2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç cm açıklıkla gitmiştin, şikayetin neydi daha doğrusu, suni sancı vermeden senin onayını aldılar mı,ne kadar sürdü Doğum..tecrübesizlik böyle sorular sordurabiliyor kusura bakma
Ah canım benim durum karısık benım 34 haftalıkken apansit patladı ameliyattan 6gün sonra enfeksiyondan dolayı doğumu baslatalım dedi doktorum 2 cm olmustu sabah 7:30 da basladılar vermeye 3 te doğuma gitmiştim olurmu ne kusuru insan bilmediği için sorularına cevap arıyor inşallah seninde ağrısız kolay olur doğumun

QUOTE="aceranne, post: 51835952, member: 699018"]Kizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste[/QUOTE]
Canım Gözünaydın, geçmiş olsun. .Bebişin toparlar inşallah canım hemen..Benim oğlum zamanında doğmuştu kilosu filan iyiydi ama aglamadi doğduğunda, solunum yüzden yoğun bakıma goturmuslerdi ben sıkıntısı da vardı, ben de hemen öpüp koklayamamistim, sonra çabuk toparladı, seninki de toparlar merak etme.

Kızlar bende bu gün doktora gittim. Doktorumu değiştirdim. Çünkü kendi doktorum izne ayrıldı ve hiç birşey olmamış gibi davrandı bende acayip soğudum.
Şimdiye kadar doktor plasentanın aşağıda olduğunu söylüyordu. Bu yeni doktor plasentanın aşağıda olmadığını normal doğumumu engellicek bir durumun olmadığını söyledi. Nasıl sevindim. Ama kızım iri bir bebekmiş. 3.300 kg 51 cm miş. 32. haftadan beri bebeğim ters ama kanala girmemiş. Doktor 40 haftayı tamamlar bu kız dedi. Suyum iyiymiş. Sağlığı iyi. Nst de ben 3 kez hissettim ama bir kez sancı çıkmış. Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem.

Şöyle düşün canım şuanda karnında olmasından daha güvenli bi durumda doktor gözetimi altında hemencecik gelişir iyileşir daha çook olacak kollarında inşallah hayırlı uğurlu olsun

Kizlar bugun biraz kendimi yordum vajinamin ustunde agri var yuruyemiyorum cok fena sizliyor bi de bel agrisi cok korkuyorum dogum belirtisi mi bunlar daha hazir degilim ama ben gecici midir acaba fikri olan var mi

Kızlar dün akşam bu sabah ve bu akşam yine leke geldi benden yarın kontrolüm var enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek sürekli kızımı dinliyorum kıpır kıpır Allahtan hareket etmese endişem artacak

Kizlar bugun biraz kendimi yordum vajinamin ustunde agri var yuruyemiyorum cok fena sizliyor bi de bel agrisi cok korkuyorum dogum belirtisi mi bunlar daha hazir degilim ama ben gecici midir acaba fikri olan var mi

Yoruldugun içindir buyuk ihtimalle. Uzan,yat,dinlen. Bel agrısına masaj yada ilik duş iyi gelir
Dogum belirtisi mi bilemicem ama bende kendimi biraz ev işlerine kaptırınca agrım oluyor , ki normal artık son haftalarımız.
Sen dinlen yat ama buna ragmen agrın şiddetlenirse ozmn artık dogum belirtisi olabilir

Gözünaydın canım, hiç dert edinme. Masallah kilosu boyu haftası çok güzel. Gelir bir iki güne yanina, Allah analı babalı büyütsün. Darısı diger hamişlerimize insallah.

Canim allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşallah görmüşsün dokunmuşsun. Daha nice birlikte geçireceğiniz anlar olacak inşallah. O yüzden üzülme. Sütün gitmesin. Moralini yüksek tut. En kısa zamanda kucağına alırsın inşallah..

Arkadaslar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin mesajlarin hepsine bakamadimm.

Bir gun oncesinde kabiz oldum ve mide yabmasindan ölüyorum sandim meherse varmis biseyi.sabah 7 de uyandim tuvalete gideyim diye suyum geldi o bu su derken dusa girdim,az oyalandik ciktik evden hastaneye biraz uzagiz.psikopat gibi gittik yollarda ama yolda sancim coktu.bi baktim arasi 5 dk bile degil.hastaneye vardigimda muayene ettiginde doktor,bi yandan ben cok agrim var epidurali vursunlar dememle,epidural icin cok gec yetismez demesi bir oldu doktorun:)) dogumhaneyi aradi gonderdiler korkudan titreyerek girdim ama cok sukur uzatmadan normal dogumu yaptim.korkmali misiniz sanmiyorum,sezeryanda korkutuyordu beni.ama.epidural olaydi iyiydi psikolojik acidan:))

Suyun falan mi geldi yada bu kordon yuzunden mi oldu dogum cok merak ettim, patir patir dökülüyoruz yaa ayy
Ağrım oldu akşam 9.30gibi acile gittik açılma varmı diye kontrol ettiler. Nst sonucunu kendi doktoruma gönderdim kalp atışları düzensiz acil alalım dedi. Açılma kontrolünden sonra kanamamda olunca hemen sezeryana aldılar. Doktor iyiki almışız kordonu 2.kez dolamış Allah korusun kötü şeyler olabilirdi dedi. Ama çok iyiyiz tryzrleri

Hayırlısı bu imiş demek ki canım çok şükür sağsağlim doğmuş ya maşallah kilosuda iyi bol sütlü günleriniz olsun taze annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…