- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Anladm canımm. İğne yakıyor mu peki ?
Çok yakıcı birşey değil. Ama iğneyi yapan hemşireye bağlı bazen hiç hissetmiyorsun bile. Bi de ayakta yapılıyor yatamadığımız için.Anladm canımm. İğne yakıyor mu peki ?
Benim prensesin eli hep agzinda ayrintilidan beri her gordugumde elini agzina kapatmis oluyor :) Bende diyorum dogunca kesin eli hep agzinda olacak :)Yuzler cok benziyor biz 2tane fotograf alabilmistik biri ayrintilida burnu cenesi ayni oldugu gibi bide ultrasonda hep yuzunu kapatirdi eli hep yuzundeydi ayni sekilde uyuyor hep :)
Kilosu da 2370 dedi, ona da normal dedi doktor. Kilo olarak da aslında 10 gün kadar geri görünüyor verdiği kağıtta.
Canim benimde iki hafta geri ama genetik bendenoyle dogmusumevet 2 haftaya cıkmış gerılık mesela 2 hfata oncekı kontrolde hc kafa ölcumu smdıkı ölcuyle aynı hıc ilerlememiş oyuzden korkuyorum ya öyle kalırsa bıseymı var dıye
Yok canım yaa kırmızı bi iğne dodex ben yıllardır oluyorum arada hep düşüyor çünkü kasılma kramp el ayak uyuşması çok yapıyo b12 düşmesiİğne miiiii ayy yakıyo muu ?
Amorf kum dokme demek bende de cikmisti biara ama kum falan dökmedim. Bol bol su ic susuz kalinca da cikarmis amorf. Gecmis olsunkızlar yine bentahlil sonuçlarıma baktım .. idrarda yassı epitel 155 çıkmış bir de amorf diye bir şeye bakılmış idrarda o da 187 foto da ekliyorum şimdi referans aralıkları falan offf.. yoğun enfeksiyon var sanırım bilemedim amorfu da araştırdım anlamadım bir şey anlamadım kristal falan diyor.
Taze havuç suyu arttırdığını biliyorum bide günlük 4 lt üzerinde su içmelisinizKızlar amniyon sıvını çoğaltma nin bir yolu varmı bebegimin suyu azalmış
yok canım bastan berı özele gıdıyorum aynı doktorumCanım 32 haftada devlette benim de bebeğimi ıkı hafta geri olcmuslerdi sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben sonra üzülüp özele gittim ertesi gün haftasiyla gayet uyumlu çıktı
aynen canım belkı de öyledır yanı insallah ki öyledir allah buyuk hepımız saglıkla doguralımBen de şimdi doktordan geldim de foruma bakıyordum benimle aynı dönemlerde olanlarda durum nasıl diye, mesajınızı gördüm. Aynen benim de değerler iki hafta kadar geri çıktı. Doktorum perinatolog, gelişim normal dedi bana, çok evham yapmamak lazım, belki belli dönemlerde farklı sonuçlar çıkabilir. Ultrason bilgileri ile doğan bebekler arasında da hep farklı sonuçlar çıkıyor zaten. Allah sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun canım. .Çıktı canım sonuçlar. Yassı epitel 155 amorf 187 çıktı idrarda. Kanda enfeksiyon var yine sonlara doğru çıkarmış öyle. Demir hgb iyi. Kreatinin de iyi çıktı. Ama tabii yarın sağlık ocağından sonucu alır doktoruma giderim o ne der bilmiyorum. Bayramda da doğsa sorun yok ona zarar gelmesin.
Ay ne biliyim canım bugünlerde biraz agresif ve duygusalım..Az ayakta durunca çok yoruluyorum, şimdiye kadar yapmiyodu ya zoruma gitti.Daha dün akşam yıkamıştım, yine yıkama işi çıktı koca göbeğim le:)Sagol canim, bu gece hepimizin gunahlarimiz af, dualarımiz kabul olsun inşallah...
Kiz buna niye agliyorsun bacim. Olur havalar sıcak su günler çok su felan içiyorsa ondandır. Yada bebisi kıskanmis etkilenmiş olabilir. Gecer annesi idare et.
Dün koca göbeğim le zor yıkamıştım, bugün yine yıkama işi çıktı, ne bileyim anneme ya da başkasına yük oluyo muş um gibi geliyon,oğlumu hala kendim yikamaya çalışıyorum. Bugünlerde aşırı halsizlik var, bugün son eksikleri aliyim dedim, ne mümkün iki adım yürüyüp bi yerlere oturdum.zar zor aldım önemli eksikleri Artık tahammulsuzluk başladı böyle halsiz olunca da..Sea41 canım çocuk kendi evinde değil yeni bebek geliyor belki kendini önemsiz hissediyor ve ilgi için bile yapmış olabilir bunu bilerek yaptı demiyorum ama bilinçaltı bunu yaptırmış olabilir anormal birşey yapmış gibi ona hissettirme şu foşurdamayan alt açma bezlerinden çarşafının altına ser ama sakın o kilotlardan alma çocukta travma oluşturabilir geçenlerde benim oğlumda ilk defa benim yatağıma yaptı oğlum 3 yaşında 8 ay önce öğrendi ve hiç yapmamıştı sanırım rüyada yaptı ayağa kalktı öyle yaptı ama çocuk uyuyordu hiç çaktırmadan üstünü çarşafları falan değiştirdim hissettirmedim sabah noldu bana dediğinde çok terliydin değiştirdim dedim sende çok kendini üzme ananeler babanneler bunları çok dert etmesinler torun sahibi olmak her kişiye nasip olmaz oturup şükretsinler bu cefa bile sayılmaz
Evt bizim burada bir iğneci teyze var tipimizi azcık kayık görse hemen iğneye gelir akşama 10 tane olmadan da bırakmaz ama iyi geliyorYok canım yaa kırmızı bi iğne dodex ben yıllardır oluyorum arada hep düşüyor çünkü kasılma kramp el ayak uyuşması çok yapıyo b12 düşmesi
Aynen bende sinirli oluyorum bişeyleri yapamadıkça çorabımı giyemiyorum bazen gaz olunca imkan yok zaten allah kimseye muhtaç etmesinDün koca göbeğim le zor yıkamıştım, bugün yine yıkama işi çıktı, ne bileyim anneme ya da başkasına yük oluyo muş um gibi geliyon,oğlumu hala kendim yikamaya çalışıyorum. Bugünlerde aşırı halsizlik var, bugün son eksikleri aliyim dedim, ne mümkün iki adım yürüyüp bi yerlere oturdum.zar zor aldım önemli eksikleri Artık tahammulsuzluk başladı böyle halsiz olunca da..
Amorf kum dokme demek bende de cikmisti biara ama kum falan dökmedim. Bol bol su ic susuz kalinca da cikarmis amorf. Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?