2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kum dokuyosun sanırım ben de çok yaşarım belki de sancilarin ağrın o yüzden hepsi çıkınca doktor daha net bişey der bugün ben de isticem tahlilleri

Valla canım sancılarım adet sancısı gibi idrarda yanma da yok bilemedim böbreklerde de ağrım yok. Acaba protein beslenmesi mi yaptı bilmiyorum yarın sağlık ocağındansonra direk geçerim bakalım. Sonuçları hemşire arkadaşım var ona yolladım cevap bekliyorum.

Hicbise anlamadim ama gecmis olsun canim doktoruna gozuk skma canini Allah şifa versin

Gideceğim canım. Sağol. İdrar sonuçları ama bende çok anlamadım açıkçası

5de doguramazsin ya sabah olaydi iyiydi Kaynanacik merak ediyordur
dün yürüyemiyordum hiç belim çok ağrıyodu topallıyordum eşimde babam getirsin seni hastaneye dedi eşim hastanede çalışıyor 2 ye randevu aldık kayınpeder işim var demiş 5 te gidicem o yüzden ailecek uyuzlar

Eşine yine söyle istemiyorum kimseyi diye aman bu adamlarda yalnız kalma diye gelsin istiyordur

Sagol canim, bu gece hepimizin gunahlarimiz af, dualarımiz kabul olsun inşallah...
Kiz buna niye agliyorsun bacim. Olur havalar sıcak su günler çok su felan içiyorsa ondandır. Yada bebisi kıskanmis etkilenmiş olabilir. Gecer annesi idare et.

Maşallah bebişler birer biree geliyor. Hayırlı olsun annelerimize Bizim minik kızın gelemeye niyeti yok galiba hiç belirti vermiyor. Kasılma bile olmuyor galiba ya da ben anlamıyorum kızlar! Bazen aşağı doğru çok sık vuruyor gibi acı ve idrar isteği oluyor bu kasılma olamaz galiba değil mi??????

Yok o dönerken eziyor biryerleri onun acısı:)

senin de baya var daha biterse al yine ihmal etme bence

Bana kalırsa pek kalmadı canım. Bugün idrar sonuçlarım pek iyi çıkmadı. Doktor ne der bilmiyorum ama beklemeyeceğini hissediyorum ben. Kum mu döküyorum enfeksiyon mu var ne olduğunu anlamadım açıkçası.

_Amathaunta_ bende ddm acaba süt kanalım mı tıkalı fln baya tırstımm :) içim rahatladı mesajını okuyunca.. inş benim sütümde hemencik gelir emer oğluşumm. Meme ucum biraz sıkıntılı. Sdce oynadığımda belirginleşiyor umarım sıkıntı yaşamam emdikçe çıkar

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah bak sen de alıverdin kucağına meleğini =) Temmuz anneleri hep haziranda doğurdu noldu ki böyle ya
Bence bebeklerden çok anneleri sabirsiz :)) beyine gönderdik sinyalleri doguruverdik. Hele biz haziran olaydı iyiydik mayısın başıyiz birde :))

benim de oyle oluyor canim. Onun disinda kasilma gibi bir hissim olmadi hic. Ben de diyorum bebegim uzun sure daha bekleyecek, onden de gidiyor. Doktor da ipucu vermiyor dogum hakkinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…