- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Gercekte çok zor ama allah şifasini versin öyle güzel günler yasiyacaksinizki bugünleri hemen unutacaksiniz inşallahAylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Gözün aydın cnm bak iyi çıkmış üzülme bende su içememe olayı peydah oldu son Zaman'larda ama doktorum hep suyu çok iyi diyor. Herhalde fazla hareket edip su kaybetmiyorumSelam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorumtahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm
Kilo aldirmak icin yapmadigim kalmadi en sonunda herseyi akisina biraktim suyu bile canim istediginde içiyordum bu arada kilo almis bizim oglan cok şükür kimse uzulmesin zayif diye 12 gun once 2400du simdi 2900new mother cok sevindim ne guzel az kalmis bebegin kilosuda gayet iyi bence bu gidisle 3500 bile olur saglikli olsunlar da kilo alinirda verilirde zaman cabuk gecer inşllah
Maşallah bebişine canım, toparlamış.Ben de takmıştım çok geçen hafta haftasını yakalamış çok şükür. .Benim de hemen hemen o zaman olur sezeryan bugün nst de bi aksilik çıkmazsa. .Gözünaydın sen günü almışsın darısı benim başıma.Doktordan geldim ben oglum 2900 olmis sonunda doguma 3 kiloyu gecer dedi doktor bebegi zayif olan arkadaslar hic takmayin ben cok taktim gercekten son 2 haftada toparladi herseyi 2 hafta geriden geldi simdiye kadar hep.bu arada doktorum izne ayriliyormus daha bugun soyledi ayni hastanede daha once buraktigim doktora yonlendirdi beni de sinir oldum nasil bakcam kadinin yuzune bilmiyorum su an.bu arada 4 temmuz sabah 8de sezeryanimiz var a dostlar heyecan dorukta son 10 gün.12 den sonra orucsun unutma dedi bizden böyle ay cok uzun oldu sabah sabah
Dualarımız sizinle canım, kendini üzme dicem ama zordur anlarım, inşallah bebişin en kısa zamanda döner evine, annesinin kollarına. .Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Solunumu hizliydi amin sagol canimkavuşursun inş bebeğine en kısa zamanda bebeğinin neyi var canım
Ya ama çok duygusal yazıyorsun, okuldayım ve okurken ağlamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyin onun iyiliği için olduğunu kendin de söylemişsin. Şuan ne desekte sen onun yokluğuna takılacaksın. Senin bebişin iyi maşallah, erken gelir yanına merak etme..Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Geçmiş olsun canım, benim kolestrol normalde de yüksek şimdi kimbilir kaçtır, kan tahlillerinde bakmiyolar.Selam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorumtahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm
Insallah canim darisi sana olsun dun aksam cok kasilma vardi bende resmen doguma gidiyorum diye gece 12 de agda yaptik sabahin korunde nstye girdim hic mi sanci olmaz psikolojik heralde sanci cikmayinca kalp atisini duyunca ben de rahatladim ay bu bebe bana kafayi yedirtcek hayirlisiyla bi gelseydiler artik.su an dogsa %3 kuvoz ihtimali var dedi bi de doktorMaşallah bebişine canım, toparlamış.Ben de takmıştım çok geçen hafta haftasını yakalamış çok şükür. .Benim de hemen hemen o zaman olur sezeryan bugün nst de bi aksilik çıkmazsa. .Gözünaydın sen günü almışsın darısı benim başıma.
Nasıl heyecanlı değilsin valla sana bravo canim,ben şimdiden heyecanlıyım, son hazırlıkları da tamamladım dün..Sen de bence kapat valizini artık saatler kaldı. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla gelsin inci bebek..Günaydin canim no strest no heyecansanirim sabah hastaneye girince heyeecanlanacagim .. Daha valizim bile hazir degil Bugun su gibi gecer ama hazirlik çok evde. Aksam da misafirlerim geliyor Ayy sanki gelin oluyormusum gibi bu günlerin tadini cikartmak lazim sonra insan çok üzülüyor Iki ayri ilde olunca dügün iki kere gelinlik giymistim ama niye erken cikardim keske daha da üstümde kalsaydi diye çook üzülmüstüm Simdi herseyin tadini cikara cikara yaşayacagim ..
Ay beni de gören bugün yarın dogurursun diyor, ananem karnın düşmüş diyor..Dün dışarı çıktık ablamla, yakın yerlere gittik ama mahvoldum, resmen yürüyemedim, durmadan kaldırıma oraya buraya oturdum.Ablam da diyo öyle görünce senin doğum çok yakın diye.Ben de dün gittim agdami yaptırdım ne olur ne olmaz diye.Insallah canim darisi sana olsun dun aksam cok kasilma vardi bende resmen doguma gidiyorum diye gece 12 de agda yaptik sabahin korunde nstye girdim hic mi sanci olmaz psikolojik heralde sanci cikmayinca kalp atisini duyunca ben de rahatladim ay bu bebe bana kafayi yedirtcek hayirlisiyla bi gelseydiler artik.su an dogsa %3 kuvoz ihtimali var dedi bi de doktor
Can'ım hastanelerde ztn kapıda orta kısımda askı oluyor süs asarlar diye . Ahşap gelen süsün de bi asma aparatı vardır sanırım en azından bi küçük kurdelesi gibi ?Selamlar,hastanede kapı süsleyeceklere sorum varbenim kapı süsüm ahşap.tüllerle kendimiz süslemeyi düşünüyoruz.annem kız kardeşim yapacak.ahşap kapı süsünü sizce nasıl asabilirim? Fikri olan var mı ki? Zaten çatlamış olarak geldi.yere falan düşerse diye takıldı aklıma
Maalesef hiç asma yeri yok.kapıda da asmak için öyle bi yer vardır inşallah o zaman çok iyi olur :)Can'ım hastanelerde ztn kapıda orta kısımda askı oluyor süs asarlar diye . Ahşap gelen süsün de bi asma aparatı vardır sanırım en azından bi küçük kurdelesi gibi ?
Ben e dakikasi i takip et yalancida olmayabilir dakika tur surekli ayni dakikalarda geliyorsa duzenlidir eger bi sanci 5 dkda bir digeri 10 dr sobra 20 dk boyleyse duzensz ve yalanci sancidir.kızlar bu yalancı sancı nasıl oluyo kasıkta bi ağrı gelip gidiyo ama bebeğin hareketi değil acı gibi ağrı gibi kıpırdayamıyorum geldiği zaman 5 10 dak bir sürekli geliyor yorulcak birşey de yapmıyorum en fazla makinaya bulaşık yerleştiriyorum anlamadım yalancı sancı mı ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?