Aynen canım bağışıklığımız düştü sanırım,son ayımızda olması insanı üzüyor,enfeksiyon yayılır korkusunda var bende, inşallah atlatabilir canım, tekrar geçmiş olsunBunun için doktora gitmedim ama magnezyum kan ilacı bide femix omega karışık bi vitamin kullanıyorum buna rağmen bağışıklık düştü hem enfeksiyon hem bu durum beni de mafetti
Diyorum ya okudum bi yerde kordon 4 kerede dolansa sorun yokmus :)) Ama neresinden nefes aldigini unuttum yazida ne yaziyorduHiç nefes almıyor kii kız kapalı onun ciğerleri anne kanından plesentadan besleniyor :))
ohh gozun aydin saglikla buyusun darisi basimiza insallah..Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Spinal oldum ve çok guzel bir doğum oldu hamd olsun.herkese çok teşekkür ederim
Maşallah minnoşuna canım, ne güzel gün de almışsın. Benim de 3 ya da 5 i olabilir bakalım. 3 den az olmaz yine de canım, benimki de 3 civarı olacak galiba sağlıkla gelsin minnoşlarımız..Selam anneler. Doktordan geldik. Nstde ağrı çıktı, kasılmalarımı da doktor minyonluğuma bağladı magnezyumu da bıraktırdı artık isterse gelebilir dedi. Kızım neredeyse kilo almamış 2800 gram 49-50cm olmuş ama +-400gram farkeder belkide 3200dür dedi. Bir kötü bir iyi haberim var. Kötü haber boynuna kordonunu dolamış sıpam. Doktor kanala girmediği ve sezeryan olacağı için hiç dert değil dedi. Ama gelde takma kafanagüzel haberim ise gün verdi 3 temmuzda kavuşuyoruz kızımla hastanemizi ayarladık. Medicalparktan 950tl daha ucuz olacak. Doktorumuzun ayrılmasının kıyağı oldu saolsun. Bir sonraki kontrolümüzde 28haziranda. Vitaminler içinde magnezyum hariç hepsine devam doğumdan sonra değiştiririz dedi. Yani doğumdan sonrada kullanacağız anlaşılan. Bizden haberler öyle
Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. .Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Gözünaydın canım. :) sağlıkla büyüsün. Maşallah çabuk toparlanmışsın sen de. Başka ameliyat olsak on gün kalkamayız ama bu bebişler yatırmıyor bizi :) sütün de artar inşallah sıkıntı yapma. Benim daha hiç gelmedi ama çok ağtımaya başladı gelecek inşallah. Lansinoh verdi doktor bana günde dört kez sür dedi. İnşallah iyi gelir. Ama çok acıyor. Yara olmaması mucize gibi bir de çonar küçük bilemiyor tutmayı ısırıyor sadece emmek yerine. :) sakız sandı heralde şapşiğim benim.kızlar nasılsınız fazla giremiyorum ilk bebek tecrubesizlik gelen giden falan çok zor umarım iyisinizdir. ben cok şükür cabuk toparlandim sezaryen kolaymis rahatmış korktuğuma degmedi hemen ayaklandım. sütüm henüz cok degil ona üzülüyorum daha sarı su gibi inşallah çoğalır bide yara oldular
Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
ayyyyyyy
Cnm bende hacışeriften aldım hem çikolatamı hem lohusa şekerimi. Çikolatalar çok güzeldi gerçekten iyi paketleme yapılmış erimemiş bi sorun yoktu tadı gerçekten kaliteliSevgili hamişler ve yeni annecikler... Bugün tam 38 oldum. Vee çikolata almayı unuttuğumu farkettim. Hacı Şeriften çikolata alanlar nasıl memnun kaldınız mı? Bu sıcakta çikolatalar erimeden gelebildi mi acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.. Sevgilerrrr..
Çoğalır sütlaç ye :) bir de fırsat bulup uyuman lazım gün içinde , o yaralar en korktuğum ya off ona da göğüs kalkanı kullan hava alsınlarkızlar nasılsınız fazla giremiyorum ilk bebek tecrubesizlik gelen giden falan çok zor umarım iyisinizdir. ben cok şükür cabuk toparlandim sezaryen kolaymis rahatmış korktuğuma degmedi hemen ayaklandım. sütüm henüz cok degil ona üzülüyorum daha sarı su gibi inşallah çoğalır bide yara oldular
Canım o sarı su dediğin süt bebek için çok faydalı ilk günlerde geliyor ve bebeğin kendini koruması için gerekli olan tüm antikor kolostrum ile anneden bebeğe geçiyor doğumu atlattın ya çok şükür bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek Rabbim bizede nasip etsin ben içimi nedense korku sardı inşallah bizde böyle güzel mesajlar atarızkızlar nasılsınız fazla giremiyorum ilk bebek tecrubesizlik gelen giden falan çok zor umarım iyisinizdir. ben cok şükür cabuk toparlandim sezaryen kolaymis rahatmış korktuğuma degmedi hemen ayaklandım. sütüm henüz cok degil ona üzülüyorum daha sarı su gibi inşallah çoğalır bide yara oldular
38. Haft kadar dayanabilsen 35 kucuk canim gelen bebisler oldu iyiler cok sukur Allah tez zmanda sifa versin biyopsinin bir sakincasi yoktur yaptir bencecanım bugub dermotolog da kontrol vardı gecen hafta gebelık alejısı demıstım ama cok kotu yayılmıs ne oldugunu tam teshıs koyamadık bıyopsı yapmamız gerek bebege zararı var mı yokmu bılmıyorum dedı doktormdan onay istedı bugun ona sorcaz muayenem vardı zaten cok canm skldı nedemek bebege zararı varmı blmıorm bıyopsı de ıstemıorm neyapcam bılmıorm ya ona zarar verıyorsa bu hastalık neyse gece de sancılandım zaten 2 saat gecmedo doguruorum sandım aslında dogsa da neyse etkılenmese dıyorum ama kucuk((
Şimdi yaralarım için bıyopsı vercem kendı doktorumda kesınlıkle yaptır dedi boyle bısey gormemiş hiç bebegım baya kucuk kalmış buarada kafası ayagı hepsı 2 hafta gerı kılosu da 2200 daha ben cok uzuldum doktorum onemlı deıl sen de mınyonsun dedi ama ınsallah oyldir
Saol canım sende mi 3 temmuza gün aldın? Sorma demiştimya çok hareketli diye vardı bişey :) içimi rahatlattınız saolun valla kızlrGözün aydın aynı güne niyetlendik bakalım hayırlısıyla beklerler inşallah günlerini , kordon dolanmasının hiçbir sakıncası yokki şuan çıktı çünkü onun boyunla nefesle işi yok :) normal doğum olsa yapamazdın sadece , çok tepindi kordonu doladı demekki:)sıpagettii bunlar ya
Kıyamam kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bebişe baktımı doktor? Ne kadar olmuş herşey yolunda mı?Şimdi yazdım bende canım :) anca kendime gelebildim. Olabilir hiç belli olmaz gün verse de bırak demesi kasılman varken artık gelirse gelsin demek bana göre:)
Aman gelsin doktorumuz burda artık:) ay bi bilsemGelsin de Bayrama gelir o vakit :) doktor buralardaysa sıkıntı yok son zaman kilo alır derler niye almıyor bu bizim minikler anlamadım ben
Sana da geçmiş olsun canım bebeklerimiz iyi olsunlar vakitli gelsinler inşallahAynen canım bağışıklığımız düştü sanırım,son ayımızda olması insanı üzüyor,enfeksiyon yayılır korkusunda var bende, inşallah atlatabilir canım, tekrar geçmiş olsun
Canım benim seninde gözün aydın geçmişler olsun. Rabbim size hayırlı evlat olmasını nasip etsinCok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Kıyamam kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bebişe baktımı doktor? Ne kadar olmuş herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?