2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım.. e hadi az kaldı sana da :)))

Bizimki de kafayı bir yerleştirseydi doğru şekilde, yüzü karşıya bakıyor şuanda ama son ana kadar değişir diyor dr.umuz, annesi 3500kg doğmuş, annem beni 20dk içinde doğurmuş inşAllah civcivim de öyle olur, ama teyzesi 4200kgymiş, normal olmuş ama gel annesine sor
Hayırlısı olsun bakalım sağlıkla geliversin tüm civcivler

Ben sevmiyorum yaylayı ya sanki böyle dağda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Mahrumiyet gibi istediğim gibi hareket edemiyorum orda ne bilim dışarı çıksam gezilecek yeri yok falan hoşuma gitmiyor denizi daha çok seviyorum sağlıkla al grl memleketine özlem gider canım

MaŞAllah canım, hadi güzelce bayram yapın arkasından gelsin prensesiniz
Tarihi ayarlayabiliyorsanız 07.07 yada 01.07 isteseydin, ben planlı olacak olsa hep o günü istemek istiyordum

Biz en fazla 3/5gün kalınca seviyorum ya küçüklüğümden beri İstanbuldan sonra nefes alabildiğimi hissettiğim yerdir, ama annemin çocukluğu ve genç kızlığı hep yaylada geçmiş yazları, hala sevmez

Bence hiç kıyaslamayın, kimimizin bebeği iri kimimizin ki daha minyon, tıpkı normal hayatta bazımızın 100küsür kilo olup bazımızın 50kg olması gibi farklı oluyor bebeklerimiz de genetik olarak, drunuz bir sorun görmediyse normaldir Emin'im, anne karnımda haftahafta bile değişiyor gelişimleri

Annem de sevmez yayla o yüzden hiç gitmedik. Kv orda her sene gider. Ben sabah git akşam gel başka türlü dayanamıyorum orada :) suyu falan da yaramıyor hemen ishal olurum. Lavaboda elimi yıkarken meyve yıkarken falan hep hazır su kullanıyorum belki de ondan sevemedim :)

Canim benim de gerilim var yaklaşık 2 hafta

Kaşıktan vuruyorsa ağrısı kanala inmeye çalışıyor olabilir canım, yarına iyi haberlerle gelirsin inşallah

Ayy aynı annem bukadar olur, oranın suyu hepsini sırayla ishal yapar bir bana dokunmaz sanırım sevdiğimden
Sabah git akşam gel içinde uzak değil valla biz İstanbul'da en yakın biryere gitmeye çalıştığımızda aynı zamanı alıyor

Aynen uzak değil o kadar :) ha mersin ha tekir :)) ama sevmiyorum her seferinde hasta olunca :)) su taşıyorum yanımda napim.. serinliği güzel o ayrı tabii kışın karda da güzel burda olmayınca kar gören masum adanalıyız

+1

Canim benim de gerilim var yaklaşık 2 hafta
Doktorunuz mu geri diyor yoksa siz usg kağıdına göre veya gruptaki değerlere göre mi kıyas yapıyorsunuz? Doktorum her gittiğimde gayet uyumlu güzel bir Bebek diyor ama gruptakiler çok sorgulayınca ben de baktım o değerlere kimisi 1 hafta geriye uyumlu kimisi 4 gün önce boyu 1 cm ilerde falan sonuçta kağıtta referans aralıkları var o Aralık'ta değerler yani sorun yok. ballikaymakli ne güzel açıklamış. Dr demediyse kendimizce yorum yapıp bebişleri strese sokmayalım anneler miretney sensiz__asla123

+1 güzel açıklama

canım doktorun ne dedi gerılık nekadar ılerlemıs benım 2 hafta ama gerılık sayılmaz dıyor bılemıyorum ben de ultason kagıdında her ölcumun kac haftalık oldugu yazar

MaŞAllah canım, hadi güzelce bayram yapın arkasından gelsin prensesiniz
Tarihi ayarlayabiliyorsanız 07.07 yada 01.07 isteseydin, ben planlı olacak olsa hep o günü istemek istiyordum
1 i erken olur diye istemedim, anne karnında 1 gün bile onemliymis,7 si dedim ama dr.um ben yokum dedi. O yüzden 5 i dedi . Hayırlısı artık canım.

Ultrason değerlerinde tam 34 +1 ise ; tüm ölçülen değerler de aynısı olmayabilir çok yakın değerler ise doktor birsey demez. Ama benim tam 2 hafta oynuyor FL dışındaki değerler. Benim ultrason kagidinda yazıyor . Doktorum da aynısını söylüyor bu yüzden sürekli hafta da 1 gidiyorum kontrole. Bu durumdan dolayi muhtemelen sezeRyan da olacağım. Çocuğu strese sokmamak adına. . Doktorum , kan akışında beslenmesinde problem mi var diye perinatolojiye yönlendirdi. Aslında problem olmadığını, çocuğun anne babasınin genetik yapısından etkilendiğini söyledi. Ben çok minyon ve zayıf doğmuşum. .

Tamam kuzum hiç sıkıntı yok o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…