Masallah canim kavuşmuşsun bebisime gözünaydın.Çok şükür tatlım bin şükür. Genel anestezi istiyodum zaten öylede oldu. Ama hiç bi sıkıntım yok. Ağrım bile yok denecek kadar az. Kızıma bakmaktan uyuyamıyodum bile
Aaa doğurdunmu kız.. gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inş... ne güzel herşey yolunda şükürKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Aaa ben şok, ne ara doğdu:) Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Allah razı olsun canım. Amin inşallahHayirli olsun canim gule gule saglikla buyusun insaaallah
Amin canım benim sorma süprizin büyüğünü yaptı kızım :) sende güZel günlerde sağlıkla büyüt inşallahSabah aksam masallah dogurduk desene masallah size de saglikla gule gule buyut canim
Saolasın tatlım. Sezeryan oldu genel anesteziyle pldukhayırlı olsun canım darısı bizlere inşallh doğumun normal doğum mu sezeryan mi oldu :)
Çok teşekkürler tatlkm. Darısı sizlere inşallahGözün aydın :)) Darısı başımıza..hoşgelmiş meleğin
Canım çok teşekkür ederim. Ağlama teyzesi çok iyiyiz kızımla. Uyarmaya çalışıyoruz sürekli emzirebilmek için. Detayları yazacağımAyyyyyyyy Y Yellu inanmıyorum yaaaaaaaa..şok oldum ve ağlıyorum.. ama bu haksızlık bende doğurmak istiyorum artıksenin haberini okuyunca hem mutlu oldum, hemde içim buruldu.. neyseeee kendime geliyim.. canım MaşaAllah ikinizinde herşeyden önce sağlıklı olması çok güzel bir haber.. rabbim bu mübarek günde evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..kendini toparladıktan sonra deneyimini paylaşmanı istiyorum.. öpüyorum ikinizide..
Teşekkür ederiz tatlkm. Şükürler olsun sağlıkla kavuştuk darısı size inşallhMasallah canim kavuşmuşsun bebisime gözünaydın.
Oo masallah gozunaydin, hosgeldi prenses. Topigimiz artık sut kokuyor, geliyor bayram Şekerleri :))Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Canım şükürler olsun darısı sizlere artık. Detayları yazacağım ama çok iyiyim hç ağrım bile yokKadir gecemiz mübarek olsun kızlar.herkesin duaları kabul olsun
Y Yellu hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.böyle güzel doğum hikayeleri bize nasıl iyi geliyor :)
@aceranne hayırkı olsuun.hemen toplanır meleğin hiç merak etme.sen kendini toparla ki yanına geldiğinde rahat rahat öğ sev kokla :)
Meleklerinize kavuştunuz ne güzel ya darısı bizegelsin artık istiyorum ben de
Doğurdum valla kız :) darısı sizlere inşallahAaa doğurdunmu kız.. gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inş... ne güzel herşey yolunda şükür
Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Bende şok valla teyzesi :) Allah razı olsun darısı sizlere inşallahAaa ben şok, ne ara doğdu:) Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .
Çok saol tatlım amin inşallah. Sizlerin başına artık sağlıklaAa gözün aydın canım ❤ sağlıkla büyüsün güzellikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?