2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 i erken olur diye istemedim, anne karnında 1 gün bile onemliymis,7 si dedim ama dr.um ben yokum dedi. O yüzden 5 i dedi . Hayırlısı artık canım.

Eşim de 7sinde hastaneler çok karışık olur diyordu, 5 inde sağlıkla gelsin prensesiniz
Bakalım bizim ki nasıl bir tarih seçecek

canım doktorun ne dedi gerılık nekadar ılerlemıs benım 2 hafta ama gerılık sayılmaz dıyor bılemıyorum ben de ultason kagıdında her ölcumun kac haftalık oldugu yazar
canım gerilik hep iki haftaydı doktor beni baya bir korkuttu bebek çok küçük doğacak dedi erken doğum olacak dedi. bugün 2 haftayı da geçti neredeyse 3 hafta çok korktum yine gününü beklemeyeceğiz iki hafta sonra alırım dedi. son haftalarda ultrason ölçümlerinde yanlış ölçüm oluyor sanırım, sizlerde de aynısı ile karşılaşan oldumu diye öğrenmek istedim

olsun canım saglıklı olsunda ben de sezeryan olucam tup bebek bır de çatım da darmış rıske atamayız benım ayrıntılıdan berı kafam bı dunya kalbınde parlaklık vardı hala gecmemıs e tabı benım tek derdım ve duam normal bır bebek olması smdı gerılıkler baslayınca aacaba saglıklımı deıl normalmı deıl dıye dusunuo ınsan ondan artık gorcez az kaldı şu mubarek gunlerde allah bıze saglıklı bebısler versın uzulmeyelım ınsallah

Reactions: SGd
Doktorların makinesinden de çok farkediyor benim kendi doktoruma ölçüm yaptırmak istemiyorum her şeyinden memnunum ama makinesi fi tarihinden kalma +- 3 weeks diye değer veriyo e ben nerden bileyim üç hafta önde mi arkada mı.. Gidip bi de medipolde ölçüm yaptırıyorum o normal çıkıyo.. Dışarı çıkıp bi baksak bunca insan 37. haftasında ileri miydi geri miydi hepsi bi şekilde doğmuş büyümüş yaşıyoruz işte doktorlar biraz rahat olmalı pimpirikli dr bizi de geriyo.. Benimki sağolsun bana tansiyonumu bile söylemez biliyo stresten çıktığını iyi iyi diyo hep

anladım canım korkma 2 hafta sonra alsa bıle haftası çok ıyı zaten 2 hafta sonra 39 olucak normal kı onemlı olan saglıkla dogması bence uzulme evet yanlısta ölcum olabılıyormus bu haftalarda

Ayy bana hala cok varmis gibi geliyor zalimsin zaman :))
Aksam ev kalabalik olacak sanirim o zaman anlayacagim birseyler olacagini :) Insalalh canim dua edin saglikla kizima kavusayim .. Uzun bekleyisin dualarimin kabul olmuş hali o benim..
Yarin cok cok guzel gecsin,unutulmaz olsun senin icin.Haberlerini bekleyecegiz :)

evet haklısınız ama doktorlar korkutuyor karın çevresi küçük akciğerlerde sorun olabilir ya da çocuğun kemikleri kısa dediğinde insan rahat olamıyor malesef.

doktor geri diyor canım hep ölçüler küçük çıkıyor hala boyu 44,5 cm, kilosu 2200 gr

ben de herhafta kontrole gidiyorum canım doktor baş çevresi önemli diyor ama o da geride. benim de en geride olan fl
boyu ve kilosu kaç canım senin bebişinin?

Hanımlar, bu gerilik durumu sanırım bizde de var, değerleri hep 2 haftaya yakın geride.doktor normal veya sağlıklı diyor, hatta bu anneden bu bebek dedi ( bayağı minyonum, baba uzun)
Fakat benim merak ettiğim ultrason tarihine göre mi sat tarihine göre mi gelir bu bebek acaba????

canım kan akışında sorun yoksa çok iyi, bu haftaya kadar böyle gittiyse sıkıntı olmaz inşallah. doktorun söylüyordur ama ben de söyleyim aklınızda olsun tuza ve tansiyona dikkat edin.ben 32. haftada kendimi kötü hissettim kalbim tuhaf bir şekilde çarpıyordu ve vücuduma sıcaklık yayılmaya başlıyordu meğerse tansiyonmuş ben anlayamadım sonrasında bebeğe giden kordon tıkanmış şuan tüm yemeklerim tuzsuz kesinlikle tansiyona dikkat edin

Kizlar ilerilik gerilik konusulmus.Su uc haftadir uc farkli dr a gidiyorum.Bursa Acibademde gittigim 15 gun once 2911 gr dedi,bu pazartesi Atasehir Memorial 2470 dedi,bizi sok etti.Bugun disaridan muayenesine gittigim de 2700 dedi.Hepsi farkli bisi soyluyor,onemsememek lazim.Memorialdeki bize sormadan ayin 13 unu almis dogum tarihi olarak.Takip eden bilir astrolojjiye merakliyim,danismanlik aldim.Bebis dogacagi zamani kendi secmeyecekse dr yerine ben secmek istedim.Ayin 13 u dedigi saatte dogum yapmak istemiyorum.O yuzden disaridan bir drla gorustuk bugun.O benim istedigim tarihe gun aldi.Bir terslik olmazsa,drla fiyatta anlasirsak,bebis erken gelmeye karar vermezse ya da bizden onceki ameliyat uzamazsa sectigimiz tarihte saatte dogum olacak,ayin 17 si.Akintim vardi benim de.Dr turnosol kagidi verdi kagit mor renk oldu.Sizinti oluyor diye endiselendim,dr mantar dedi.Alttan muayene oldum.Ilac verdi,tansiyonum hic olmadigi kadar yuksek 11 e 7 normal dedi.Sag ayakta odem var.Umarim bebisle ayin 17 sine kadar dayaniriz.Her seyin hayirlisi olsun.

kızlar tansiyonunuza çok dikkat edin benim tansiyonum çıktığında farkedemedim, vucüduma sıcaklık basıyordu ensemde tuhaf bir ağrı ve kalp çarpıntısı tarzı birşey oluyor en son şüphelenip doktora gittik ve bebeğe giden arterlerden biri tıkanmış. ve ardından gelişim geriliği başladı.

:) ben de geç kalmayip sezaryana vaktinde girseydim yukseleni aslan olacakti. 12 dk ile yengec oldu:)) neyse burcu yengecti sezeryanla ikizler oldu zaten yukseleni yengec oluversin bari:)

e ne güzel rahatça doğurursun işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…