- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
sweetwitch01 kuzu ya 4,5 lt de fazla değil mi ya, amniyon sıvısının gereğinden fazla artması da sıkıntı yaratıyor ay napcamızı şaşırdım ben artık şurda kaldı 25 günüm sezaryene
Ca im benim spinal anestezi yapan hnm 15 delik acmis belimde problemim oldugunuda soylemistim inat etti ugrasti.anestezinin etkisiyle yuruyemiyorum.tum sinirlerimi altust etti 15 gundur koltuga bagimliyim.sandalyeye dayanarak yuruyorum..halletti yani beni..
İdrar yolu enf oldum bende ilk hamilelikte purinol diye bir ilaç vermişti hemde ilk aylarda kullandım baya kaç ay boyunca temizlenene dek sorsana bunu doktora o kadar suyu nasıl içiyon yaw
Hahaha olsun atla :) iyi bari yakmaması
Yok antibiyotik falan değil ya hamileyken kullandım çok rahat temizleyen bir ilaçmış suda eriyor gazoz gibi tatsızCanım penisilinli bir ilaç mı ki o? Öyleyse içemem çünkü alerjim varvalla suyu burda olsan sende içersin adana desem nasıl içtiğimi anlatabilirim sanırım
Stresten oldum cnm ben anlattim bir onceki gonderimde.dr gorustum verdi bir ilac ins iyi gelir..kasintinin herturlusu kotuymusya gebelikle beraber yasadim hepbu kurdesen farkliduramiyorsun kasimadan :))canım kudeşen deıl de benım alerjıden olmus olabılırmsn bazıları lohusalıkta oluyormus nasıl bısey kabarıklar??bı doktora gorunmezsen gecmeyebılır
Ay bana yıllar önce o yüzden anksiyete bozukluk teşhisi konmuştu psikolojik dendi meğer vitamin eksikliği delirtiyomus ne rahatladım ben sonraCidden mi benimde ellerimde uyuşma oluyodu. Panik yapıyodm :)
Valla canim boyle asiri yemiyorum ama istahsizlikta degil doyuyorum yani karnim doyana kadar yiyorum kendimden hic bisi esirgemiyorum ama hamilelik sekeri cikti o nedenle tatlidan ve hamur isinden uzak duruyorum ama iyi besleniyorum kahvaltimi saglam yapiyorum gunde 3cesit meyve yiyorum sutu yogurdu hic eksik etmiyorum yemegimi aksamlari ekmeksiz ama 2tabak falan yiyorum yani yemem iyi bana gore ama kilo gidiyo iste anlamadim bisi :)Ben verenleri duydum ama kendim sürekli şişiyorum bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra doktorunda bir sakınca görmüyorsa sende kendini halsiz bitkin hissetmiyorsan ne güzel bu bir problem bile sayılmaz iştahın nasıl yediğin halde mi almıyorsun yoksa yiyemiyor musun
Halsizlik falanda hic yok canim hatta aksine enerjik hissediyorum son zamanlarin olmasina ragmanBen verenleri duydum ama kendim sürekli şişiyorum bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra doktorunda bir sakınca görmüyorsa sende kendini halsiz bitkin hissetmiyorsan ne güzel bu bir problem bile sayılmaz iştahın nasıl yediğin halde mi almıyorsun yoksa yiyemiyor musun
Yok antibiyotik falan değil ya hamileyken kullandım çok rahat temizleyen bir ilaçmış suda eriyor gazoz gibi tatsız
Yok canım ben de salı günü kontrol vardı gittim daha bebek donmemis onu beklycez dedi bi heyecanla gittim gün verir diye ama hicbisey demedi 37 haftada tekrar gel dedi benim bebis de çok şükür şimdilik iyo 2 600 çıktı kilosu normal ddi bana :) bebislerimizı sağlıkla alırız inşallah kucagimiza senin bi dahaki kontrol ne zaman?Canim ben gıcık Dr tarih vermiyor normal takvimdeki tarihı hatta bir hafta sonrası bile olur diye klasik doğum tarihi veriyor maalesefpeşin hüküm olmasın diye galiba doğum şeklimi soruyorum hele bi 38 i görelim diyor yani durumlar nasıl gelişirse ona göre hareket edecek bebis iyi şükür biraz karın bölgesi büyük iri bebek olacak dedi ama belli olmaz hayırlısı olsun ..senin için bi tarih verdi mi peki
Valla canim anlamadim iste neyse bebis iyi olduktan sonra vermem daha guzelBizim bir komşumuz var kadın hamile olunca inanılmaz zayıflar nefret ediyor bu durumdan çirkinleşiyorum diyor ama bünyesi öyle 3.doğurdu şimdi yine zayıfladı çok fena morali bozuluyor onun bu işe :) diyorum delimisin ne güzel nimet
Hizli nefes alip veriyormuş kuzum ondan makineye bagli aliyor nefesi su anCanım gecmisi okuyamadîm hayîrlı olsun minigin allah analı babalı buyutsun sıkıntısı ne küvezemi girdi
Ayy çok geçmiş olsunn şans işte tühh ben korkuyorum genel oluyorum zaten uğraşamam belle falan birdeCa im benim spinal anestezi yapan hnm 15 delik acmis belimde problemim oldugunuda soylemistim inat etti ugrasti.anestezinin etkisiyle yuruyemiyorum.tum sinirlerimi altust etti 15 gundur koltuga bagimliyim.sandalyeye dayanarak yuruyorum..halletti yani beni..
Dogum yapmayan ark.lari korkutmayim benim ozel bir rahatsizligim oldugu icin boyle oldu.
Ama hepinize duaciyim iyi insanlarla karsiladin ve hepiniz kolay dogum yapin ins
Çabuk geçer inşallah hemen düzelir de kavuşursunuzHizli nefes alip veriyormuş kuzum ondan makineye bagli aliyor nefesi su an
Bizim de öncekilere göre daha kısa sürdü gerçekten.ama parmağını emiyodu oğlum onu gördükBenim de öyle canım bayram sonrası ramdevum 3 temmuz bakalım ne olacak son kontrolde 2 dk anca baktı kardeşim de gelmişti abla bu ne birde özel hicbirseyiji göremedik bi girdik bi çıktık yüzünü beş saniye ancak gördük eşim dalga geçiyor yüzümüydi totosunu mu anlamadım
Bol su icmen lazim canim ark.ol.ustu havuc suyu ve gunde 4 lt su iciyordu 1 hafta sonra duzelmistiKızlar amniyon sıvını çoğaltma nin bir yolu varmı bebegimin suyu azalmış
Ca im ben cok .emnunum gogus pedi. Iyiki varBu göğüs pedi kullanılıyır dimi kızlar şimdi eskiden kalma bir sürü varmış attım kötü olmuş unuttum ya , sanki kokuyordu nemli bırakıyordu iyi gelmiyordu gibime geliyor
Oh oda iyiymş barii :):))) yok yok yakmadı hiç. İştahta açmıyor iğne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?