Kummuymuş iyi bari :) yani en azından enf değilmiş geçmiş olsun cnmSelam kızlar :) doktoruma gidemedim eşim izin alamadı yarın birlikte gideceğiz. Sağlık ocağına anca gidebildim :) kum döküyorsun dedi. Dediğiniz gibi :) suyu bol içtiğim için de ağrıyı ve yanmayı hissetmiyorsundur dedi. Enfeksiyon yokmuş. Kolesterol yüksekliği için de hamilelerde olur böyle dedi protein ağırlıklı beslendiğim için de yükselirmiş. O da normalmiş yani. Hissetmediğim kumu döküyorumtahlillerime iyi dedi yani :) hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimm
Sen surekli takipte ol canim yalniz dedigin gibi islaklik normal degil gibibende şüpheleniyorum en yorgun zamanlarımda bile böyle bi ağrı olmadı külodumda ıslaklık oluyor sürekli günde 100 kere değiştiyorum desem olur bir hafta önce gittğimde dr a suyun iyi dedi randevu cumartesi sabah inşallah bi sorun çıkmaz o zamanda kadar çok tesekkür ederim canım
Ağlattın kuzumAylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Doktordan geldim ben oglum 2900 olmis sonunda doguma 3 kiloyu gecer dedi doktor bebegi zayif olan arkadaslar hic takmayin ben cok taktim gercekten son 2 haftada toparladi herseyi 2 hafta geriden geldi simdiye kadar hep.bu arada doktorum izne ayriliyormus daha bugun soyledi ayni hastanede daha once buraktigim doktora yonlendirdi beni de sinir oldum nasil bakcam kadinin yuzune bilmiyorum su an.bu arada 4 temmuz sabah 8de sezeryanimiz var a dostlar heyecan dorukta son 10 gün.12 den sonra orucsun unutma dedi bizden böyle ay cok uzun oldu sabah sabah
Canim acerannede suyunun sizdigini hemen anlamadi iki gun sonra gittiginde suyu iyice bitmisti, bence randevunu beklememeli ve gitmelisin ustelik agrinda varsa bekleme..bende şüpheleniyorum en yorgun zamanlarımda bile böyle bi ağrı olmadı külodumda ıslaklık oluyor sürekli günde 100 kere değiştiyorum desem olur bir hafta önce gittğimde dr a suyun iyi dedi randevu cumartesi sabah inşallah bi sorun çıkmaz o zamanda kadar çok tesekkür ederim canım
Amin canim dualarinizi bekliyorum..Hadi Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin
Günaydın anneler
KııııııııızzzzAl_pi heyecan yok de sen hastanede odasına çıkıp yanına hemşire gelince hadi gidiyoruz diye görürüm seni
Sakın heyecan panik yapma ve lütfen elden geldiğinde genel olmamaya çalış.
Şimdi genel olan arkadaşlar bana kızmasın herkesin fıtratı ayrı ama tüm doktorların ortak kararı genelde bebeğe narkoz geçiyor ve hiçbiri bunu istemiyor zorunlu durumlar hariç
Valizini de kapat artık yahu sabah çıkarken mi tamamlayacaksın
Sagolun kizlar Valla degisiklik olmazsa spinal olacak . Valizi aksam kapatirim artik daha kuafor isim var onu bile halletmedim :))Nasıl heyecanlı değilsin valla sana bravo canim,ben şimdiden heyecanlıyım, son hazırlıkları da tamamladım dün..Sen de bence kapat valizini artık saatler kaldı. Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla gelsin inci bebek..
Amin canim dualarinizi bekliyorum..
Sagolun kizlar Valla degisiklik olmazsa spinal olacak . Valizi aksam kapatirim artik daha kuafor isim var onu bile halletmedim :))
Amann rahatlik iyi bisi cunku sabah hastaneden giris yapinca baslar kalp carpintim :)
Selamlar,hastanede kapı süsleyeceklere sorum varbenim kapı süsüm ahşap.tüllerle kendimiz süslemeyi düşünüyoruz.annem kız kardeşim yapacak.ahşap kapı süsünü sizce nasıl asabilirim? Fikri olan var mı ki? Zaten çatlamış olarak geldi.yere falan düşerse diye takıldı aklıma
Ayy bana hala cok varmis gibi geliyor zalimsin zaman :))Canım sağlıklıca kavuşun inşallah, büyük gün geldi demek zaman ne çabuk geçti değil mi duygulanıyorum böyle gördükçe
Ev kapisini mi susledin canim hastaneye goturmicek misinEki Görüntüle 2012304 Ben böyle süsledim .. Kurdaleyle tüle bagladim. Sabitledim .
Ayy bana hala cok varmis gibi geliyor zalimsin zaman :))
Aksam ev kalabalik olacak sanirim o zaman anlayacagim birseyler olacagini :) Insalalh canim dua edin saglikla kizima kavusayim .. Uzun bekleyisin dualarimin kabul olmuş hali o benim..
Oy yiyim onun süsünüüüüEki Görüntüle 2012304 Ben böyle süsledim .. Kurdaleyle tüle bagladim. Sabitledim .
evet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musunCanim acerannede suyunun sizdigini hemen anlamadi iki gun sonra gittiginde suyu iyice bitmisti, bence randevunu beklememeli ve gitmelisin ustelik agrinda varsa bekleme..
Olabilir benimde ilk gebeligim ama sık olduğunu söylüyosun nst baglanman şartevet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musun
Saglikla kavusursun insaallah canim bebisine :)Amin canim dualarinizi bekliyorum..
Sagolun kizlar Valla degisiklik olmazsa spinal olacak . Valizi aksam kapatirim artik daha kuafor isim var onu bile halletmedim :))
Amann rahatlik iyi bisi cunku sabah hastaneden giris yapinca baslar kalp carpintim :)
Amin canim dualarinizi bekliyorum..
sweetwitch01 canım geçmiş olsun çok
Merhaba anneler, dün akşam biz de hastanedeydik. Birkaç gündür akıntım arttı ve dün iki üç defa oturduğum yere geçecek kadar çok oldu. Amniyon sızıyor olabilir düşüncesiyle hastaneye gittik. Bölgeden numune alıp İki farklı test yaptı negatif çıktı. Nst ye soktu hiçbir ağrı-sancım olmadığı halde sancı var dedi ama egzersiz sancıymış. Usg ile baktı suyu ve kordonu çok iyi, plasentası yaşlanmış ama diğerleri iyiyken bu haftadan sonra bu önemli değil dedi. Kafasını tam kemiklerimin arasına sokmuş, Doğum pozisyonunda. Kafasını iyi saklamış tam kilosunu bilemiyorum o yüzden ama 2900 gr civarı dedi. Bu içimi rahatlattı son 1,5 aya kadar ciddi iriydi çünkü ve normal doğum yapmak istiyorum. Akşam 22 ye kadar hastanedeydik ama içimiz rahatladı hiç değilse. Bu arada dün akşam öncelikle burdan herhangi bir sıkıntısını-endişesini paylaşmış anne ve bebeklerine, sonra tüm annelere bebekleri için dua ettim. Allah kabul eder inşallah. @aceranne senin sıkıntını da yaşamayan bilemez ancak güçlü kalmalısın ki miniğin hastaneden çıktığında onun için bol sütün olsun kuzum.
Allah hepimize gönül ferahlığı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?