Sorma canm sabah cuma gunu alırız dedler bebegi nstye bir grdim agrım çıktı baya ve yatıs yapıldı ve tabiki sezeryana alındm riske alnmasn die ilk sezeryan hem yakındı hmde rahim falan yırtlması olmasn die alındı hemen sata gore 38+1dik iyi oldu ya kurtldum :)) darısı cuma gunu basına inşalllah canm sagsalim kavusun inşşanamm ne ara dogurdun beraberdik hani ayni gun olacakti :)) Saglikla huzurla buyusun kizin bahti acik olsun insallah canim.. 3. Dogum bugun pazartesiler suprizli hep.
Amin aminn insallah canim nasilsin iyimisiniz prenses nasil kokla yerime ..Sorma canm sabah cuma gunu alırız dedler bebegi nstye bir grdim agrım çıktı baya ve yatıs yapıldı ve tabiki sezeryana alındm riske alnmasn die ilk sezeryan hem yakındı hmde rahim falan yırtlması olmasn die alındı hemen sata gore 38+1dik iyi oldu ya kurtldum :)) darısı cuma gunu basına inşalllah canm sagsalim kavusun inşş
Can'ım benim bu 3. Bebişim diğer ikisi sezaryendi bu da öyle olacak :)Demek telaşa gerek yok, cogumuzda aynı ..
Sana daha zaman var, peki neden sezeryn ? Dönmuyor mu bebiş cnm
Kizlar hakkınızı helal edin. Iki haftadir pek keyfim yok. O nedenle ayriliyorum aranızdan. Hakkim yoktur ama varsa da helal olsun.
İyiyiz çok sükür canmm ama çok uyuyooo yaa az emioo çiş yaptık ama kaka daha yok surekli uyudgu için.. Operim koklarm tabi teyzesi ohhh:*Amin aminn insallah canim nasilsin iyimisiniz prenses nasil kokla yerime ..
Anam kız gözün aydın oh ne güzel. Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin sizle büyüsün inşallahKizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Canim ne guzel allah saglik mutluluk uzun omur versin.Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim guzel dua ve dileklernz için Rabbim bu yollda olan herksn kucagını doldursun inşallah.. Gelelim benm sezeryan hikayeme
Sabah kontrele bi gttık bayramdan önce dogurmak istermsn dedi doktrum bnde daha iyi olur dedm ve 23 hazıran cuma gunune gun verldi neyse muayeneden sonra benden nst istdi doktrum sonucu gotrunce agrın çıkmıs var mı agrın dedi bnde bugunlerde hep belim agrıyor dedim gene nst istedi aynı çıkarsa yatıs yaprız dedi gozlem altnda olman lazm dedi
Tekrar çektrdm ve agrı daha şiddetli çıktı
Snra doktra indm alttan açıklıga baktı açıklık yokmus dogumhane katnı aradı orda muayene olup uzmn doktr karar versn ddi ve yatıs yapıldı., dosyam hazrlndı dogumhane odasına çıktım Allahm o ne manzara oyle normal dogurmaya çalısanlar çıglık çıglıga.. Şükrettim sezeryan olcagıma saatlerce tuttular bi odada bni nst falan çekldi derkenn pat bi hemşire gldi ve sondamı taktılar amelıyta grcn dedler ve hemen başladım dualarmı okumaya
:) snra grdim ameliyata spinal için igne vurdular belimden uyustum ve başladı sezeryan bu sfer hiç midem bulanmadı bebegi çıkarrlarkene doktor ordan seruma igneler vuruo bnm kafa bı milyon oldu hersey dönuyor kızımı çıkarmıslar sare hanım dogdu dedler sesini duymadm panık oldumm çok fena gostermedlerde aklma o kafyla bin bır turlu sey gldi dur bakalm çocuk bi kndne gelsin dediler başka bi yerden kızmn aglama sesleri geldi senin bebegn dedler bi rahtlama gldi bana o an anlatamam oh be dedim bn iyiyim kızmda iyi çok şükür. Snra bni servis odasna gotrduler hemen beş dakka snrada kızımı gtrdıler yanıma Allahhm o ne tatlı sey bu benm mii hemen aldım kucagıma opup kokladım gogsumu verdim nasl sıkı sıkı emio canm bnm.. Ve dedim bı sfer basardık Allah yuzımze guldu Allahım kmseyi bu yolda yarım bırakmasn inşallahhh.. Bu sezeryanımda çpk rahat toparlandm hemen dimdik yurudum çok şükür yani iknci sezeryanı olacaklara dıyorumm çok rahat geçıyorr.. Allahım hpnze bu mutlulugu yasatsın inşallah...
Kızlar sorum var sizlere
Tüm gün boyunca karnım sertleşiyor , 3 gün oyledi , dün dr kontrole gittim nst bagladılar yalancı dogum sancısı dedi dr.
Ama bu kasılmalar neredeyse hep var ,agrım yok. Gecen haftaki kontrolumde bebek kanala girmiş, hatta 1 cm acılmam var dedi dr.
Ama bu kasılmalar cumartesinden itibaren hep var sizinde boyle oluyor mu?
Bebeğin kanala girdiği nasıl anlaşılır?
Başörtülü bağyanlar ameliyathaneye giderken başınız açık mıydı?
Bu ikisini istiyorum
Ben doguma giderken acikti canım, hastanede kaldım surece de. O halde daralırım ben, durmaz kafamda zaten :)
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkur ederim guzel dua ve dileklernz için Rabbim bu yollda olan herksn kucagını doldursun inşallah.. Gelelim benm sezeryan hikayeme
Sabah kontrele bi gttık bayramdan önce dogurmak istermsn dedi doktrum bnde daha iyi olur dedm ve 23 hazıran cuma gunune gun verldi neyse muayeneden sonra benden nst istdi doktrum sonucu gotrunce agrın çıkmıs var mı agrın dedi bnde bugunlerde hep belim agrıyor dedim gene nst istedi aynı çıkarsa yatıs yaprız dedi gozlem altnda olman lazm dedi
Tekrar çektrdm ve agrı daha şiddetli çıktı
Snra doktra indm alttan açıklıga baktı açıklık yokmus dogumhane katnı aradı orda muayene olup uzmn doktr karar versn ddi ve yatıs yapıldı., dosyam hazrlndı dogumhane odasına çıktım Allahm o ne manzara oyle normal dogurmaya çalısanlar çıglık çıglıga.. Şükrettim sezeryan olcagıma saatlerce tuttular bi odada bni nst falan çekldi derkenn pat bi hemşire gldi ve sondamı taktılar amelıyta grcn dedler ve hemen başladım dualarmı okumaya
:) snra grdim ameliyata spinal için igne vurdular belimden uyustum ve başladı sezeryan bu sfer hiç midem bulanmadı bebegi çıkarrlarkene doktor ordan seruma igneler vuruo bnm kafa bı milyon oldu hersey dönuyor kızımı çıkarmıslar sare hanım dogdu dedler sesini duymadm panık oldumm çok fena gostermedlerde aklma o kafyla bin bır turlu sey gldi dur bakalm çocuk bi kndne gelsin dediler başka bi yerden kızmn aglama sesleri geldi senin bebegn dedler bi rahtlama gldi bana o an anlatamam oh be dedim bn iyiyim kızmda iyi çok şükür. Snra bni servis odasna gotrduler hemen beş dakka snrada kızımı gtrdıler yanıma Allahhm o ne tatlı sey bu benm mii hemen aldım kucagıma opup kokladım gogsumu verdim nasl sıkı sıkı emio canm bnm.. Ve dedim bı sfer basardık Allah yuzımze guldu Allahım kmseyi bu yolda yarım bırakmasn inşallahhh.. Bu sezeryanımda çpk rahat toparlandm hemen dimdik yurudum çok şükür yani iknci sezeryanı olacaklara dıyorumm çok rahat geçıyorr.. Allahım hpnze bu mutlulugu yasatsın inşallah...
Kizlar hakkınızı helal edin. Iki haftadir pek keyfim yok. O nedenle ayriliyorum aranızdan. Hakkim yoktur ama varsa da helal olsun.
Yok gulüm kontrele oraya gdıodum 30.haftadan beri tepecık egtm ve arastrma haatansne gdıom tepeckte yaptm dogumumu. Saol canm darısı sagsalim basınza inşşCanim ne guzel allah saglik mutluluk uzun omur versin.
Sen ayrancilardaydin diye hatırlıyorum ben de torbali dayım.medifemada mi yaptın dogumu
Sağol canım hayırlısı artıkkAy hadi hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?