2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin kanala girdiği nasıl anlaşılır?
Başörtülü bağyanlar ameliyathaneye giderken başınız açık mıydı?
Bu ikisini istiyorum
Benimkide kanala girmiş. Bende olan durum daha fazla wc girmeye başladm. Neredeyse hiç çıkmıyorum. Bazen vajinam patlayacakmış gibi hissediyorum. Bebek hareket ettikçe direk vajinama vuruyor. Yürürken kemiklerim acıyor. Karnım aşağı doğru indi canım.. şuan aklıma gelenler bunlar :) başörtü konusuna gelince bildiğim kadarıyla çıkarttırıyolar saç bonesi gbi bly takıyosn. Bi arkadaşmda görmştm. Odasndykende şal örtmüştü ama ameliyathaneden gelirken bone vardı kafasnda cnm

Zaman geçmiyor arkadaşlar saatler dakikalar catliyacam perşembe günü kontrol var çok merak ediyorum kilo almislarmi sagliklilarmi diye benim kız oglanın üstünde duruyor buda doğumdan sonra solunum sorunu yaratiyormus bu bekleyiş ne zormuş bide küvez korkusu

doğum gelmiş gibi Rabbim bir avazda kurtarsin inşallah

Aminnnnn bu güzel deneyimi paylaşıp yüreğimize su serptiğin için Allah razı olsun

Kaç cm açıklıkla gitmiştin, şikayetin neydi daha doğrusu, suni sancı vermeden senin onayını aldılar mı,ne kadar sürdü Doğum..tecrübesizlik böyle sorular sordurabiliyor kusura bakma

Amin canım benim inşallah artık çok yaklaştık güzel sona hepimiz.

Kizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste

Canım gözün aydın merak etme gelicek yanına bol bol öpüp koklarsın.. bu duyguları yaşaman normal zaten ama kuzucuk az daha iyi olduğunda yanına vericekler..

Canım hiç merak etme bebeğin toparlanıp yanına gelecek. Sen dua et bol bol. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. Sen güzel düşün sütün ona ilaç olacak. Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün.

Gözün aydın annesi hayırlı evlat olsun inşallah toparlar hemen verilir yanına sen de kendini toparlamış olursun bu arada maşallah kilosu boyu da güzel ❤

En kısa zamanda toparlanıp yanına gelecektir canim.saglikli omurlu mutlu olsun inşallah.

Canim kendini uzme Allah şifa versin tez vakitte gelir yanina inşallah. Suyunun azalmis olmasiyla alakasi olabilir mi

Canım benim gözünüz aydın, maşallah kilosu boyu çok güzel kuzunun. Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun, bahtı açık, hayırlı evlat olsun inşallah. Üzme kendini küvezde hemen toparlar o kendini. En kısa zamanda sen de kollarına alırsın umarım bebeğini. O zaman ondan mutlusu olmaz annesi.

Canım gözünaydın olsun.. Allah hayırlı evlat eylesin. Azzıcık sabret canım merak etme iyi olur olmaz kucağına gelecek öyle besigim bos deme hersey onun saglığının daha iyi olması icin. Guzel haberleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…