2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunun için doktora gitmedim ama magnezyum kan ilacı bide femix omega karışık bi vitamin kullanıyorum buna rağmen bağışıklık düştü hem enfeksiyon hem bu durum beni de mafetti
Aynen canım bağışıklığımız düştü sanırım,son ayımızda olması insanı üzüyor,enfeksiyon yayılır korkusunda var bende, inşallah atlatabilir canım, tekrar geçmiş olsun

Hiç nefes almıyor kii kız kapalı onun ciğerleri anne kanından plesentadan besleniyor :))
Diyorum ya okudum bi yerde kordon 4 kerede dolansa sorun yokmus :)) Ama neresinden nefes aldigini unuttum yazida ne yaziyordu Hatirlattigin icin sagol

Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Spinal oldum ve çok guzel bir doğum oldu hamd olsun.herkese çok teşekkür ederim
ohh gozun aydin saglikla buyusun darisi basimiza insallah..
Bahti acik olsun meleginin..

Maşallah minnoşuna canım, ne güzel gün de almışsın. Benim de 3 ya da 5 i olabilir bakalım. 3 den az olmaz yine de canım, benimki de 3 civarı olacak galiba sağlıkla gelsin minnoşlarımız..

Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. .

kızlar nasılsınız fazla giremiyorum ilk bebek tecrubesizlik gelen giden falan çok zor umarım iyisinizdir. ben cok şükür cabuk toparlandim sezaryen kolaymis rahatmış korktuğuma degmedi hemen ayaklandım. sütüm henüz cok degil ona üzülüyorum daha sarı su gibi inşallah çoğalır bide yara oldular

Gözünaydın canım. :) sağlıkla büyüsün. Maşallah çabuk toparlanmışsın sen de. Başka ameliyat olsak on gün kalkamayız ama bu bebişler yatırmıyor bizi :) sütün de artar inşallah sıkıntı yapma. Benim daha hiç gelmedi ama çok ağtımaya başladı gelecek inşallah. Lansinoh verdi doktor bana günde dört kez sür dedi. İnşallah iyi gelir. Ama çok acıyor. Yara olmaması mucize gibi bir de çonar küçük bilemiyor tutmayı ısırıyor sadece emmek yerine. :) sakız sandı heralde şapşiğim benim.
Allah yardımcın olsun canım.

Gözün aydın canımmm sağlıkla büyüsün minişin ❤

Kızlaarrrr sonunda bana gün verdiler :)
23 hazıran sabahtan Doğumum olucak Al_pi
ayyyyyyy öğrendin sonunda hadi gidiyorsun bebişi almaya ay çok heyecanlı
Cnm bende hacışeriften aldım hem çikolatamı hem lohusa şekerimi. Çikolatalar çok güzeldi gerçekten iyi paketleme yapılmış erimemiş bi sorun yoktu tadı gerçekten kaliteli

Çoğalır sütlaç ye :) bir de fırsat bulup uyuman lazım gün içinde , o yaralar en korktuğum ya off ona da göğüs kalkanı kullan hava alsınlar

Canım o sarı su dediğin süt bebek için çok faydalı ilk günlerde geliyor ve bebeğin kendini koruması için gerekli olan tüm antikor kolostrum ile anneden bebeğe geçiyor doğumu atlattın ya çok şükür bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek Rabbim bizede nasip etsin ben içimi nedense korku sardı inşallah bizde böyle güzel mesajlar atarız

Bebeğine kavuşan arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, bol sütlü günleri olsun inşallah. Yavaş yavaş günler alınıyor, çoğumuz sezeryan oluyoruz herhalde. Şuana kadar sancılı ıkınmalı bir hikaye gelmedi :) Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, amin.

Şimdi yaralarım için bıyopsı vercem kendı doktorumda kesınlıkle yaptır dedi boyle bısey gormemiş hiç bebegım baya kucuk kalmış buarada kafası ayagı hepsı 2 hafta gerı kılosu da 2200 daha ben cok uzuldum doktorum onemlı deıl sen de mınyonsun dedi ama ınsallah oyldir

38. Haft kadar dayanabilsen 35 kucuk canim gelen bebisler oldu iyiler cok sukur Allah tez zmanda sifa versin biyopsinin bir sakincasi yoktur yaptir bence

Geçmiş olsun canım. Neymiş ne sebep olmuş öğrenirsin en azından. Bu acılarından kurtulursun bir an önce inşallah. Dediği gibi sen minyon olduğun için bebekte öyle olabilir.

Saol canım sende mi 3 temmuza gün aldın? Sorma demiştimya çok hareketli diye vardı bişey :) içimi rahatlattınız saolun valla kızlr

Şimdi yazdım bende canım :) anca kendime gelebildim. Olabilir hiç belli olmaz gün verse de bırak demesi kasılman varken artık gelirse gelsin demek bana göre:)
Kıyamam kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bebişe baktımı doktor? Ne kadar olmuş herşey yolunda mı?

Aynen canım bağışıklığımız düştü sanırım,son ayımızda olması insanı üzüyor,enfeksiyon yayılır korkusunda var bende, inşallah atlatabilir canım, tekrar geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canım bebeklerimiz iyi olsunlar vakitli gelsinler inşallah

Canım benim seninde gözün aydın geçmişler olsun. Rabbim size hayırlı evlat olmasını nasip etsin

Kıyamam kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bebişe baktımı doktor? Ne kadar olmuş herşey yolunda mı?

Kilosuna bakmadı canım kalbini kontrol etti sadece. Zaten dedi kalbine bakacağım diye usg ye geçerken. Cuma yeniden gel dedi. Benim tansiyon gitmeden hastaneye 119/58 nabız 123 çıktı. Nefes alamadım zorlandım dinlendim sağa yattım sola yattım zorla toparlar gibi olunca gittim. Orda da dinlendirdiler. Kendisi ölçtü tansiyonu bana demedi iyi dedi. Besin diyetim aynen devam. İlaç aklıma bile gelmedi kötüydüm baya. Cuma yine bebeğin kalp benim tansiyon için çağırdı. Doğumu sordu eşim 10-22 temmuz arası normali dedi. erken gelmezse dedim doktora. O da tekrarladı normalii diye.. gün vermedi ama bu cadı normaliii beklemeyecek sanırım. Altını çize çize öyle dedi. Normal durumda mıyım değil miyim çözemedim. Gezmek yok dedi. Çok yatma ama dinlen dedi. Kahve ve çaydan artık uzak duruyorsun dedi. Kafeinsiz içiyordum ama artık onu da içmem sanırım. Ot ye bol bol ama kendin hazırla iyice yıka asla dışarda yemek yeme dedi :) dedim zaten yemiyorum. Böyle bakalım. Hayırlısı olsun cumayı bekliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…