2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de basindan beri ilaç kullaniyorum, yarin tekrar tahlil yaptirsam mi diyordum, yaptirmayayim bosuna o zaman. İlacinizi kullanmaya devam ediyorsunuz ama degil mi ?
Evet devam ediyorum bırakınca da yükselişe geçiyor. Endokrinoloji takibindeyim. Benim sorunum yokmuş ilk doktorum bilinçsizce yüksek dozda ilaç başlattığı için yavaş yavaş düşürerek bıraktıracak endokrin dr. Değerlerim normal aralıktaydı hep yoksa.. ama 32-34 arası progestan kullandım ilaçla etkileşime geçmiş 4,5 olmuştu değerim 7 aylıktan sonra bebişi değil de bizi etkilediği için sorun değildi 2 hafta sonra normale döndü zaten progestan bırakınca

Korkmana gerek yok canım son kullandığın ilaç vitamin bile değişimde etkili olabiliyor iyi düşün iyi olsun. Çok kafana takılırsa da endokrinolojiye bi git için rahatlasın. Esas anlayan onlar

ben de basindan beri ilaç kullaniyorum, yarin tekrar tahlil yaptirsam mi diyordum, yaptirmayayim bosuna o zaman. İlacinizi kullanmaya devam ediyorsunuz ama degil mi ?
Doz ayarlaması yapılabilir canım yine ölçtür bence..ama dediğim gibi endokrin dr ile yapın hormon takiplerinizi..tamam bebeği etkilemez artık ama sen de önemlisin kendin için takip ettir metabolizman kalıcı etkilenmesin

mavipudra saol canim Allah razi olsun bilgilendirdigin icin korkumu aldin diyebilirim.. allah sanada hayirli kolay doğumlar nasip etsin

sagol canim, ilaci kullandigimdan beri olmasi gereken aralikta duzenli.

Benim bir arkadaşım aradı geeçen gün yeğeni olmuş topuk kanı yapılınca sağlık ocağından acil çağırmışlar gitmişler bebekte tiroid çok çıkmış galiba ilaç kullanıyormuş bir problemi yok ama ilaç kıllanacakmış bu hamileliktemi olmuş neyin nesi bişey dememişler sadece dediki topuk kanı çok önemli mutlaka yaptır zaten yapıyorlar galiba isteğe bağlı mı ki bilmiyorum

Doğumdan 1 hafta sonra 2. Topuk kanı aile hekimliğinde alınmak zorunda devlet tarafından. Hastanede 1.si alınıyor zaten hastanede de uyarırlar gidin verin diye.. fenilketonüri ve hipotroidi teşhisi için çok önemli

Günaydın kızlar Al_pi heyecanlımısın genel mi spinel mi senin nasıl olucak ?
Günaydin canim no strest no heyecan sanirim sabah hastaneye girince heyeecanlanacagim .. Daha valizim bile hazir degil Bugun su gibi gecer ama hazirlik çok evde. Aksam da misafirlerim geliyor Ayy sanki gelin oluyormusum gibi bu günlerin tadini cikartmak lazim sonra insan çok üzülüyor Iki ayri ilde olunca dügün iki kere gelinlik giymistim ama niye erken cikardim keske daha da üstümde kalsaydi diye çook üzülmüstüm Simdi herseyin tadini cikara cikara yaşayacagim ..

Hadi Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin

Doktordan geldim ben oglum 2900 olmis sonunda doguma 3 kiloyu gecer dedi doktor bebegi zayif olan arkadaslar hic takmayin ben cok taktim gercekten son 2 haftada toparladi herseyi 2 hafta geriden geldi simdiye kadar hep.bu arada doktorum izne ayriliyormus daha bugun soyledi ayni hastanede daha once buraktigim doktora yonlendirdi beni de sinir oldum nasil bakcam kadinin yuzune bilmiyorum su an.bu arada 4 temmuz sabah 8de sezeryanimiz var a dostlar heyecan dorukta son 10 gün.12 den sonra orucsun unutma dedi bizden böyle ay cok uzun oldu sabah sabah

Benim bebis 29. Haftadan beri baş geliş pozisyon hiç değişmedi ve kendini sağ tarafıma yaslamış solda ayaklar var ondan olmalı ki sağ ayağım şişiyor özellikle benim kontrol 3 temmuz
aynen benim gibi kafası sağ taraf kaburgamın altında ayakları da sol tarafımda kız halinden memnun dönmeye niyeti yok gibi kontrol günü aramızda bir gün bakalım dönerler inş. da dr gün verir artık her gitmeye heyecanla gidiyorum

Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.

Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..

kavuşursun inş bebeğine en kısa zamanda bebeğinin neyi var canım

Ayyyyy bir gün alan daha geldi maşallah :) hayırlısı olsun inşallah ben böyle haberler duydukça daha çok heyecanlanıyorum :)

new mother cok sevindim ne guzel az kalmis bebegin kilosuda gayet iyi bence bu gidisle 3500 bile olur saglikli olsunlar da kilo alinirda verilirde zaman cabuk gecer inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…