- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kum dökme durumu gibi birşey var canım galiba.. doktoruna gönderdin mi sonuçları
Canım gecmisi okuyamadîm hayîrlı olsun minigin allah analı babalı buyutsun sıkıntısı ne küvezemi girdiCanlar ayri ayri alinti yapamadim kusura bakmayin. Kuzum bugun dune gore daha iyiymis cok şükür dualarinizla iyilesiyor minigim..
Dogumu anlatayim mecburi sezaryenle dogum yaptim suyu cok azdi çünkü sizinti varmis megerse az az gelen su onun suyuymus farkedilmedi bi türlu oncesinde.
Yatisim yapildi sonrasinda sondayi uyusuntugumda takmalarini istedim oyle yaptilar. Belden ignem yapildi ardindan sonda takildi.
Sonra doktorum geldi 5 dakika sürmedi belki bebeğim çıktı ilk basta iyiydi birden fenalaştı 20 dakika kadar da geri kapatma islemleri sürdü sonrasinda odaya geldim .
Ilk kalkis dedikleri abartacak bi sey degildi bana gore cok zorlanmadan kalktim agrim oluyor ama dayanilmayacak korkacak bi sey değilmiş. Cok korkuyordum sezaryenden normalde.
Ameliyat esnasinda bi ara fenalasiyo gibi oldum nefesim daraldi midem bulandi bi igne yaptılar o an geçti sonra.
Rabbim dogum şekliniz nasil olursa olsun meleklerinizle hic ayrilmadan hemen kavusacaginiz bir dogum nasip etsin insallah.
Rabbim hicbi anneyi evladinin kokusuna hasret birakmasin
Masallah inciye uslu uslu sırasını bekledi saglıkla gelsin insallahGunaydin kizlar son nst'mizi de cekildik son kontroller yapildi doktor gecen 3 kilo ölçmüşü simdi 2968 cikti :)) Bakalim cuma gunu kac kilo dogacak :)
Artik geri sayim başladi benim icin son 2 gun.. Bakalim bizden önce kimler siraya girecek :)
Medipolun ultrasonu bizde tam tuttu 2744 47 cm gozultu 2700 47 cm dogduKilosu usg değerleriyle aynı mı çıktı kuzum..merak ediyorum her doğan usgden az mı çıkıyor ? Tecrübeli anneler de yazabilir mi cevap
cnm bana yazabilirmisin.. afiyetli yiyin :)Bizim de butik kurabiyelerimiz geldi
İnstagramda yaptırdım birçok sayfada tanesi 3,5-4 ten yapıyorlardı. Doğum için kullanacağımı söyleyince bize çok yardımcı olan tatlı bir hanımla tanıştık tanesini 1,5 liraya yaptı ve neredeyse avuç içi büyüklüktelerkurabiye ağacımıza asacağız nasipse Doğum günümüzde sayfanın ismini öğrenmek isteyenlere özelden yazabilirim
evet canim çok şükür akilli kizim bekledi. Son fotografini da verdi bize kac ay yuzünü sakladi sakladi :))Masallah inciye uslu uslu sırasını bekledi saglıkla gelsin insallah
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah bak sen de alıverdin kucağına meleğini =) Temmuz anneleri hep haziranda doğurdu noldu ki böyle yaKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Nasıl dogduKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Kız senin Allah iyiliğini versin diyeeee diyeeee doğurdun sonunda hay maşallah sana da bebişe de :)Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Benim kızımda da oğlumda da vardı ikibininde sezaryen peşi sütüm geldi emdiler. Şimdi yine var hiç dert etmiyorum :)Kızlar birşey sorucam. Göğüs ucunuzda beyaz kremsi birşey varmı ? Delik olan yerin kısmında içe doğru bazen tırnağıma geliyo bazen hiç gelmiyo. Ve bu bende bayadır var. Netten baktım süt kanalı tıkanıklığı fln sinir bozucu şeyler yazıyor
Cnm ya geçmiş olsun hepsi çıktı mı sonuçlarının ? Yahu Bayram'ı beklemez demiş ama bence bekler de geçer de biraz istirahat etmelisin gelirse de eğer hayırla sağlıkla inşallahGünaydın kızlarr :)) hayırlı kandiller. Az önce sağlık ocağından geldim. Ödemim çok yinekan tahlili verdim açılçası ben de istedim kreatinin bakılsın diye. Tansiyonum 13 çıktı. Yine yüksek.. Kalbim zaten fırlayacaktı yerinden öyleydi gittiğimde. Sordu kasılma sancı durumumu bayramı bekleyecek gibi görünmüyor ama hayırlısı dedi. Bama da öyle geliyor. Bayramda gelirse artık doktorum olmaz ama arkadaşını ayarlar daha önce konuştuk cuma tekrar konuşurum. Ödem yoruyor beni artık yüzüm gözüm dudaklarım ellerim bile şiş. Aynı sağlık ocağında başka ebe vardı eski doktorumun ebesi bem kreatinin isteyince ödemin var senin bakılsın bence de dedi. Biraz böyle samimiyiz doktorumla sohbet muhabbet falan boş olunca ondan da böyle konuşuyoruz soruyorum soruyorlar falan. Bakalım internetten sonuçları akşam alırım nasıl çıkmış merak ediyorum.
Canım kum dokuyosun sanırım ben de çok yaşarım belki de sancilarin ağrın o yüzden hepsi çıkınca doktor daha net bişey der bugün ben de isticem tahlillerikızlar yine bentahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.
bugün 5 te gidiyorum hastaneye inşallah doğururumzaten kaynanamda geliyor uyuz oldum sinirden doğururum belki
Hicbise anlamadim ama gecmis olsun canim doktoruna gozuk skma canini Allah şifa versinkızlar yine bentahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.
Alemsin canım vaktinde saglikla gelsin bebis dusunme kimseyibugün 5 te gidiyorum hastaneye inşallah doğururumzaten kaynanamda geliyor uyuz oldum sinirden doğururum belki
hastaneye geliyor ya istemiyorum eşim anlamıyor çünkü çok konuşuyor doktor bişey diyor atıyorum iri bebek diyor bi hafta konuşuyo ya ay kıyafetler olmaz ay nasıl doğurcan kafam rahat olsun istiyorum kimin umrundaGelsin ya boşver iş ver sen iş yapsın biraz :) dolma börek yapsın gelen giden olur boş oturmasın
Kız senin Allah iyiliğini versin diyeeee diyeeee doğurdun sonunda hay maşallah sana da bebişe de :)
Benim kızımda da oğlumda da vardı ikibininde sezaryen peşi sütüm geldi emdiler. Şimdi yine var hiç dert etmiyorum :)
Cnm ya geçmiş olsun hepsi çıktı mı sonuçlarının ? Yahu Bayram'ı beklemez demiş ama bence bekler de geçer de biraz istirahat etmelisin gelirse de eğer hayırla sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?