- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kummuymuş iyi bari :) yani en azından enf değilmiş geçmiş olsun cnm
Kızlar yengem doğurmuş yahu 16 temmuzdu zamanı 3 temmuzda sezaryen olacaktı annem aradı şimdi gece hastaneye kaldırmışlar acil yatış verilmiş sabah da 11 gibi bebiş doğmuş anam yok bişi oldu havalardan mı nedir temmuza bebiş kalmayacak ben şok .
Sanırım böyle bişey hiç yoktu...ben comend in asma aparatlarından alayım en iyisi
Hastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..Ev kapisini mi susledin canim hastaneye goturmicek misin
evet canım panik oldum bende yarına değiştirdim randevuyu bi gün bi gündür hem ağrı hem akıntı olunca peki bişey sorucam kasıkta ki ağrı acı karışımı sancı mı oluyo biliyor musun
bende şüpheleniyorum en yorgun zamanlarımda bile böyle bi ağrı olmadı külodumda ıslaklık oluyor sürekli günde 100 kere değiştiyorum desem olur bir hafta önce gittğimde dr a suyun iyi dedi randevu cumartesi sabah inşallah bi sorun çıkmaz o zamanda kadar çok tesekkür ederim canım
selam kızlar dün doktora gittim doğurmadan döndüm merak etmeyin
2.900 balım kızım yne kalp atışları bazen yüksek bazen düşük çıktı son 2 hafta içinde doğum yapamazsam normal olarak sezeryan olacağım önceden önden gidiyorduk şuan haftamızla uyumluyuz bi sıkıntımız yok çok şükür böyle şeyler duyup gelmek beni çok mutlu ediyor
doktoruna doğumdan korktuğumu söyledim sezeryna karşımısınz dedim hayır değilim muayene sonrası buna karar verebiliriz ama kilomdan dolayı yaralarımın iyileşmeyebilceğini söyledi aranızda benim gibi şeyler duyan var mı karnım yağlı benim.
Kummuş canım :)) aynen valla çok sağol :)
Hastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..
Sirf para tuzagi kendiler suslesin diye izin vermiyorlar..
Ay sevindim kum olmasına, hissetmemen de mükemmel, yengem yaşamıştı çok ağrısı sancısı oluyordu MaŞAllah adanamın havasından olabilir
Aynen canım enfeksiyondam kum iyidir :) sancısı evet amcamdan falan bilirim normal insan için bile felaket bir durum. Bol su sağolsun adana içiriyorsıcak bir de hava iyi geliyor demek ki :)
Merhaba anneler, dün akşam biz de hastanedeydik. Birkaç gündür akıntım arttı ve dün iki üç defa oturduğum yere geçecek kadar çok oldu. Amniyon sızıyor olabilir düşüncesiyle hastaneye gittik. Bölgeden numune alıp İki farklı test yaptı negatif çıktı. Nst ye soktu hiçbir ağrı-sancım olmadığı halde sancı var dedi ama egzersiz sancıymış. Usg ile baktı suyu ve kordonu çok iyi, plasentası yaşlanmış ama diğerleri iyiyken bu haftadan sonra bu önemli değil dedi. Kafasını tam kemiklerimin arasına sokmuş, Doğum pozisyonunda. Kafasını iyi saklamış tam kilosunu bilemiyorum o yüzden ama 2900 gr civarı dedi. Bu içimi rahatlattı son 1,5 aya kadar ciddi iriydi çünkü ve normal doğum yapmak istiyorum. Akşam 22 ye kadar hastanedeydik ama içimiz rahatladı hiç değilse. Bu arada dün akşam öncelikle burdan herhangi bir sıkıntısını-endişesini paylaşmış anne ve bebeklerine, sonra tüm annelere bebekleri için dua ettim. Allah kabul eder inşallah. @aceranne senin sıkıntını da yaşamayan bilemez ancak güçlü kalmalısın ki miniğin hastaneden çıktığında onun için bol sütün olsun kuzum.
Allah hepimize gönül ferahlığı versin...
Eylül gibi gelicem bende iki çocukla kısmetse
Ama havaalanından doğrucaaaa yaylaya
sweetwitch01 ballikaymakli vajina değil kasıktan vuruyor kasılıyo geçio tam olarak adet sancısı gibi de değil ama özellikle akşam üsstü başlıyor iç çamaşırımda hem beyaz akıntı oluo özellikle siyah giyiyorum hemde ıslaklık yarın sabaha aldırdım randevuyu bugun eşim izin alamadı maalesef beklemek zorundayım yarını akşam tekrar başlarsa acile giderim artık inş geç kalmam kızlar sağolun
Eki Görüntüle 2012304 Ben böyle süsledim .. Kurdaleyle tüle bagladim. Sabitledim .
Benim kapı süsü boyle alpi.kurdaleyle sabitleyemem heraldeBende command aldım, epey güçlü gelince evdeki kapıya da aynısıyla asıcam kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?