2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yemedigim sey kalmadi. Bu hafta ikiser bardak süt mutlak yogurt ve tahinli pekmez yiyorum habire. Bide gunde bir tane maden suyu faydasi oldu mu bilmem. Ama artik uzulmuyorum zaten az kaldi dogumlara insallah toparlanacaklar ismini not aldim canim

Bence bebeklerden çok anneleri sabirsiz :)) beyine gönderdik sinyalleri doguruverdik. Hele biz haziran olaydı iyiydik mayısın başıyiz birde :))
Canım senin doğum yaptığın gün ben taşınmıştım sen ilktin ya duyduğum an ağlamaya başladım tüm gün ağlama eğilimindeydim bana çok duygusal bir gün yaşatmıştın çok şükür sizde iyisiniz bizde yerleştik sanki hiç yerleşemeyeceğim doğuracam sanmıştım senden sonra :)

Ben bir ara olmuştum stresten süt gibi bir krem var şişede onu kullanıyorsun :)
O neki kremmi bana bir jel ve ilac verdi geceleri artiyor kasinti..birde kesfettim sut sagarken daha cok kasiniyorum
Bebeklere biberindan ogrettikleri icin bende sagiyordum ilac alma olayim bitsin memeden baslicam boylece onlarda ogrenirler emmeyi

O neki kremmi bana bir jel ve ilac verdi geceleri artiyor kasinti..birde kesfettim sut sagarken daha cok kasiniyorum
Bebeklere biberindan ogrettikleri icin bende sagiyordum ilac alma olayim bitsin memeden baslicam boylece onlarda ogrenirler emmeyi
Bunları bir sor kullan istersen rahatlatabilir seni

Eklentiler

• IMG_0053.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
Slm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Ay basima gelenler her yerim kabarik icinde :))
Kız bende oğlumda sıcaktan stresten tüm vücudum dökmüştü oğlumun sebamed pişik kremini kullanmıştım bide bol bol kolonya döküyordum genelde bebek kolonyası kullanmıştım

Aa birde tartildim bende 95le hamile kaldim 100.8 doguma girdim.
16.gunum 93.5 olmusum
Ama ilk gunler bolca yemek yedim sutum gelsin diye.iki gundur ilac aldigim icin hazir mama vermeye basladim.
Maşallah hayranım senin şu hamilelik döneminde yaptığın diyete bide ikiz doğurdun ben 1 tanede boğazımı tutamadım 20 küsürle doğuracağım bebekler sana iyi gelecek annelerini tığ gibi yapacaklar

evet canim çok şükür akilli kizim bekledi. Son fotografini da verdi bize kac ay yuzünü sakladi sakladi :))
Yuzler cok benziyor biz 2tane fotograf alabilmistik biri ayrintilida burnu cenesi ayni oldugu gibi bide ultrasonda hep yuzunu kapatirdi eli hep yuzundeydi ayni sekilde uyuyor hep :)

Gerilik derken ne kadar bir gerılık 2 hafta mi

Kızlar biz kontrolden geldik nstde üç yerde 60 a vurdu sancı ama duzendizdi doktor iyi dedi sonuca enfeksiyon yoğun şekilde var çatı muayenesi oldum hiçbişey yokmus muhabbet ederken yaptı geçti doktorum nasıl doğurmayı düşünüyorsun keşke saksıda yetisseler dimi derken yapmış bitmiş kanal kapalı dedi :) kızım 47 cm 2400 gr olmuş lekelenmeler için de urolojiye yönlendirdi vajinal herhangi bir kanama yok idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum zaten geçmişim bu konuda çok sabıkalı :) bakalım sonuçlar ne çıkacak cumaya çıkarmış

Slm kizlar ayy stresten alerji olmusum deneyimli anneler kurdesen oldunuzmu hic..
Ay basima gelenler her yerim kabarik icinde :))
canım kudeşen deıl de benım alerjıden olmus olabılırmsn bazıları lohusalıkta oluyormus nasıl bısey kabarıklar??bı doktora gorunmezsen gecmeyebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…