2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım benim aynı benim gibisin bende hiç mutfaktan çıkmak istemiyorum en zor yemekleri tatlıları yapmaya üşenmiyorum yoruluyorum bugün yine hamur mu yoğursam acaba ne yapsam deyip yemek kitapları hamur işlerine falan baktım sonra çok kilo aldırıyor diye vazgeçtim ama aklımda duruyorlar en fazla 2 gün sabreder sonra yine yaparım bende 20 kilo aldım ama kesin ödemdir

Merhaba kızlar sayfaları okuyamadım bebeğine kavuşanlar varsa hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın gün alanlarda hayırla sağlıkla kavuşsun inş bizde gittik bugün doktora biraz sancım çıkmış ama bebişim sürekli kıpırdadı perşembe tekrar giricem 30 haziran gün verdi 1-2-3 hast yokmuş ist doktorumda aynı ditarihte yoktu 30 u çok mu erken 4 ü de riskli ay napcam bilemedim

Canım saol tavsiyen için bugün gittim iki arkadaşım vitale de doğum yapmıştı doktordan memnundu bende ona gittim iyi ilgilendi oda 30 unada gün verdi

Ay işte bende baya karmaşığım moral oldunuz bana teşekkür ederim

Canım saol tavsiyen için bugün gittim iki arkadaşım vitale de doğum yapmıştı doktordan memnundu bende ona gittim iyi ilgilendi oda 30 unada gün verdi
hadi gözünaydın sağsağlim kucağına alırısn umarım orasıda kadın doğum hastaluıkları üstüne bi hastane inşallah memnun kalırısn

Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim hala duygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden

Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim hala duygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden

Ah şu bebekler bir doğsaydı hayırlısıyla, popomu görünce içim acıyor. Ammaa hemen doğumdan sonra 6 kilo kafadan gitmiş olur bence. Sonraki 5ayda emzirirken, uykusuzken 10 kg daha gitse, sporlarda 5-6 kg daha... ohh oldu mu yine anneler fıstık gibi

hadi gözünaydın sağsağlim kucağına alırısn umarım orasıda kadın doğum hastaluıkları üstüne bi hastane inşallah memnun kalırısn
İnş ben biri olsun istiyordum ist daki doktorum birinde izne çıkıyordu burdakide bir iki üç yokmuş şansıma bayramdan sonraki duruma bakarız demişti sancı çıkınca 30 u alalım belki beklemicek bile bayramdan sonrayı dedi hayırlısı artık

Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Saglikla kavusun insallah hic stres yapma bebeginle kavusuyorsun hamdolsun

Benimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..

Ya kizlar isim konusunda hala karar veremedik Düşündüğümüz isimler ve anlamlari
Beren : Güçli kuvvetli akilli
Berfin : Tertemiz kar gibi bembeyaz
Zümra : Guzel iyi ahlakli bilgili kadin

Sizce hangisi kulaga daha hos geliyor

10 gün önce oldum daha önceki sezeryanı hiç sorun olmadı normaldi herşey verdiği tarih mantıklı 4 de olabilir ama ya o arada beklemezse naparsın sıkıntı olur

Benimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..
Helal olsun canım, sende samimiyetini hep hissettirenlerdensin benim icin :)

Benim ilk oğlumda aynı böyle başlayıp sonra çocuklar yaşına gelmeye yakın dayanamayıp buluştığum ve hala daha görüştüğümüz çok sevdiğim 3 arkadaşım var :) yaşıt çocuklarımız şimdi okula gidiyorlar hepsi 4. Sınıf oldu konuşup paylaşacak danışacak şeyler hiç bitmiyor ki

10 gün önce oldum daha önceki sezeryanı hiç sorun olmadı normaldi herşey verdiği tarih mantıklı 4 de olabilir ama ya o arada beklemezse naparsın sıkıntı olur
Sancı filan çıkmasa beklicektim de sancıda çıkınca tırstım hayırlısı artık rabbim hayırlısını versin hepimize

Kızlar görüş günümzdü bgn. Herşey iyiymş maşallah haftasıylada uyumlu. 2.650 olmuş oğlucumm.doğum kanalına girmiş artık. Haftaya tekrar çağırdı kontrol için erken doğm tehtidi olursa dha erkene çekicekmş doğumu. Doğum içinde gün verdi 10 temmuz :) bi sızı sardı bniii.

Zümra yı beğendim berende güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…