2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gecmisi okuyamadîm hayîrlı olsun minigin allah analı babalı buyutsun sıkıntısı ne küvezemi girdi

Masallah inciye uslu uslu sırasını bekledi saglıkla gelsin insallah

K
cnm bana yazabilirmisin.. afiyetli yiyin :)

Sea41 canım çocuk kendi evinde değil yeni bebek geliyor belki kendini önemsiz hissediyor ve ilgi için bile yapmış olabilir bunu bilerek yaptı demiyorum ama bilinçaltı bunu yaptırmış olabilir anormal birşey yapmış gibi ona hissettirme şu foşurdamayan alt açma bezlerinden çarşafının altına ser ama sakın o kilotlardan alma çocukta travma oluşturabilir geçenlerde benim oğlumda ilk defa benim yatağıma yaptı oğlum 3 yaşında 8 ay önce öğrendi ve hiç yapmamıştı sanırım rüyada yaptı ayağa kalktı öyle yaptı ama çocuk uyuyordu hiç çaktırmadan üstünü çarşafları falan değiştirdim hissettirmedim sabah noldu bana dediğinde çok terliydin değiştirdim dedim sende çok kendini üzme ananeler babanneler bunları çok dert etmesinler torun sahibi olmak her kişiye nasip olmaz oturup şükretsinler bu cefa bile sayılmaz

Kızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Kız senin Allah iyiliğini versin diyeeee diyeeee doğurdun sonunda hay maşallah sana da bebişe de :)

Benim kızımda da oğlumda da vardı ikibininde sezaryen peşi sütüm geldi emdiler. Şimdi yine var hiç dert etmiyorum :)

Cnm ya geçmiş olsun hepsi çıktı mı sonuçlarının ? Yahu Bayram'ı beklemez demiş ama bence bekler de geçer de biraz istirahat etmelisin gelirse de eğer hayırla sağlıkla inşallah

Canım kum dokuyosun sanırım ben de çok yaşarım belki de sancilarin ağrın o yüzden hepsi çıkınca doktor daha net bişey der bugün ben de isticem tahlilleri

Hicbise anlamadim ama gecmis olsun canim doktoruna gozuk skma canini Allah şifa versin

Gelsin ya boşver iş ver sen iş yapsın biraz :) dolma börek yapsın gelen giden olur boş oturmasın
hastaneye geliyor ya istemiyorum eşim anlamıyor çünkü çok konuşuyor doktor bişey diyor atıyorum iri bebek diyor bi hafta konuşuyo ya ay kıyafetler olmaz ay nasıl doğurcan kafam rahat olsun istiyorum kimin umrunda

Çıktı canım sonuçlar. Yassı epitel 155 amorf 187 çıktı idrarda. Kanda enfeksiyon var yine sonlara doğru çıkarmış öyle. Demir hgb iyi. Kreatinin de iyi çıktı. Ama tabii yarın sağlık ocağından sonucu alır doktoruma giderim o ne der bilmiyorum. Bayramda da doğsa sorun yok ona zarar gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…