- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Iyi ki kuzum benim devletteki doktor da bi sey yok demisti bana inanmamisti pislik adam megerse kuzumun suyu ne kadar az kalmisCanım iyiki gitmişsin doktora artik zor haftalari atlattik cok sukur saglikla kavus insallah
Ah canım benim aynı benim gibisin bende hiç mutfaktan çıkmak istemiyorum en zor yemekleri tatlıları yapmaya üşenmiyorum yoruluyorum bugün yine hamur mu yoğursam acaba ne yapsam deyip yemek kitapları hamur işlerine falan baktım sonra çok kilo aldırıyor diye vazgeçtim ama aklımda duruyorlar en fazla 2 gün sabreder sonra yine yaparımBence de cinsiyetle ne alakası olabilir ki, kuru laf işte geç doğarmış. Peh !
Ah güzelim, canım her aklıma düşeni yapmak-yemek istiyor. Skalam öyle geniş ki güneydoğu mutfağından, Ege'ye- Uzakdoğu mutfağından- İtalya ya, elim ayağım zorlamasa sabaha kadar çıkmam o mutfaktan. Battı balık yan gider misali.Nasılsa sıkı bir programa girip spor yapmam farz oldu doğumdan sonra. 23-24 kilo almışım. Ödem bunlar hep ödem diyerek kendimi teselli ediyorum şimdilik. Annem kameradan görünce "hmmm ödem" o gıdık diyor.
Canım saol tavsiyen için bugün gittim iki arkadaşım vitale de doğum yapmıştı doktordan memnundu bende ona gittim iyi ilgilendi oda 30 unada gün verdicanım ben meydan anadolu da yapıcam gökbay elpek doktorumun adı çok memnunum yeni doğan serviside var daha şikayete falan rastlamadım hastane doktorlar hakkında sezeryan da normal doğumda 1750 lira.6 ay önce kardeşim de burda yaptı çok memnun kaldık ebeler sürekli geldi gitti yardımcı oldular. çok lüks bi hastane değil ama antalya da iyi hastaneler arasında burda bi arkadaş var oda aynı hastanede erhan muluk diye bi doktora gidiyo oda memnun istersen iki doktoru bi araştır.inşşalh kafana uygun düzgün biyer bulursun
Ay işte bende baya karmaşığım moral oldunuz bana teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum canım, dusuncelerinde cok normal. Ben her hamileligimde " ama benim bebeğim bir önceki hep onunlaydim, onunla oynar gezerdim, şimdi herşey daha farklı olacak" diye düşünürdüm, sanki ona haksızlık ediyormuşum sevgisinden çalıyormuşum gibi olurdum ağlardım bile. Hastanede ziyaret etmeye gelirler giderken kapiyi kapatmadan daha ozlerdim hemen, huzun cokerdi icime. Ama bilirdim hormonlar dan oluyor :))
Sonra bir bakıyorsun , hiç birşey değişmemiş hatta artmış bile, sanki yıllardır var o bebegin :) Allah onun sevgisinide gönlüne koyuyor canım, dert etme boşuna.
Yarın onlar beraber oynadıkça ne iyi etmişimde doğurmuşum diyeceksin.
hadi gözünaydın sağsağlim kucağına alırısn umarım orasıda kadın doğum hastaluıkları üstüne bi hastane inşallah memnun kalırısnCanım saol tavsiyen için bugün gittim iki arkadaşım vitale de doğum yapmıştı doktordan memnundu bende ona gittim iyi ilgilendi oda 30 unada gün verdi
Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).Amin canimmm Cok sagol.. Senin ellerine kina yakarim bayramda dedigin geliyor hep aklima ama senin kuzu hem erkek oldu hemde cook erken dogdu :))
Uzun suredir bayramlar bize kayinvalidemi hatirlatiyor hep hüzünlü geciyordu .. Bu bayram hepimize iyi gelecek..
Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).Amin canimmm Cok sagol.. Senin ellerine kina yakarim bayramda dedigin geliyor hep aklima ama senin kuzu hem erkek oldu hemde cook erken dogdu :))
Uzun suredir bayramlar bize kayinvalidemi hatirlatiyor hep hüzünlü geciyordu .. Bu bayram hepimize iyi gelecek..
Ah canım benim aynı benim gibisin bende hiç mutfaktan çıkmak istemiyorum en zor yemekleri tatlıları yapmaya üşenmiyorum yoruluyorum bugün yine hamur mu yoğursam acaba ne yapsam deyip yemek kitapları hamur işlerine falan baktım sonra çok kilo aldırıyor diye vazgeçtim ama aklımda duruyorlar en fazla 2 gün sabreder sonra yine yaparımbende 20 kilo aldım ama kesin ödemdir
İnş ben biri olsun istiyordum ist daki doktorum birinde izne çıkıyordu burdakide bir iki üç yokmuş şansıma bayramdan sonraki duruma bakarız demişti sancı çıkınca 30 u alalım belki beklemicek bile bayramdan sonrayı dedi hayırlısı artıkhadi gözünaydın sağsağlim kucağına alırısn umarım orasıda kadın doğum hastaluıkları üstüne bi hastane inşallah memnun kalırısn
Saglikla kavusun insallah hic stres yapma bebeginle kavusuyorsun hamdolsunKizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Benimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim haladuygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden
10 gün önce oldum daha önceki sezeryanı hiç sorun olmadı normaldi herşey verdiği tarih mantıklı 4 de olabilir ama ya o arada beklemezse naparsın sıkıntı olurMerhaba kızlar sayfaları okuyamadım bebeğine kavuşanlar varsa hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın gün alanlarda hayırla sağlıkla kavuşsun inş bizde gittik bugün doktora biraz sancım çıkmış ama bebişim sürekli kıpırdadı perşembe tekrar giricem 30 haziran gün verdi 1-2-3 hast yokmuş ist doktorumda aynı ditarihte yoktu 30 u çok mu erken 4 ü de riskli ay napcam bilemedim
Helal olsun canım, sende samimiyetini hep hissettirenlerdensin benim icin :)Benimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..
Benim ilk oğlumda aynı böyle başlayıp sonra çocuklar yaşına gelmeye yakın dayanamayıp buluştığum ve hala daha görüştüğümüz çok sevdiğim 3 arkadaşım var :) yaşıt çocuklarımız şimdi okula gidiyorlar hepsi 4. Sınıf oldu konuşup paylaşacak danışacak şeyler hiç bitmiyor kiKınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim haladuygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden
Ben Beren derimYa kizlar isim konusunda hala karar veremedikDüşündüğümüz isimler ve anlamlari
Beren : Güçli kuvvetli akilli
Berfin : Tertemiz kar gibi bembeyaz
Zümra : Guzel iyi ahlakli bilgili kadin
Sizce hangisi kulaga daha hos geliyor
Sancı filan çıkmasa beklicektim de sancıda çıkınca tırstım hayırlısı artık rabbim hayırlısını versin hepimize10 gün önce oldum daha önceki sezeryanı hiç sorun olmadı normaldi herşey verdiği tarih mantıklı 4 de olabilir ama ya o arada beklemezse naparsın sıkıntı olur
Zümra yı beğendim berende güzelYa kizlar isim konusunda hala karar veremedikDüşündüğümüz isimler ve anlamlari
Beren : Güçli kuvvetli akilli
Berfin : Tertemiz kar gibi bembeyaz
Zümra : Guzel iyi ahlakli bilgili kadin
Sizce hangisi kulaga daha hos geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?