2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel mübarek günlerde anne oldunuz allah hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. Bizlere de en hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim isteyen herkese de hayırlı çocuklar nasip etsin. Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. Dualarda birbirimizi ve bizden dua bekleyenleri unutmayalım güzel anneler..

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar.herkesin duaları kabul olsun

Y Yellu hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.böyle güzel doğum hikayeleri bize nasıl iyi geliyor :)
@aceranne hayırkı olsuun.hemen toplanır meleğin hiç merak etme.sen kendini toparla ki yanına geldiğinde rahat rahat öğ sev kokla :)
Meleklerinize kavuştunuz ne güzel ya darısı bize gelsin artık istiyorum ben de

Günaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yine kan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.

Canım çok teşekkür ederim. Ağlama teyzesi çok iyiyiz kızımla. Uyarmaya çalışıyoruz sürekli emzirebilmek için. Detayları yazacağım

Canım şükürler olsun darısı sizlere artık. Detayları yazacağım ama çok iyiyim hç ağrım bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…