2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşllah tatlım öyle deyince doktor panik yaptım. Geöen gittiğimde de plesantada yaşlanma başlamış demişti ama son hftalrda normal beklenen birşey dedi. Herşey doktoruma göre normal hiç telaşlandırmamaya çalışıyo ama anayım ben ana diyesim geliyo :)

Konuştuğumuz gibi 28inde gidicem kontrole canım acil birşey olursa doktorum istanbulda şükür

Ah kuzum mümkün olsa buyursan gelsen, biz iki kişi edi ile büdüyüz evde. Elimin ayarı da pek yok hep bol yaparım illa.
Masajı bir iki denemişliğim var ama aynen eğilemiyorum, dışına sürüp bırakıyordum. Ondan da vazgeçtim doğru yapamıyorum diye Çokmuş iri olmasalar bari. Yarın bakalım kaç kilo olmuş bizim köy yastığı

Valla kesinlikle yok alakası canım:) bebek bu günü saati ne zaman gelirse yani :)) ödem benim var o kesin şişip duruyorum sürekli. O kadar suya rağmen doğum sonrası yaparsın diyetinş yapacakbir şey yok artık :) yerken pat diye dur olmuyor ki..

Çayı o kadar aramam canım elma suyu gibiydi zaten :) ama kahve... her gün içerim aslında duramam yani napalım artık dayanacağız. Evet karbonhidratı sadece çok canım isterse tadına bakıyorum minicik. Onun dışında yok.. meyve yiyorum dondurma da :) taylıyı da yiyorum sütlü tatlı falan. Bazen kendim yapıyorum az yesem de yiyorum. Ekmek yediğimde davul gibi şiştim o yüzden de dayanmak zorunda kalıyorum aslında :) az kaldı sabrediyorum bakalım.

Reactions: SGd

Ay evet.. ben ilkte de çektim o nabız sorununu feci cidden. Yemek sonrası yatamam reflüm azar kesin hazır iyiyken azdırmayalım benim önce cumartesi dedi olurum ama riske atmayalım cuma gel dedi. Sık sık çağırması iyi mi kötü mü bilemedim inşallah yaramazlık yapıp doktor yokken gelmez ama 30 haziran da uzun bir süre

Kizlar herkese cok tesekkurler
Bugun kontrolumuz vardi 4 gunde 50 gr almisiz bu dr begendi herseyimizi :)
Kuvezden 10 gun kalmislardi.anne sutu 3. Gunlerinde icmeye basladilar..sari sut kolostrom dedikleri 1 hafta geldi beyaza dondu ihmal etmeyin sagici cok isime yaradi.
Birde simdiden eliniz eriyorken kayisidir kuru komposta malzemelerini eve yigin.
Humana stell tea birde laktamil anne sutunu cok cogaltiyor bol yesillik..
Primalari stokladigim iyi oldu hic market problemimiz yok.yenidogan islak mendili cok fazla gidiyor.gogus pedi cok isime yariyor sut saklamak icin saklama poseti cok lazim oluyor.bunlardan birer poset aldik ama cokca almakta fayda var.birde sutyen atlet sicakta giyilmiyor sutyen gogus pediyle cok kullanisli..
Kizlar minnoslarim cok tatliiii ya bakiyorum ben bunlarin annesimiyim diye ..
Insallah tum grup kavusalimda cok daha guzel muhabbetler donecek eminim :)
Opuyorum hepinizi dogum yapan arkadaslati tebrik ediyorum masallah hepinize

Aynen canım sağ salim kavuşalım miniklerimize inşallahh parol almak istemiyorum kolonyayla idare ediyorum sürünce kıvrılıp yatıyorum dediğin gibi geçiyor:) yasak oldu mu evet bir de doyurucu olmuyor gibi geliyor

Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim

Geçmiş olsun canım. Sen hazırlıklı ol dediği gibi sancın düzenli suyun azalmış büyük ihtimal yarın alırsın bebişini kucağına. Sağlıkla kavuşun canım birbirinize :)

Geçmiş olsun canım. Sen hazırlıklı ol dediği gibi sancın düzenli suyun azalmış büyük ihtimal yarın alırsın bebişini kucağına. Sağlıkla kavuşun canım birbirinize :)
Dualarinizi eksik etmeyin kuzum korkuyla karisik bir sevinc yasiyorum su an :)

Kizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
gözünaydın canım :))
Cok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Spinal oldum ve çok guzel bir doğum oldu hamd olsun.herkese çok teşekkür ederim
seninde gözünaydın canım darısı bizim başımıza:)
Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
inşallah sağ salim kucağına alırsın canım stres yapma Allah büyük :)

Canım çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı. Bu su azalması nasl oluyo ya ? İç çamaşırında ıslaklık gln mı gördün ?

Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla gelsin bebiş. .Allah yardımcın olsun. .

Evet kuzum islaklik vardi az az hep . tahlil sonucuna gore belli olacak sebebi yarin sabah cikiyor o da
Benim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..

Canım iyiki gitmişsin doktora artik zor haftalari atlattik cok sukur saglikla kavus insallah

Benim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..
Amin balim benim . bu kadar ciddi doğumu hic dusunmemistim yarin kavusabiliriz dularinizi eksik etmeyin kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…