2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebege ciğer gelıstırıcı ıgne vurulan arkadaslar bu ıgne prednol kortızon mu? Benım patalojo sonucumda yaralar gebelıge baglı ürtiker dökuntuymus kortızon ıgne tedavısı verdıler doktoruma da sordum kullanabılrısın hatta bebegın cıgerlerı için faydalı bunu verıyoruz erken dogumlar ıcın dedi merak ettim

Karnim?yagli degil fakat oglumda 30 kilo almistim ve sporcu oldugum icin derimin gerginligi sebebiyle dikislerim hem?estetik yapilamadi hemde iyilesmedi ve uzerine oglum 8 aylikken hamile kaldim bu oglumdan sonra 3. Dogumun benim icin mumkun olmadigi soyledi. Tabi senin durumunu bilemem. Drunla iyi konus canim.

Hastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..
Sirf para tuzagi kendiler suslesin diye izin vermiyorlar..
Ah şu para tuzaklari.. olsun sende evibi susledin en guzel sekilde

Çantaları bile almıştık yanımıza, meğer akıntıymış canım. Öyle akıntı da hiç görmedim. Renksiz, kokusuz su gibi...Eczaneye sorduk önce %100 güvenilir bir test yok, şüphe ediyorsanız hastaneye gidin dedi. Bazılarında negatif verdiği halde amniyon sıvısı çıkmış akan. Kontrol ettirmekten zarar gelmez tabi Bizimkinin kafası kanalda, günde bir veya iki kukuyu acıtıyor birkaç sn. bıçak batar gibi bunun dışında karın sırt bölgemde bir his yok aslında. Kiloyu da bilemiyorum. 4 hafta önce 2200 gr. dı, dün 2900 civarı olabilir ama kafasını ölçemedim tam kanalda dedi. Birgün önce diğer doktorda başı tam aşağı inmiş 2hafta anca durur demişti. Plasenta yaşlanınca acaba kilo alımı yavaşlar mı ki ?
Sizin civciv inşallah rahat çıkabileceği bir kiloyu aşmaz. Genelde annenin kendi doğduğu kiloya yakın olur diyorlar. Bekleyip göreceğiz

Saglikla kucagimiza alalim da kiloymus boymus gectim hayirlisi canim zamanından once gelmesin tontisler

slm kızlar dün biraz üzgündüm sabah bi uyandım gözümün kenarından uçuk çıkmış sarmısak koyup bekletiyorum ama kaşıntı var krem de zararlı diye duydum dr a da gitmek istemiyorum sırf uçuk için sizin bi öneriniz var mı sizce ne iyi gelir

Aaa ne gıcıklar ya izin vermemek de neymiş
Kendileri kaç para istiyorlardır Allah bilir
Bencede sacmalik ama ne yapacaksin.. Valla cok istediler fiyati hayirlamiyorum ama beni aşar demistim cunku kapi süsü ve iki üc süse o kadar vermek anlamsiz..

Benim kapı süsü boyle alpi.kurdaleyle sabitleyemem heralde ancak commend işimi görür heralde Eki Görüntüle 2012366
evet canim bant lazim buna baska olmaz .

Al_pi bu senin hastane kapın mi yoksa kendi odasi mi incinin :)
Odasinin kapisi :) Hastene kapimiz yok :-/ Sade kapi olacak :)

malesef evlendikten sonra 20 kilo ve şuanda 15 kilo aldım birden böyle almak tamam zaten sıkıntı ama doktorum benim şekerim düşük olduğu halde var muamelesi yapıyor kilom olduğu için o yüzden iyileşmez dedi ama ben malesef daha alttan muayene bile olamıyorum düşük yaptım bundan önce ve ağladım alttan muayene olurken :/
benimkide karnımın yağlı olması kilolu olmam ve bi iki sene içinde çok kilo aldığım için şekerden şühpe ettiği için öyle dedi ama şekerim düşük çıkıyor yani. canım muayene bile olamıyorum alttan evlendikten sonrada vajinısmus yaşadım bilemiyorum:/

inşallah en kısa zamanda kavusursun cnm insan kucağına alinca daha iyi anlıyor bir dakika birakmak istemiyosun

canim bendede çıkmıştı doktorum kullanabilirsin demişti bi sorun yok çok şükür çocukta vectavir kullanmıştım

Anladım canım. Şekerin yoksa iyileşme sorunu çok yaşamazsın. Bende kiloluyum ancak bana şekerim var muamelesi yapmıyor doktorum. Tokluk bile 86 aslında bana göre düşük. Her neyse normal doğum yapamazsan sezaryen olacak böyle korkutması biraz saçma olmuş aslında.

Geçmiş olsun canım. .Benim bebişim de 2900 gr.gunlerimiz aynı. .

Reactions: SGd
benim tokluk 100 dü :/ allah hayırlısını versin hepimize ya kurtuluruz inşallah

Ben de kontrolden geldim kızlar. Nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ben de sonunda günümü aldım, Allah nasip ederse 5 temmuzda olacak spinal anestezi ile dogumum. Anestezi islemlerimi de yaptırdım. Bebişim 2900 gr..3 ü geçer dedi dr.um.Boyu da 50 cm olabilir dedi.

merhaba kızlar benim bebeğimde gelişme geriliği var. bugünkü kontrolümde de gerilik ilerlemiş. internetteki değerleri kontrol ettiğimde çok fazla fark yok gibi görünüyor. sizlerle aynı haftalardayız en son ölçüm yaptırdığınızdaki fl, ac, bpd, ve hc ölçüleri elinizde varsa lütfen yazar mısınız. yardıma çok ihtiyacım var

Eylülde yayla buz gibi olur ne güzel :) gerçi şuan da hep yağmur varmış yaylada. Kv orda şuan buz gibi diyor :) gitsem üşürüm kesin :)özlemişsindir adanayı :))

O yaylanın üşütmesin bayılırım zaten, yorganı çekip uyuyacaksın ohh mis Özlemem mi 1seneyi geçti gelmeyeli şu kızı sağlıkla kucağımıza alalım inŞAllah büyük dedeleri ziyarete gelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…