38 + kacsın canim bebek kanalda mi neden oturamiyorsun plates topunda oturmak iyi diyolar aklinda olsunBen çok fenayım bu ara hiç oturamıyorum bile yürümeyi bırak yan yatmam gerekiyor hep , karnımı taşıyamıyor gibiyim yarın kontrol var da bu bebek nasıl bekleyecek hiç bilmiyorum
Yumurta kontrolünde epey sıkıyodum ben kendimi cihazı iyice bastirdigindan bide yumurta da buyuk. İnşallah catida rahat gecer benimdeHatta şunu da diyim yumurta kontrolü yaptirdiysan daha can yakıcı sağa sola yumurtaliga bakmaya çalışırken daha can yakıcı bi durummuş
Boy olculmuyor artık çok büyüdüğü için kilo 2250 gramben de herhafta kontrole gidiyorum canım doktor baş çevresi önemli diyor ama o da geride. benim de en geride olan fl
boyu ve kilosu kaç canım senin bebişinin?
Benim ki sürekli her hafta göreceğim seni dedi. Takip altinda olacaksın diyor . Gerilim devam ediyor ama hep aynı 2 hafta ne ileri ne gericanım senin doktorun ne dedi bu konuda. benimki endişeli konuştu hep bana, bugün birkaç gün daha arttı gerilik. sizin kilosu ne kadar bebeğin
Benimde şekerim düşüyor yediklerimle doyuyorum ama eskiden çok sık acıkır elim ayağım titrerdi doğurunca bakalım olcakmı öyle yine insülin direnci oluşuyor o yapıyor bu işi yine şekerli yememek bütün mesele maalesef belki sende olabilir
Açlık 56 tokluk 80 çıkıyor benim yükselmezki için şekerli yersem daha da düşerbir ara çıktı hamilelikte 120 oldu şaşırdım korktum baya diyet yaptım oynamasın diye iyi de oldu kilo almadım pek ama duramıyorum artık yiyorum valla öff
Bu akşam karnım bayağı bayağı sertleşip duruyor devam ederse acile gidicem böbrek Ağrı'sı gibi de vuruyor ara arabi de survivorı izliyorum bi yandan bi heyecan yaptım heyecan iyi gelmiyor bana yahu ..
:) ben de geç kalmayip sezaryana vaktinde girseydim yukseleni aslan olacakti. 12 dk ile yengec oldu:)) neyse burcu yengecti sezeryanla ikizler oldu zaten yukseleni yengec oluversin bari:)
Bi yandan oy atıyorum doğum öncesi bi de fatura Şoku bekliyor bizim beyiAmaan dikkat et canım survivor sevdasına doğurmabende izliyorum bakalım :) yat uzan öyle izle bari :)
Evet canım gerçekten can yakıyordu o zaman bunda bişey yokmuş benceYumurta kontrolünde epey sıkıyodum ben kendimi cihazı iyice bastirdigindan bide yumurta da buyuk. İnşallah catida rahat gecer benimde
Bi yandan oy atıyorum doğum öncesi bi de fatura Şoku bekliyor bizim beyikimi destekliyosun söyle bakim
Ver mektuplarımı al mektuplarınıHemşehrimi tabii kiogedayı aboo fatura tavan şimdiden desene
Ver mektuplarımı al mektuplarını
Aramızdaki ilişki bitti
Hanımefendi kim pardon tanışıyor muyuz ?ay alemsin valla canım adem arabayı falan aldı ogeday da kazansın ama yazık
Ya benim cati dar olabilir belki fitil bile atamiyorum ben cok darEvet canım gerçekten can yakıyordu o zaman bunda bişey yokmuş bence
Çatı başka bişey uyandırayım aşağı yukarı kemiklere bakıyo elini bastırarak o fitil atmada bende çok zorlanıyorum gitmiyor ileri çıktı çıkacak haldeYa benim cati dar olabilir belki fitil bile atamiyorum ben cok dar
Canim ben de oyle bakiyordum da burcu yukseleni cok da onemli degilmis,hangi gezegen hangi evde,gezegenlerin birbiriyle acilari onemliymis.:) ben de geç kalmayip sezaryana vaktinde girseydim yukseleni aslan olacakti. 12 dk ile yengec oldu:)) neyse burcu yengecti sezeryanla ikizler oldu zaten yukseleni yengec oluversin bari:)
Hanımefendi kim pardon tanışıyor muyuz ?
Konuyu bizim bebişler şampiyon deyip kapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?