2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sweetwitch01 kuzu ya 4,5 lt de fazla değil mi ya, amniyon sıvısının gereğinden fazla artması da sıkıntı yaratıyor ay napcamızı şaşırdım ben artık şurda kaldı 25 günüm sezaryene

Canim benim sagolasin. Ah o tasinmak yokmu benide çok yormustu. Şükür bu günlerine. Şimdi keyfini çıkar son haftalarinin yeni evinde :)

Selamlar kizlar benimkide temmuz 14ve kizim olucak rabbimin izniyle gun sayiyoruz artik kizimla benide araniza alirmisiniz lutfen :) bide sorum olucak sizlere cevap veren olursa sevinirim 75le hamile kaldim tup bebek tedavi surecinde baya bi kilo almistim neyse 1ay oncesine kadar 82ydim ama bu son ayda surekli kilo veriyorum 79um suanda ama bebegimin kilosu 3kilo ve doktor hic bir sorunu yok diyo hatta haftasina standartlara gore iriymis bile oyle dediler acaba sizdede boyle olan varmi canlar

Sağol canım.Bende dökmüyorum ama anlamadım canım. Bol su 4.5 litre içiyorum canım. Bazen geçiyor bile.. başka yapabileceğim bir şey yok sanırım.

Sağol canım..
İdrar yolu enf oldum bende ilk hamilelikte purinol diye bir ilaç vermişti hemde ilk aylarda kullandım baya kaç ay boyunca temizlenene dek sorsana bunu doktora o kadar suyu nasıl içiyon yaw

Tabi veriliyormuş yazıyor çoğu yerde hatta alttaki takvimlerin notlarında bile gördüm ben

Canım artık tek başına dışarı çıkma annenle ablanla falan git ne güzel yanında insan var söylediğinde çocuğuda yıkarlar bak benim öyle bir şansım bile yok annemin gelmesine bile 21 gün var oğlum her gün banyo yapmak istiyor hatta sıcaklardan 2 defa bile istiyor da o kadarına gücüm yok bu günlerde sürecin bir parçası tadını çıkarmak gerek kendini üzme bu mübarek günde dua et hem bana da et

Tabi veriliyormuş yazıyor çoğu yerde hatta alttaki takvimlerin notlarında bile gördüm ben
Bu durumda ben 4kilomu almis oluyorum bisi anlamadim canim yada hamileligimin basindan beridir kilo veriyorumda ben fark etmemisim suan daha cok fark ediliyo sanirim

Ben verenleri duydum ama kendim sürekli şişiyorum bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra doktorunda bir sakınca görmüyorsa sende kendini halsiz bitkin hissetmiyorsan ne güzel bu bir problem bile sayılmaz iştahın nasıl yediğin halde mi almıyorsun yoksa yiyemiyor musun

Benim de düşüktü hap ve bol bol et tükettim yükseldi doktorum bıraktırdı hapı
Bana da tam tersi herhalde doğum yaklaşıyor kasılmalar olsun diye mi acaba?
36dan sonra bıraksak da olur demişti doktorum

Kız bende oğlumda sıcaktan stresten tüm vücudum dökmüştü oğlumun sebamed pişik kremini kullanmıştım bide bol bol kolonya döküyordum genelde bebek kolonyası kullanmıştım
Tatlim kolonyayi denedim cok yakti heryerimde cikti yaa ay gecse bari hemen :))

Bizim bir komşumuz var kadın hamile olunca inanılmaz zayıflar nefret ediyor bu durumdan çirkinleşiyorum diyor ama bünyesi öyle 3.doğurdu şimdi yine zayıfladı çok fena morali bozuluyor onun bu işe :) diyorum delimisin ne güzel nimet

Canim Allah bir dirayet verdi diyorum yoksa hayatim boyu yemeyi hep sevdim fasfood ozellikle 3_5i gecmedi..annelik coktu herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…