2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çifte bayram yaşanacak insAllah. O bayram hiç unutulmayacak sizde. Bütün bayramlar inci hanimi hatırlatacak :) Neşeniz huzurunuz prensesinle daim olsun canım. Haberlerinizi bekliycez

Gözün aydın canım gün almışsın.. kordona gelince inşallah bir şey olmaz sezaryen zaten. Kanala girmesin minik cadı :) belki de 3 temmuzu beklemez magnezyumu bırakınca kasılmaların artabilir. Ben geleceğim diyebilir :) hayırlısı olsun. İnşallah her şey güzel gider:))

kordon dolanmasini hic dert etme ben bir yazida okumustum bebekler anne karninda nefes alirken agzindan mi aliyomus burnundan mi bunakligim ustumde tam hatirlamiyorum da o yuzden boynuna 4 turda dolansa bogulma riski hic olmazmis.. Yaz bak internette cikar .. Benim tahmini dogum tarihime gun almissin yani benden 10 gun sonra ❤ ayy hadi bakalim hayirlisiyla gelsin kuzu.. 14 gunun kaldi seninde artik..

canım bugub dermotolog da kontrol vardı gecen hafta gebelık alejısı demıstım ama cok kotu yayılmıs ne oldugunu tam teshıs koyamadık bıyopsı yapmamız gerek bebege zararı var mı yokmu bılmıyorum dedı doktormdan onay istedı bugun ona sorcaz muayenem vardı zaten cok canm skldı nedemek bebege zararı varmı blmıorm bıyopsı de ıstemıorm neyapcam bılmıorm ya ona zarar verıyorsa bu hastalık neyse gece de sancılandım zaten 2 saat gecmedo doguruorum sandım aslında dogsa da neyse etkılenmese dıyorum ama kucuk ((

Çifte bayram yaşanacak insAllah. O bayram hiç unutulmayacak sizde. Bütün bayramlar inci hanimi hatırlatacak :) Neşeniz huzurunuz prensesinle daim olsun canım. Haberlerinizi bekliycez
Amin canimmm Cok sagol.. Senin ellerine kina yakarim bayramda dedigin geliyor hep aklima ama senin kuzu hem erkek oldu hemde cook erken dogdu :))
Uzun suredir bayramlar bize kayinvalidemi hatirlatiyor hep hüzünlü geciyordu .. Bu bayram hepimize iyi gelecek..

Gözün aydın aynı güne niyetlendik bakalım hayırlısıyla beklerler inşallah günlerini , kordon dolanmasının hiçbir sakıncası yokki şuan çıktı çünkü onun boyunla nefesle işi yok :) normal doğum olsa yapamazdın sadece , çok tepindi kordonu doladı demekki:)sıpagettii bunlar ya

Bende cuma tekrar gideceğim doktora. Bebeğin kalbi ve benim tansiyonumu kontrol etmesi için. Normali 10-22 temmuz arası dedi ama belli olmaz. Sabah nabzım ve tansiyonum gitmeden zorladı beni 119/58 nabız 123tü. orda dinlendim gitmeden dinlendim şükür iyiydi. Ama yine de kontrol altına alacak. İlaçları da bu yüzden sormayı unuttum. Yiyeceklerim yine et,ot,sebze,yumurta,tavuk,balık,peynir. kahve ve çay artık tamemen yasak. Çarpıntım eve gelince de devam etti ayrıntı yazamadım yüzden :) şimdi daha iyiyim. Çok yatma ama sürekli ayakta kalma ve gezme dedi. Bakalım cuma günü diyecek..

Saol tatlım senin nasılmış minnoşun? Belkide gelsin diye bıraktırdı olabilir mi?

Saol tatlım senin nasılmış minnoşun? Belkide gelsin diye bıraktırdı olabilir mi?

Şimdi yazdım bende canım :) anca kendime gelebildim. Olabilir hiç belli olmaz gün verse de bırak demesi kasılman varken artık gelirse gelsin demek bana göre:)

Hiç nefes almıyor kii kız kapalı onun ciğerleri anne kanından plesentadan besleniyor :))

Sağolun kızlar son zaman vücut direndim düştü sanki enfeksiyon nezle öksürük dokuluyorum
Canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım, geçen hafta dişetlerim şişti ağrım çoktu mecbur antibiyotik verdiler,ona üzülürken şimdide nezle öksürük,nefes zor alıyorum öksürükten, Napcas bilmiyorum, sen herhangi ilaç kullanıyormusun Öner'in varmı

Gelsin de Bayrama gelir o vakit :) doktor buralardaysa sıkıntı yok son zaman kilo alır derler niye almıyor bu bizim minikler anlamadım ben

Saol canım doktorda boşa kafana takarsın dedi. Bakıcam nettende içim rahat etsin. Ay evet bugünüde yedik sayıyorum siz baya abla olcaksınız melisama

Bunun için doktora gitmedim ama magnezyum kan ilacı bide femix omega karışık bi vitamin kullanıyorum buna rağmen bağışıklık düştü hem enfeksiyon hem bu durum beni de mafetti

Baksınlar da bir an evvel çare bulsunlar canım ya inşallah çocuğa zarar bişey değildir sanmıyorum ben ama

Çok geçmiş olsun bende cuma gidicem yine sende serin yerlerde yat en iyisi

Aynen canım onu deniycem. Zaten göğüslerim sızlamaya başladı çok. Duş uyku bir de sağarsam hallolur diye düşünüyorum. Humanaya başladım. Yarın çınarın kontrolünden sonra maltana da alırım çıkmışken. Düzelir diye düşünüyorum. Çok sağol canım:)

Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Canım ben almıştım. İyi ki de erken almışım. Çok memnun kaldım. Sıkıntı olmadı ertesi gün geldi. Hastanede herkes de çok beğendi. Tavsiye ederim.
@Yellu gözün aydın canım :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…