Allah razı olsun canım darısı size inşallah canım benimHayırlısı bu imiş demek ki canım çok şükür sağsağlim doğmuş ya maşallah kilosuda iyi bol sütlü günleriniz olsun taze annecik
Allah razı olsun canım darısı size inşallah canım benim
Ağrım oldu akşam 9.30gibi acile gittik açılma varmı diye kontrol ettiler. Nst sonucunu kendi doktoruma gönderdim kalp atışları düzensiz acil alalım dedi. Açılma kontrolünden sonra kanamamda olunca hemen sezeryana aldılar. Doktor iyiki almışız kordonu 2.kez dolamış Allah korusun kötü şeyler olabilirdi dedi. Ama çok iyiyiz tryzrleri
Allah razı olsun canımGözunuz aydın, allah analı babalı buyutsn
Amin canım benim çok saol. Yok kasılma başladı apartopar gittik. Pazartesi muayenede de kasılmalarım olmuştu düzenli. Allah doktorumdan razı olsun o olmasaCanım çok şükürr gözünaydın.. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl bir ağrı oldu karın ağrısı gibi mi?
Amin canım benim çok saol. Yok kasılma başladı apartopar gittik. Pazartesi muayenede de kasılmalarım olmuştu düzenli. Allah doktorumdan razı olsun o olmasa
Amin canım benim çok saol. Yok kasılma başladı apartopar gittik. Pazartesi muayenede de kasılmalarım olmuştu düzenli. Allah doktorumdan razı olsun o olmasa
Allaha bin şükür canım mis kokuyo misKotu seyler dusunme melegin kucaginda cok sukur
Çok şükür tatlım bin şükür. Genel anestezi istiyodum zaten öylede oldu. Ama hiç bi sıkıntım yok. Ağrım bile yok denecek kadar az. Kızıma bakmaktan uyuyamıyodum bileDusunme canım kotu ihtimalleri artık. Cok sukur kavustunuz prenses kızınladoğum nasıldı sende iyisin insallah? Spinal mi oldun
Çok şükür tatlım bin şükür. Genel anestezi istiyodum zaten öylede oldu. Ama hiç bi sıkıntım yok. Ağrım bile yok denecek kadar az. Kızıma bakmaktan uyuyamıyodum bile
Çok şükür tatlım bin şükür. Genel anestezi istiyodum zaten öylede oldu. Ama hiç bi sıkıntım yok. Ağrım bile yok denecek kadar az. Kızıma bakmaktan uyuyamıyodum bile
Maşallah canım hayırlı evlat olsun kilosu boyu da güzel emmeye de başlamışız daha nolsun :) sağlıkla büyüt inşallahKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Oyy oy oy buda gecenin sürprizi ne güzel bir haberle güne başlıyoruz böyle bol sütlü bol gülücüklü bol öpücüklü günleriniz olsun annesi sizden sürpriz bekliyordum benKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Saol canım benim. Darısı sizlere artıkMaşallah canım hayırlı evlat olsun kilosu boyu da güzel emmeye de başlamışız daha nolsun :) sağlıkla büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Amin cümlemizin yawrusunaCanim gözün aydın olsun. Geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin.
Valla bende bekliyordum diye diye kavuştuk sonundaOyy oy oy buda gecenin sürprizi ne güzel bir haberle güne başlıyoruz böyle bol sütlü bol gülücüklü bol öpücüklü günleriniz olsun annesi sizden sürpriz bekliyordum benAllah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah boyu kilosu herşeyi çok güzel annesi artık olumsuz birşeyi dert etmek kafaya takmak yok maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?