- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Bak cnm bu şekilde oluyor benim kapı süsüm simit şeklinde keçeden üstünde oğlumun adı yazıyor ama kurdelesi de var o askıya asmak için. Askı varsa bi şekilde asıyorsun yani :)Maalesef hiç asma yeri yok.kapıda da asmak için öyle bi yer vardır inşallah o zaman çok iyi olur :)
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorumtahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm
canım 3 gündür sabah olmuyor akşam üstü bir başlıyor 4 5 civarı resmen canımı acıyor dakikası düzenli gibi ben sancı mı yoksa ne olduğunu anlayamadımBen e dakikasi i takip et yalancida olmayabilir dakika tur surekli ayni dakikalarda geliyorsa duzenlidir eger bi sanci 5 dkda bir digeri 10 dr sobra 20 dk boyleyse duzensz ve yalanci sancidir.
Gözün aydın cnm bak iyi çıkmış üzülme bende su içememe olayı peydah oldu son Zaman'larda ama doktorum hep suyu çok iyi diyor. Herhalde fazla hareket edip su kaybetmiyorumbi de meyve suyu fln aram iyi ondan da olabilir tabi. Yine de zorlayayım biraz fazla içmeye çalışayım . Çok tuvalete gidiyorum ya orda yaşamaya başlıcam su içersem de
Geçmiş olsun canım, benim kolestrol normalde de yüksek şimdi kimbilir kaçtır, kan tahlillerinde bakmiyolar.
Sanırım böyle bişey hiç yoktu...ben comend in asma aparatlarından alayım en iyisiBak cnm bu şekilde oluyor benim kapı süsüm simit şeklinde keçeden üstünde oğlumun adı yazıyor ama kurdelesi de var o askıya asmak için. Askı varsa bi şekilde asıyorsun yani :)
Ilk oglumda dogumdan 15 gun once benimde boylee sancilarim vardi ben pek anlaamadm ve gitmedm sonra bi anda 5dk da bir gelen sanciyla 8cmle hastaneye gitmistim sen benim gibi yapma durumu dr anlar acilmalarn baslamis olabilir. Kontrol ettirmende fayda var canmcanım 3 gündür sabah olmuyor akşam üstü bir başlıyor 4 5 civarı resmen canımı acıyor dakikası düzenli gibi ben sancı mı yoksa ne olduğunu anlayamadım
bende şüpheleniyorum en yorgun zamanlarımda bile böyle bi ağrı olmadı külodumda ıslaklık oluyor sürekli günde 100 kere değiştiyorum desem olur bir hafta önce gittğimde dr a suyun iyi dedi randevu cumartesi sabah inşallah bi sorun çıkmaz o zamanda kadar çok tesekkür ederim canımIlk oglumda dogumdan 15 gun once benimde boylee sancilarim vardi ben pek anlaamadm ve gitmedm sonra bi anda 5dk da bir gelen sanciyla 8cmle hastaneye gitmistim sen benim gibi yapma durumu dr anlar acilmalarn baslamis olabilir. Kontrol ettirmende fayda var canm
Seni cok ama çok iyi anlıyorum canım ben iki kez kucağım boş çıkmıştım hastaneden ilki yıkımdı ikinci geri gelicek tesellisi vardı o odanın bebek sesiyle dolmayısını pusetin içinin boş oluşunu ben kendimi doğum yapmıs anne gibi değilde hastalık geçirmiş biri gibi hissediyordum ziyaret saatlerinde gidemezdim yataktan kalkamıyordum cok zor ne denilsede insan kalbine söz geçiremiyor boşlukta gibi hissediyor ama geçicek benımde bebeğimde hızlı solunum vardı bizim baska sorunlarda cıkınca uzun sürmüştü ama merak etme solunumu cabuk normale döner hem annesi o orda dinleniyor senide evde dinlendiriyor ikinizde toparlanın diye dualarım sizinle kendini üzme oda hissediyor güçlü ol ki kızında güç alsın sendenAylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Alalh razı olsun canım şükür iyiyiz kızım yorgundu yeni toparlanıyor. Bugün taburcu oluyoruz fırsat bulunca yazacağımNasil ayy cok sasirdim canim. Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insallah ikinizde iyisinizdir bizim yerimeze de kokla melegini
200gram fazla çıktı canım pazartesi 2780di 2960 çıktı şükürKilosu usg değerleriyle aynı mı çıktı kuzum..merak ediyorum her doğan usgden az mı çıkıyor ? Tecrübeli anneler de yazabilir mi cevap
Amin canım benim Allah razı olsun. Çok farklı bir duyguymuş kızlar anlatılmaz yaşanır denilenlerdenY Yellu @aceranne @sweett_ kızlar allah analı babalı sağlıkla büyütsün :) maşallah bebişlerinize.
Mesajları okuyamadım. Alıntılardan gördüm kaçırdığım taze anneler varsa onları da tebrik ediyorum.
Y Yellu çok şaşırdım valla görünce :) herşey gönlüne göre olmuş ne güzel.
Sağlıkla büyüsün bebişleriniz.
Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Maşallah güle güle büyüt tekrar , bakalım biz kaç kg olduk200gram fazla çıktı canım pazartesi 2780di 2960 çıktı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?