- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ben de kontrolden geldim kızlar. Nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ben de sonunda günümü aldım, Allah nasip ederse 5 temmuzda olacak spinal anestezi ile dogumum. Anestezi islemlerimi de yaptırdım. Bebişim 2900 gr..3 ü geçer dedi dr.um.Boyu da 50 cm olabilir dedi.
Çantaları bile almıştık yanımıza, meğer akıntıymış canım. Öyle akıntı da hiç görmedim. Renksiz, kokusuz su gibi...Eczaneye sorduk önce %100 güvenilir bir test yok, şüphe ediyorsanız hastaneye gidin dedi. Bazılarında negatif verdiği halde amniyon sıvısı çıkmış akan. Kontrol ettirmekten zarar gelmez tabiBizimkinin kafası kanalda, günde bir veya iki kukuyu acıtıyor birkaç sn. bıçak batar gibi bunun dışında karın sırt bölgemde bir his yok aslında. Kiloyu da bilemiyorum. 4 hafta önce 2200 gr. dı, dün 2900 civarı olabilir ama kafasını ölçemedim tam kanalda dedi. Birgün önce diğer doktorda başı tam aşağı inmiş 2hafta anca durur demişti. Plasenta yaşlanınca acaba kilo alımı yavaşlar mı ki ?
Sizin civciv inşallah rahat çıkabileceği bir kiloyu aşmaz. Genelde annenin kendi doğduğu kiloya yakın olur diyorlar. Bekleyip göreceğiz
O yaylanın üşütmesin bayılırım zaten, yorganı çekip uyuyacaksın ohh misÖzlemem mi 1seneyi geçti gelmeyeli şu kızı sağlıkla kucağımıza alalım inŞAllah büyük dedeleri ziyarete gelicez
Ben de kontrolden geldim kızlar. Nst de sancı çıkmadı çok şükür. Ben de sonunda günümü aldım, Allah nasip ederse 5 temmuzda olacak spinal anestezi ile dogumum. Anestezi islemlerimi de yaptırdım. Bebişim 2900 gr..3 ü geçer dedi dr.um.Boyu da 50 cm olabilir dedi.
Ben sevmiyorum yaylayıya sanki böyle dağda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Mahrumiyet gibi istediğim gibi hareket edemiyorum orda ne bilim dışarı çıksam gezilecek yeri yok falan hoşuma gitmiyor denizi daha çok seviyorum sağlıkla al grl memleketine özlem gider canım
merhaba kızlar benim bebeğimde gelişme geriliği var. bugünkü kontrolümde de gerilik ilerlemiş. internetteki değerleri kontrol ettiğimde çok fazla fark yok gibi görünüyor. sizlerle aynı haftalardayız en son ölçüm yaptırdığınızdaki fl, ac, bpd, ve hc ölçüleri elinizde varsa lütfen yazar mısınız. yardıma çok ihtiyacım var
Biz en fazla 3/5gün kalınca seviyorum ya küçüklüğümden beri İstanbuldan sonra nefes alabildiğimi hissettiğim yerdir, ama annemin çocukluğu ve genç kızlığı hep yaylada geçmiş yazları, hala sevmez
Canim benim de gerilim var yaklaşık 2 haftamerhaba kızlar benim bebeğimde gelişme geriliği var. bugünkü kontrolümde de gerilik ilerlemiş. internetteki değerleri kontrol ettiğimde çok fazla fark yok gibi görünüyor. sizlerle aynı haftalardayız en son ölçüm yaptırdığınızdaki fl, ac, bpd, ve hc ölçüleri elinizde varsa lütfen yazar mısınız. yardıma çok ihtiyacım var
sweetwitch01 ballikaymakli vajina değil kasıktan vuruyor kasılıyo geçio tam olarak adet sancısı gibi de değil ama özellikle akşam üsstü başlıyor iç çamaşırımda hem beyaz akıntı oluo özellikle siyah giyiyorum hemde ıslaklık yarın sabaha aldırdım randevuyu bugun eşim izin alamadı maalesef beklemek zorundayım yarını akşam tekrar başlarsa acile giderim artık inş geç kalmam kızlar sağolun
Annem de sevmez yayla o yüzden hiç gitmedik. Kv orda her sene gider. Ben sabah git akşam gel başka türlü dayanamıyorum orada :) suyu falan da yaramıyor hemen ishal olurum. Lavaboda elimi yıkarken meyve yıkarken falan hep hazır su kullanıyorum belki de ondan sevemedim :)
Ayy aynı annem bukadar olur, oranın suyu hepsini sırayla ishal yaparbir bana dokunmaz sanırım sevdiğimden
Sabah git akşam gel içinde uzak değil valla biz İstanbul'da en yakın biryere gitmeye çalıştığımızda aynı zamanı alıyor
Bence hiç kıyaslamayın, kimimizin bebeği iri kimimizin ki daha minyon, tıpkı normal hayatta bazımızın 100küsür kilo olup bazımızın 50kg olması gibi farklı oluyor bebeklerimiz de genetik olarak, drunuz bir sorun görmediyse normaldir Emin'im, anne karnımda haftahafta bile değişiyor gelişimleri
Doktorunuz mu geri diyor yoksa siz usg kağıdına göre veya gruptaki değerlere göre mi kıyas yapıyorsunuz? Doktorum her gittiğimde gayet uyumlu güzel bir Bebek diyor ama gruptakiler çok sorgulayınca ben de baktım o değerlere kimisi 1 hafta geriye uyumlu kimisi 4 gün önce boyu 1 cm ilerde falan sonuçta kağıtta referans aralıkları var o Aralık'ta değerler yani sorun yok.Canim benim de gerilim var yaklaşık 2 hafta
+1 güzel açıklamaBence hiç kıyaslamayın, kimimizin bebeği iri kimimizin ki daha minyon, tıpkı normal hayatta bazımızın 100küsür kilo olup bazımızın 50kg olması gibi farklı oluyor bebeklerimiz de genetik olarak, drunuz bir sorun görmediyse normaldir Emin'im, anne karnımda haftahafta bile değişiyor gelişimleri
canım doktorun ne dedi gerılık nekadar ılerlemıs benım 2 hafta ama gerılık sayılmaz dıyor bılemıyorum ben de ultason kagıdında her ölcumun kac haftalık oldugu yazarmerhaba kızlar benim bebeğimde gelişme geriliği var. bugünkü kontrolümde de gerilik ilerlemiş. internetteki değerleri kontrol ettiğimde çok fazla fark yok gibi görünüyor. sizlerle aynı haftalardayız en son ölçüm yaptırdığınızdaki fl, ac, bpd, ve hc ölçüleri elinizde varsa lütfen yazar mısınız. yardıma çok ihtiyacım var
1 i erken olur diye istemedim, anne karnında 1 gün bile onemliymis,7 si dedim ama dr.um ben yokum dedi. O yüzden 5 i dedi . Hayırlısı artık canım.MaŞAllah canım, hadi güzelce bayram yapın arkasından gelsin prensesiniz
Tarihi ayarlayabiliyorsanız 07.07 yada 01.07 isteseydin, ben planlı olacak olsa hep o günü istemek istiyordum
Ultrason değerlerinde tam 34 +1 ise ; tüm ölçülen değerler de aynısı olmayabilir çok yakın değerler ise doktor birsey demez. Ama benim tam 2 hafta oynuyor FL dışındaki değerler. Benim ultrason kagidinda yazıyor . Doktorum da aynısını söylüyor bu yüzden sürekli hafta da 1 gidiyorum kontrole. Bu durumdan dolayi muhtemelen sezeRyan da olacağım. Çocuğu strese sokmamak adına. . Doktorum , kan akışında beslenmesinde problem mi var diye perinatolojiye yönlendirdi. Aslında problem olmadığını, çocuğun anne babasınin genetik yapısından etkilendiğini söyledi. Ben çok minyon ve zayıf doğmuşum. .Doktorunuz mu geri diyor yoksa siz usg kağıdına göre veya gruptaki değerlere göre mi kıyas yapıyorsunuz? Doktorum her gittiğimde gayet uyumlu güzel bir Bebek diyor ama gruptakiler çok sorgulayınca ben de baktım o değerlere kimisi 1 hafta geriye uyumlu kimisi 4 gün önce boyu 1 cm ilerde falan sonuçta kağıtta referans aralıkları var o Aralık'ta değerler yani sorun yok.ballikaymakli ne güzel açıklamış. Dr demediyse kendimizce yorum yapıp bebişleri strese sokmayalım anneler miretney sensiz__asla123
Tamam kuzum hiç sıkıntı yok o zmnUltrason değerlerinde tam 34 +1 ise ; tüm ölçülen değerler de aynısı olmayabilir çok yakın değerler ise doktor birsey demez. Ama benim tam 2 hafta oynuyor FL dışındaki değerler. Benim ultrason kagidinda yazıyor . Doktorum da aynısını söylüyor bu yüzden sürekli hafta da 1 gidiyorum kontrole. Bu durumdan dolayi muhtemelen sezeRyan da olacağım. Çocuğu strese sokmamak adına. . Doktorum , kan akışında beslenmesinde problem mi var diye perinatolojiye yönlendirdi. Aslında problem olmadığını, çocuğun anne babasınin genetik yapısından etkilendiğini söyledi. Ben çok minyon ve zayıf doğmuşum. .
Tamm canım tesk ederim bende kullansam iyi olur :)canim bendede çıkmıştı doktorum kullanabilirsin demişti bi sorun yok çok şükür çocukta vectavir kullanmıştım
Kız davul sesi gibi uzakta olunca sadece Adana nın havası güzel gelir yakından çekilmiyorAy sevindim kum olmasına, hissetmemen de mükemmel, yengem yaşamıştı çok ağrısı sancısı oluyordu MaŞAllah adanamın havasından olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?