2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebis 29. Haftadan beri baş geliş pozisyon hiç değişmedi ve kendini sağ tarafıma yaslamış solda ayaklar var ondan olmalı ki sağ ayağım şişiyor özellikle benim kontrol 3 temmuz

Amin canım umarim sende en kısa zmanda iyilesirsin

Merhabalar anneler doğumlar sıklaştı artık ne güzel inşallah temmuzdada tamamliycaz sırayla alicaz bebislerimizi kucagimiza
Doğum yapan anneler hayırlı uğurlu olsun inşallah geçmiş olsun sizlere de atlattiniz çok şükür

Bizimde bugün kontrol gunumuzdu herşey yolunda dedi doktorum hala baş aşağı istediğimiz bişey tabi 3 kilo olmuş maşallah 49 cm de boyumuz.temmuzun başı gelir dedi ikinci doğum olduğu için gününü beklemez büyük ihtimal dedi
Normal doğum için egzersizler verdi sabah 10 akşam 10 ayakları açıp biyere tutunup çömelme kalkma hareketi comelip yer silme ve tabi bol bol yürüyüş bunları yapki kanala güzelce girsin ağrıların başlasın dedi

Nst de sancı çıkmadı halbuki evde devamlı kasilmam oluyor nst ye baglaninca hic olmadı kasılmalar çok sıklaştı ve aşağı çok baskı hissediyorum artık
Artık normal doğum zamanına girdik bayramida atlatalim rahat rahat sonra gelsin paşa dedi doktorum

Ben birde bişey sormak istiyorum doğumda normal 1 gece sezeryan 2 gece kalınıyor ya bu bebek dogduktan sonra 1 gecemi acaba doğum için yattıktan sonrami 1 gece oluyor
Ben sigortamizdan dolayı hiç ücret odemiycem 3200 ücret odiycek sigortam hastaneye.normal doğum 1 gece diye söylendi bana ama mesela akşam sancılı geldi gittim gece 2-3 de doğum oldu o gecenin sabahı cikarticaklarmi beni yoksa doğmadan önce bir gece doğum ücretine girmiyormu

Tatlim kolonyayi denedim cok yakti heryerimde cikti yaa ay gecse bari hemen :))
Limon kolonyası çok yaktığı için bebek kolonyası kullanmıştım birazda olsa rahatlatıyordu
Canim Allah bir dirayet verdi diyorum yoksa hayatim boyu yemeyi hep sevdim fasfood ozellikle 3_5i gecmedi..annelik coktu herhalde :)
Ayy o dirayet bana hiç yaklaşmıyor bile ben herşeyi kendime hak görüyorum ya hayatımda sürekli diyetlerle uğraştım sanki özgürlük gibi geliyor şimdiden 1 ay sonra diyetteyim demeye başladım ama yemeyide kesmiyorum 1 ayım kaldı zaten

Kizlar canim cok sıkkın.. (( bugun normalde sezeryan gunu vericeklerdi kan tahlilleri istediler sonuclar cikti ve tsh guatr hormon degerim 5 cikti yarin tekrar kan vericem doktor telas yapmana gerek yok dedi ama internetten yorum okudugumda cocukta zeka geriligi boy kisaligina bile neden olabiliyormuş. Boyle durumla karşılaşan veya yaşaya varmiiii off ((((KK43:

hıc canını sıkma ben cocuklugumdan berı trıoıd hastasıydım hanıle kaldıgımda da 20 ye cıkmıstı tsh değerı sonra ılacla duzelttık ve buzamana kadar geldim ayrıca 2 hafta oncekı degerım yıne 5 olmustu olacı az yıkselttık endokrın doktorum dedı ki bu haftalarda kaç cıkarsa cıksn bebegın etkılenmeyecektır sadece senı etkıler şuan takacagın en son sey olsun bebegın dogacak cok az kalmıs hıcbısey oolmaz emın ol

Canim benim de hipotroidim var ilk aylarda evet tehlikeli cunku bebek senin troid hormonunu kullaniyor ama sonrasinda kendi hormonlari oldugu icin bi sikinti olmuyo bebek acisindan olursa bi sikinti sana halsizlik uyku hali falan olur

Gebeliğin başından beri takip ettiler mi değerlerin nasıldı? İlaç kullandın mı? 7. Aydan sonra bebişler kendi hormonlarını üretir yani Yen'i yükseliş yaptıysa önemsiz. Başından beri takipteyim ben de bu konuda

Ya bende ilk aylarda bir yüksek bir alçak filan öıkmıştı üçç kere test oldu sonra iç hast gittik bir sürü tahlil yaptı korkulcak biley yok dedi stresten uzak dır dedi sonra bidaha tahlil olmadı siz yazınca telaş yaptım ya arttıysa beyninde biley olduysa Rabbim sağlıkla kavuştursun inş noksanlık vermesin hiç bir bebeğe

new mother ilk aylarda 2 lerdeydi canim hic bisey dememislerdi bu sefer yukselmis nasil olduysa tesekkur ederim bu arada

Telaş yapmana gerek yok dahiliye sorun görseydi yazardı ilaç rutin bakarlardı Allah'a emanet meleklerimiz sağlık sıhhat versin

ben de basindan beri ilaç kullaniyorum, yarin tekrar tahlil yaptirsam mi diyordum, yaptirmayayim bosuna o zaman. İlacinizi kullanmaya devam ediyorsunuz ama degil mi ?

mavipudra canim gebeligin baslarindan beri birsuru tahlil yapildi hic birinde yuksek yada dusuk denmemisti.. sezeryana gun almaya diye gidip bununla karsilasinca bi tuhaf oldum ustune gecmis yorumlarida okuyunca cok korktum bakalim yarin yine kan vericem ne olucakk ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…