Ben olumlu yazayım canım ozaman asla yapamam diye diye normal doğum oldu oluncada iyiki dedim normal olmuş dilimin beterine uğradım ağrı acı kişiden kişiye değişir tabiki ama ben hiç bagırmadım çığlık atmadım sessiz üc dört ıkınmada oldu belki kilosu az diyedir ama suni sancıda kötü değildi ishal olmuşta karnının içinde birşeyler dolanır gibiydi benden sonra normal doğum yapçak biri vardı kadının eşi ebelere gidip eşim niye bagırmıyor bagırması gerekmez mi diye sorardı inşallah normal doğum olcak arkadasların da benimki kadar kolay olur herşeyin hayırlısı Allah herkese ağrısız kolay doğum nasip etsinBu arada arkadaşlar normal doğum için olumsuz şeyler yazmasak lütfen.. en azından biz bilmemezlikle bir nebze korkularımızı yenmeye çalışıyoruz. Öyle çığlık çığlığa falan denince tabikide modda düşüm oluyor... Rabbim hayirlisini versin diyorum ben hep, ama kendi isteğimle de sezeryan olmayı düşünmüyorum
Noldu canım niye ayriliyorsun iyi hissettiginde yazarsinKizlar hakkınızı helal edin. Iki haftadir pek keyfim yok. O nedenle ayriliyorum aranızdan. Hakkim yoktur ama varsa da helal olsun.
Kızlar göğüs ucunuz kaşınıyormu.. ayy nasıl tatlı tatlı kaşımak istiyorum ama hassas şimdi acıyor sert yaptığımda..
acaba diyorum göğüs ucummu cıkıcak oğlumda yaşamamıştım
Çok sağol cabim. Tabiki her dogum kendine hastır bir kadının her doğumu farkli olabilir, yine insanların acı eşiğide farklıdır ama bu zamana kadar olumsuz şeyler dinlememeye özen gösterdim. Dediğim gibi bilinmezliğin rahatlığı var şimdi :)Ben olumlu yazayım canım ozaman asla yapamam diye diye normal doğum oldu oluncada iyiki dedim normal olmuş dilimin beterine uğradım ağrı acı kişiden kişiye değişir tabiki ama ben hiç bagırmadım çığlık atmadım sessiz üc dört ıkınmada oldu belki kilosu az diyedir ama suni sancıda kötü değildi ishal olmuşta karnının içinde birşeyler dolanır gibiydi benden sonra normal doğum yapçak biri vardı kadının eşi ebelere gidip eşim niye bagırmıyor bagırması gerekmez mi diye sorardı inşallah normal doğum olcak arkadasların da benimki kadar kolay olur herşeyin hayırlısı Allah herkese ağrısız kolay doğum nasip etsin
Ben de tekrar çıkar diye 2-3 gün kala gideyim diyodum, çıksa da alınacak kadar çıkmaz o yüzden. Tedbirli olayım yine de, yarın giderim kuaföre.Ben 10 gun once falan gitcem kuafore insallah doguma kadar tekrar cikmaz.
Kızlar Yaa kuzenlerim hedef yapacak bayram öncesi prim alabilmek içinde yardım ediyoruz . İnstagramı olanlar tudorsofficial sayfasını takip edebilir mi rica etsem? Takip eden ettiğini söyleyebilir mi bana sayısını not tutuyoruz çünkü bayram öncesi harçlık alsın kuzucuklar bi el atın anneler
canım neden tekrar gırdın detaylıya benımkı de baya gerı kalmıs suan 2200 falan karın cevresı de bas cevresı de 2 hafta gerı ama doktorum dmedı yıne gır dıye bnm de aklıma geldı aslınd tekrar gıtsemmı dıye ınsallah saglıkla ılerler bebegınKızlar bugün 2.bi detaylı ultrason çekildik. Benim yavrunun karın çevresi normalin gerisinde kalmış. Doktor 3 günde bir takip önerdi, ultrason ve nst ile. 37ye kadar böyle. Herhalde 37de doğum kararı verilebilir bakılacak karın gelişini devam ediyo mu etmiyo mu diye haftaya cuma tekrar perinatolog bakacak. Onun dışında suyu azalırsa, hareketi azalırsa hemen doğum kararı verilebilir. Hayırlısı insallah..
canım benım dun yaptırdım ama 5 gun sonra sonuc cıkcakmıs beklıyorum bayrama gelıo bayramdan sonraya kalıcak sanırım beklıycem malesef cok saol
Şimdi Can'ım sezaryende kesinlikle korkulacak birşey yok ama sana tavsiyem çooook zor durumda kalmadıkça Sakın genel olma. Yavrunun doğumunu gör, genelde ayıldıdında o dikiş acısını yaşama, bebeğine yabancı kalma. Bunlar benim fikirlerim çünkü ilk bebeğimde genel oldum. Gelelim epidural olayına. Spinal ve epidural birbirinden farklı ve ben epidural oldum şimdi yine Allah nasip ederse aynı yöntemi seçicem. Çünkü öyle rahat bir doğum yok.. Ve epiduralde spinal gibi baş Ağrı'sı olmuyor. Doktorum da demişti yüzde bir olur baş Ağrı'sı epiduralde direk omiriliğe sıvı verilmiyor çünkü. Ve iki gün boyunca acısı ağrısız hastanede yatıp üçüncü günü çıkıyorsun . Sormak istediğin ayrıntı varsa sorabilirsin cnm
Saolasın kuzuuuuu :)Ben takibe aldım canım
canım neden tekrar gırdın detaylıya benımkı de baya gerı kalmıs suan 2200 falan karın cevresı de bas cevresı de 2 hafta gerı ama doktorum dmedı yıne gır dıye bnm de aklıma geldı aslınd tekrar gıtsemmı dıye ınsallah saglıkla ılerler bebegın
Genel zaten bana korkunç geliyor , en korktugum o..
Sorum yok şu an cnm yeterince guzel acıklamışsın , şimdilik benim normal oluck kısmetse
Ay kizlar dün cok korktum dogurcam sandım ya progestan verdi doktorumuz onu alttan kullaniyorum 3 hafta daha dogurma dedisuyu azalmış başı aşağıda ilk nts çekildi iyi çıktı eve geldim belim ağrıyor adet sancısı cekiyorum hâlen
anladım canım insallah bır skıntı cıkmaz dedıgın gıbı allahın dedıgı oluyor bebeklerımız belkı de sadece ufaktır bır sorun yoktur ınsllah mınyon ama saglıklı olurlar uzulmeyelım ben de cok takıyorum ya bısey varsa diye ama duadan baska carem yokBana da doktorum tıbbi olarak gerek yok dedi canım ama benim son haftalarda bir kaybım olduğu için içimiz rahat etmedi endişeliyiz o yüzden tekrar herşeyine bakılsın diye perinatologa gittik. Gerçi her gün de doktora gitsen yine herşey Allahın elinde O'nun takdiri. Bizim de başı normal hatta ilerde sanırım, karın çevresi 2 hafta geri. Kilosu 2230 şuan.
canim bu mesaji özelden yaz yazmak istediklerine yasak site yoneticileri görürse ban yersinKızlar Yaa kuzenlerim hedef yapacak bayram öncesi prim alabilmek içinde yardım ediyoruz . İnstagramı olanlar tudorsofficial sayfasını takip edebilir mi rica etsem? Takip eden ettiğini söyleyebilir mi bana sayısını not tutuyoruz çünkü bayram öncesi harçlık alsın kuzucuklar bi el atın anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?