Ah canım benim durum karısık benım 34 haftalıkken apansit patladı ameliyattan 6gün sonra enfeksiyondan dolayı doğumu baslatalım dedi doktorum 2 cm olmustu sabah 7:30 da basladılar vermeye 3 te doğuma gitmiştim olurmu ne kusuru insan bilmediği için sorularına cevap arıyor inşallah seninde ağrısız kolay olur doğumunKaç cm açıklıkla gitmiştin, şikayetin neydi daha doğrusu, suni sancı vermeden senin onayını aldılar mı,ne kadar sürdü Doğum..tecrübesizlik böyle sorular sordurabiliyor kusura bakma
Kizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste
Allah yardım etsin canım sağ salim kucağına al inşallahSlm hanimlar topigin ilklerinden biriyim ama girmeye firsatim olmuyor pek yarin sabah sezeryana girecem dualarınıza talibim
Kizlar bugun biraz kendimi yordum vajinamin ustunde agri var yuruyemiyorum cok fena sizliyor bi de bel agrisi cok korkuyorum dogum belirtisi mi bunlar daha hazir degilim ama ben gecici midir acaba fikri olan var mi
Gözünaydın canım, hiç dert edinme. Masallah kilosu boyu haftası çok güzel. Gelir bir iki güne yanina, Allah analı babalı büyütsün. Darısı diger hamişlerimize insallah.Kizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste
Kizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste
Aaaaaa nolduu bir andaa ben şoook. Saglikla buyusunKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Suyun falan mi geldi yada bu kordon yuzunden mi oldu dogum cok merak ettim, patir patir dökülüyoruz yaa ayyKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Ağrım oldu akşam 9.30gibi acile gittik açılma varmı diye kontrol ettiler. Nst sonucunu kendi doktoruma gönderdim kalp atışları düzensiz acil alalım dedi. Açılma kontrolünden sonra kanamamda olunca hemen sezeryana aldılar. Doktor iyiki almışız kordonu 2.kez dolamış Allah korusun kötü şeyler olabilirdi dedi. Ama çok iyiyiz tryzrleriSuyun falan mi geldi yada bu kordon yuzunden mi oldu dogum cok merak ettim, patir patir dökülüyoruz yaa ayy
Ağrım oldu akşam 9.30gibi acile gittik açılma varmı diye kontrol ettiler. Nst sonucunu kendi doktoruma gönderdim kalp atışları düzensiz acil alalım dedi. Açılma kontrolünden sonra kanamamda olunca hemen sezeryana aldılar. Doktor iyiki almışız kordonu 2.kez dolamış Allah korusun kötü şeyler olabilirdi dedi. Ama çok iyiyiz tryzrleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?