2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim kızına son 10 gün temmuz annesi olmaya az kaldi.

Yok canim yıkanmıyor . Üzerindeki sıvı bebek icin yararlı.
Evt öyleymiş bu da yeni keşfedildi sanırım benim oğlumu foşur foşur yıkamışlar ben çıkana kadar şimdi yıkanmıyor hatta bir hafta öyle tutan var göbek düşsün diye , bakteri falan olur mu ki öyle çok bekleyince de

Benim oğlumu da yıkamadılar canım. 5.gün göbeği düşünce yıkadık. ama o zamana kadar nemli bezle sildim hastanede 3 kere kaka yaptı batırdı her yanını mecbur kaldım yani :)

Canim kizim 8 yaşında ama yıkamamışlardı kızımı göbeği düştükten sonra yıkamıştık.

Canlarim ben saat 3 de sezaryenle doguma giriyorim suyumuz bitmiş nerdeyse duanizi eksik etmeyin hem korku hem sevinc cok degisik duygulardayim
Ayy hadi guzel haberlerle gel canım . sağlıkla al kucağına inşallah. Allah yardımcın olsun. .

Geçmiş olsun, Gözünaydın canım, maşallah size..Darısı başımıza. Ay benim de nstde sancı çıktı, Perşembe tekrar çekilecek, brn vücut temizliği mi doğuma yakın yaptırayım diyorum, Perşembe yatış filan yapmasın hazırlıksız. Yoksa şimdiden mi halletsem.isin kötüsü cums günü kardeşimin yemin töreni var.

Canim bana sorarsan ne olur ne olmaz sen hazırlıklı git.eger nst de düzenli şancı görülürse belki de alırlar doguma

Benim oğlumu niye yıkamışlar bunlar (
Benim oğlumu da yikamislardi canım 5 buçuk sene önce, ama benim oğlum doğunca aglamadi birseyler yutmuş, yoğun bakımda kaldı birkaç saat.Ekrandan görmüştük, midesi bulanıyor gibiydi, kustu da mı yikadilar bilmiyorum.

Düzensiz olduğu için yalancı sancı deniyor canım, kuzun kanaldaysa açılmada başlamışsa yavaştan düzene girer sancıların

Evet cnm kanala girmiş gecen perşembe kontrolum vardı ve 1 cm.açılma var demişti dr.
Şimdi de tüm gün gelip giden bu sertleşme oluyor.. hayırlısı artık ...bayramı atlatırsak daha iyi olur ama yinede hayırlısı nezamnsa artık ozmn

@aceranne den haber var mıııııı?
A AcedaA sen de bugün gidecektin kontrole, günümüz aynı haberdar et beni doktorun kapısında bekliyorum ben de
Kuzum daha şimdi geldim eve. Hava cehennem gibi sıcak. Tansiyon ve kilomu ölçtüler. Nst ye bağladı. Oğlum iki dakika rahat durmadı, kayıyor,dönüyor,tekmeliyor derken üstüne hıçkırığı da tuttu. Yarım saat kıpırdamayacağım diye çatladım. Çok hareketli dedi, sancı çıkmadı. Sonra da alttan muayene etti. Kanala girmiş, pozisyonunu almış baya aşağıdaymış , iki hafta içinde gelir dedi. Herhangi bir ağrı,sancı,kasılma,değişik birşey hissedersen suyun gelmesini bekleme hemen hastaneye git dedi. Usg ye sokmadı, geçen ay bakmıştı en son. Kilo-boyun güncel durumunu bilmiyorum.
Hastaneden randevu aldık. Doktorlarla tanışıp ortama bakacağız. Onlar bebeğin son durumuna bakacaklar.
Doğum odalarında büyük küvetler görmüştüm internetten hastaneye baktığımda. Suda doğumu kendim bir araştırıp onlara da danışacağım. Temmuz sıcağında iyi bir seçenek olabilir.
Bizden böyle tatlı teyzeler. Minik civcivim artık yumurtadan çıkmak istiyor gibi...

Ben 10 gun once falan gitcem kuafore insallah doguma kadar tekrar cikmaz.

Ne güzel tahmini tarih vermişler. Bizim kız da yerinden memnun , yüzüstü dönmüş.Alttan muayene olmadım en son 32 de 1 kere olmuştum. Bundan sonra zaten yavaş yavaş kısalması gerek usg den bakıyorum ben dedi. 34 te 2 kiloydu şimdi 2700 olmuş ona sevindim ama 3 ü de geçirirsen normal Doğum zor yaparsın dedi ufak tefek olduğum için. Nst de iyi çıktı bakalım 10 gün sonra yine görüşeceğiz inş. Suyumda da hiç azalma olmamış. Erken Doğumdan korkarken bebiş hepten içimde kaldı sanırım senin oğlan bizi geçer gibi merakla bekliyorum

Saol cnm bnm inşş yap tmzlgni bncde cnnm nzmn olcgı blli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…