2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ay negüzel o minnakları yerim. Ne de güzel bilgiler vermişsin çok saol canım. Tek bebek için pompa süp poşeti falan ihtiyaç olunca alsak olurmu yoksa illaki olsun mu dersin? Kompostoları annemler halleder hastaneden çıkınca yeşillik vs de yapıversinler artık. Minnoşlarında güzel kilo alıyo ne güzel. Zor oluyomu geceleri?

Maşallah kanala girmiş ama normal mi diyor benim doktorun da kanala girecek diye ödü patlıyor anlamıyorum ben bu doktorları bazen ya benimkinin ilk baktığı şey o , banada gösteriyor bak burda olsa skıntı ama değil falan diye , yada farklı şeyleri değişik mi adlandırıp anlatıyorlar bilmiyorum , ben çünkü çok şikayetçiyim aşağı düştü gibi zor taşıyorum çok acıyor oralarım diye bakıyor yok değil diyor

Allah allah cnm e sninkinin girmesi grekmez miydi haftan dha ileride. Bna sezaryan için gün verdi

Benim de kanala girmiş, İstanbul'daki doktorum normal demişti sorun yoktu. Denizli'deki doktorum daha da güzel konuştu normal için neden sıkıntı olsun ki

Cok guzel olur canım aynı Sehirdekiler icin, ben fransa dayım. Memleket yozgat :)

Kolonya neye yarıyor kuzu? Yasak herzaman tatlıdır derler :)

Saglikla gelsin kuzucuk :)

Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Canım geçmiş olsun suyunun geldğini hç anlamadın mı yok kendi kendine mi azalmış? İnşallah sağsalim kavuşursunuz canım

Benim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..
Benimde oluyor seninki gibi ama bende takmıyorum doktor her seferinde suyu çok iyi diyor

Canım erken değil ben senden 2 gün sonrayım normal tarihi olarak bizde 3 temmuzda anlştık

Ay senin ağzını mıncıklamak geldi için. Duygusal taze annecik ne tatlısın sen öyle. Bizde seni sewiyoruz. Daha senden çok şey öğreneceğiz

Allah allah cnm e sninkinin girmesi grekmez miydi haftan dha ileride. Bna sezaryan için gün verdi
Valla bende anlamadım şimdi benim doktorun tavrından anladığım kanala girerse fazla beklemez sanki , tatile gidecek kendisi gitmeden bu cuma görecek ama 3 temmuzu beklemek istiyoruZ 9 gün önce olmuş oluyor ki bu ideal bir zaman

Cok guzel olur canım aynı Sehirdekiler icin, ben fransa dayım. Memleket yozgat :)
Evt büyük İstanbul buluşması yapmıştık önce 20 anne ve bebekler gelmişti :)) çok güzeldi zamanla 3 kişi biz daha samimi olduk ankarada ve iZmir de aynı şekilde bıluşmuşlardı :) değişik oluyor

Kolonya neye yarıyor kuzu? Yasak herzaman tatlıdır derler :)

Karnıma sürdüğümde kasılmamı sancımı falan rahatlatıyor canım. Bende işe yarıyor en azından :) bacaklarıma da kramp için sürüyorum iyi geliyor. Evet yasaklar hep öyle

Benim de kanala girmiş, İstanbul'daki doktorum normal demişti sorun yoktu. Denizli'deki doktorum daha da güzel konuştu normal için neden sıkıntı olsun ki
Belki benim normal değil sezeryan olacağı için böyle konuşuyordur o zmn çünkü özellikle söylüyor elinde alet bir 10 cm fark var kanalda ve değil arasında henüz değil deyip rahatız demişti bakalım bu hafta ne durumdayım belli olmaz tabi bakarsın girmiş olur

E yanii. Bi git bakalm ne diyecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…