2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef hiç asma yeri yok.kapıda da asmak için öyle bi yer vardır inşallah o zaman çok iyi olur :)
Bak cnm bu şekilde oluyor benim kapı süsüm simit şeklinde keçeden üstünde oğlumun adı yazıyor ama kurdelesi de var o askıya asmak için. Askı varsa bi şekilde asıyorsun yani :)

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 72
Çok geçmiş olsun canım.

Ben e dakikasi i takip et yalancida olmayabilir dakika tur surekli ayni dakikalarda geliyorsa duzenlidir eger bi sanci 5 dkda bir digeri 10 dr sobra 20 dk boyleyse duzensz ve yalanci sancidir.
canım 3 gündür sabah olmuyor akşam üstü bir başlıyor 4 5 civarı resmen canımı acıyor dakikası düzenli gibi ben sancı mı yoksa ne olduğunu anlayamadım

Canım valla iç diyeceğim ama yaşadığın yer serinse o kadar da içilmiyor. Ama burası sıcak. Yolda yürürken bile yarım litre gidiyor yani kısa mesafe o da tuvalet sorun evet maalesef. Yatak atmayı bile düşündüm burda hareket etmesen bile terliyorsun. Sonuçlara sevindim bakalım doktorum yarın ne diyecek.

Geçmiş olsun canım, benim kolestrol normalde de yüksek şimdi kimbilir kaçtır, kan tahlillerinde bakmiyolar.

Sağol canım :) valla bana da normalde bakmadı ilk kez baktı hamilelikte. Yükselmesi normalmiş bakalım :)

canım 3 gündür sabah olmuyor akşam üstü bir başlıyor 4 5 civarı resmen canımı acıyor dakikası düzenli gibi ben sancı mı yoksa ne olduğunu anlayamadım
Ilk oglumda dogumdan 15 gun once benimde boylee sancilarim vardi ben pek anlaamadm ve gitmedm sonra bi anda 5dk da bir gelen sanciyla 8cmle hastaneye gitmistim sen benim gibi yapma durumu dr anlar acilmalarn baslamis olabilir. Kontrol ettirmende fayda var canm

bende şüpheleniyorum en yorgun zamanlarımda bile böyle bi ağrı olmadı külodumda ıslaklık oluyor sürekli günde 100 kere değiştiyorum desem olur bir hafta önce gittğimde dr a suyun iyi dedi randevu cumartesi sabah inşallah bi sorun çıkmaz o zamanda kadar çok tesekkür ederim canım

Merhaba anneler, dün akşam biz de hastanedeydik. Birkaç gündür akıntım arttı ve dün iki üç defa oturduğum yere geçecek kadar çok oldu. Amniyon sızıyor olabilir düşüncesiyle hastaneye gittik. Bölgeden numune alıp İki farklı test yaptı negatif çıktı. Nst ye soktu hiçbir ağrı-sancım olmadığı halde sancı var dedi ama egzersiz sancıymış. Usg ile baktı suyu ve kordonu çok iyi, plasentası yaşlanmış ama diğerleri iyiyken bu haftadan sonra bu önemli değil dedi. Kafasını tam kemiklerimin arasına sokmuş, Doğum pozisyonunda. Kafasını iyi saklamış tam kilosunu bilemiyorum o yüzden ama 2900 gr civarı dedi. Bu içimi rahatlattı son 1,5 aya kadar ciddi iriydi çünkü ve normal doğum yapmak istiyorum. Akşam 22 ye kadar hastanedeydik ama içimiz rahatladı hiç değilse. Bu arada dün akşam öncelikle burdan herhangi bir sıkıntısını-endişesini paylaşmış anne ve bebeklerine, sonra tüm annelere bebekleri için dua ettim. Allah kabul eder inşallah. @aceranne senin sıkıntını da yaşamayan bilemez ancak güçlü kalmalısın ki miniğin hastaneden çıktığında onun için bol sütün olsun kuzum.
Allah hepimize gönül ferahlığı versin...

Seni cok ama çok iyi anlıyorum canım ben iki kez kucağım boş çıkmıştım hastaneden ilki yıkımdı ikinci geri gelicek tesellisi vardı o odanın bebek sesiyle dolmayısını pusetin içinin boş oluşunu ben kendimi doğum yapmıs anne gibi değilde hastalık geçirmiş biri gibi hissediyordum ziyaret saatlerinde gidemezdim yataktan kalkamıyordum cok zor ne denilsede insan kalbine söz geçiremiyor boşlukta gibi hissediyor ama geçicek benımde bebeğimde hızlı solunum vardı bizim baska sorunlarda cıkınca uzun sürmüştü ama merak etme solunumu cabuk normale döner hem annesi o orda dinleniyor senide evde dinlendiriyor ikinizde toparlanın diye dualarım sizinle kendini üzme oda hissediyor güçlü ol ki kızında güç alsın senden

Nasil ayy cok sasirdim canim. Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insallah ikinizde iyisinizdir bizim yerimeze de kokla melegini
Alalh razı olsun canım şükür iyiyiz kızım yorgundu yeni toparlanıyor. Bugün taburcu oluyoruz fırsat bulunca yazacağım

Amin canım benim Allah razı olsun. Çok farklı bir duyguymuş kızlar anlatılmaz yaşanır denilenlerden

ağlattın beni ya çok üzgünüm senin için ama kötü bişey yok çocuk iyi sadece biraz daha sabır canım ha gayret eminim bu duygusallıkla çok zordur ama sağlıklı olduğunu düşün üzülme lütfen allah yardımcın olsun canım

aceranne Allah yardimcin olsun sonucta bebeginin iyiligi icin ondan biraz ayri kalmak zorunda olabilirsin. Guzel günleri dusunup motive olmaya bak sonuçta sende lohusasin uzulme insallah en kisa zamanda ve saglikli bir sekilde evine doner melisann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…