2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sorucam. Göğüs ucunuzda beyaz kremsi birşey varmı ? Delik olan yerin kısmında içe doğru bazen tırnağıma geliyo bazen hiç gelmiyo. Ve bu bende bayadır var. Netten baktım süt kanalı tıkanıklığı fln sinir bozucu şeyler yazıyor

Canım bendede hep oluyodu hiçbi sıkıntı yok şükür

Gözün aydın tatlı anne:) hiç üzülme bir an önce toparlanır meleğin, kollarına gelir bol bol yerimize de koklayıp öpersin. Artık herşey daha güzel olacak inş. geldi ya çok şükür darısı başımıza, herşey yoluna girince tecrübelerini paylaşırsın

Slm kizlar bugün kontrolüm vardı 35+1 günlük bebek daha donmemiş Dr sezeryan oluesa 39. Haftada alırım bebeğin dönmesinı bekleriz dedi kilosu 2.650 çıktı sizce nasıl
Kilosu gayet iyi bebişinin biz daha yeni 36+2 de 2700 üz:))) normal düşünüyorsan çok da tombiş olmamalı zaten

Kilosu gayet iyi bebişinin biz daha yeni 36+2 de 2700 üz:))) normal düşünüyorsan çok da tombiş olmamalı zaten
ay iyi sevindim acaba kilosu az mı diye düşünüyodum normal bu gidişle olmaz gibi çünkü bebişin dönmeye niyeti yok daha kafası yukarda dr dönmezse 39.haftada alırız dedi

Ayyyyyyyy Y Yellu inanmıyorum yaaaaaaaa..şok oldum ve ağlıyorum.. ama bu haksızlık bende doğurmak istiyorum artık senin haberini okuyunca hem mutlu oldum, hemde içim buruldu.. neyseeee kendime geliyim.. canım MaşaAllah ikinizinde herşeyden önce sağlıklı olması çok güzel bir haber.. rabbim bu mübarek günde evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..kendini toparladıktan sonra deneyimini paylaşmanı istiyorum.. öpüyorum ikinizide..

Kızlar günaydın. Kadir geceniz mübarek olsun. Allah sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin yavrularınıza.
Çok sık giremiyorum ama merak ediyorum sizleri. Oğlum sarılık oldu eve geldiğimizden beri onla uğraşıyorum. Bugün tekrar kontrol var dün 16.8 çıktı 17 olursa yatırırım dedi doktorumuz. Bol bol beslenmeye çalışıyoruz. Biraz da kilo kaybetmiş emzirmeye çalışma enerji harcamasın dedi. Süt sağıyorum yettiği kadar. Kalanı hep mama yiyor. Sütten sonra mamayıda beğenmez oldu az yiyor sıpa. Hayırlısı bakalım. Bunu da atlatıcaz bir şekilde.
Doğum yapan arkadaş varsa hayırlı uğurlu olsun. Yapacakların da Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Dualarım sizlerle

Kızlar öncelikle Kadir Gecemiz mübarek olsun.. rabbim bu güzel günün hatrına hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin, dualarımız kabul olsun.. temmuz ayı yaklaştıkca MaşaAllah anne sayımızda artıyor.. ilk defa annelik duygusunu tadan arkadaşlarım, 2.-3. Kez anne olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum..çok fazla giremiyorum, sıcaklar, yorgunluk, ağrılar pek keyfimiz yok.. ama şükürler olsun akşama anneme kavuşuyorum.. mutlu haberleri okudukça bende biran önce doğurmak istiyorum artık.. hayırlısı olsun.. normal doğum olacağı için biz beklemedeyiz.. bu gidişle temmuzun ilk annesi biz oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…