2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yuzler cok benziyor biz 2tane fotograf alabilmistik biri ayrintilida burnu cenesi ayni oldugu gibi bide ultrasonda hep yuzunu kapatirdi eli hep yuzundeydi ayni sekilde uyuyor hep :)
Benim prensesin eli hep agzinda ayrintilidan beri her gordugumde elini agzina kapatmis oluyor :) Bende diyorum dogunca kesin eli hep agzinda olacak :)

Amorf kum dokme demek bende de cikmisti biara ama kum falan dökmedim. Bol bol su ic susuz kalinca da cikarmis amorf. Gecmis olsun

Canım 32 haftada devlette benim de bebeğimi ıkı hafta geri olcmuslerdi sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben sonra üzülüp özele gittim ertesi gün haftasiyla gayet uyumlu çıktı
yok canım bastan berı özele gıdıyorum aynı doktorum

aynen canım belkı de öyledır yanı insallah ki öyledir allah buyuk hepımız saglıkla doguralım

Geçmiş olsun canım. .

Ay ne biliyim canım bugünlerde biraz agresif ve duygusalım..Az ayakta durunca çok yoruluyorum, şimdiye kadar yapmiyodu ya zoruma gitti.Daha dün akşam yıkamıştım, yine yıkama işi çıktı koca göbeğim le:)

Dün koca göbeğim le zor yıkamıştım, bugün yine yıkama işi çıktı, ne bileyim anneme ya da başkasına yük oluyo muş um gibi geliyon,oğlumu hala kendim yikamaya çalışıyorum. Bugünlerde aşırı halsizlik var, bugün son eksikleri aliyim dedim, ne mümkün iki adım yürüyüp bi yerlere oturdum.zar zor aldım önemli eksikleri Artık tahammulsuzluk başladı böyle halsiz olunca da..

Yok canım yaa kırmızı bi iğne dodex ben yıllardır oluyorum arada hep düşüyor çünkü kasılma kramp el ayak uyuşması çok yapıyo b12 düşmesi
Evt bizim burada bir iğneci teyze var tipimizi azcık kayık görse hemen iğneye gelir akşama 10 tane olmadan da bırakmaz ama iyi geliyor

Aynen bende sinirli oluyorum bişeyleri yapamadıkça çorabımı giyemiyorum bazen gaz olunca imkan yok zaten allah kimseye muhtaç etmesin

Senin oğlan altına kaçırıyorsa tekrarlarsa daha doğrusu belki enfeksiyon olmuştır aklında olsun

Amorf kum dokme demek bende de cikmisti biara ama kum falan dökmedim. Bol bol su ic susuz kalinca da cikarmis amorf. Gecmis olsun

Sağol canım.Bende dökmüyorum ama anlamadım canım. Bol su 4.5 litre içiyorum canım. Bazen geçiyor bile.. başka yapabileceğim bir şey yok sanırım.

Geçmiş olsun canım. .

Sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…