2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuran doğurana olunca beni evhamlar sardı :/ yüsracıkta sahurdan sabaha kadar tepinince bide :) devlet hastanesine gittim bu sefer gecen cuma bas ve karin geri bacak normaldi kilosuda 2580 demisti kendi drum ama duzgun olcmedigini esimde bende gormustuk. Bugün 2940 dedi ve baş karın hep normaldeki gibi birkac gun ileri ve geri. Ama bu seferde bacak epey geri cikti. Velhasil bu ölçümlere hiç güvenmiyorum. 2800 bile olmuş olsa cok sukur keyfim yerine geldi. Sancilarda kimildanma baslamis ama normal dedi bizden de haberler boyle..

Bu arada kadir gecemiz mubarek olsun. 41 yasin tamamlamak uzereyim gercek ismini vermek isteyen olursa ismen dua edicem inşallah

Sağol canımm. Geçen hafta da bakıldı iltihap çıktı sadece. Sonucu alayım olmadı öyle isterim doktordan testi. Ellerim yanıyor geceleri çok zor oluyor

Canım yedikleri de etki eder üşütmüşte olabilir. Oğlum da bir ara iğne vurulmuştu o iğnenin etkisiyle o kadar su içmemesine rağmen kaçırmıştı gece. Karpuz falan yediyse o da etkiler bu durumu. Kızma sen yine de gece de kaldır olmadı tuvalete.

Canım ben böyle şeylerde nazara çok inanırım okuyabiliyorsan nazar duası okusan belki toparlayabilir.

Karpuz yemedi canım, gece süt içmek istedi onu bile vermedim önceki gece de yaptığı için. .Külot bezlerden mi alsam bugün diye düşündüm. Kendi evim olsa yine neyse, orda burda zor..

Bazı forumlarda Humana steal tea gibi çayları süt yapsın diye doğumdan öncce tüketenleri okuyorum.Bir uzman doğumdan iki gün önce başlayabilirsiniz demiş.Ben iki gün önce başlamayı düşünüyorum Humana steal tea ve Lactamil'e.

Karpuz yemedi canım, gece süt içmek istedi onu bile vermedim önceki gece de yaptığı için. .Külot bezlerden mi alsam bugün diye düşündüm. Kendi evim olsa yine neyse, orda burda zor..

Anladım canım. Bez alma psikolojisi etkilenebilir. Ama yatak koruyucu bezler va ya hani alt açma gibi onlardan al en azından. Şimdi üzülür bu sefer etkilenir.

Canlar ayri ayri alinti yapamadim kusura bakmayin. Kuzum bugun dune gore daha iyiymis cok şükür dualarinizla iyilesiyor minigim..
Dogumu anlatayim mecburi sezaryenle dogum yaptim suyu cok azdi çünkü sizinti varmis megerse az az gelen su onun suyuymus farkedilmedi bi türlu oncesinde.
Yatisim yapildi sonrasinda sondayi uyusuntugumda takmalarini istedim oyle yaptilar. Belden ignem yapildi ardindan sonda takildi.
Sonra doktorum geldi 5 dakika sürmedi belki bebeğim çıktı ilk basta iyiydi birden fenalaştı 20 dakika kadar da geri kapatma islemleri sürdü sonrasinda odaya geldim .
Ilk kalkis dedikleri abartacak bi sey degildi bana gore cok zorlanmadan kalktim agrim oluyor ama dayanilmayacak korkacak bi sey değilmiş. Cok korkuyordum sezaryenden normalde.
Ameliyat esnasinda bi ara fenalasiyo gibi oldum nefesim daraldi midem bulandi bi igne yaptılar o an geçti sonra.
Rabbim dogum şekliniz nasil olursa olsun meleklerinizle hic ayrilmadan hemen kavusacaginiz bir dogum nasip etsin insallah.
Rabbim hicbi anneyi evladinin kokusuna hasret birakmasin

canm bizim seninle aynı tarih görünüyo doğum senin bebiş nasil dr tarih verdi mi bakalım hangimizin önce gelcek
Canim ben gıcık Dr tarih vermiyor normal takvimdeki tarihı hatta bir hafta sonrası bile olur diye klasik doğum tarihi veriyor maalesef peşin hüküm olmasın diye galiba doğum şeklimi soruyorum hele bi 38 i görelim diyor yani durumlar nasıl gelişirse ona göre hareket edecek bebis iyi şükür biraz karın bölgesi büyük iri bebek olacak dedi ama belli olmaz hayırlısı olsun ..senin için bi tarih verdi mi peki

Amin inşallah sende tez vakitte kavuşursun meleğine inşallah. Çok geçmiş olsun güzel günler çok yakın bir daha hiç ayrılmayacaksınız annesi. Rabbim ikinizide sağlık sıhhat versin.

Canim gözün aydın senin de sağlıkla büyüt evladini hayırlısı ile vakitlice darısı bize :)

Y Yellu canım gözün aydın F Findikkiran çok duygulandım yazdıklarını okurken dularımız sizinle. bütün bebişlere allahım sağlıklı uzun güzel sizinle beraber ömürler versin inşallah. kızlar korkmaya başladım bende sol kasıktan bi ağrı vuruyor dün akşam üstünden beri ne olduğunu bilmiyorum acı ağrı karışık çok canımı yakıyor araştırdım yalancı sancı mı nedir diye ama anlamadım ne olduğunu temmuz sonu göründüğü için doğum çok erken gibi geliyor

Canım farklı yerlerde kalıyorsunuz farklı durumlar yaşıyorsunuz onlardan etkilenmiştir. Birde şimdi kardeşi olacak herkesin ilgi odağı bebek ve sen. Ister istemez etkilenir böyle durumlardan. Sakın bez alıp onu o duruma sokma ama çarşafın altına alez ya da alt açma bezlerinden koy. Hissetmesin yani bebek olunca devam etmemesi için hiç bişey yokmuş gibi davran. Yoksa dikkat çekmek için huy ednebilir.

kızlar yine ben tahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.

Eklentiler

• Yeni Resim.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 46
Dediğin gibi belli olmuyor canim ölçümler, ablam 9 ay önce doğum yaptı, ablamın karnı çok büyüktü, dr.u da iri bebek dedi bi doğdu 3100 gr.civari.Ablamin diğer çocukları kilolu doğmuştu, bu baya küçük geldi bize ama maşallah toparladı. .Allah kabul etsin canım, ben vereyim ismimi suzan..Allah razı olsun şimdiden.

Kum dökme durumu gibi birşey var canım galiba.. doktoruna gönderdin mi sonuçları

Amin canım, Gözünaydın sağlıkla atlattiniz.Bebisin de iyilesip yanına gelir yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…