik bir ay dha sabredeyim mi beyazlarım falan arttı bayagı belli oluyo kararsız kaldım

Bence biraz daha sabret canım. Doktoruna danış ya da. Açıkçası benimde yarıya kadar beyazlarım çıktı ama boyatmayı düşünmüyorum.

Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. .

Canım bende antalyalıyım doğum yapmak için geldim ist dan sen nerde yapmayı düşünüyosun antalyada
canım ben meydan anadolu da yapıcam gökbay elpek doktorumun adı çok memnunum yeni doğan serviside var daha şikayete falan rastlamadım hastane doktorlar hakkında sezeryan da normal doğumda 1750 lira.6 ay önce kardeşim de burda yaptı çok memnun kaldık ebeler sürekli geldi gitti yardımcı oldular. çok lüks bi hastane değil ama antalya da iyi hastaneler arasında burda bi arkadaş var oda aynı hastanede erhan muluk diye bi doktora gidiyo oda memnun istersen iki doktoru bi araştır.inşşalh kafana uygun düzgün biyer bulursun

Bence biraz daha sabret canım. Doktoruna danış ya da. Açıkçası benimde yarıya kadar beyazlarım çıktı ama boyatmayı düşünmüyorum.
oreal olunca tedirgin oldum bende normal renk olsa organik falan yapardımda bu kadar dayandık doğumdan sonra yapayım ya riske atmıcam kuzum çok sağol vazgeçtim anında

Geçmiş olsun canım, benim saçlar da bembeyaz ama boyatmayı düşünmüyorum. Dr.uma sormadım bile, sacimda şu an 3-5renk var, doğumdan sonra boyatcam inşallah.

Geçmiş olsun canım, benim saçlar da bembeyaz ama boyatmayı düşünmüyorum. Dr.uma sormadım bile, sacimda şu an 3-5renk var, doğumdan sonra boyatcam inşallah.
çok sağol canım vazgeçtim ya 1 ay şurda dayancağım süre riske atmayayım boşuna

oreal olunca tedirgin oldum bende normal renk olsa organik falan yapardımda bu kadar dayandık doğumdan sonra yapayım ya riske atmıcam kuzum çok sağol vazgeçtim anında
Iyi yaptin vazgecmekle bu kadar kisa zaman kala hiç gerek yok çünkü.. Minikin gelsin sonra boyatirsin zaten .. Ben dogumdan sonra kendime gelirsem boyatirim diyorum 1-2ay gecsin zaten o surecte evdeyim hemde toparlanmis olurum hic boyatmadim 9 ay olacak :) Ama umdugumdan az beyazlarim cikti :))

Nezle öksürük gidiyorum kızlar oksurdukce altta bi basınç ay yavrum haftalardır baş aşağı cikivericek en son :)

Sağlıkla kavuş incine canım. .Hamilelik çok güzel, kucağına alınca da çok güzel. .Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…