2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok şükürr gözünaydın.. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl bir ağrı oldu karın ağrısı gibi mi?

Canım çok şükürr gözünaydın.. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl bir ağrı oldu karın ağrısı gibi mi?
Amin canım benim çok saol. Yok kasılma başladı apartopar gittik. Pazartesi muayenede de kasılmalarım olmuştu düzenli. Allah doktorumdan razı olsun o olmasa

Amin canım benim çok saol. Yok kasılma başladı apartopar gittik. Pazartesi muayenede de kasılmalarım olmuştu düzenli. Allah doktorumdan razı olsun o olmasa

Dusunme canım kotu ihtimalleri artık. Cok sukur kavustunuz prenses kızınla doğum nasıldı sende iyisin insallah? Spinal mi oldun

Dusunme canım kotu ihtimalleri artık. Cok sukur kavustunuz prenses kızınla doğum nasıldı sende iyisin insallah? Spinal mi oldun
Çok şükür tatlım bin şükür. Genel anestezi istiyodum zaten öylede oldu. Ama hiç bi sıkıntım yok. Ağrım bile yok denecek kadar az. Kızıma bakmaktan uyuyamıyodum bile

Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Maşallah canım hayırlı evlat olsun kilosu boyu da güzel emmeye de başlamışız daha nolsun :) sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Oyy oy oy buda gecenin sürprizi ne güzel bir haberle güne başlıyoruz böyle bol sütlü bol gülücüklü bol öpücüklü günleriniz olsun annesi sizden sürpriz bekliyordum ben Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah boyu kilosu herşeyi çok güzel annesi artık olumsuz birşeyi dert etmek kafaya takmak yok maşallah size

Valla bende bekliyordum diye diye kavuştuk sonunda amin canım benim Allah razı olsun. Böyle bir aşk yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…