- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Canım çok teşekkür ederim.
Canım bendede hep oluyodu hiçbi sıkıntı yok şükürKızlar birşey sorucam. Göğüs ucunuzda beyaz kremsi birşey varmı ? Delik olan yerin kısmında içe doğru bazen tırnağıma geliyo bazen hiç gelmiyo. Ve bu bende bayadır var. Netten baktım süt kanalı tıkanıklığı fln sinir bozucu şeyler yazıyor
Saolasın tatlım
Off içim rahatladı çok sağoll :)Canım bendede hep oluyodu hiçbi sıkıntı yok şükür
Gözün aydın tatlı anne:) hiç üzülme bir an önce toparlanır meleğin, kollarına gelir bol bol yerimize de koklayıp öpersin. Artık herşey daha güzel olacak inş. geldi ya çok şükürKizlar msjlari okuyamadm bi suru bldidim gordum sadece herkese cok tesekkur ederim. Meleğim dogdu ama yaninda olamiyorum kuvozde su an yavrum 2800 48 cm doğdu ömrüm hizli nefes aliyor diye solunum destegi görüyor dogru duzgun goremedim bile. Dogdu tam yanagima yanagini degdirdiler elini yanagima uzatacakti ki fenalasti götürdüler hemen. Yavrum tek basina kaldı kokusunu duyamadan gtti . herkes bebegini emziriyor yaninda seviyor kokluyot benim bebek besigim bombos o kadar hazirlamistim ama tekim sanki onsuz. . cok şükür yasiyor su anlik kotu bi sey duymadim ama yine de icim aciyo iste
Kilosu gayet iyi bebişinin biz daha yeni 36+2 de 2700 üz:))) normal düşünüyorsan çok da tombiş olmamalı zatenSlm kizlar bugün kontrolüm vardı 35+1 günlük bebek daha donmemiş Dr sezeryan oluesa 39. Haftada alırım bebeğin dönmesinı bekleriz dedi kilosu 2.650 çıktı sizce nasıl
Hayirli olsun canim gule gule saglikla buyusun insaaallahAllah razı olsun canım darısı size inşallah canım benim
Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallh doğumun normal doğum mu sezeryan mi oldu :)Saol canım benim. Darısı sizlere artık
bende de var o göğüs ucunda beyaz bişey tıkanıklık demek miymiş ben hiç araştırmadım :)Canım bendede hep oluyodu hiçbi sıkıntı yok şükür
ay iyi sevindim acaba kilosu az mı diye düşünüyodum normal bu gidişle olmaz gibi çünkü bebişin dönmeye niyeti yok daha kafası yukarda dr dönmezse 39.haftada alırız dediKilosu gayet iyi bebişinin biz daha yeni 36+2 de 2700 üz:))) normal düşünüyorsan çok da tombiş olmamalı zaten
Gözün aydın :)) Darısı başımıza..hoşgelmiş meleğinKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Sağlıkla gelsin deay iyi sevindim acaba kilosu az mı diye düşünüyodum normal bu gidişle olmaz gibi çünkü bebişin dönmeye niyeti yok daha kafası yukarda dr dönmezse 39.haftada alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?