2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim doktorum da ayni şeyi yapıyo.neden anlayamadım.her gidisimde soruyorum doğumu ne zaman konuşalım diye.çatı muayenesinden sonra diyor.o bayramdan sonraya kaldı.korkuyorum sanki biseyler ters gidiyormus gibi geliyor.hayirlisi olsun hakkimizda

Hayırlısı olsun doktor baksın da belki ilaç verir

İnşallah not aldim hemen

hepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırız

Aminn bende korkuyorum geçen sefer demedi bişey ben verdiği kağıtta gördüm eve gelince 2 hafta geriydi göbeği falan niye ki ya neyi yapmıyoruz niye böyle oluyor bu cuma kontrol var korkuyorum ilk defa gitmeye ben gazdan doğru düzgün yiyemiyorum ondan herhalde

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun..Allah geride kalanlarımıza da sağlıklı doğumlar nasip etsin..yavrularımızı kucağımıza almayı..büyütmeyi de nasip etsin inşallah..bugün itibariyle evdeyım bende inşallah..son 3haftam..sezaryen tarihine göre..14temmuz da alırız dedi ..heyecanlıyım temmuz bebeklerımız hep evvel geldiler...en hayırlı zamanda kucaklayalım ..

canım benim de geçen ay gittiğimde on gün önde çıkmıştı bu ay göbek günüyle eşit kafa iri göründü geçen ay kırmızı eti fazla tüketmiştim bol bol da çorba içmiştim bu ay hamur işi ağırlıklı beslendim safi ben kilo aldım resmen artık protein ağırlıklı beslenicem aklınızda olsun

benim de oyle oluyor canim. Onun disinda kasilma gibi bir hissim olmadi hic. Ben de diyorum bebegim uzun sure daha bekleyecek, onden de gidiyor. Doktor da ipucu vermiyor dogum hakkinda.
Valla bizim minik hep 1 hafta geriden geliyor, belirti de vermiyor kasılmayı hiç anlayamadım henüz, karnım kocaman oldu, aşağı da inmiş gibi ama kendisi gelemek istemiyorsa demek :)

walla canım bılmıyorum ki hep ıyı dıyodu aslında gep gerıydı smdı 2 hafta olunca mınyon olucak sanırım dedi ben hastalandm vucudumakı yara ve acılardan cok yıyemedım ama yedıgım zamanlarda aynıydı sanırım yememle pek alakası yok ben de dıyorum neyı dogru yapmadım ama walla saglıklı olurlar ınsallah kucuk dogması problem degıl normal ve sgalıklı bır bebek olmaları onemlı

Kızlar benim doktor 35 i doldurduğumda magnezyumu kesti. Bayağdır kullanıyordum. Siz devam ediyor musunuz?

Evet tabi kilosunu sadece sarılık derdinden takıyorum bende gerçi o da değişiyor herhalde ya illa zayıf olursa olcak diye bişey yok , sağlık olsun

Slm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Ay basima gelenler her yerim kabarik icinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…