2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar dün doktora gittim doğurmadan döndüm merak etmeyin
2.900 balım kızım yne kalp atışları bazen yüksek bazen düşük çıktı son 2 hafta içinde doğum yapamazsam normal olarak sezeryan olacağım önceden önden gidiyorduk şuan haftamızla uyumluyuz bi sıkıntımız yok çok şükür böyle şeyler duyup gelmek beni çok mutlu ediyor

doktoruna doğumdan korktuğumu söyledim sezeryna karşımısınz dedim hayır değilim muayene sonrası buna karar verebiliriz ama kilomdan dolayı yaralarımın iyileşmeyebilceğini söyledi aranızda benim gibi şeyler duyan var mı karnım yağlı benim.

öyle gibi duruyor canım. Bana da sağlık odağındaki ebeye ne zaman bir sonraki kontrol dediğimde 38e kadar doğurmazsan bayramdan sonraki pazartesi gel dedi canım.. sağlıklı olsunlar da haziran annesi oluruz :) yengenin bebeği de sağlıkla büyüsün :)

@aceranne canım seni öyle iyi anlıyorum ki, şuan tek odağın onu hastanede bırakmış olman eve elin boş gelmiş olman ve kimsenin seni anlamadığını düşünmen, bende yaşadım bir hafta sonra 1gece bıraktık hastanede eve elim boş gelince ağlama krizine girdim tutamadılar evde, sezeryanlı halimle hastanede sabahladım, amaaa İnan sadece kendime yapmışım, bol bol gelen sütüm üzüntüden bir gecede kaçtı, oğluma süt verememek daha da kötü yaptı beni, çünkü en çok ihtiyaçları olan şey bizim iyi enerjimiz ve sütümüz, evet söylemesi kolay yaşaması zor biliyorum ama kuzun sadece daha iyi olması için orda sürekli kendine bunu empoze et, geçici bir süreç Rabbim daha kötü ayrılıklar vermesin

deimoss canım su sızıntısı normal değil bence cumartesiiyi bekleme çok geliyor diyorsun çünkü. Ne olur ne olmaz. Bence ara git doktorunu.

Ev kapisini mi susledin canim hastaneye goturmicek misin
Hastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..
Sirf para tuzagi kendiler suslesin diye izin vermiyorlar..

evet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musun

Sen yazmışsın bende yazmış bulundum canım bahsettiğin ağrı vajinada mı? Ağrı sancı olabilir adet olacaksın ya da olmuşsun gibi. O sancı mesela. Akıntının rengi için bi peçete koy bak bakalım su gibi mi yoksa enfeksiyon gibi mi

En azından telefonla bilgilendir canım dr.unu ağrı kasılma bende de çok var ama alttan muayene de rahim ağzı kapalı ve etli dendi, ama su farklı birşey farketmeden sızabiliyor, pamuklu beyaz bir bez koyup takip edebilirsin demişti bana ebemiz

Maşallah kuzuya canım.. ben 118le gittim ilk doğumuma dikişlerde sorun yaşamadım canım. Bünyesel bir şey olabilir. Benim de karnım yağlı yani. Sonuçta 118 kilo da normal bir kilo değildi. Bu doktorumda bir şey demedi bana iyileşme olmaz falan diye. Geç iyileşebilir belki o da.

Hastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..
Sirf para tuzagi kendiler suslesin diye izin vermiyorlar..

Aaa ne gıcıklar ya izin vermemek de neymiş
Kendileri kaç para istiyorlardır Allah bilir

Ay sevindim kum olmasına, hissetmemen de mükemmel, yengem yaşamıştı çok ağrısı sancısı oluyordu MaŞAllah adanamın havasından olabilir

Aynen canım enfeksiyondam kum iyidir :) sancısı evet amcamdan falan bilirim normal insan için bile felaket bir durum. Bol su sağolsun adana içiriyor sıcak bir de hava iyi geliyor demek ki :)

Aynen canım enfeksiyondam kum iyidir :) sancısı evet amcamdan falan bilirim normal insan için bile felaket bir durum. Bol su sağolsun adana içiriyor sıcak bir de hava iyi geliyor demek ki :)

Eylül gibi gelicem bende iki çocukla kısmetse
Ama havaalanından doğrucaaaa yaylaya

Akıntı mıymış peki koltuğa sızacak kadar çok gelen,
Benim 6aydan beri akıntım çok geliyor, o yüzden su mu değil mi zor ayırıcam sanırım, ama hastaneye gitmekle iyi yapmışsınız, benimde hissetmediğim ama nst de düzenli çıkan kasılmalar oldu kafa yerlerşmeye çalıştığı için dediler,
Buarada kilo hiç belli olmuyor, bana da 36da 2980gr dendi sevinmiştik normal Doğum için fazla yükselmesin diye, geçen ctesi 3490gr çıktı, dr hiç birşey demiyor usg kağıdında görüyoruz, nekadar tutacak merak ediyorum

Eylül gibi gelicem bende iki çocukla kısmetse
Ama havaalanından doğrucaaaa yaylaya

Eylülde yayla buz gibi olur ne güzel :) gerçi şuan da hep yağmur varmış yaylada. Kv orda şuan buz gibi diyor :) gitsem üşürüm kesin :)özlemişsindir adanayı :))

sweetwitch01 ballikaymakli vajina değil kasıktan vuruyor kasılıyo geçio tam olarak adet sancısı gibi de değil ama özellikle akşam üsstü başlıyor iç çamaşırımda hem beyaz akıntı oluo özellikle siyah giyiyorum hemde ıslaklık yarın sabaha aldırdım randevuyu bugun eşim izin alamadı maalesef beklemek zorundayım yarını akşam tekrar başlarsa acile giderim artık inş geç kalmam kızlar sağolun

O zaman eşin gelirken eczaneden turnusol kağıt alsın. Su mu değil mi anlaşılır. Rahim kasılıyor olabilir. Akan da su olabilir. Eczaneden alın en azındam ona göre hateket edersiniz. Eczacıya da sorun anlatsın nasıl kullanılacağını güzelce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…