hepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırız
Benim yemedigim sey kalmadi. Bu hafta ikiser bardak süt mutlak yogurt ve tahinli pekmez yiyorum habire. Bide gunde bir tane maden suyu faydasi oldu mu bilmem. Ama artik uzulmuyorum zaten az kaldi dogumlara insallah toparlanacaklar ismini not aldim canimwalla canım bılmıyorum ki hep ıyı dıyodu aslında gep gerıydı smdı 2 hafta olunca mınyon olucak sanırım dedi ben hastalandm vucudumakı yara ve acılardan cok yıyemedım ama yedıgım zamanlarda aynıydı sanırım yememle pek alakası yok ben de dıyorum neyı dogru yapmadım ama walla saglıklı olurlar ınsallah kucuk dogması problem degıl normal ve sgalıklı bır bebek olmaları onemlı
Ben bir ara olmuştum stresten süt gibi bir krem var şişede onu kullanıyorsun :)Slm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Ay basima gelenler her yerim kabarik icinde :))
Kızlar benim doktor 35 i doldurduğumda magnezyumu kesti. Bayağdır kullanıyordum. Siz devam ediyor musunuz?
Slm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Bana dogumdan sonrada onerdi gunde 1 iciyorumBen bayadır içiyorum magnezyum henüz bırak demedi bana..
Evet canim kurdesen dokebilirmis lohusalar..verdi ilacla jel ama sute gectigi icin mama vermek durumundayim bebislere..Geçmiş olsun canım. Alerji ilacı falan verir belki doktor bilemedim valla
Canım senin doğum yaptığın gün ben taşınmıştım sen ilktin ya duyduğum an ağlamaya başladım tüm gün ağlama eğilimindeydim bana çok duygusal bir gün yaşatmıştın çok şükür sizde iyisiniz bizde yerleştik sanki hiç yerleşemeyeceğim doğuracam sanmıştım senden sonra :)Bence bebeklerden çok anneleri sabirsiz :)) beyine gönderdik sinyalleri doguruverdik. Hele biz haziran olaydı iyiydik mayısın başıyiz birde :))
O neki kremmi bana bir jel ve ilac verdi geceleri artiyor kasinti..birde kesfettim sut sagarken daha cok kasiniyorumBen bir ara olmuştum stresten süt gibi bir krem var şişede onu kullanıyorsun :)
Bunları bir sor kullan istersen rahatlatabilir seniO neki kremmi bana bir jel ve ilac verdi geceleri artiyor kasinti..birde kesfettim sut sagarken daha cok kasiniyorum
Bebeklere biberindan ogrettikleri icin bende sagiyordum ilac alma olayim bitsin memeden baslicam boylece onlarda ogrenirler emmeyi
Kız bende oğlumda sıcaktan stresten tüm vücudum dökmüştü oğlumun sebamed pişik kremini kullanmıştım bide bol bol kolonya döküyordum genelde bebek kolonyası kullanmıştımSlm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Evet oluyor ozellikle bizim cok oldu toparlamasaydi hastaneye yaticakti toparladi cok sukurİnŞAllah bizde de tutar kuzum çok saol birçok soru işaretimi sildinpeki Doğumdan sonra düşüş oluyor mu ağırlıkta
Maşallah hayranım senin şu hamilelik döneminde yaptığın diyete bide ikiz doğurdun ben 1 tanede boğazımı tutamadım 20 küsürle doğuracağım bebekler sana iyi gelecek annelerini tığ gibi yapacaklarAa birde tartildim bende 95le hamile kaldim 100.8 doguma girdim.
16.gunum 93.5 olmusum
Ama ilk gunler bolca yemek yedim sutum gelsin diye.iki gundur ilac aldigim icin hazir mama vermeye basladim.
Yuzler cok benziyor biz 2tane fotograf alabilmistik biri ayrintilida burnu cenesi ayni oldugu gibi bide ultrasonda hep yuzunu kapatirdi eli hep yuzundeydi ayni sekilde uyuyor hep :)evet canim çok şükür akilli kizim bekledi. Son fotografini da verdi bize kac ay yuzünü sakladi sakladi :))
Gerilik derken ne kadar bir gerılık 2 hafta mihepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırız
Evet canim kurdesen dokebilirmis lohusalar..verdi ilacla jel ama sute gectigi icin mama vermek durumundayim bebislere..
canım kudeşen deıl de benım alerjıden olmus olabılırmsn bazıları lohusalıkta oluyormus nasıl bısey kabarıklar??bı doktora gorunmezsen gecmeyebılırSlm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?