2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler
Kııııııııızzzz Al_pi heyecan yok de sen hastanede odasına çıkıp yanına hemşire gelince hadi gidiyoruz diye görürüm seni
Sakın heyecan panik yapma ve lütfen elden geldiğinde genel olmamaya çalış.
Şimdi genel olan arkadaşlar bana kızmasın herkesin fıtratı ayrı ama tüm doktorların ortak kararı genelde bebeğe narkoz geçiyor ve hiçbiri bunu istemiyor zorunlu durumlar hariç
Valizini de kapat artık yahu sabah çıkarken mi tamamlayacaksın

Selam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorum tahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm

Canım üzme kendini. İyileşip en kısa zamanda evine gelecek kuzun dua et bol bol. Çok zor haklısın anlıyorum ama kendini yıpratmamalısın canım. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah..

Canım geçmiş olsun. Ama üzülme sende kucağına alıp çıkacaksın bebegini. Çok güzel günleriniz olacak inşallah. Rabbim ikinize de sağlık versin. Dualarımdasın.

O Oykucan seninde gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla ve hayırla büyütmek nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere olsun inşallah.

Gercekte çok zor ama allah şifasini versin öyle güzel günler yasiyacaksinizki bugünleri hemen unutacaksiniz inşallah

Gözün aydın cnm bak iyi çıkmış üzülme bende su içememe olayı peydah oldu son Zaman'larda ama doktorum hep suyu çok iyi diyor. Herhalde fazla hareket edip su kaybetmiyorum bi de meyve suyu fln aram iyi ondan da olabilir tabi. Yine de zorlayayım biraz fazla içmeye çalışayım . Çok tuvalete gidiyorum ya orda yaşamaya başlıcam su içersem de

new mother cok sevindim ne guzel az kalmis bebegin kilosuda gayet iyi bence bu gidisle 3500 bile olur saglikli olsunlar da kilo alinirda verilirde zaman cabuk gecer inşllah
Kilo aldirmak icin yapmadigim kalmadi en sonunda herseyi akisina biraktim suyu bile canim istediginde içiyordum bu arada kilo almis bizim oglan cok şükür kimse uzulmesin zayif diye 12 gun once 2400du simdi 2900

Maşallah bebişine canım, toparlamış.Ben de takmıştım çok geçen hafta haftasını yakalamış çok şükür. .Benim de hemen hemen o zaman olur sezeryan bugün nst de bi aksilik çıkmazsa. .Gözünaydın sen günü almışsın darısı benim başıma.

Selamlar,hastanede kapı süsleyeceklere sorum var benim kapı süsüm ahşap.tüllerle kendimiz süslemeyi düşünüyoruz.annem kız kardeşim yapacak.ahşap kapı süsünü sizce nasıl asabilirim? Fikri olan var mı ki? Zaten çatlamış olarak geldi.yere falan düşerse diye takıldı aklıma

Dualarımız sizinle canım, kendini üzme dicem ama zordur anlarım, inşallah bebişin en kısa zamanda döner evine, annesinin kollarına. .

Ya ama çok duygusal yazıyorsun, okuldayım ve okurken ağlamak için zor tutuyorum kendimi. Herşeyin onun iyiliği için olduğunu kendin de söylemişsin. Şuan ne desekte sen onun yokluğuna takılacaksın. Senin bebişin iyi maşallah, erken gelir yanına merak etme..

Geçmiş olsun canım, benim kolestrol normalde de yüksek şimdi kimbilir kaçtır, kan tahlillerinde bakmiyolar.

Insallah canim darisi sana olsun dun aksam cok kasilma vardi bende resmen doguma gidiyorum diye gece 12 de agda yaptik sabahin korunde nstye girdim hic mi sanci olmaz psikolojik heralde sanci cikmayinca kalp atisini duyunca ben de rahatladim ay bu bebe bana kafayi yedirtcek hayirlisiyla bi gelseydiler artik.su an dogsa %3 kuvoz ihtimali var dedi bi de doktor

Nasıl heyecanlı değilsin valla sana bravo canim,ben şimdiden heyecanlıyım, son hazırlıkları da tamamladım dün..Sen de bence kapat valizini artık saatler kaldı. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla gelsin inci bebek..

Ay beni de gören bugün yarın dogurursun diyor, ananem karnın düşmüş diyor..Dün dışarı çıktık ablamla, yakın yerlere gittik ama mahvoldum, resmen yürüyemedim, durmadan kaldırıma oraya buraya oturdum.Ablam da diyo öyle görünce senin doğum çok yakın diye.Ben de dün gittim agdami yaptırdım ne olur ne olmaz diye.

Can'ım hastanelerde ztn kapıda orta kısımda askı oluyor süs asarlar diye . Ahşap gelen süsün de bi asma aparatı vardır sanırım en azından bi küçük kurdelesi gibi ?

kızlar bu yalancı sancı nasıl oluyo kasıkta bi ağrı gelip gidiyo ama bebeğin hareketi değil acı gibi ağrı gibi kıpırdayamıyorum geldiği zaman 5 10 dak bir sürekli geliyor yorulcak birşey de yapmıyorum en fazla makinaya bulaşık yerleştiriyorum anlamadım yalancı sancı mı ne olduğunu

Can'ım hastanelerde ztn kapıda orta kısımda askı oluyor süs asarlar diye . Ahşap gelen süsün de bi asma aparatı vardır sanırım en azından bi küçük kurdelesi gibi ?
Maalesef hiç asma yeri yok.kapıda da asmak için öyle bi yer vardır inşallah o zaman çok iyi olur :)

Ben e dakikasi i takip et yalancida olmayabilir dakika tur surekli ayni dakikalarda geliyorsa duzenlidir eger bi sanci 5 dkda bir digeri 10 dr sobra 20 dk boyleyse duzensz ve yalanci sancidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…