2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerdeyse herkes sezeryan oldu ama muayene olanınız var mı alttan kemik yapınıza vs bakıldı mı? nasıl bi tecrübe..

Şeker yüklemede 116ydı canım benim. Normal kan değerime bakarken baktı tokluğa. Bana göre düşük geliyor çünkü yediklerimle doymuyorum
keşke şeker yükleme yapmasaydım :) pimpirikli doktora denk geldim başıma gelen gelene :) düşük neden olur hiç bilmiyorum canım bende de iştahsızlık var ama sıcaktan herhalde

keşke şeker yükleme yapmasaydım :) pimpirikli doktora denk geldim başıma gelen gelene :) düşük neden olur hiç bilmiyorum canım bende de iştahsızlık var ama sıcaktan herhalde

100e çok mu dedi ? Ama tabii açlıkta var o nasıl çıkmıştı? Ben ekmek ve türevi gıdalar tüketmediğimden doymakta zorlanıyorum. Meyve yiyorum o da acıktırıyor az kaldı dayanıyorum bakalım :)

canım senı cokmıyı anlıyorum bnde tekrar perınatolojıye gotmeyı duusndum ama doktorum sorun yok dedı ama cok rahat adam zaten bılemıyorum benım de fl bır hafta gerı dıerlerı 2 hafta geri aslında bırdı bu hafta 2 hafta oldu gerılık korkuyorum haftaya daha da artarsa boyle kaldıysa dıye ama ben de mınyonum 157 boyum 2700 dogmusum bendekı cocuktan bu beklenır aslında ama babası uzun boylu ve ırı sadece anneyemı ceker bılemıyorum benım kan akısına bakmıslardı 2 hafta once problem yoktu

Farkında mısınız bu zamana kadar küçüklerdi ve bu ileri geri mevzuları çok fazla olmuyordu şimdi artık işin içine genetik girdi kiminin bacağı uzun kiminin kısa kimi minyon karnı geri.. Bakıyorum kağıda biri başka biri başka değerlerin dr her şey yolunda diyo ona güveniyorum.. E bu çocuklar standart makine imalatı değil ki bi doğsalar da şu makinelerden kurtulsak..

kızlar nerdeyse herkes sezeryan oldu ama muayene olanınız var mı alttan kemik yapınıza vs bakıldı mı? nasıl bi tecrübe..
Ben dün oldum canım yorum yapmadı doktorum benim leke ve enfeksiyon için bakmak istedi sonra elini jelleyip içeri de baktı aşağı yukarı bastırdı sanırım kemik yapısı içindi o da hiçbişey anlamadım inan vajinal usgden farklı değildi konuşuyorduk zaten o ara

Şeker yüklemede 116ydı canım benim. Normal kan değerime bakarken baktı tokluğa. Bana göre düşük geliyor çünkü yediklerimle doymuyorum
Benimde şekerim düşüyor yediklerimle doyuyorum ama eskiden çok sık acıkır elim ayağım titrerdi doğurunca bakalım olcakmı öyle yine insülin direnci oluşuyor o yapıyor bu işi yine şekerli yememek bütün mesele maalesef belki sende olabilir

Hatta şunu da diyim yumurta kontrolü yaptirdiysan daha can yakıcı sağa sola yumurtaliga bakmaya çalışırken daha can yakıcı bi durummuş

Selam kızlar nasılsınız sıcaklarla nasıl geciyor günler ben tam 20 kg aldkm ve bacaklarım ayaklarım bileklerim ellerim hep ödem oluyor tanıyamıyorum artık kendimi suratımda bir degisti neyse az kaldı insallah yarın kontrolumuz var ınsallah herşey iyidir...

Bana da yapmıştı ilk doğumda ben bağırdım istemsiz çok acıdı zaten dedi bu ne böyle çatın çok dar diye , oğlumun da kafası büyüktü dedi bu kafa burdan çıkmaz :) çok zorlanırsın sende çocukta zorlanır ben riske giremem he girem doktor bulursun karar senin dedi gönül rahatlığıyla sezercik olmuştum :)

Sen rahat ol canım biz senin yerine heyecanlaniyoruz :) yarın bişey vardı diyorum, ha Alpi doğuracak birde ben Yusuf umu tarttirmaya götüreceğim deyip içimi bi mutluluk kaplıyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz insAllah. İnci gibi olacak senin prenses öyle hissediyorum. Unutma bizi yaz Alpi, Allah yardimcin olsun canım ❤❤❤

aslında cok dogru ve güzel soyledın benımkın de 25 den berı az cok gerılık vardı ama ılk defa bu hafta bukadar arttık doktorda 33 den sonra tam olarak ölcemeyız dedi bır de genetık dedi katılıyorum şu makınelerden ve stresten kurtulalım ınslallah

Perinatoloji ne dedi peki? Bizim de karın çevresi 2 hafta geride. Perinatologun tavsiyesi üzerine 3günde bir kontrole gidiyoruz.

Açlık 56 tokluk 80 çıkıyor benim yükselmezki için şekerli yersem daha da düşer bir ara çıktı hamilelikte 120 oldu şaşırdım korktum baya diyet yaptım oynamasın diye iyi de oldu kilo almadım pek ama duramıyorum artık yiyorum valla öff

Aynı haftadayiz canım bizim babamizda çok iri uzun boylu bende uzun boyluyum ama zayifim doktor her hafta göreceğim seni dedi . Normal dogumda bebeği zorlariz sıkıntıya düşmesin olmadı sezeryanla hallederiz. 39 a kadar bekleriz gelişimde değişiklik olursa normal düşünülebilir dedi . Ama hamileligim çok rahat geçmedi insanın aklına binbir türlü şey geliyor tek isteğim sağlıkla kucağa almak. Ben normal veya sezeryan diye başından beri diretmedim kesinlikle bebeğim ve benim için hangisi daha iyiyse o olsun

Perinatoloji ne dedi peki? Bizim de karın çevresi 2 hafta geride. Perinatologun tavsiyesi üzerine 3günde bir kontrole gidiyoruz.
Ozel bir hastaneye gidiyorum sürekli başından beri. Perinatoloji tek tek baktı kan akışına, beslenmesini engelleyecek bir durum var mı diye . Herhangi bir sorun yok . En azından sağlık problemi mi var diye endişe etmeyiz cocuktan kaynaklı minyon yapisindan dolayi dedi

Anladım canım iyi çok şükür. Bizim de karın çevresiyle ilgili bi değer var o %8 çıktı. 10un altına düşmesini istemezdim dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak. Onun dısında kan akımları diger seyler hersey yolunda görünüyor.

Ay desene benim çatı fırın ağzı gibi dar falan da demedi zaten demekki herşeye uygun minnoş kızım çok rahat geçer inşallah yalnız enfeksiyon devam ederse istemem normal çocuğa geçer vicdan yaparım bayağı yoğun çünkü kaşıntı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…