- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Canim benim sagolasin. Ah o tasinmak yokmu benide çok yormustu. Şükür bu günlerine. Şimdi keyfini çıkar son haftalarinin yeni evinde :)Canım senin doğum yaptığın gün ben taşınmıştım sen ilktin ya duyduğum an ağlamaya başladım tüm gün ağlama eğilimindeydim bana çok duygusal bir gün yaşatmıştın çok şükür sizde iyisiniz bizde yerleştik sanki hiç yerleşemeyeceğim doğuracam sanmıştım senden sonra :)
İdrar yolu enf oldum bende ilk hamilelikte purinol diye bir ilaç vermişti hemde ilk aylarda kullandım baya kaç ay boyunca temizlenene dek sorsana bunu doktora o kadar suyu nasıl içiyon yawSağol canım.Bende dökmüyorum ama anlamadım canım. Bol su4.5 litre içiyorum canım. Bazen geçiyor bile.. başka yapabileceğim bir şey yok sanırım.
Sağol canım..
Tabi veriliyormuş yazıyor çoğu yerde hatta alttaki takvimlerin notlarında bile gördüm benSelamlar kizlar benimkide temmuz 14ve kizim olucak rabbimin izniyle gun sayiyoruz artik kizimla benide araniza alirmisiniz lutfen :) bide sorum olucak sizlere cevap veren olursa sevinirim 75le hamile kaldim tup bebek tedavi surecinde baya bi kilo almistim neyse 1ay oncesine kadar 82ydim ama bu son ayda surekli kilo veriyorum 79um suanda ama bebegimin kilosu 3kilo ve doktor hic bir sorunu yok diyo hatta haftasina standartlara gore iriymis bile oyle dediler acaba sizdede boyle olan varmi canlar
Canım artık tek başına dışarı çıkma annenle ablanla falan git ne güzel yanında insan var söylediğinde çocuğuda yıkarlar bak benim öyle bir şansım bile yok annemin gelmesine bile 21 gün var oğlum her gün banyo yapmak istiyor hatta sıcaklardan 2 defa bile istiyor da o kadarına gücüm yok bu günlerde sürecin bir parçası tadını çıkarmak gerek kendini üzme bu mübarek günde dua et hem bana da etDün koca göbeğim le zor yıkamıştım, bugün yine yıkama işi çıktı, ne bileyim anneme ya da başkasına yük oluyo muş um gibi geliyon,oğlumu hala kendim yikamaya çalışıyorum. Bugünlerde aşırı halsizlik var, bugün son eksikleri aliyim dedim, ne mümkün iki adım yürüyüp bi yerlere oturdum.zar zor aldım önemli eksikleri Artık tahammulsuzluk başladı böyle halsiz olunca da..
Ben cikolatada lokumda aldım gayet güzelKızlar hacışeriften lokum aldınız mı lokumda almak istiyorumda
Bu durumda ben 4kilomu almis oluyorum bisi anlamadim canim yada hamileligimin basindan beridir kilo veriyorumda ben fark etmemisim suan daha cok fark ediliyo sanirimTabi veriliyormuş yazıyor çoğu yerde hatta alttaki takvimlerin notlarında bile gördüm ben
Teşekkür ederimBen cikolatada lokumda aldım gayet güzel
Ben verenleri duydum ama kendim sürekli şişiyorum bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra doktorunda bir sakınca görmüyorsa sende kendini halsiz bitkin hissetmiyorsan ne güzel bu bir problem bile sayılmaz iştahın nasıl yediğin halde mi almıyorsun yoksa yiyemiyor musunSelamlar kizlar benimkide temmuz 14ve kizim olucak rabbimin izniyle gun sayiyoruz artik kizimla benide araniza alirmisiniz lutfen :) bide sorum olucak sizlere cevap veren olursa sevinirim 75le hamile kaldim tup bebek tedavi surecinde baya bi kilo almistim neyse 1ay oncesine kadar 82ydim ama bu son ayda surekli kilo veriyorum 79um suanda ama bebegimin kilosu 3kilo ve doktor hic bir sorunu yok diyo hatta haftasina standartlara gore iriymis bile oyle dediler acaba sizdede boyle olan varmi canlar
Hahaha olsun atla :) iyi bari yakmamasıDaha önce 20 tane oldum canım b12 iğnesi yakmıyor :) konuya balıklama atladım ama
Ahahha vay be :)Çok yakıcı birşey değil. Ama iğneyi yapan hemşireye bağlı bazen hiç hissetmiyorsun bile. Bi de ayakta yapılıyor yatamadığımız için.
Cidden mi benimde ellerimde uyuşma oluyodu. Panik yapıyodm :)Yok canım yaa kırmızı bi iğne dodex ben yıllardır oluyorum arada hep düşüyor çünkü kasılma kramp el ayak uyuşması çok yapıyo b12 düşmesi
Benim de düşüktü hap ve bol bol et tükettim yükseldi doktorum bıraktırdı hapıBugün sağlık ocağı kan tahlili yaptı bana. Az bşy kolestrol çıktı. Ama b12 vitaminim en alt sınır 126 olması gerekirken bende 71 çıktı kızlar. Ordaki hemşirem aynı zamanda yengem. Çok düşük bi rakam ddi. Kadın doğumcuna göster ilaç verir sana dedi. Bide şekerim düşük çıktı. Az az ama sık sık yememi söyledi.. bu b12 acayip kafama takıldı. Bebeğimi etkilememiştir inşallah
36dan sonra bıraksak da olur demişti doktorumBana da tam tersi herhalde doğum yaklaşıyor kasılmalar olsun diye mi acaba?
Tatlim kolonyayi denedim cok yakti heryerimde cikti yaa ay gecse bari hemen :))Kız bende oğlumda sıcaktan stresten tüm vücudum dökmüştü oğlumun sebamed pişik kremini kullanmıştım bide bol bol kolonya döküyordum genelde bebek kolonyası kullanmıştım
Sagol cnm bi sorayimBunları bir sor kullan istersen rahatlatabilir seni
Canim Allah bir dirayet verdi diyorum yoksa hayatim boyu yemeyi hep sevdim fasfood ozellikle 3_5i gecmedi..annelik coktu herhalde :)Maşallah hayranım senin şu hamilelik döneminde yaptığın diyete bide ikiz doğurdun ben 1 tanede boğazımı tutamadım 20 küsürle doğuracağım bebekler sana iyi gelecek annelerini tığ gibi yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?