Ay inşllah tatlım öyle deyince doktor panik yaptım. Geöen gittiğimde de plesantada yaşlanma başlamış demişti ama son hftalrda normal beklenen birşey dedi. Herşey doktoruma göre normal hiç telaşlandırmamaya çalışıyo ama anayım ben ana diyesim geliyo :)
Konuştuğumuz gibi 28inde gidicem kontrole canım acil birşey olursa doktorum istanbulda şükür
Ah kuzum mümkün olsa buyursan gelsen, biz iki kişi edi ile büdüyüz evde. Elimin ayarı da pek yok hep bol yaparım illa.Size yemeğe gelebiliyor muyuz
Ben yemek yapmayı unutmuş olabilirim, Ramazan'ın kaçıncı günü bilmiyorum ama 2akşam evde yedik hep biryerlerdeyiz
1ayda ne büyümüştür o kuzu annesi görünce şaşıracaksın, MaŞAllah akıllı uslu da duruyormuş,
Yaaa perine masajına ben başladım ama doğru yapabildiğime emin değilim, okadar eğilemiyorum sanki, ama zeytinyağı ile o bölgenin temas etmesi bile besliyordur diye avutuyorum kendimi, ebe her seferinde söylüyor ihmal etme diye son kontrolde bizim kız 3,5kg gözükünce dr da sıkı sıkı tembihledi, sende başla bence yani dene
Bence de cinsiyetle ne alakası olabilir ki, kuru laf işte geç doğarmış. Peh !
Ah güzelim, canım her aklıma düşeni yapmak-yemek istiyor. Skalam öyle geniş ki güneydoğu mutfağından, Ege'ye- Uzakdoğu mutfağından- İtalya ya, elim ayağım zorlamasa sabaha kadar çıkmam o mutfaktan. Battı balık yan gider misali.Nasılsa sıkı bir programa girip spor yapmam farz oldu doğumdan sonra. 23-24 kilo almışım. Ödem bunlar hep ödem diyerek kendimi teselli ediyorum şimdilik. Annem kameradan görünce "hmmm ödem" o gıdık diyor.
Ah kuzum çay kahve yasağı kötü olmuş. Alışkanlığın varsa hele ki insan arar tabi. Ama az kaldı ve sen epey dirayetli çıktın. Resmen karbonhidratı kestin. Ben de kendime çok dedim Doğuma kadar hamur-tatlı-dondurma-meyve yemeyeceğim bir daha diye ama en fazla 10 gün durabildim. İradeni takdir ediyorum kuzucum. Az daha sabır.
Bu nabız yükselmesi bizi iyi yordu, ama kuzunun kalbi iyiymiş ya MaŞAllah gerisi önemli değil, bana özellikle yemek sonrası yatma dedi çarpıntıyı arttırırmış ama onun dışında bol dinlen dedi, az geziyorum bende
Ayy ne güzel sık sık çağırıyor, benim dr izine çıktı dönüşü 30 haziran, o arada kontrol yok, gelinceye kadar doğurmadan durabilirsem tabii
Ah yawrumya. Çok çektik hepimiz ama mutlu sona az kaldı annesi. İnşallah doğumdan sonra bitecek hepsi. Yasak oldumu birşeyler insanın dahada canı çeker. Parol al ağrın çok oldumu sola doğru kıvrıl yat öyle geçiylr benim anca
Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Dualarinizi eksik etmeyin kuzum korkuyla karisik bir sevinc yasiyorum su an :)Geçmiş olsun canım. Sen hazırlıklı ol dediği gibi sancın düzenli suyun azalmış büyük ihtimal yarın alırsın bebişini kucağına. Sağlıkla kavuşun canım birbirinize :)
Dualarinizi eksik etmeyin kuzum korkuyla karisik bir sevinc yasiyorum su an :)
gözünaydın canım :))Kizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
seninde gözünaydın canım darısı bizim başımıza:)Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Spinal oldum ve çok guzel bir doğum oldu hamd olsun.herkese çok teşekkür ederim
inşallah sağ salim kucağına alırsın canım stres yapma Allah büyük :)Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Canım çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı. Bu su azalması nasl oluyo ya ? İç çamaşırında ıslaklık gln mı gördün ?Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebiş. .Allah yardımcın olsun. .Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Benim bebiş dönmemiş ya kafasını dayıyor ay sanki kalp krizi geçiriyorum ..Benim ki sanırım ayağını dayıyor kaburgaya ittirirken ayak kayıyor öyle gıdıklarınıyorum ki güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum iyice güçlendiler
Amin kuzum benim cok sagolHayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebiş. .Allah yardımcın olsun. .
Evet kuzum islaklik vardi az az hep . tahlil sonucuna gore belli olacak sebebi yarin sabah cikiyor o daCanım çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı. Bu su azalması nasl oluyo ya ? İç çamaşırında ıslaklık gln mı gördün ?
Benim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)Evet kuzum islaklik vardi az az hep . tahlil sonucuna gore belli olacak sebebi yarin sabah cikiyor o da
Canım iyiki gitmişsin doktora artik zor haftalari atlattik cok sukur saglikla kavus insallahKizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Amin balim benim . bu kadar ciddi doğumu hic dusunmemistim yarin kavusabiliriz dularinizi eksik etmeyin kuzum insallahBenim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?