2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 2.bi detaylı ultrason çekildik. Benim yavrunun karın çevresi normalin gerisinde kalmış. Doktor 3 günde bir takip önerdi, ultrason ve nst ile. 37ye kadar böyle. Herhalde 37de doğum kararı verilebilir bakılacak karın gelişini devam ediyo mu etmiyo mu diye haftaya cuma tekrar perinatolog bakacak. Onun dışında suyu azalırsa, hareketi azalırsa hemen doğum kararı verilebilir. Hayırlısı insallah..

Evet biraz peşpeşe yaptım 28 yaşındayım 3.bebişime kavuşucam hep beraber büyürüz artık :) tabi her çocuk yeni bir tecrübe ama inan hepsinde ayrı birşey keşfediyorsun

Ooo yaşıtız nerdeyseee
Sizin 3 cü , benim ilk
Benim şimdilik norml ama yinede soriim size sezeryan nasıl , korkulck birşey var mı
Epidural sonrası baş agrısı ya da baska şikayetiniz oldu mu? Dıgum sonrası iyileşme sureci nasıl geciyor..fln

Bu arada arkadaşlar normal doğum için olumsuz şeyler yazmasak lütfen.. en azından biz bilmemezlikle bir nebze korkularımızı yenmeye çalışıyoruz. Öyle çığlık çığlığa falan denince tabikide modda düşüm oluyor... Rabbim hayirlisini versin diyorum ben hep, ama kendi isteğimle de sezeryan olmayı düşünmüyorum

Aynı düşüncedeyiz:)

Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Allah analı babalı büyütsün,sana çok geçmiş olsun kuzum. Küçük bir bebiş daha açtı dünyaya gözlerini. Ömrü uzun ,bahtı güzel olsun yavrucağın.

Kiz korkma ciglik cigliga olanlar cigirtkan olanlardir :) Sezeryanda bile ortaligi ayaga kaldiran var .. Ben inanki o kadar cok tedavi gordum ki sirf bundan dolayi normal dogum istemedim yoksa ohoo neler atlattik onu mu atlatamayacaksin..
Bizim topik tumden korkar ciktik hepimiz sezeryan :))
Sizinkileri dinlemek daha guzel olacak ama herkes dogum yapinca yazin :)

Hayırlısı olsun artık. Gelişimleri tamamlandığı için tam gününü beklemese de olur. Ben yeri rahat heralde çıkmaya niyeti yok diyordum çünkü sancım yok.Geçen ay sertleşme oluyordu mg kullanınca geçti. Ama bebek inmiş yetine, hazırmış. Bundan sonrası onun tercihi. Senin civcivin de suyu iyiymiş maşallah , sancı da olmasın zaten şimdi. Geleceği zaman o kapını çalar annesi. O zamana kadar akıllı uslu dursun orda.
Ben de minyon yapılı sayılırım 32+1 de 2200gr dı köy yastığım. Çok iri olmasını istemiyorum doğumda, o yüzden merak ediyorum ama bakmadı doktor hanım.
Perine masajı yapmaya başladım dün. İllaki o bebek çıkacak dışarı .

Masallah canim herseyin rastgitmis. saglikla mutlulukla buyusun insallah bebisin anali babali :)

Ay kizlar dün cok korktum dogurcam sandım ya progestan verdi doktorumuz onu alttan kullaniyorum 3 hafta daha dogurma dedi suyu azalmış başı aşağıda ilk nts çekildi iyi çıktı eve geldim belim ağrıyor adet sancısı cekiyorum hâlen

Ay beraber ağlayıp beraber uyumaları. Allahım ne güzel şeydir onlar maşallah maşallah. Annen ne kdar sende kalacak?
2 ay burdalar sonra yazlik gideriz beraber dedik :) iyi oldu kayinvalidemde geliyor onlarla aliscaz artik
Bir an panik oluyorsun ama agladiginda derdi belli ya gazi var ya altina yapmis yada acikmis..cok komik oluyor babasi cabuk kos yetis muhabbetleri :)) hepiniz kisa surede yasayin istiyorum valla hayat simdi basliyor :))

Kızlar merhaba bugun hastanenin dogum egitimi vardı normal dogumun guzelliklerinden bahsettiler insallah kolay dogumlar hepimize nasip olur doktorum kontrol rand yazmis 150 tl olan muayene parasini odemedim sagolsun hem sasirdim hem hosuma gitti dokt degistirmistim ben simdi cok memnunum ilgisinden. Kızım 3022 gr olmus bu arada suyu durumu gayet iyi henuz yukarda doguma daha var dedi doktorumuz catı muanesini yapalim dedi dokt bnde haftaya yapalim dedim tamam dedi nst girdim kasılmalar guzel dedi bizde haberler boyle .. mesajlar epey birikmiş simdi donup okuycam gelen bebis var mi

Hiç kimse kasılma yaşamamış burdaki kızlardan herhalde...
Cvp veren yok
Canim ben kasilma yasadim ama ikizdi buyuzden benimki teke gore daha anlasilir oluyordu bebeler bir yere toplaniyor ve kasiklara baski yapiyordu bu sanci oluyor..
Kasilmadada top gibi toplanip kasiklata vurmuyor..

Bencede canım,heycanla yazılmış olduğunu düşündüm.ama pek iyi olmamış haklısın.

Şimdi Can'ım sezaryende kesinlikle korkulacak birşey yok ama sana tavsiyem çooook zor durumda kalmadıkça Sakın genel olma. Yavrunun doğumunu gör, genelde ayıldıdında o dikiş acısını yaşama, bebeğine yabancı kalma. Bunlar benim fikirlerim çünkü ilk bebeğimde genel oldum. Gelelim epidural olayına. Spinal ve epidural birbirinden farklı ve ben epidural oldum şimdi yine Allah nasip ederse aynı yöntemi seçicem. Çünkü öyle rahat bir doğum yok.. Ve epiduralde spinal gibi baş Ağrı'sı olmuyor. Doktorum da demişti yüzde bir olur baş Ağrı'sı epiduralde direk omiriliğe sıvı verilmiyor çünkü. Ve iki gün boyunca acısı ağrısız hastanede yatıp üçüncü günü çıkıyorsun . Sormak istediğin ayrıntı varsa sorabilirsin cnm

Aynı düşüncedeyiz:)

Ben ilk doğumumu normal yaptım Allah nasip etti çok şükür. Çok memnundum. Normal isteyenler hiç korkmasın bence. Ben de tam tersi sezeryandan korkuyorum. Bana da dua edin de normal doğum nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…