Çok saol tatlım. Sizi kıskandı Melisa'm dayanamadı :) sorma valla şenlik başlıyor :)Oo masallah gozunaydin, hosgeldi prenses. Topigimiz artık sut kokuyor, geliyor bayram Şekerleri :))
Saol canım benim gece oldu ansızın :)Aaaa hayırlı olsun canım ne oldu ne zaman oldu
Nasil ayy cok sasirdim canim. Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insallah ikinizde iyisinizdir bizim yerimeze de kokla meleginiKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Günaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yinekan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
Çok sevindim canım gerçekten sağlıkla kucağına aldın ya bundan sonrasında keyfini çıkar mis kokusunun bal teninin, ohh içim gitti valla hayırlı zamanda darısı bizeSaol canım benim gece oldu ansızın :)
canm bizim seninle aynı tarih görünüyo doğum senin bebiş nasil dr tarih verdi mi bakalım hangimizin önce gelcekGünaydın hanımlar işten ayrılıp evde olunca son hazırlıklar yapmaya başladık kızımın odası Yenice geldi kuruldu temizlik elbiseleri yıka derken buraya pek Yazamaz oldum arada hastanedeuim aşırı ödem var parmaklarimi yeterince katlayamiyorum bile özellikle sağ ayağımdiğerind en iki numara büyük pazartesi kızımı gördük maşallah keyfi yerinde Y Yellu canım senin mesajı görünce şok oldum doğum yapmış meleğine kabusmussun gözün aydın çok sevindim güya temmuz anneleri ama temmuz a kalan olamayacak heralde benim gibi birkaç kişi dışında :))
Kilosu usg değerleriyle aynı mı çıktı kuzum..merak ediyorum her doğan usgden az mı çıkıyor ? Tecrübeli anneler de yazabilir mi cevapKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Canım şoka girdim,nasıl oldu.Kendini iyi hissedince haberlerini bekliyorum.Gözün aydın,çok sevindim.Miniğini kucağına aldın,darısı başımıza.Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Canım benim pzr günü 2300 çıktı.Kilosu usg değerleriyle aynı mı çıktı kuzum..merak ediyorum her doğan usgden az mı çıkıyor ? Tecrübeli anneler de yazabilir mi cevap
Canim bu aralar biraz yogunum ama not aldim ekliyecegim. Baska bilgiye gerek yok.
Anammm melisa incinin sırasını aldi :)) Kiz masallah kilosuda iyi dogmus bizden bir hafta geridesin bizde ayni kilodayiz. Uzuldun ama melegin iyi dogmus.. Bahti acik olsun yerime kokla.. Bayram sekerin 3 temmuzu beklemedi..Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Kilosu usg değerleriyle aynı mı çıktı kuzum..merak ediyorum her doğan usgden az mı çıkıyor ? Tecrübeli anneler de yazabilir mi cevap
Benim miniğim 2700 müş. Bugün yarın doğsa 2300-2400 e düşer diye endişeliyim biraz hayırlısı artık sağlıklı olsun daKimisi de fazla çıkıyor usg ye göre canım, illa küçük olcak değil, zaten kağıtların üstünde +-350gr yazıyor ama benim oğlumda dr tam tutturmuştu, 35.haftadaydık 2500-2700 arası dedi ertesi güne 2620gr doğdu kuzucum,
Şimdi kızıma 37de 3500gr dendi ama yanılma payı olduğuna eminim okadar büyük değildir
Ay süper inş benim miniğim de öyledirCanım benim pzr günü 2300 çıktı.
çarş günü hastaneye yattım 2300 hala çok değişmemiş dedi. Cuma günü Doğum yaptım. 2600 çıktı kilosu. İlla düşük olcak diye birşey yok.
Bebişler süprizlerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?