canım benım tesekkur ederim ben de senın ıcın dua edıcem bugun onsallah bebeklerımız saglıkla dogacaklar ınanalımBenim yemedigim sey kalmadi. Bu hafta ikiser bardak süt mutlak yogurt ve tahinli pekmez yiyorum habire. Bide gunde bir tane maden suyu faydasi oldu mu bilmem. Ama artik uzulmuyorum zaten az kaldi dogumlara insallah toparlanacaklar ismini not aldim canim
evet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıyeGerilik derken ne kadar bir gerılık 2 hafta mi
Ama canım internette yazıyor bu haftalarda kilo alımı çok yavaşlıyor çok okudum bence merak etme kötü tehlike haftaları atlattın stres yapma lütfen besin değeri yüksek gidalara devam allah buyukevet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıye
az kılo almıs evet ama bu kafa ve bacaklar neden bukadar geri kalmış neyse duzelır dı mı bısey yoktur kendı hastalıgımı acımı unuttum taktım buna ınsanın elınde olmuo ayy bı saglıkla kucagıma alsaydım ıyı oldugunu gorseydımmm saol canım buardaAma canım internette yazıyor bu haftalarda kilo alımı çok yavaşlıyor çok okudum bence merak etme kötü tehlike haftaları atlattın stres yapma lütfen besin değeri yüksek gidalara devam allah buyuk
Canım 32 haftada devlette benim de bebeğimi ıkı hafta geri olcmuslerdi sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben sonra üzülüp özele gittim ertesi gün haftasiyla gayet uyumlu çıktıevet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıye
hepımızın kadir gecesı mubarek olsun canım benım de ölculer hep farklı bu hafta cok gerıde cıktı kafa ölcusu 2 hafta gerıde 2 hafta önceki ölcuyle aynı kılosuda cok dusuk cok korkuyorum ayrıntılıdan beri saglıklı bır bebek normal bır bebek olsun dıye bana da dua edermısn adım ayşegül..bende bugun herkese dua edıcem ınsallah gerı kalanlarımız da saglıklı bebekler dunyaya getırırız
Benim de 97 çıkmıştı beş gün iğne oldum sonra haftada bir oldum yükseldi şuan olmuyorum aslında olmam da gerekirBugün sağlık ocağı kan tahlili yaptı bana. Az bşy kolestrol çıktı. Ama b12 vitaminim en alt sınır 126 olması gerekirken bende 71 çıktı kızlar. Ordaki hemşirem aynı zamanda yengem. Çok düşük bi rakam ddi. Kadın doğumcuna göster ilaç verir sana dedi. Bide şekerim düşük çıktı. Az az ama sık sık yememi söyledi.. bu b12 acayip kafama takıldı. Bebeğimi etkilememiştir inşallah
Benim de öyle canım bayram sonrası ramdevum 3 temmuz bakalım ne olacak son kontrolde 2 dk anca baktı kardeşim de gelmişti abla bu ne birde özel hicbirseyiji göremedik bi girdik bi çıktık yüzünü beş saniye ancak gördük eşim dalga geçiyor yüzümüydi totosunu mu anlamadımYa benim doktorum da ayni şeyi yapıyo.neden anlayamadım.her gidisimde soruyorum doğumu ne zaman konuşalım diye.çatı muayenesinden sonra diyor.o bayramdan sonraya kaldı.korkuyorum sanki biseyler ters gidiyormus gibi geliyor.hayirlisi olsun hakkimizda
Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu bende de var, doktorum bol su iç Dedi, acaba erken doğuma fln neden oluyor mu bu olay ?
Bana da tam tersi herhalde doğum yaklaşıyor kasılmalar olsun diye mi acaba?Bana yeni başladı bir hafta oldu kasılma olmasın diye dedi
Bugün sağlık ocağı kan tahlili yaptı bana. Az bşy kolestrol çıktı. Ama b12 vitaminim en alt sınır 126 olması gerekirken bende 71 çıktı kızlar. Ordaki hemşirem aynı zamanda yengem. Çok düşük bi rakam ddi. Kadın doğumcuna göster ilaç verir sana dedi. Bide şekerim düşük çıktı. Az az ama sık sık yememi söyledi.. bu b12 acayip kafama takıldı. Bebeğimi etkilememiştir inşallah
Ben de şimdi doktordan geldim de foruma bakıyordum benimle aynı dönemlerde olanlarda durum nasıl diye, mesajınızı gördüm. Aynen benim de değerler iki hafta kadar geri çıktı. Doktorum perinatolog, gelişim normal dedi bana, çok evham yapmamak lazım, belki belli dönemlerde farklı sonuçlar çıkabilir. Ultrason bilgileri ile doğan bebekler arasında da hep farklı sonuçlar çıkıyor zaten. Allah sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
İğne miiiii ayy yakıyo muu ?Benim de 97 çıkmıştı beş gün iğne oldum sonra haftada bir oldum yükseldi şuan olmuyorum aslında olmam da gerekir
Anladm canımmm evett hamiş olduğmdan beri hep yüksekk onu pek takmıyorm ztn :)Canım kolesterolu hiç takma. Hamilelikte hep yükselirmiş. Sağlık ocağının hamilelerde kolesterole bakmaması lazım aslında boşuna strese sokuyolar bizi. Yuksek cıkarmıs hep yani. Doğal bi durum
Bende de B12 çok düşüktü haftada 2 kere olacağım iğne verdi. toparlamıştık canım. Hala devam ediyorum düşmesin diye.Bugün sağlık ocağı kan tahlili yaptı bana. Az bşy kolestrol çıktı. Ama b12 vitaminim en alt sınır 126 olması gerekirken bende 71 çıktı kızlar. Ordaki hemşirem aynı zamanda yengem. Çok düşük bi rakam ddi. Kadın doğumcuna göster ilaç verir sana dedi. Bide şekerim düşük çıktı. Az az ama sık sık yememi söyledi.. bu b12 acayip kafama takıldı. Bebeğimi etkilememiştir inşallah
Anladm canımm. İğne yakıyor mu peki ?Bende de B12 çok düşüktü haftada 2 kere olacağım iğne verdi. toparlamıştık canım. Hala devam ediyorum düşmesin diye.
Kilosu nasıl canım bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?