2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok fenayım bu ara hiç oturamıyorum bile yürümeyi bırak yan yatmam gerekiyor hep , karnımı taşıyamıyor gibiyim yarın kontrol var da bu bebek nasıl bekleyecek hiç bilmiyorum

Ben çok fenayım bu ara hiç oturamıyorum bile yürümeyi bırak yan yatmam gerekiyor hep , karnımı taşıyamıyor gibiyim yarın kontrol var da bu bebek nasıl bekleyecek hiç bilmiyorum
38 + kacsın canim bebek kanalda mi neden oturamiyorsun plates topunda oturmak iyi diyolar aklinda olsun

Hatta şunu da diyim yumurta kontrolü yaptirdiysan daha can yakıcı sağa sola yumurtaliga bakmaya çalışırken daha can yakıcı bi durummuş
Yumurta kontrolünde epey sıkıyodum ben kendimi cihazı iyice bastirdigindan bide yumurta da buyuk. İnşallah catida rahat gecer benimde

canım senin doktorun ne dedi bu konuda. benimki endişeli konuştu hep bana, bugün birkaç gün daha arttı gerilik. sizin kilosu ne kadar bebeğin
Benim ki sürekli her hafta göreceğim seni dedi. Takip altinda olacaksın diyor . Gerilim devam ediyor ama hep aynı 2 hafta ne ileri ne geri

Benim karbonhidratsızlıktan canım. Sabah kahvaltısında bile 1 dilim yemiyorum ekmek. Sadece salata yoğurt tavuk ( et köfte balık falan ) sabah peynir domates salatalık yumurta bazen hep aynısı da olmuyor. E doğal olarakta doymuyorum. İnsülin direnci yaşadım elim ayağım titrerdi çok kötü olurdum ama şükür şuan yok öyle bir şey. Bal tahin karıştırıp tatlı diye yiyorum canım bazen de bildiğin tatlı yiyorum çikolata falan :) doğum sonrası normale döndürürüm yediklerimi düzene biner umarım

Bu akşam karnım bayağı bayağı sertleşip duruyor devam ederse acile gidicem böbrek Ağrı'sı gibi de vuruyor ara ara bi de survivorı izliyorum bi yandan bi heyecan yaptım heyecan iyi gelmiyor bana yahu ..

Senin açlıkta düşükmüş canım benim açlık 76 çıkıyor. Kahvaltı sonrası 86 çıktı. Hani pek tokluk sayılmaz bana göre. Babamın cihazı var evde onu kullanıyorum. Şeker hastası değil ama kalp ilaçları yüzünden yükselebiliyor değeri diye aldık. Bende arada kontrol ediyorum ordan o yüzden de diyorum aç kalıyorum :) benim ilk zamanlar hamileliğin yemekten 1 saat sonra başım falan dönüyordu ölçtüm 52 fakan çıktı tokluk dedm ölüyorum sanırım sonra ekmek yedim falan toparladım. Taa ki yasaklanana kadar :) yiyorum çikolata falan napim yoksa temelli gitcem tok tutuyor en azından bi kaşık olsa da

Bu akşam karnım bayağı bayağı sertleşip duruyor devam ederse acile gidicem böbrek Ağrı'sı gibi de vuruyor ara ara bi de survivorı izliyorum bi yandan bi heyecan yaptım heyecan iyi gelmiyor bana yahu ..

Amaan dikkat et canım survivor sevdasına doğurma bende izliyorum bakalım :) yat uzan öyle izle bari :)

:) ben de geç kalmayip sezaryana vaktinde girseydim yukseleni aslan olacakti. 12 dk ile yengec oldu:)) neyse burcu yengecti sezeryanla ikizler oldu zaten yukseleni yengec oluversin bari:)

Burc konusunda cok bilgili degilim bizim kiz da yengec olsun cok istiyordum ama ikizler oldu yukselen de aslan iyi bisey mi ki

Ya benim cati dar olabilir belki fitil bile atamiyorum ben cok dar
Çatı başka bişey uyandırayım aşağı yukarı kemiklere bakıyo elini bastırarak o fitil atmada bende çok zorlanıyorum gitmiyor ileri çıktı çıkacak halde

:) ben de geç kalmayip sezaryana vaktinde girseydim yukseleni aslan olacakti. 12 dk ile yengec oldu:)) neyse burcu yengecti sezeryanla ikizler oldu zaten yukseleni yengec oluversin bari:)
Canim ben de oyle bakiyordum da burcu yukseleni cok da onemli degilmis,hangi gezegen hangi evde,gezegenlerin birbiriyle acilari onemliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…