Karnim?yagli degil fakat oglumda 30 kilo almistim ve sporcu oldugum icin derimin gerginligi sebebiyle dikislerim hem?estetik yapilamadi hemde iyilesmedi ve uzerine oglum 8 aylikken hamile kaldim bu oglumdan sonra 3. Dogumun benim icin mumkun olmadigi soyledi. Tabi senin durumunu bilemem. Drunla iyi konus canim.selam kızlar dün doktora gittim doğurmadan döndüm merak etmeyin
2.900 balım kızım yne kalp atışları bazen yüksek bazen düşük çıktı son 2 hafta içinde doğum yapamazsam normal olarak sezeryan olacağım önceden önden gidiyorduk şuan haftamızla uyumluyuz bi sıkıntımız yok çok şükür böyle şeyler duyup gelmek beni çok mutlu ediyor
doktoruna doğumdan korktuğumu söyledim sezeryna karşımısınz dedim hayır değilim muayene sonrası buna karar verebiliriz ama kilomdan dolayı yaralarımın iyileşmeyebilceğini söyledi aranızda benim gibi şeyler duyan var mı karnım yağlı benim.
Ah şu para tuzaklari.. olsun sende evibi susledin en guzel sekildeHastane süse izin vermiyor malesef hastane kapisi yerine odasinin kapisini susledim bende .. Banner ve iki uc sus var onu asarim odasina yatagina onada bisi demezler heralde ..
Sirf para tuzagi kendiler suslesin diye izin vermiyorlar..
Çantaları bile almıştık yanımıza, meğer akıntıymış canım. Öyle akıntı da hiç görmedim. Renksiz, kokusuz su gibi...Eczaneye sorduk önce %100 güvenilir bir test yok, şüphe ediyorsanız hastaneye gidin dedi. Bazılarında negatif verdiği halde amniyon sıvısı çıkmış akan. Kontrol ettirmekten zarar gelmez tabiAkıntı mıymış peki koltuğa sızacak kadar çok gelen,
Benim 6aydan beri akıntım çok geliyor, o yüzden su mu değil mi zor ayırıcam sanırım, ama hastaneye gitmekle iyi yapmışsınız, benimde hissetmediğim ama nst de düzenli çıkan kasılmalar oldu kafa yerlerşmeye çalıştığı için dediler,
Buarada kilo hiç belli olmuyor, bana da 36da 2980gr dendi sevinmiştik normal Doğum için fazla yükselmesin diye, geçen ctesi 3490gr çıktı, dr hiç birşey demiyor usg kağıdında görüyoruz, nekadar tutacak merak ediyorum
Saglikla kucagimiza alalim da kiloymus boymus gectim hayirlisi canim zamanından once gelmesin tontislerGunumuz ayni senle canim maşallah oğluşuna. Dün benim kizimda 2940 cikti bosuna uzduk kendimizi sanirim.. cok sukur iyi olsunlarda muhim olan o bakalim senden once mi sonra mi doguracagim ben normal dusunuyorum hayirlisi son günler gecmez oldu :)
İnsallah hayirli vakitte gelsinlerSaglikla kucagimiza alalim da kiloymus boymus gectim hayirlisi canim zamanından once gelmesin tontisler
Bencede sacmalik ama ne yapacaksin.. Valla cok istediler fiyati hayirlamiyorum ama beni aşar demistim cunku kapi süsü ve iki üc süse o kadar vermek anlamsiz..Aaa ne gıcıklar ya izin vermemek de neymiş
Kendileri kaç para istiyorlardır Allah bilir
evet canim bant lazim buna baska olmaz .Benim kapı süsü boyle alpi.kurdaleyle sabitleyemem heraldeancak commend işimi görür heralde Eki Görüntüle 2012366
Odasinin kapisi :) Hastene kapimiz yok :-/ Sade kapi olacak :)Al_pi bu senin hastane kapın mi yoksa kendi odasi mi incinin :)
malesef evlendikten sonra 20 kilo ve şuanda 15 kilo aldım birden böyle almak tamam zaten sıkıntı ama doktorum benim şekerim düşük olduğu halde var muamelesi yapıyor kilom olduğu için o yüzden iyileşmez dedi ama ben malesef daha alttan muayene bile olamıyorum düşük yaptım bundan önce ve ağladım alttan muayene olurken :/Maşallah kuzuya canım.. ben 118le gittim ilk doğumuma dikişlerde sorun yaşamadım canım. Bünyesel bir şey olabilir. Benim de karnım yağlı yani. Sonuçta 118 kilo da normal bir kilo değildi. Bu doktorumda bir şey demedi bana iyileşme olmaz falan diye. Geç iyileşebilir belki o da.
benimkide karnımın yağlı olması kilolu olmam ve bi iki sene içinde çok kilo aldığım için şekerden şühpe ettiği için öyle dedi ama şekerim düşük çıkıyor yani. canım muayene bile olamıyorum alttan evlendikten sonrada vajinısmus yaşadım bilemiyorum:/Karnim?yagli degil fakat oglumda 30 kilo almistim ve sporcu oldugum icin derimin gerginligi sebebiyle dikislerim hem?estetik yapilamadi hemde iyilesmedi ve uzerine oglum 8 aylikken hamile kaldim bu oglumdan sonra 3. Dogumun benim icin mumkun olmadigi soyledi. Tabi senin durumunu bilemem. Drunla iyi konus canim.
inşallah en kısa zamanda kavusursun cnm insan kucağına alinca daha iyi anlıyor bir dakika birakmak istemiyosunAylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
canim bendede çıkmıştı doktorum kullanabilirsin demişti bi sorun yok çok şükür çocukta vectavir kullanmıştımslm kızlar dün biraz üzgündüm sabah bi uyandım gözümün kenarından uçuk çıkmış sarmısak koyup bekletiyorum ama kaşıntı var krem de zararlı diye duydum dr a da gitmek istemiyorum sırf uçuk için sizin bi öneriniz var mı sizce ne iyi gelir
malesef evlendikten sonra 20 kilo ve şuanda 15 kilo aldım birden böyle almak tamam zaten sıkıntı ama doktorum benim şekerim düşük olduğu halde var muamelesi yapıyor kilom olduğu için o yüzden iyileşmez dedi ama ben malesef daha alttan muayene bile olamıyorum düşük yaptım bundan önce ve ağladım alttan muayene olurken :/
benimkide karnımın yağlı olması kilolu olmam ve bi iki sene içinde çok kilo aldığım için şekerden şühpe ettiği için öyle dedi ama şekerim düşük çıkıyor yani. canım muayene bile olamıyorum alttan evlendikten sonrada vajinısmus yaşadım bilemiyorum:/
Geçmiş olsun canım. .Benim bebişim de 2900 gr.gunlerimiz aynı. .Merhaba anneler, dün akşam biz de hastanedeydik. Birkaç gündür akıntım arttı ve dün iki üç defa oturduğum yere geçecek kadar çok oldu. Amniyon sızıyor olabilir düşüncesiyle hastaneye gittik. Bölgeden numune alıp İki farklı test yaptı negatif çıktı. Nst ye soktu hiçbir ağrı-sancım olmadığı halde sancı var dedi ama egzersiz sancıymış. Usg ile baktı suyu ve kordonu çok iyi, plasentası yaşlanmış ama diğerleri iyiyken bu haftadan sonra bu önemli değil dedi. Kafasını tam kemiklerimin arasına sokmuş, Doğum pozisyonunda. Kafasını iyi saklamış tam kilosunu bilemiyorum o yüzden ama 2900 gr civarı dedi. Bu içimi rahatlattı son 1,5 aya kadar ciddi iriydi çünkü ve normal doğum yapmak istiyorum. Akşam 22 ye kadar hastanedeydik ama içimiz rahatladı hiç değilse. Bu arada dün akşam öncelikle burdan herhangi bir sıkıntısını-endişesini paylaşmış anne ve bebeklerine, sonra tüm annelere bebekleri için dua ettim. Allah kabul eder inşallah. @aceranne senin sıkıntını da yaşamayan bilemez ancak güçlü kalmalısın ki miniğin hastaneden çıktığında onun için bol sütün olsun kuzum.
Allah hepimize gönül ferahlığı versin...
benim tokluk 100 dü :/ allah hayırlısını versin hepimize ya kurtuluruz inşallahAnladım canım. Şekerin yoksa iyileşme sorunu çok yaşamazsın. Bende kiloluyum ancak bana şekerim var muamelesi yapmıyor doktorum. Tokluk bile 86 aslında bana göre düşük. Her neyse normal doğum yapamazsan sezaryen olacak böyle korkutması biraz saçma olmuş aslında.
Sağol canım, maşallah senin kuzucuğaGeçmiş olsun canım. .Benim bebişim de 2900 gr.gunlerimiz aynı. .
Eylülde yayla buz gibi olur ne güzel :) gerçi şuan da hep yağmur varmış yaylada. Kv orda şuan buz gibi diyor :) gitsem üşürüm kesin :)özlemişsindir adanayı :))
benim tokluk 100 dü :/ allah hayırlısını versin hepimize ya kurtuluruz inşallah
Cabuk duzelir canım bizimde vardi solunum sıkıntısı 4saat sonra verdiler bana insallah seninkide biranönce düzelirHizli nefes alip veriyormuş kuzum ondan makineye bagli aliyor nefesi su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?