2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eriiiiiikkkkk ... günde yarım kilo yiyorum cnm , okdr canım istiyo ki, uykudan kalkıp yiyordum... ama demk ki bana cok fayda etmio artık haftalar ilerliyor... yapck birsey yok , hersey yolunda gitsin de biz bir sekilde idare ederizz
Canım artık 37.haftadasın kasılmalar çok normal doğum geldi kapıya çattı ben 34 te olmama rağmen biraz ayakta kalayım hemen karnım sertleşiyor bide karpuz kasılmaları azalttığını okumuştum ben sabah akşam günü karpuz peynirle geçiriyorum sende bi dene ben sevdiğimden yiyorum ama

Ohh yarasın kuzuya her emdiği sağlık, sıhhat, kilo, akil,iman..olsun insAllah. Az kaldı canım. Çok hızlı kilo aliyorlarmis, az kaldı eve geçmenize :)
Bizde bahce keyfi yapıyoruz prematuremle gözleri alışsın ışığa güneş görsün diye çıkıyoruz hergün. Gazlı oglan gernese gernese büyüyor bakalım. Her hafta ölçmeye tartmaya götürüyorum, 3 kiloyu göreceğiz ıns. İki güne ...
Daha çok şey paylaşacağız, kucuk beyimiz ciksinda :)

Ooyyy...evet bende karpuz peynire bayılırım ve yiyorum da zaten..
bol meyve bol sebze tuketen biriyim ama buna ragmen bol kasılma oluyor ..yapıck birşy yok
Dediginiz gibi artık son haftalar , belki son gunler oldugu için boyle şiddetli

Canım seninki hepimize sürpriz olmuştu senin ve selonun doğum yaptığını öğrendiğimde ben kendimi tutamamış yaşlı yaşlı ağlamıştım kocamda benimle önce dalga geçmiş sonrada bu kadar etkileneceksen sana bu topiği yasaklarım demişti de ben ancak susmuştum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Muayeneye oraya gitmiyorum drun özel muayenehanesi var da doğumu orda yaptırıyor anlaşmalı canım

Benim de öyle canım. Dün akşam hastanedeydim de odaları görme imkanım oldu. Sen gördün mü bilmiyorum. Gayet ferah güzel temiz genis. Aynı zamanda doğum yaparız belki belli mi olur :)

Benim de öyle canım. Dün akşam hastanedeydim de odaları görme imkanım oldu. Sen gördün mü bilmiyorum. Gayet ferah güzel temiz genis. Aynı zamanda doğum yaparız belki belli mi olur :)

Dr umuz da aynı olmasın :) benimki gop meydanda ışık hanım belki aynıdır hehe evet yengem orda yaptı odaları çok güzel geniş 10 temmuz gibi düşünüyoruz biz bakalım erken gelmezse..

Dr umuz da aynı olmasın :) benimki gop meydanda ışık hanım belki aynıdır hehe evet yengem orda yaptı odaları çok güzel geniş 10 temmuz gibi düşünüyoruz biz bakalım erken gelmezse..

Benim doktorum nefize hanım, gop kadın sağlığı merkezinde. Ama ışık hanımı da biliyorum, yakın arkadaşlarmış, bayramda olmayacağı için ışık hanımın numarasını verdi acil bişey olursa o ilgilenecekmis. Bizim de 11-12 temmuz gibi görünüyor canım daha erken gelmezse yavru

Işık hanım da olmayabilir bayramda tatile çıkcaktı :) hastanede görüşürüz belki hehe :)

Günaydın kızlar ❤❤ rüyamda doğurup durdum bugün az kaldı ya heyecan tavan sanırım ondan bilinçaltım oyun oynuyor benle
Senle ben bişe değil uykudayken doğurcaz en sonunda
Cnm benimde aynı öyle hatta aynı beyazpeynir1 de görülenler gibi çünkü onla aramızda 1 gün var :) normalmiş bu Zaman'larda yani, sezaryen tarihim 17 temmuz , inşallah Allah'ın izniyle dayanır o zamana kadar .

Canım bizim hastanede başına bone veriyorlar herkes aynı şekilde bone takıyor saçın görünmüyordu oğlumda bunda nasıl olur bilmiyorum ama aynı hastane yine bone verirler herhalde

Bone herkese veriliyor canım ameliyata giren herkes takıyor yani. Hastaneden hastaneye değişmez. Toka taktırmazlar metal hiçbir şey olmamalı üzerinizde yüzük bile. Zaten sizi almaya gelen söylüyor:) EbrarinAnnesi

Bu gidişe öyle görünüyor valla çok şükür sağa sola ve tuvalete gitme dışında uyuyabiliyorum.. bir de şu dizi film gibi rüyalar olmasa

Mecbur kabul edicek?kendi dr un izinde canim bence 1 ay olmus bebegin gelisimine bakilmali baska?drdan randevu al nstne gir

Canlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim

Hadi sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım.. dualarimiz sizinle.. her şey güzel olacak korkma

Demek telaşa gerek yok, cogumuzda aynı ..
Sana daha zaman var, peki neden sezeryn ? Dönmuyor mu bebiş cnm

Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Maşallah Allah anali babali buyutsub
Canlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
Hayirlisiyla kavuş inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…