Hadi gozunaydin canım, artık sayılı günler, sağlıkla gelsin bebişin.
Gecmis olsun canim Allah sifa versinNezle öksürük gidiyorum kızlar oksurdukce altta bi basınç ay yavrum haftalardır baş aşağı cikivericek en son :)
Geçmiş olsun canım.Nezle öksürük gidiyorum kızlar oksurdukce altta bi basınç ay yavrum haftalardır baş aşağı cikivericek en son :)
Geçmiş olsun, Gözünaydın canım. .Kizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
benim sarıydı geçen yaz afrika örgsüsü yaptırmak için siyaha boyadım allah ın işi hayatta siyah yapmazdım o sayede boyamama gerek kalmadı hamilelik boyunca hiç artık doğumdan sonra iyileşince yaparız bütün bakımları inş.Iyi yaptin vazgecmekle bu kadar kisa zaman kala hiç gerek yok çünkü.. Minikin gelsin sonra boyatirsin zaten .. Ben dogumdan sonra kendime gelirsem boyatirim diyorum 1-2ay gecsin zaten o surecte evdeyim hemde toparlanmis olurum hic boyatmadim 9 ay olacak :) Ama umdugumdan az beyazlarim cikti :))
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Sağolun kızlar son zaman vücut direndim düştü sanki enfeksiyon nezle öksürük dokuluyorumGeçmiş olsun canım.
Canim orealle açılacaksa emzirken bile zararlı canim.ya koyu renk yaptır yada oreal için en az 6 aylık olsun.cunku site geçiyor.oreal olunca tedirgin oldum bende normal renk olsa organik falan yapardımda bu kadar dayandık doğumdan sonra yapayım ya riske atmıcam kuzum çok sağol vazgeçtim anında
Benim kafamda 3 renk kendimi çok bakımsız hissediyorum ama biraz daha sabredeceğiz sende sıkıntı doğumdan sonra açma işi olacak bebiş emerken yapmak tehlikeli diye biliyorum sen bir süre siyah kullanbenim sarıydı geçen yaz afrika örgsüsü yaptırmak için siyaha boyadım allah ın işi hayatta siyah yapmazdım o sayede boyamama gerek kalmadı hamilelik boyunca hiç artık doğumdan sonra iyileşince yaparız bütün bakımları inş.
Canım ben bebek çikolatasından söyledim instagramda çok hızlılar ve gayet erimeden geldi hatta metal kutu soğuktu geldiğindeSevgili hamişler ve yeni annecikler... Bugün tam 38 oldum. Vee çikolata almayı unuttuğumu farkettim. Hacı Şeriften çikolata alanlar nasıl memnun kaldınız mı? Bu sıcakta çikolatalar erimeden gelebildi mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.. Sevgilerrrr..
Canım gözün aydın ayy nasıl minnoşun sen iyimisin. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sizle büyüsün inşallahKizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
Bende gördüm canım ayrıntıları yazacağım az sonraAynen aynen canımm:)) ben gördüm geldim cimcimeyi uzun sürmedi 2 dakikalıktı ama olsun :))❤
Sacimi 4.ayimda kestirdim buyuk rahatlik dogumdan once kestiririmde uzun sac iyi oluyor masayla sekilde o yuzden sonra kestirecegim :)Benim saçlarım da çok hızlı uzuyor gebelik öncesi kestirmistim şuan yine belimde kestiremedim de bebekle zor olacak doğum sonrası ilk işim benim de saç kesimi
Cankm ben 5.5aylıkken boyattım. Tamamen bitkisel boyayla komple boyadılar üzerine de ombre yaptırdım bitkisel açıcıyla yaptılar onu ama cile yaptırmadım. Geçen günde dip boya yaptırdım yine bitkisel boyayla. Doktorum izin vermişti. Bir sorun olmazay kızlar kaç gündür annemde kalıyorum ağzım burnum tıkandı şifayı kaptım yaz günü daha iyiyim şimdi. forumumuzun yeni bebişleri gelmiş analı babalı büyüsün inşallah kuzucukların hepsigünleri belli olan herkesde sağsağlim kucağına alın inş. darısı bizim başımıza temmuz sonuda hiç gelmicek gibi geliyo zaman durdu sanki. kıxlar bir de ben gebelik boyunca saçlarımı boyamadım doğum için boyamak istiyorum ama koyu renk saçlarım normalde sarı kullanıyorum orealle açıp cila falan yapılması lazım sizce yaptırayım mı yüzüdk yüzdük kuyruguna geldik bir ay dha sabredeyim mi beyazlarım falan arttı bayagı belli oluyo kararsız kaldım
canım düz renk olsa bitkisel yapardım açılması lazım kendi saç rengim koyu bayagı zaten ombre de diplere değmiyo onda sorun olmaz benim baya kimyasal işleme gircek komple açılcak ondan tedirgin oldum bende artık bitkisel alıp yaparım diplerini sadeceCankm ben 5.5aylıkken boyattım. Tamamen bitkisel boyayla komple boyadılar üzerine de ombre yaptırdım bitkisel açıcıyla yaptılar onu ama cile yaptırmadım. Geçen günde dip boya yaptırdım yine bitkisel boyayla. Doktorum izin vermişti. Bir sorun olmaz
Ay bende fotoğraf aşkına tutuyorum saçımı :) uzun süredir yapmadığım kadar kısa kestirmeyi düşünüyorum bana da değişiklik olur diye hem de rahat olurSacimi 4.ayimda kestirdim buyuk rahatlik dogumdan once kestiririmde uzun sac iyi oluyor masayla sekilde o yuzden sonra kestirecegim :)
Açtırma canım sarılı olsun istersen sende benim gibi tek renk boyatıp ombre yada balyaj yaptır en kötü canımcanım düz renk olsa bitkisel yapardım açılması lazım kendi saç rengim koyu bayagı zaten ombre de diplere değmiyo onda sorun olmaz benim baya kimyasal işleme gircek komple açılcak ondan tedirgin oldum bende artık bitkisel alıp yaparım diplerini sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?