Amin tatlım benim Allah razı olsunAynen canım onu deniycem. Zaten göğüslerim sızlamaya başladı çok. Duş uyku bir de sağarsam hallolur diye düşünüyorum. Humanaya başladım. Yarın çınarın kontrolünden sonra maltana da alırım çıkmışken. Düzelir diye düşünüyorum. Çok sağol canım:)
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
Canım ben almıştım. İyi ki de erken almışım. Çok memnun kaldım. Sıkıntı olmadı ertesi gün geldi. Hastanede herkes de çok beğendi. Tavsiye ederim.
@Yellu gözün aydın canım :) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:)
Kıyamam kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın? Bebişe baktımı doktor? Ne kadar olmuş herşey yolunda mı?
Saol canım benim. Amin inşllah sağlıklı olsunlarda. 3 rakamı bizim için anlamlı oldu bu yıl özellikle 3ü istedik bu yüzden. Doktor önce 3-4 temmuz dedi ama biz ondan sonra fikrimizş söledik. Bakalım 38+5 olacağım o günMaşallah minnoşuna canım, ne güzel gün de almışsın. Benim de 3 ya da 5 i olabilir bakalım. 3 den az olmaz yine de canım, benimki de 3 civarı olacak galiba sağlıkla gelsin minnoşlarımız..
Tatlım çok geçmiş olsun inşallah ne olduğu anlşılır hemen. Kilosuna takılma bak benimkide sadece 100gram almış yine 9 gün geri görünüyor ama doktorun grafikte tam ortada herşeyi iyi dedi. Kafana takmamaya çalışŞimdi yaralarım için bıyopsı vercem kendı doktorumda kesınlıkle yaptır dedi boyle bısey gormemiş hiç bebegım baya kucuk kalmış buarada kafası ayagı hepsı 2 hafta gerı kılosu da 2200 daha ben cok uzuldum doktorum onemlı deıl sen de mınyonsun dedi ama ınsallah oyldir
Yarın bizim kontrolümüz var. En sonuncusu 1 ay önceydi. Çok merak ediyorum neler yapıyor bizim minik içerde. Onu çok özledim, umarım iyidirKendimi tank gibi ağır hissediyorum. Bazen enerji patlamaları yaşıyorum, ayakta zor dururken son hafta mutfağa girip saatlerce üşenmeden (ama offfflaya pofffflaya ) zahmetli mamalar yapıyorum mesela .
Gece de el, bilek, kol ağrısı ,yatakta dönememek, 50 kere lavaboya kalk, sıcak derken uykudan da soğudum. Kilom aldı başını gidiyor.
Annem de tutturdu erkek bebek geç gelir Temmuz sonu anca gelir bebek diyorÇok da gecikmese bari. Yeri rahat heralde yavrumun hiç sorun çıkarmıyor,akıllı uslu maşallah
Ağrım, sancım pek yok ama zaten iri gidiyordu inşallah doğarken zorlamaz beni..Perine masajı önermişlerdi eğitimde onu da yapmıyorum
Anladım canım minnoşun iyiya şükür annesi. Sende dikkat ediyordun dahada edersin bekler kızın meral etme. Bak benimki korkutup durdu ama bekliyo şükür. Kahve ve çayın yasak olması kötü olmuşKilosuna bakmadı canım kalbini kontrol etti sadece. Zaten dedi kalbine bakacağım diye usg ye geçerken. Cuma yeniden gel dedi. Benim tansiyon gitmeden hastaneye 119/58 nabız 123 çıktı. Nefes alamadım zorlandım dinlendim sağa yattım sola yattım zorla toparlar gibi olunca gittim. Orda da dinlendirdiler. Kendisi ölçtü tansiyonu bana demedi iyi dedi. Besin diyetim aynen devam. İlaç aklıma bile gelmedi kötüydüm baya. Cuma yine bebeğin kalp benim tansiyon için çağırdı. Doğumu sordu eşim 10-22 temmuz arası normali dedi. erken gelmezse dedim doktora. O da tekrarladı normalii diye.. gün vermedi ama bu cadı normaliii beklemeyecek sanırım. Altını çize çize öyle dedi. Normal durumda mıyım değil miyim çözemedim. Gezmek yok dedi. Çok yatma ama dinlen dedi. Kahve ve çaydan artık uzak duruyorsun dedi. Kafeinsiz içiyordum ama artık onu da içmem sanırım. Ot ye bol bol ama kendin hazırla iyice yıka asla dışarda yemek yeme dedi :) dedim zaten yemiyorum. Böyle bakalım. Hayırlısı olsun cumayı bekliyorum şimdi
Anladım canım minnoşun iyiya şükür annesi. Sende dikkat ediyordun dahada edersin bekler kızın meral etme. Bak benimki korkutup durdu ama bekliyo şükür. Kahve ve çayın yasak olması kötü olmuş
Canım rabbim tez zamanda şifa versin tüm yaraların iyileşsin kilo olayına takılma 2 gün önce doktordaydım oda 30.haftadan sonra bebek kilolarına takılmayın 2 hafta önde veya geride olabilirmiş herkesin aynı olmadığını tüm çocuklarında aynı olamayacağını söyledi benim oğlumun da kafası büyükmüş banada kafamın büyük olduğunu ve oğlumun da bana benzediği söylediŞimdi yaralarım için bıyopsı vercem kendı doktorumda kesınlıkle yaptır dedi boyle bısey gormemiş hiç bebegım baya kucuk kalmış buarada kafası ayagı hepsı 2 hafta gerı kılosu da 2200 daha ben cok uzuldum doktorum onemlı deıl sen de mınyonsun dedi ama ınsallah oyldir
Bence de cinsiyetle ne alakası olabilir ki, kuru laf işte geç doğarmış. Peh !Benim de ilkinde ağrım sancım yoktu. Kasılma oldu karnım taş kesti gittim doğum dedi sabahına sezaryen oldum 38+1 de. 13 gün önce doğdu oğlum :) kızla erkekle alakası yok anlayacağın. İki erkek yeğenim de 10-15 gün önce doğdular hep. :) dert etme onu. Zahmetli mamaları çok yapma o zaman kız sendeama can işte istiyor da :) yine de çok yorma kendini canım. Yarın da gör paşanı doya doya :) yüzünü görebilirsen tabii.. artık popo bacak karın görüş alanı ama bakalım senin bıdık ne durumda :)
Ah kuzum çay kahve yasağı kötü olmuş. Alışkanlığın varsa hele ki insan arar tabi. Ama az kaldı ve sen epey dirayetli çıktın. Resmen karbonhidratı kestin. Ben de kendime çok dedim Doğuma kadar hamur-tatlı-dondurma-meyve yemeyeceğim bir daha diye ama en fazla 10 gün durabildim. İradeni takdir ediyorum kuzucum. Az daha sabır.Aynen çok şükür canım:) valla ediyorum etmesine de doymak zor oluyor artık.. bazı yemekler damak tadı işte pilavsız gitmiyor midemi bulandırıyorkahve çaya üzüldüm yalan yok.. çayı zaten rlma suyu kıvamında içiyordum ama artık o da yok. Türk kahvesi de canım istediği zaman çay nescafe içmezdim. Kısmet artık.. inşallah bekler canım.. en çok canımı yakan gece pelvis kemiklerimin kıtırdaması boyun kıtırdatır gibi kıtırdıyor. Bir de ordaki ağrı adım atarken.
Kilosuna bakmadı canım kalbini kontrol etti sadece. Zaten dedi kalbine bakacağım diye usg ye geçerken. Cuma yeniden gel dedi. Benim tansiyon gitmeden hastaneye 119/58 nabız 123 çıktı. Nefes alamadım zorlandım dinlendim sağa yattım sola yattım zorla toparlar gibi olunca gittim. Orda da dinlendirdiler. Kendisi ölçtü tansiyonu bana demedi iyi dedi. Besin diyetim aynen devam. İlaç aklıma bile gelmedi kötüydüm baya. Cuma yine bebeğin kalo benim tansiyon için çağırdı. Doğumu sordu eşim 10-22 temmuz arası normali dedi. erken gelmezse dedim doktora. O da tekrarladı normalii diye.. gün vermedi ama bu cadı normaliii beklemeyecek sanırım. Altını çize çize öyle dedi. Normal durumda mıyım değil miyim çözemedim. Gezmek yok dedi. Çok yatma ama dinlen dedi. Kahve ve çaydan artık uzak duruyorsun dedi. Kafeinsiz içiyordum ama artık onu da içmem sanırım. Ot ye bol bol ama kendin hazırla iyice yıka asla dışarda yemek yeme dedi :) dedim zaten yemiyorum. Böyle bakalım. Hayırlısı olsun cumayı bekliyorum şimdi
canım benım ınsallah şu bıyopsıden bebegı etkıleyecek bır hastalık cıkmasın da kıloya da takılmıorm aslında 1 kılo bıle dogabılır buyuyo onlar kafa gelısımı 2 hafta onceyle sımdıyle aynı ölcude cok sasırdım hıcmı gelısmemıs dıye gelınce hepsı ust uste gelıyo işte ınsallah bana cekmıstır kuzum şu mubarek gunde ben baya mınyonum hayırlısı saglıklısı bebeklerımız için yoksa kılo nedırkıCanım rabbim tez zamanda şifa versin tüm yaraların iyileşsin kilo olayına takılma 2 gün önce doktordaydım oda 30.haftadan sonra bebek kilolarına takılmayın 2 hafta önde veya geride olabilirmiş herkesin aynı olmadığını tüm çocuklarında aynı olamayacağını söyledi benim oğlumun da kafası büyükmüş banada kafamın büyük olduğunu ve oğlumun da bana benzediği söyledisende dert etme hem sende minyonmuşsun hele bi doğsun sen onu pamuklara sarar büyütürsün inşallah
Yarın bizim kontrolümüz var. En sonuncusu 1 ay önceydi. Çok merak ediyorum neler yapıyor bizim minik içerde. Onu çok özledim, umarım iyidirKendimi tank gibi ağır hissediyorum. Bazen enerji patlamaları yaşıyorum, ayakta zor dururken son hafta mutfağa girip saatlerce üşenmeden (ama offfflaya pofffflaya ) zahmetli mamalar yapıyorum mesela .
Gece de el, bilek, kol ağrısı ,yatakta dönememek, 50 kere lavaboya kalk, sıcak derken uykudan da soğudum. Kilom aldı başını gidiyor.
Annem de tutturdu erkek bebek geç gelir Temmuz sonu anca gelir bebek diyorÇok da gecikmese bari. Yeri rahat heralde yavrumun hiç sorun çıkarmıyor,akıllı uslu maşallah
Ağrım, sancım pek yok ama zaten iri gidiyordu inşallah doğarken zorlamaz beni..Perine masajı önermişlerdi eğitimde onu da yapmıyorum
Bu kaburgalarımın batması beni öldürüyorrrrrrr
Canim hayirlisi olsun sanirim dogum gerceklesmistir Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahKizlar yarin sabah sezeryana giriyorum.
Dualarinizi esirgemeyin bizden nolur.
Ah yawrumya. Çok çektik hepimiz ama mutlu sona az kaldı annesi. İnşallah doğumdan sonra bitecek hepsi. Yasak oldumu birşeyler insanın dahada canı çeker. Parol al ağrın çok oldumu sola doğru kıvrıl yat öyle geçiylr benim ancaAynen çok şükür canım:) valla ediyorum etmesine de doymak zor oluyor artık.. bazı yemekler damak tadı işte pilavsız gitmiyor midemi bulandırıyorkahve çaya üzüldüm yalan yok.. çayı zaten rlma suyu kıvamında içiyordum ama artık o da yok. Türk kahvesi de canım istediği zaman çay nescafe içmezdim. Kısmet artık.. inşallah bekler canım.. en çok canımı yakan gece pelvis kemiklerimin kıtırdaması boyun kıtırdatır gibi kıtırdıyor. Bir de ordaki ağrı adım atarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?