2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim saçlarım da çok hızlı uzuyor gebelik öncesi kestirmistim şuan yine belimde kestiremedim de bebekle zor olacak doğum sonrası ilk işim benim de saç kesimi

benim sarıydı geçen yaz afrika örgsüsü yaptırmak için siyaha boyadım allah ın işi hayatta siyah yapmazdım o sayede boyamama gerek kalmadı hamilelik boyunca hiç artık doğumdan sonra iyileşince yaparız bütün bakımları inş.

oreal olunca tedirgin oldum bende normal renk olsa organik falan yapardımda bu kadar dayandık doğumdan sonra yapayım ya riske atmıcam kuzum çok sağol vazgeçtim anında
Canim orealle açılacaksa emzirken bile zararlı canim.ya koyu renk yaptır yada oreal için en az 6 aylık olsun.cunku site geçiyor.

Benim kafamda 3 renk kendimi çok bakımsız hissediyorum ama biraz daha sabredeceğiz sende sıkıntı doğumdan sonra açma işi olacak bebiş emerken yapmak tehlikeli diye biliyorum sen bir süre siyah kullan

Canım ben bebek çikolatasından söyledim instagramda çok hızlılar ve gayet erimeden geldi hatta metal kutu soğuktu geldiğinde

emzirirken açtırılmayacagınıda bilmiyordum en iyisi ben normal boya yapar geçerim sarı da olmayaversin bir şey daha öğrendim kızlar sağolun iyki varsınız

Benim saçlarım da çok hızlı uzuyor gebelik öncesi kestirmistim şuan yine belimde kestiremedim de bebekle zor olacak doğum sonrası ilk işim benim de saç kesimi
Sacimi 4.ayimda kestirdim buyuk rahatlik dogumdan once kestiririmde uzun sac iyi oluyor masayla sekilde o yuzden sonra kestirecegim :)

Cankm ben 5.5aylıkken boyattım. Tamamen bitkisel boyayla komple boyadılar üzerine de ombre yaptırdım bitkisel açıcıyla yaptılar onu ama cile yaptırmadım. Geçen günde dip boya yaptırdım yine bitkisel boyayla. Doktorum izin vermişti. Bir sorun olmaz

canım düz renk olsa bitkisel yapardım açılması lazım kendi saç rengim koyu bayagı zaten ombre de diplere değmiyo onda sorun olmaz benim baya kimyasal işleme gircek komple açılcak ondan tedirgin oldum bende artık bitkisel alıp yaparım diplerini sadece

Sacimi 4.ayimda kestirdim buyuk rahatlik dogumdan once kestiririmde uzun sac iyi oluyor masayla sekilde o yuzden sonra kestirecegim :)
Ay bende fotoğraf aşkına tutuyorum saçımı :) uzun süredir yapmadığım kadar kısa kestirmeyi düşünüyorum bana da değişiklik olur diye hem de rahat olur

Selam anneler. Doktordan geldik. Nstde ağrı çıktı, kasılmalarımı da doktor minyonluğuma bağladı magnezyumu da bıraktırdı artık isterse gelebilir dedi. Kızım neredeyse kilo almamış 2800 gram 49-50cm olmuş ama +-400gram farkeder belkide 3200dür dedi. Bir kötü bir iyi haberim var. Kötü haber boynuna kordonunu dolamış sıpam. Doktor kanala girmediği ve sezeryan olacağı için hiç dert değil dedi. Ama gelde takma kafana güzel haberim ise gün verdi 3 temmuzda kavuşuyoruz kızımla hastanemizi ayarladık. Medicalparktan 950tl daha ucuz olacak. Doktorumuzun ayrılmasının kıyağı oldu saolsun. Bir sonraki kontrolümüzde 28haziranda. Vitaminler içinde magnezyum hariç hepsine devam doğumdan sonra değiştiririz dedi. Yani doğumdan sonrada kullanacağız anlaşılan. Bizden haberler öyle

Açtırma canım sarılı olsun istersen sende benim gibi tek renk boyatıp ombre yada balyaj yaptır en kötü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…