5de doguramazsin ya sabah olaydi iyiydibugün 5 te gidiyorum hastaneye inşallah doğururumzaten kaynanamda geliyor uyuz oldum sinirden doğururum belki
çok zorlanıyorum ben artık ya dün hep topalladım belim ağrıyo bide bacak aram :/Alemsin canım vaktinde saglikla gelsin bebis dusunme kimseyi
Canım kum dokuyosun sanırım ben de çok yaşarım belki de sancilarin ağrın o yüzden hepsi çıkınca doktor daha net bişey der bugün ben de isticem tahlilleri
Hicbise anlamadim ama gecmis olsun canim doktoruna gozuk skma canini Allah şifa versin
dün yürüyemiyordum hiç belim çok ağrıyodu topallıyordum eşimde babam getirsin seni hastaneye dedi eşim hastanede çalışıyor 2 ye randevu aldık kayınpeder işim var demiş 5 te gidicem o yüzden ailecek uyuzlar5de doguramazsin ya sabah olaydi iyiydiKaynanacik merak ediyordur
İnŞAllah bizde de tutar kuzum çok saol birçok soru işaretimi sildinMedipolun ultrasonu bizde tam tuttu 2744 47 cm gozultu 2700 47 cm dogdu
Yellu magnezyumu bıraktı doğurdu sanki dimi
Eşine yine söyle istemiyorum kimseyi diye aman bu adamlarda yalnız kalma diye gelsin istiyordurhastaneye geliyor ya istemiyorum eşim anlamıyor çünkü çok konuşuyor doktor bişey diyor atıyorum iri bebek diyor bi hafta konuşuyo ya ay kıyafetler olmaz ay nasıl doğurcan kafam rahat olsun istiyorum kimin umrunda
Sagol canim, bu gece hepimizin gunahlarimiz af, dualarımiz kabul olsun inşallah...Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. .Off ben de sabah sabah sinirden ağladım. Oğluma ne olduysa 2 gecedir yatağa çiş yapıyor. Önceki gece dayimlardaydik orda yaptı koltuğa mahçup oldum, dün annem geldi annemde koltuğa yaptı, alez koymuştum Allahtan.5 buçuk yaşında, nerdeyse 3 senedir hiç yapmiyodu, işin kötüsü beline kadar çıkmış çiş ve sular kesik..Evde babasıyla yatak odasında yatıyor bir kere bile yapmadı, ne oldu bu çocuğa anlamıyorum.
Ayyyy maşallah Güle güle büyüt inşallahKızlar Melisa'm doğdu. Herşeyimiz çok iyi. 2960 gram 50 cm. Çok güzel emiyo bin şükür
Teşekkür ederiz canım:) attım msj olarakK
cnm bana yazabilirmisin.. afiyetli yiyin :)
Yok o dönerken eziyor biryerleri onun acısı:)Maşallah bebişler birer biree geliyor. Hayırlı olsun annelerimizeBizim minik kızın gelemeye niyeti yok galiba hiç belirti vermiyor. Kasılma bile olmuyor galiba ya da ben anlamıyorum kızlar! Bazen aşağı doğru çok sık vuruyor gibi acı ve idrar isteği oluyor bu kasılma olamaz galiba değil mi??????
senin de baya var daha biterse al yine ihmal etme benceSanki valla bana da öyle geldi.. benim 8 tane kaldı ilacım bitmeden doğurmazsam iyi
Nasil olucak dogum ?çok zorlanıyorum ben artık ya dün hep topalladım belim ağrıyo bide bacak aram :/
senin de baya var daha biterse al yine ihmal etme bence
Bence bebeklerden çok anneleri sabirsiz :)) beyine gönderdik sinyalleri doguruverdik. Hele biz haziran olaydı iyiydik mayısın başıyiz birde :))Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah bak sen de alıverdin kucağına meleğini =) Temmuz anneleri hep haziranda doğurdu noldu ki böyle ya
benim de oyle oluyor canim. Onun disinda kasilma gibi bir hissim olmadi hic. Ben de diyorum bebegim uzun sure daha bekleyecek, onden de gidiyor. Doktor da ipucu vermiyor dogum hakkinda.Maşallah bebişler birer biree geliyor. Hayırlı olsun annelerimizeBizim minik kızın gelemeye niyeti yok galiba hiç belirti vermiyor. Kasılma bile olmuyor galiba ya da ben anlamıyorum kızlar! Bazen aşağı doğru çok sık vuruyor gibi acı ve idrar isteği oluyor bu kasılma olamaz galiba değil mi??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?