Canım benim ay negüzel o minnakları yerim. Ne de güzel bilgiler vermişsin çok saol canım. Tek bebek için pompa süp poşeti falan ihtiyaç olunca alsak olurmu yoksa illaki olsun mu dersin? Kompostoları annemler halleder hastaneden çıkınca yeşillik vs de yapıversinler artık. Minnoşlarında güzel kilo alıyo ne güzel. Zor oluyomu geceleri?Kizlar herkese cok tesekkurler
Bugun kontrolumuz vardi 4 gunde 50 gr almisiz bu dr begendi herseyimizi :)
Kuvezden 10 gun kalmislardi.anne sutu 3. Gunlerinde icmeye basladilar..sari sut kolostrom dedikleri 1 hafta geldi beyaza dondu ihmal etmeyin sagici cok isime yaradi.
Birde simdiden eliniz eriyorken kayisidir kuru komposta malzemelerini eve yigin.
Humana stell tea birde laktamil anne sutunu cok cogaltiyor bol yesillik..
Primalari stokladigim iyi oldu hic market problemimiz yok.yenidogan islak mendili cok fazla gidiyor.gogus pedi cok isime yariyor sut saklamak icin saklama poseti cok lazim oluyor.bunlardan birer poset aldik ama cokca almakta fayda var.birde sutyen atlet sicakta giyilmiyor sutyen gogus pediyle cok kullanisli..
Kizlar minnoslarim cok tatliiii ya bakiyorum ben bunlarin annesimiyim diye ..
Insallah tum grup kavusalimda cok daha guzel muhabbetler donecek eminim :)
Opuyorum hepinizi dogum yapan arkadaslati tebrik ediyorum masallah hepinize
Maşallah kanala girmiş ama normal mi diyor benim doktorun da kanala girecek diye ödü patlıyor anlamıyorum ben bu doktorları bazen ya benimkinin ilk baktığı şey o , banada gösteriyor bak burda olsa skıntı ama değil falan diye , yada farklı şeyleri değişik mi adlandırıp anlatıyorlar bilmiyorum , ben çünkü çok şikayetçiyim aşağı düştü gibi zor taşıyorum çok acıyor oralarım diye bakıyor yok değil diyorKızlar görüş günümzdü bgn. Herşey iyiymş maşallah haftasıylada uyumlu. 2.650 olmuş oğlucumm.doğum kanalına girmiş artık. Haftaya tekrar çağırdı kontrol için erken doğm tehtidi olursa dha erkene çekicekmş doğumu. Doğum içinde gün verdi 10 temmuz :) bi sızı sardı bniii.
Anladm cnm hadi hayırlısı bakalmEvet kuzum islaklik vardi az az hep . tahlil sonucuna gore belli olacak sebebi yarin sabah cikiyor o da
Allah allah cnm e sninkinin girmesi grekmez miydi haftan dha ileride. Bna sezaryan için gün verdiMaşallah kanala girmiş ama normal mi diyor benim doktorun da kanala girecek diye ödü patlıyor anlamıyorum ben bu doktorları bazen ya benimkinin ilk baktığı şey o , banada gösteriyor bak burda olsa skıntı ama değil falan diye , yada farklı şeyleri değişik mi adlandırıp anlatıyorlar bilmiyorum , ben çünkü çok şikayetçiyim aşağı düştü gibi zor taşıyorum çok acıyor oralarım diye bakıyor yok değil diyor
Benim de kanala girmiş, İstanbul'daki doktorum normal demişti sorun yoktu. Denizli'deki doktorum daha da güzel konuştu normal için neden sıkıntı olsun kiMaşallah kanala girmiş ama normal mi diyor benim doktorun da kanala girecek diye ödü patlıyor anlamıyorum ben bu doktorları bazen ya benimkinin ilk baktığı şey o , banada gösteriyor bak burda olsa skıntı ama değil falan diye , yada farklı şeyleri değişik mi adlandırıp anlatıyorlar bilmiyorum , ben çünkü çok şikayetçiyim aşağı düştü gibi zor taşıyorum çok acıyor oralarım diye bakıyor yok değil diyor
Helal olsun canım, sende samimiyetini hep hissettirenlerdensin benim icin :)
Cok guzel olur canım aynı Sehirdekiler icin, ben fransa dayım. Memleket yozgat :)Benim ilk oğlumda aynı böyle başlayıp sonra çocuklar yaşına gelmeye yakın dayanamayıp buluştığum ve hala daha görüştüğümüz çok sevdiğim 3 arkadaşım var :) yaşıt çocuklarımız şimdi okula gidiyorlar hepsi 4. Sınıf oldu konuşup paylaşacak danışacak şeyler hiç bitmiyor ki
Canim hayirli olsun gun bilmekte insani rahatlatiyor gece stresin azilir.saglikla kavusun insallahSancı filan çıkmasa beklicektim de sancıda çıkınca tırstım hayırlısı artık rabbim hayırlısını versin hepimize
Kolonya neye yarıyor kuzu? Yasak herzaman tatlıdır derler :)Aynen canım sağ salim kavuşalım miniklerimize inşallahhparol almak istemiyorum kolonyayla idare ediyorum sürünce kıvrılıp yatıyorum dediğin gibi geçiyor:) yasak oldu mu evet bir de doyurucu olmuyor gibi geliyor
Saglikla gelsin kuzucuk :)Kızlar görüş günümzdü bgn. Herşey iyiymş maşallah haftasıylada uyumlu. 2.650 olmuş oğlucumm.doğum kanalına girmiş artık. Haftaya tekrar çağırdı kontrol için erken doğm tehtidi olursa dha erkene çekicekmş doğumu. Doğum içinde gün verdi 10 temmuz :) bi sızı sardı bniii.
Canım geçmiş olsun suyunun geldğini hç anlamadın mı yok kendi kendine mi azalmış? İnşallah sağsalim kavuşursunuz canımKizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Benimde oluyor seninki gibi ama bende takmıyorum doktor her seferinde suyu çok iyi diyorBenim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..
Canım erken değil ben senden 2 gün sonrayım normal tarihi olarak bizde 3 temmuzda anlştıkMerhaba kızlar sayfaları okuyamadım bebeğine kavuşanlar varsa hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın gün alanlarda hayırla sağlıkla kavuşsun inş bizde gittik bugün doktora biraz sancım çıkmış ama bebişim sürekli kıpırdadı perşembe tekrar giricem 30 haziran gün verdi 1-2-3 hast yokmuş ist doktorumda aynı ditarihte yoktu 30 u çok mu erken 4 ü de riskli ay napcam bilemedim
Teşekkür ederiz canımSaglikla gelsin kuzucuk :)
Ay senin ağzını mıncıklamak geldi için. Duygusal taze annecik ne tatlısın sen öyle. Bizde seni sewiyoruz. Daha senden çok şey öğreneceğizKınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim haladuygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden
Kizlar herkese cok tesekkurler
Bugun kontrolumuz vardi 4 gunde 50 gr almisiz bu dr begendi herseyimizi :)
Kuvezden 10 gun kalmislardi.anne sutu 3. Gunlerinde icmeye basladilar..sari sut kolostrom dedikleri 1 hafta geldi beyaza dondu ihmal etmeyin sagici cok isime yaradi.
Birde simdiden eliniz eriyorken kayisidir kuru komposta malzemelerini eve yigin.
Humana stell tea birde laktamil anne sutunu cok cogaltiyor bol yesillik..
Primalari stokladigim iyi oldu hic market problemimiz yok.yenidogan islak mendili cok fazla gidiyor.gogus pedi cok isime yariyor sut saklamak icin saklama poseti cok lazim oluyor.bunlardan birer poset
Valla bende anlamadım şimdi benim doktorun tavrından anladığım kanala girerse fazla beklemez sanki , tatile gidecek kendisi gitmeden bu cuma görecek ama 3 temmuzu beklemek istiyoruZ 9 gün önce olmuş oluyor ki bu ideal bir zamanAllah allah cnm e sninkinin girmesi grekmez miydi haftan dha ileride. Bna sezaryan için gün verdi
Evt büyük İstanbul buluşması yapmıştık önce 20 anne ve bebekler gelmişti :)) çok güzeldi zamanla 3 kişi biz daha samimi olduk ankarada ve iZmir de aynı şekilde bıluşmuşlardı :) değişik oluyorCok guzel olur canım aynı Sehirdekiler icin, ben fransa dayım. Memleket yozgat :)
Kolonya neye yarıyor kuzu? Yasak herzaman tatlıdır derler :)
Belki benim normal değil sezeryan olacağı için böyle konuşuyordur o zmn çünkü özellikle söylüyor elinde alet bir 10 cm fark var kanalda ve değil arasında henüz değil deyip rahatız demişti bakalım bu hafta ne durumdayım belli olmaz tabi bakarsın girmiş olurBenim de kanala girmiş, İstanbul'daki doktorum normal demişti sorun yoktu. Denizli'deki doktorum daha da güzel konuştu normal için neden sıkıntı olsun ki
E yanii. Bi git bakalm ne diyecekkValla bende anlamadım şimdi benim doktorun tavrından anladığım kanala girerse fazla beklemez sanki , tatile gidecek kendisi gitmeden bu cuma görecek ama 3 temmuzu beklemek istiyoruZ 9 gün önce olmuş oluyor ki bu ideal bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?