- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ya benim doktorum da ayni şeyi yapıyo.neden anlayamadım.her gidisimde soruyorum doğumu ne zaman konuşalım diye.çatı muayenesinden sonra diyor.o bayramdan sonraya kaldı.korkuyorum sanki biseyler ters gidiyormus gibi geliyor.hayirlisi olsun hakkimizdaCanim ben gıcık Dr tarih vermiyor normal takvimdeki tarihı hatta bir hafta sonrası bile olur diye klasik doğum tarihi veriyor maalesefpeşin hüküm olmasın diye galiba doğum şeklimi soruyorum hele bi 38 i görelim diyor yani durumlar nasıl gelişirse ona göre hareket edecek bebis iyi şükür biraz karın bölgesi büyük iri bebek olacak dedi ama belli olmaz hayırlısı olsun ..senin için bi tarih verdi mi peki
Hayırlısı olsun doktor baksın da belki ilaç verirBana kalırsa pek kalmadı canım. Bugün idrar sonuçlarım pek iyi çıkmadı. Doktor ne der bilmiyorum ama beklemeyeceğini hissediyorum ben. Kum mu döküyorum enfeksiyon mu var ne olduğunu anlamadım açıkçası.
Hayırlısı olsun doktor baksın da belki ilaç verir
Senin yüzünden magnezyuma başlıcam en sonunda korkudanYellu magnezyumu bıraktı doğurdu sanki dimi
Başla tabi ne bekliyorsun :)) hamilelik bütün magnezyumu alıyormuş vucuttan lazım zaten her türlüSenin yüzünden magnezyuma başlıcam en sonunda korkudan
Kız Allah senide güldürsün..sesli olarak kahkaha attırdın banabugün 5 te gidiyorum hastaneye inşallah doğururumzaten kaynanamda geliyor uyuz oldum sinirden doğururum belki
Dediğin gibi belli olmuyor canim ölçümler, ablam 9 ay önce doğum yaptı, ablamın karnı çok büyüktü, dr.u da iri bebek dedi bi doğdu 3100 gr.civari.Ablamin diğer çocukları kilolu doğmuştu, bu baya küçük geldi bize ama maşallah toparladı. .Allah kabul etsin canım, ben vereyim ismimi suzan..Allah razı olsun şimdiden.
hepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırızDoğuran doğurana olunca beni evhamlar sardı :/ yüsracıkta sahurdan sabaha kadar tepinince bide :) devlet hastanesine gittim bu sefer gecen cuma bas ve karin geri bacak normaldi kilosuda 2580 demisti kendi drum ama duzgun olcmedigini esimde bende gormustuk. Bugün 2940 dedi ve baş karın hep normaldeki gibi birkac gun ileri ve geri. Ama bu seferde bacak epey geri cikti. Velhasil bu ölçümlere hiç güvenmiyorum. 2800 bile olmuş olsa cok sukur keyfim yerine geldi. Sancilarda kimildanma baslamis ama normal dedi bizden de haberler boyle..
Bu arada kadir gecemiz mubarek olsun. 41 yasin tamamlamak uzereyim gercek ismini vermek isteyen olursa ismen dua edicem inşallah
Aminn bende korkuyorum geçen sefer demedi bişey ben verdiği kağıtta gördüm eve gelince 2 hafta geriydi göbeği falanhepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırız
canım benim de geçen ay gittiğimde on gün önde çıkmıştı bu ay göbek günüyle eşit kafa iri göründü geçen ay kırmızı eti fazla tüketmiştim bol bol da çorba içmiştim bu ay hamur işi ağırlıklı beslendim safi ben kilo aldım resmen artık protein ağırlıklı beslenicem aklınızda olsunAminn bende korkuyorum geçen sefer demedi bişey ben verdiği kağıtta gördüm eve gelince 2 hafta geriydi göbeği falanniye ki ya neyi yapmıyoruz niye böyle oluyor bu cuma kontrol var korkuyorum ilk defa gitmeye ben gazdan doğru düzgün yiyemiyorum ondan herhalde
aynen canım malesef ondan dolayı :)Eşine yine söyle istemiyorum kimseyi diye aman bu adamlarda yalnız kalma diye gelsin istiyordur
şimdilik normal gözüküyor canım hayırlısı olsunNasil olucak dogum ?
ne mutlu bana canımKız Allah senide güldürsün..sesli olarak kahkaha attırdın bana
Valla bizim minik hep 1 hafta geriden geliyor, belirti de vermiyor kasılmayı hiç anlayamadım henüz, karnım kocaman oldu, aşağı da inmiş gibi ama kendisi gelemek istemiyorsa demek :)benim de oyle oluyor canim. Onun disinda kasilma gibi bir hissim olmadi hic. Ben de diyorum bebegim uzun sure daha bekleyecek, onden de gidiyor. Doktor da ipucu vermiyor dogum hakkinda.
walla canım bılmıyorum ki hep ıyı dıyodu aslında gep gerıydı smdı 2 hafta olunca mınyon olucak sanırım dedi ben hastalandm vucudumakı yara ve acılardan cok yıyemedım ama yedıgım zamanlarda aynıydı sanırım yememle pek alakası yok ben de dıyorum neyı dogru yapmadım ama walla saglıklı olurlar ınsallah kucuk dogması problem degıl normal ve sgalıklı bır bebek olmaları onemlıAminn bende korkuyorum geçen sefer demedi bişey ben verdiği kağıtta gördüm eve gelince 2 hafta geriydi göbeği falanniye ki ya neyi yapmıyoruz niye böyle oluyor bu cuma kontrol var korkuyorum ilk defa gitmeye ben gazdan doğru düzgün yiyemiyorum ondan herhalde
Evet tabi kilosunu sadece sarılık derdinden takıyorum bende gerçi o da değişiyor herhalde ya illa zayıf olursa olcak diye bişey yok , sağlık olsunwalla canım bılmıyorum ki hep ıyı dıyodu aslında gep gerıydı smdı 2 hafta olunca mınyon olucak sanırım dedi ben hastalandm vucudumakı yara ve acılardan cok yıyemedım ama yedıgım zamanlarda aynıydı sanırım yememle pek alakası yok ben de dıyorum neyı dogru yapmadım ama walla saglıklı olurlar ınsallah kucuk dogması problem degıl normal ve sgalıklı bır bebek olmaları onemlı
Bana yeni başladı bir hafta oldu kasılma olmasın diye dediKızlar benim doktor 35 i doldurduğumda magnezyumu kesti. Bayağdır kullanıyordum. Siz devam ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?