2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kummuymuş iyi bari :) yani en azından enf değilmiş geçmiş olsun cnm

Sen surekli takipte ol canim yalniz dedigin gibi islaklik normal degil gibi

Ağlattın kuzum Rabbim tez vakitte kavuştursun. Elinden geldiğince soğukkanlı olmaya çalış. Bugünler çabucak geçecek hep ama hep yanında olacak kokusu da teni de öyle düşün

Gunumuz ayni senle canim maşallah oğluşuna. Dün benim kizimda 2940 cikti bosuna uzduk kendimizi sanirim.. cok sukur iyi olsunlarda muhim olan o bakalim senden once mi sonra mi doguracagim ben normal dusunuyorum hayirlisi son günler gecmez oldu :)

Canim acerannede suyunun sizdigini hemen anlamadi iki gun sonra gittiginde suyu iyice bitmisti, bence randevunu beklememeli ve gitmelisin ustelik agrinda varsa bekleme..

Hadi Allah yardımcın olsun canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin
Amin canim dualarinizi bekliyorum..

Sagolun kizlar Valla degisiklik olmazsa spinal olacak . Valizi aksam kapatirim artik daha kuafor isim var onu bile halletmedim :))
Amann rahatlik iyi bisi cunku sabah hastaneden giris yapinca baslar kalp carpintim :)

Canım sağlıklıca kavuşun inşallah, büyük gün geldi demek zaman ne çabuk geçti değil mi duygulanıyorum böyle gördükçe

Ben böyle süsledim .. Kurdaleyle tüle bagladim. Sabitledim .

Canım sağlıklıca kavuşun inşallah, büyük gün geldi demek zaman ne çabuk geçti değil mi duygulanıyorum böyle gördükçe
Ayy bana hala cok varmis gibi geliyor zalimsin zaman :))
Aksam ev kalabalik olacak sanirim o zaman anlayacagim birseyler olacagini :) Insalalh canim dua edin saglikla kizima kavusayim .. Uzun bekleyisin dualarimin kabul olmuş hali o benim..

Ayy bana hala cok varmis gibi geliyor zalimsin zaman :))
Aksam ev kalabalik olacak sanirim o zaman anlayacagim birseyler olacagini :) Insalalh canim dua edin saglikla kizima kavusayim .. Uzun bekleyisin dualarimin kabul olmuş hali o benim..

Hepimizin dualarının kabulü onlar. Meleklerimize bir kavuşsak bu gecede duamda sen ve incimiz varsiniz

Canim acerannede suyunun sizdigini hemen anlamadi iki gun sonra gittiginde suyu iyice bitmisti, bence randevunu beklememeli ve gitmelisin ustelik agrinda varsa bekleme..
evet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musun

evet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musun
Olabilir benimde ilk gebeligim ama sık olduğunu söylüyosun nst baglanman şart

Saglikla kavusursun insaallah canim bebisine :)

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin ..güzel haberlerini bekliyoruz..habersiz bırakma bizi..

Geçmiş olsun canım. Bu minnaklar bizi hop oturtup hop kaldırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…