Canım artık 37.haftadasın kasılmalar çok normal doğum geldi kapıya çattı ben 34 te olmama rağmen biraz ayakta kalayım hemen karnım sertleşiyor bide karpuz kasılmaları azalttığını okumuştum ben sabah akşam günü karpuz peynirle geçiriyorum sende bi dene ben sevdiğimden yiyorum amaEriiiiiikkkkk... günde yarım kilo yiyorum cnm , okdr canım istiyo ki, uykudan kalkıp yiyordum... ama demk ki bana cok fayda etmio artık haftalar ilerliyor... yapck birsey yok , hersey yolunda gitsin de biz bir sekilde idare ederizz
Ohh yarasın kuzuya her emdiği sağlık, sıhhat, kilo, akil,iman..olsun insAllah. Az kaldı canım. Çok hızlı kilo aliyorlarmis, az kaldı eve geçmenize :)Bir-Yolcu canım anca cevap yazabiliyorum pazar günü 15 ml di bakalim bugun kac gormeye gidiyorum sut götürüyorum minnak adamima dun aradim ama kaç ml diye sormadım kilo sordum 1860 gr dedi hemşiresi bakalim bugun kac olduk nasılız senin bebiş nasıl Ah benim ki bi eve gelsin eminim sana soracak cok seyim olur premature annesi olarak
Canım artık 37.haftadasın kasılmalar çok normal doğum geldi kapıya çattı ben 34 te olmama rağmen biraz ayakta kalayım hemen karnım sertleşiyor bide karpuz kasılmaları azalttığını okumuştum ben sabah akşam günü karpuz peynirle geçiriyorum sende bi dene ben sevdiğimden yiyorum ama
Canım seninki hepimize sürpriz olmuştu senin ve selonun doğum yaptığını öğrendiğimde ben kendimi tutamamış yaşlı yaşlı ağlamıştım kocamda benimle önce dalga geçmiş sonrada bu kadar etkileneceksen sana bu topiği yasaklarım demişti de ben ancak susmuştum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahInsallah zamanın saglikla kucağına alırsın canım yavrunubuyuk ihtimalle sende temmuz annesi olabilirsin süpriz de Olabilir Benim ki tam süpriz yapti haziran bile degil mayis annesi oldum40 imin çıkmasına 9 gün kaldi bak
Muayeneye oraya gitmiyorum drun özel muayenehanesi var da doğumu orda yaptırıyor anlaşmalı canım
Benim de öyle canım. Dün akşam hastanedeydim de odaları görme imkanım oldu. Sen gördün mü bilmiyorum. Gayet ferah güzel temiz genis. Aynı zamanda doğum yaparız belki belli mi olur :)
Dr umuz da aynı olmasın :) benimki gop meydanda ışık hanım belki aynıdır hehe evet yengem orda yaptı odaları çok güzel geniş 10 temmuz gibi düşünüyoruz biz bakalım erken gelmezse..
Benim doktorum nefize hanım, gop kadın sağlığı merkezinde. Ama ışık hanımı da biliyorum, yakın arkadaşlarmış, bayramda olmayacağı için ışık hanımın numarasını verdi acil bişey olursa o ilgilenecekmis. Bizim de 11-12 temmuz gibi görünüyor canımdaha erken gelmezse yavru
Senle ben bişe değil uykudayken doğurcaz en sonundaGünaydın kızlar ❤❤ rüyamda doğurup durdum bugünaz kaldı ya heyecan tavan sanırım ondan bilinçaltım oyun oynuyor benle
Cnm benimde aynı öyle hatta aynıKızlar sorum var sizlere
Tüm gün boyunca karnım sertleşiyor , 3 gün oyledi , dün dr kontrole gittim nst bagladılar yalancı dogum sancısı dedi dr.
Ama bu kasılmalar neredeyse hep var ,agrım yok. Gecen haftaki kontrolumde bebek kanala girmiş, hatta 1 cm acılmam var dedi dr.
Ama bu kasılmalar cumartesinden itibaren hep var sizinde boyle oluyor mu?
Canım bizim hastanede başına bone veriyorlar herkes aynı şekilde bone takıyor saçın görünmüyordu oğlumda bunda nasıl olur bilmiyorum ama aynı hastane yine bone verirler herhalde
Senle ben bişe değil uykudayken doğurcaz en sonunda
Cnm benimde aynı öyle hatta aynıbeyazpeynir1 de görülenler gibi çünkü onla aramızda 1 gün var :) normalmiş bu Zaman'larda yani, sezaryen tarihim 17 temmuz , inşallah Allah'ın izniyle dayanır o zamana kadar .
Mecbur kabul edicek?kendi dr un izinde canim bence 1 ay olmus bebegin gelisimine bakilmali baska?drdan randevu al nstne giriyi geceler arkadaşlar. nolur bana bir akıl verin.
en son 32+3 deyken doktora gittim. 1 ay sonra gel demişti doktorum. geçen hafta randevu almak için aradığımda doktorumun izne çıktığını öğrendim. bi an şok oldum. hemşiresini aradım telefonu kapalı. o an sancım filan tutsa b planım yok. ortada kaldım resmen. çok moralim bozuldu. doktorun haber vermesi gerekmez mi hastalarına. ben mi abartıyorum.
ertesi gün hemşiresini aradım. yerine başka bir doktor önermiş ve bayramdan sonra gelecekmiş.
hemşire haftaya gel nst ye ben bağlıycam dedi. ama benim muayene de olmam gerekmez mi. sırf nst için neden muayene parası ödeyeyim. onun yerine başka doktora gitsem hem muayene edip hem nst ye bağlar mı.
şimdi sizce hemşirenin dediği gibi yapıp kendi doktorumu mu bekliyim. yoksa başka biyerden randevu alıp oraya mı devam ediyim. içim de iyice soğudu kendi doktoruma karşı. bu saatten sonra başka doktor kabul eder mi . of napsam bilmiyorum. nolur akıl verin.
Canlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
Ayyyy siZler doğuma giriyorum yazdıkça ben hopluyorum bir heyecan bir heyecanCanlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
Senle ben bişe değil uykudayken doğurcaz en sonunda
Cnm benimde aynı öyle hatta aynıbeyazpeynir1 de görülenler gibi çünkü onla aramızda 1 gün var :) normalmiş bu Zaman'larda yani, sezaryen tarihim 17 temmuz , inşallah Allah'ın izniyle dayanır o zamana kadar .
Maşallah Allah anali babali buyutsubKizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Hayirlisiyla kavuş inşallah canimCanlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
Haydi bakalım hayırlı sağlıklı doğumlar cnm :) doğuran doğuranaCanlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?