2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım tesekkur ederim ben de senın ıcın dua edıcem bugun onsallah bebeklerımız saglıkla dogacaklar ınanalım

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu bende de var, doktorum bol su iç Dedi, acaba erken doğuma fln neden oluyor mu bu olay ?

evet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıye
Ama canım internette yazıyor bu haftalarda kilo alımı çok yavaşlıyor çok okudum bence merak etme kötü tehlike haftaları atlattın stres yapma lütfen besin değeri yüksek gidalara devam allah buyuk

Bugün sağlık ocağı kan tahlili yaptı bana. Az bşy kolestrol çıktı. Ama b12 vitaminim en alt sınır 126 olması gerekirken bende 71 çıktı kızlar. Ordaki hemşirem aynı zamanda yengem. Çok düşük bi rakam ddi. Kadın doğumcuna göster ilaç verir sana dedi. Bide şekerim düşük çıktı. Az az ama sık sık yememi söyledi.. bu b12 acayip kafama takıldı. Bebeğimi etkilememiştir inşallah

Ama canım internette yazıyor bu haftalarda kilo alımı çok yavaşlıyor çok okudum bence merak etme kötü tehlike haftaları atlattın stres yapma lütfen besin değeri yüksek gidalara devam allah buyuk
az kılo almıs evet ama bu kafa ve bacaklar neden bukadar geri kalmış neyse duzelır dı mı bısey yoktur kendı hastalıgımı acımı unuttum taktım buna ınsanın elınde olmuo ayy bı saglıkla kucagıma alsaydım ıyı oldugunu gorseydımmm saol canım buarda

evet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıye
Canım 32 haftada devlette benim de bebeğimi ıkı hafta geri olcmuslerdi sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben sonra üzülüp özele gittim ertesi gün haftasiyla gayet uyumlu çıktı

Ben de şimdi doktordan geldim de foruma bakıyordum benimle aynı dönemlerde olanlarda durum nasıl diye, mesajınızı gördüm. Aynen benim de değerler iki hafta kadar geri çıktı. Doktorum perinatolog, gelişim normal dedi bana, çok evham yapmamak lazım, belki belli dönemlerde farklı sonuçlar çıkabilir. Ultrason bilgileri ile doğan bebekler arasında da hep farklı sonuçlar çıkıyor zaten. Allah sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Benim de 97 çıkmıştı beş gün iğne oldum sonra haftada bir oldum yükseldi şuan olmuyorum aslında olmam da gerekir

Benim de öyle canım bayram sonrası ramdevum 3 temmuz bakalım ne olacak son kontrolde 2 dk anca baktı kardeşim de gelmişti abla bu ne birde özel hicbirseyiji göremedik bi girdik bi çıktık yüzünü beş saniye ancak gördük eşim dalga geçiyor yüzümüydi totosunu mu anlamadım

Canım kolesterolu hiç takma. Hamilelikte hep yükselirmiş. Sağlık ocağının hamilelerde kolesterole bakmaması lazım aslında boşuna strese sokuyolar bizi. Yuksek cıkarmıs hep yani. Doğal bi durum

Kilosu nasıl canım bebeğin?

Canım kolesterolu hiç takma. Hamilelikte hep yükselirmiş. Sağlık ocağının hamilelerde kolesterole bakmaması lazım aslında boşuna strese sokuyolar bizi. Yuksek cıkarmıs hep yani. Doğal bi durum
Anladm canımmm evett hamiş olduğmdan beri hep yüksekk onu pek takmıyorm ztn :)

Bende de B12 çok düşüktü haftada 2 kere olacağım iğne verdi. toparlamıştık canım. Hala devam ediyorum düşmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…