2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocağındaki doktor normal dedi içtiğim su için. Adanadayım çok terliyorum. O yüzden normal canım. Fazlası zarar böbreklere de tabii. Sıvıyla alakalı bir şey demedi doktor. Ayy bilemedim canım valla şaşkın ördek olduk resmen

Melissa81 gecmis olsun arkadasim niye stres oldun ki
Ca im benim spinal anestezi yapan hnm 15 delik acmis belimde problemim oldugunuda soylemistim inat etti ugrasti.anestezinin etkisiyle yuruyemiyorum.tum sinirlerimi altust etti 15 gundur koltuga bagimliyim.sandalyeye dayanarak yuruyorum..halletti yani beni..
Dogum yapmayan ark.lari korkutmayim benim ozel bir rahatsizligim oldugu icin boyle oldu.
Ama hepinize duaciyim iyi insanlarla karsiladin ve hepiniz kolay dogum yapin ins

İdrar yolu enf oldum bende ilk hamilelikte purinol diye bir ilaç vermişti hemde ilk aylarda kullandım baya kaç ay boyunca temizlenene dek sorsana bunu doktora o kadar suyu nasıl içiyon yaw

Canım penisilinli bir ilaç mı ki o? Öyleyse içemem çünkü alerjim var valla suyu burda olsan sende içersin adana desem nasıl içtiğimi anlatabilirim sanırım

Canım penisilinli bir ilaç mı ki o? Öyleyse içemem çünkü alerjim var valla suyu burda olsan sende içersin adana desem nasıl içtiğimi anlatabilirim sanırım
Yok antibiyotik falan değil ya hamileyken kullandım çok rahat temizleyen bir ilaçmış suda eriyor gazoz gibi tatsız

canım kudeşen deıl de benım alerjıden olmus olabılırmsn bazıları lohusalıkta oluyormus nasıl bısey kabarıklar??bı doktora gorunmezsen gecmeyebılır
Stresten oldum cnm ben anlattim bir onceki gonderimde.dr gorustum verdi bir ilac ins iyi gelir..kasintinin herturlusu kotuymusya gebelikle beraber yasadim hepbu kurdesen farkliduramiyorsun kasimadan :))

Valla canim boyle asiri yemiyorum ama istahsizlikta degil doyuyorum yani karnim doyana kadar yiyorum kendimden hic bisi esirgemiyorum ama hamilelik sekeri cikti o nedenle tatlidan ve hamur isinden uzak duruyorum ama iyi besleniyorum kahvaltimi saglam yapiyorum gunde 3cesit meyve yiyorum sutu yogurdu hic eksik etmiyorum yemegimi aksamlari ekmeksiz ama 2tabak falan yiyorum yani yemem iyi bana gore ama kilo gidiyo iste anlamadim bisi :)

Halsizlik falanda hic yok canim hatta aksine enerjik hissediyorum son zamanlarin olmasina ragman

Yok antibiyotik falan değil ya hamileyken kullandım çok rahat temizleyen bir ilaçmış suda eriyor gazoz gibi tatsız

Hııı tamam o zaman canım. Sorarım. Alerjim çok olunca korkuyorum ister istemez ondan :) bir de hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ondan da ne iyi gelir bilmiyorum:)

Yok canım ben de salı günü kontrol vardı gittim daha bebek donmemis onu beklycez dedi bi heyecanla gittim gün verir diye ama hicbisey demedi 37 haftada tekrar gel dedi benim bebis de çok şükür şimdilik iyo 2 600 çıktı kilosu normal ddi bana :) bebislerimizı sağlıkla alırız inşallah kucagimiza senin bi dahaki kontrol ne zaman?

Valla canim anlamadim iste neyse bebis iyi olduktan sonra vermem daha guzel

Ayy çok geçmiş olsunn şans işte tühh ben korkuyorum genel oluyorum zaten uğraşamam belle falan birde

Bu göğüs pedi kullanılıyır dimi kızlar şimdi eskiden kalma bir sürü varmış attım kötü olmuş unuttum ya , sanki kokuyordu nemli bırakıyordu iyi gelmiyordu gibime geliyor

Bizim de öncekilere göre daha kısa sürdü gerçekten.ama parmağını emiyodu oğlum onu gördük bir sonrakini merakla bekliyorum.doğumla ilgili bişeyler konuşuruz inşallah

Bu göğüs pedi kullanılıyır dimi kızlar şimdi eskiden kalma bir sürü varmış attım kötü olmuş unuttum ya , sanki kokuyordu nemli bırakıyordu iyi gelmiyordu gibime geliyor
Ca im ben cok .emnunum gogus pedi. Iyiki var bildigin akiyor aninda heryerin batiyor bolca alinmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…